Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kewin81
csendes tag
Hmm...pedig valahol úgy olvastam-még mielőtt megvettem-hogy kék-zöld-piros-sárga színeket tud.Sebaj,akkor nem erőltetem neki

-
Black&White
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Az itthoni szolgáltatók közül egyedül a Telekom fogalmazta, ők is függetlenül.
Ahogy az összefoglalóban is meg vagyon írva. -
7Heads Drago
veterán
Ha beirom a tárcsazóba *#*#737 stb kodot ugye látom a sim függőséget....
De mit kénne látni?
Nekünk abban a menűben mindenhol 0 van. Sajnos nincs bele simünk hogy kiprobáljuk most. -
kewin81
csendes tag
Sziasztok,lenne egy gyors kérdés: értesítő led nem tudja a kék színt?Piros,sárga és zöld megvan,kék nem jön össze.
-
plck
tag
-
Ceree
senior tag
válasz
doongoo
üzenetére
Szerintetek ez teljesen normális üzemidőnek számít (L12)? Engem eléggé felbosszantott, hogy a nap végére vissza kellett fognom a használatot... (Kiküldetésen voltunk, kb 1000km utazás, ebből 500km külföldön roamingban, mobilnet nélkül, magyar szakasz végig bekapcsolt net és 4g. Némi GPS, és zenehallgatás, de tényleg semmi extra...)
-
bandi0000
nagyúr
kiküldték a tesztelést értékelő lapot... nagyszerű PDF formátumba, szóval ha esetleg valaki megcsinálja pl word-be akkor dobja be legyen oly szíves a közösbe, mert nekem nincs kedvem szerkesztgetni

-
Black&White
addikt
Na, közben visszajött a teló az update-ről.
Zoltán (sultan mobilszerviz) itt is nagyon szép munkát végzett.
Végignéztem 5 fullhd tesztképpel (RGB, plusz fekete és fehér), a kijelző tökéletesnek tűnik.
Az akksi meg majd kiderül, de bármit is mutat majd, ő ugye csak kicserélte.
Azt ugye mondani se kell, a szét, illetve összeszerelésnek nyoma sincs, az új TouchPlus fólia tökéletes felrakva, ahogy a hátlapi Nillkin.
Nagyon ajánlott!
-
svgyula
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Szia! 2db sim+ dual aktiv mire számítasz? Pont olyan mintha 2db telefon lenne a zsebedben. Nálam ha még Wlan hotspot-ot is bekapcsolom akkor 4 max 5 óra a teljes műsoridő! Persze ilyenkor rádugom a laposra és az pont annyit kompenzál a töltés mint amennyit merítenek ezek. De nem ez az egyetlen teló amelyik ennyit bír.
-
doongoo
addikt
2 SIM, folyamatos adatkapcsolat 4G/3G vagy wifi, minden szinkron bekapcsolva, 2 postafiók push szinkronban, GPS folyamatosan aktív, bluetooth bekapcsolva és folyamatosan szinkronban (okosóra, Mi band), napi kb. 30 perc telefon (hagyományosan). Napi kb. 1 óra játék (galaxy of heroes), némi böngészés.
kb. 2 óra kijelzőidővel este 10 körül áll kb. 40%-on. -
doongoo
addikt
developeresektől kérdem, hogy esetleg használja-e valaki a nova launchert (és hozzá a tesla unread plugint)? Ez az egy gondom van, hogy az Istennek sem akarja kis számmal jelezni az apk ikonokon az üzenetek számát (stabilon nem volt vele gondom).
Másnál is ilyen? -
Emu
őstag
Folyamatos 4G kapcsolat(50%) vagy WiFi (50%) napi átlag ~1,5-2 óra telefonálás (ennek fele Skype/Viber-en keresztül, másik fele rendes telefonálás), minden energiatakarékosság funkció kikapcsolva. Így megy el nekem 2 napot ~4,5-5 óra kijelzőhasználat mellett. H60 L04 verzió B521 Lolival.
-
plck
tag
válasz
elroysk
üzenetére
Megkérdezhetem milyen beállításokkal?Illetve milyen rendszer van fent neked?
Érdekelne, hogy a többieknek mennyi, mert ha nekik is hasonló akkor valamit nagyon rosszul csinálok.
Nekem 45% szokott lenni általában 1,5-2 óránál. Mobilnet/wifi, illetve automatikus szinkronizálás állandóan bekapcsolva, kivéve éjszaka. -
7Heads Drago
veterán
válasz
kewin81
üzenetére
Oooh megnyugtatál... Azt hittem hogy valami klón esetleg, vagy valami szoftveres agyrém....
Holnap 9 kor fogunk találkozni.
Az összefoglalóban láttam pár tokot, viszont a linkek nekem nem nyíltak meg.
Sony z3 ja volt már esetleg valakinek? Most ajánlottak egyet 65-ért. De azt már picit sokalom a honorhoz képest. Nekem amúgy se számit a kamera, egyedül a védettség tetszik benne. A honornak meg az üveg oldalai elégé sérülékenyek gondolom. -
kewin81
csendes tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Be van kapcsolva Képernyő energiatakarékosság.(Beállításoknál tudod kikapcsolni,újraindulás után már full hd lesz)
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Ez hogy lehet?
Miért nem 1080x1920 a felbontása?
Kértem a gyerektől egy képet és ezt kaptam. -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Blitzwolf a töltő. Visszacserélem a sajátjára. -
zola-
őstag
Szoval, ha visszaolvastok tudjatok,hohy a munkam miatt nem tudom hasznalni a telot a gmail szinkronizalas es gordonsamway kollega miatt. Ezert eleg olcson megvalok tole. Priviben kereshettek. Amugy makulatlan telefon. Bocs az offert.
-
plck
tag
Kinek mennyi képernyő időt bír a telója?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Akár.
De miért nem regisztrálsz mega-ra?
-
Black&White
addikt
Egy L04 tulaj, akinek van Mega, vagy GDrive kapacitása, nem hozna össze egy publikus mappát a közösségnek?
Elég sok privit kapok manapság, hogy kellene ez, kellene az, a Honor is folyamatosan variál a linkekkel...
Szóval nem lenne hülyeség egy mappa, amiben minden fontos ott van. -
pistuka25
csendes tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
-
Lallerboy85
tag
Hali.
B521 Lollipopp van a telefonomon frissítve,amit maga a telefon ajánlott fel....ha jól emlékszem, amikor vettem a telefont B370 volt rajta, ami nekem jobban tetszett. Lényeg a lényeg ha factory resetet csinálok, akkor abba az állapotba áll a telefon vissza amikor megvásároltam? Illetve ennek a "visszacsinálásnak" ez a módja vagy másképp kellene eljárni? Tehát a factory reset mennyire ajánlott dolog...? Köszi előre is
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
A fent említett telefonnál (amit ma vettem) észrevettem kékes foltokat a kijelzőn. Tapasztalta már valaki, hogy ez terjed esetleg? Vagy úgy marad?
Mennyibe kerül a javítása? -
bullw
tag
Hallihooo!
Újra itt

Most lett kicserélve a kijelző és az akksi is egyben, ahogy azt B&W írta már korábban.
A már említett úriembernél volt mind a kettőnké is javításon. A kijelzőt tavaly sikerült ripityára törni, nem is értem hogy nem az a nagy kő tört össze, amire esett, szóval mégsem olyan dicső ez a dicső
Az új kijelzőt ő rendelte be E-bayről, és azzal volt gond. Hibás volt, gyárilag volt valami baja, kicsit szellemképesvolt, fehér színnél nagyon látszott, fekete háttérnél pedig piros foltos volt a kijelző felső része. Ragasztója sem volt jó minőségű, közben azt is sikerült beszereznie (mi mindenre jó a puffin jeligére). Aztán említettem neki a hibát, a kijelzőnél, és küldtek Kínából még egy kijelzőt. Az már jó, úgy néz ki, legalábbis eddig nem volt vele gond, igaz pár órája kaptam vissza tőle. Mivel tudtam, hogy újra szét kell kapni, így rendeltem hozzá egy akksit is, azt is E-bayről. Aki úgy gondolja, annak ő is megrendeli, az összeget viszont előre kell neki utalni a termékért, de ha gond van vele, akkor intézi a cserét is, mint ahogy nálam is ez történt a kijelzőnél. Az akksival sincs gond, ahogy nézem, de ez is kiderül majd. Nekem is a B535 van fent, de nálam eddig a már említett beakadt app miatti melegedés szerencsére nem jelentkezett, kb egy időben raktuk fel ezt doongooval.
Egy valamit viszont nem tudott megoldani, nem tudott bele duplakoppos ébresztést rakni, pedig dupla gázsit is ajánlottam neki...
Szóval én is csak ajánlani tudom az urat. Én személyesen találkoztam vele, de mint B&W írta a csomagfutáros javítás is megoldott nála. Jól és szépen dolgozik. Segítőkész, és azért egy hét alatt le lehet zongorázni egy ilyen csomagküldős ügyintézéssel is. Nekem a ragasztó 48 órás száradása miatt ez ennyi időt vett igénybe.
Ja és mégvalami (csak úgy Columbosan), aki magának rendeli az akksit, az számítson rá, hogy kicsit hosszabb az ékezési ideje. Nekem is sokára jött meg. Kérdeztem, hogy miért is csinált skandináviai kitérőt az akksi, és az volt a válasz, hogy litium van benne, ami ugye robbansásveszélyes (és ha egy jelenetben megjelenik egy pisztoly, azt előbb utóbb elsütik), így nem jöhet keresztül Németországon. Szóval aki akksit akar rendelni, mert tervezi annak is a cseréjét, az már most elkésett
Erre majd figyeljetek oda.Hirtelen ennyi ami eszembe jutott, ha van még valami, akkor jelentkezem!

-
plaschil
aktív tag
válasz
csapee
üzenetére
Elolvastam, ilyenről nem volt benne szó. Azért kérdeztem meg.
Bocsánat én voltam a balf@sz, átmentem egy másik hálózatra, ott tökéletes, eddig.
Gyenge volt a wifi, érdekes, hogy böngészéshez elég volt, de egy fiók hozzáadáshoz meg kevés. Pedig full-os volt a jelerősség a kis piktogramon.
-
7Heads Drago
veterán
Most tervezek beszerezni egy honor6-ot....
Mire érdemes figyelnem? És mi van rajta gyárilag?
Elvileg 1 éves extreme digitalos vásárlás. -
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy használt H60-L02-es verziót (az összefoglalóból a *-os fajta, tehát a WO boot logós), de lehet ez lényegtelen infó. Szeretnék egy gmail fiókot hozzáadni, de ezt írja, miután megadom a címet, és a jelszót:
Sikertelen művelet!
Nem lehet kapcsolódni szerverhez!Mi lehet a probléma? A wifi működik, mert 1-2 oldalt már megnéztem.
Anélkül, hogy fiókot hozzáadnék, nem tudok letölteni playstore-t és googleservices-t, ha jól tudom. Plusz a kínai karakterek sem segítenek az eligazodásban
-
Yuri_1
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Pont most raktam fel ! Nagyon pofás lett, a magyar nyelvvel néha még problémái vannak, de pl. a biztonsági mentés sokat fejlődött, és ismeri a legújabb developer romokat is.
Szóval alakul ez, nekem még visszarakhatnák a témaszerkesztőt egy újabb, használható változatban. -
Kovaratis
senior tag
Új HiSuite:
-
tnorbi02
újonc
igen a helyszolgáltatások ki vannak lőve, a 2g-re való átállítást most megpróbálom.
Sd kártyát pont tegnap vettem bele,előtte még nem volt.
alternativ launcher sincs.
-
-
tnorbi02
újonc
Üdv újra,
sajnos nem vált be a factory reset, ugyanúgy brutálisan gyorsan merül az akksi.
Tegnap este töltöttem föl, de 1-2 óra múlva tölthetem megint, az éjszaka kb 35-40%-ot merült.vkinek van vmi más ötlete?
-
tgeri
tag
Srácok, hülye kérdés: másoltam mp3-akar SDkártya egy mappájába. Ha a fájlkezelővel eltallózok oda és rányomok, simán lejátssza, de a gyári ZENE app nem lát egyetlen mp3-at sem. Hogy tudom rávenni, hogy oda is elkukkantson? Illetve: ismertek olyan appot, ami azt tudja, hogy fájlrendszer alapon játszik fájlokat egy mappából? Nem érdekel az id3-tagból az "előadó" meg az "album" meg ezek a szarok, hanem a zene1 nevű mappában lévő MP3-akar akarom sorban hallgatni...
Előre is köszönöm!
-
fant0mi
őstag
Mar elojott valamelyik nap, de most megint azt jatssza a telefon, hogy vagy erzeketlen a kijelzo, vagy tulerzekeny. Gepeles kozben roppant zavaro. Vagy nem veszi be a betut, vagy pl egy hosszu tapintasra nem az alternativ karaktert, hanem az elsodlegest irja be tobbszor. Remelem nem kijelzocsere lesz...

-
FearTomi
őstag
Sziasztok,
Valaki rendelt már a telefonhoz kijelzőt? Ha igen, meg tudja mondani honnan? Sajna ki kell cserélni és nem szeretnék befürödni azzal, hogy valami hulladékot veszek több ezer forintért

Előre is köszi!
Tomi
-
petack
csendes tag
Sziasztok!
Van rá valami mód, hogy a rezgés erősségét állítsuk? Nem a rezgés hosszát, az erősségét. Nekem kissé gyengének tűnik, nem mindig veszem észre. Előző telefonnal nem volt ilyen baj. -
plck
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
az is ki van pipalva

-
tnorbi02
újonc
Üdv Mindenkinek!
Az oldalt már régóta követem és mindig az itt megjelent tesztek alapján választottam magamnak új telót.
7-8 hónapja a Honor 6-ra esett a választásom, amit a problémák miatt sem bánok,
nagyon jó telefon, csak ajánlani tudom, ár/érték alapján top 3-as ez biztos.akkor rátérnék a problémámra:
Honor 6, L04 típusú a telóm, legújabb frissítéssel. B 521, EMUI 3.1az egyetlen probléma a telefonnal az üzemidő,pár hónapja kezdődött el,már olyan szinten nem bírta,hogy minimális használat mellett 16-18 órát bírt ki, wifivel meg extrákkal a 10 óra volt a maximum kb.
először szoftverproblémára gyanakodtam,mert nagyon sokat fogyasztott az android rendszer, 40-50-60%-ot is néha,de amióta a legújabb frissítés van rajta ez elmúlt, néha a cellakészlet fogyaszt még túlzóan sokat, de nem mindig.
a legdurvább,hogy éjszaka simán megeszik 30-40%ot.Naivan úgy gondoltam,hogy egy sima akkucsere megoldhatja a problémámat, 2 napja ki is lett cserélve, de nincs változás.
pár órája megpróbáltam egy régebbi verziót rárakni, de amikor elkezdte volna a telepítést a teló akkor azt írta ki,hogy nem támogatott fájl, lehet,hogy rossz helyről szedtem le?
olvastam,hogy több embernél is jelentkeztek ilyen problémák,ha sikerült megoldaniuk akkor hogyan?
vkinek van ötlete?
előre is köszönöm. -
Emu
őstag
Tegnap megjött a Nilkin tok a telóra, viszont úgy tettem fel, hogy előtte a fólia felrakása elmaradt. Így is fel lehet tenni, vagy ki kell feszegetnem a tokból?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem a Magyar Honor inkább marketinggépezet mint igazi support.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
"Kedves Attila! Egyelőre nincs információnk a rollback package érkezésének dátumáról, mivel a tesztelési periódus még folyamatban van, azonban minden bizonnyal elérhető lesz, ezért kérjük, továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos honlapunkat (http://www.hihonor.com/hu/support/) a további infókért! Ha információra lenne szükséged, bátran fordulj kollégáinkhoz a +3640/386-638-as számon! További szép napot kívánunk!
"Úgy látom van előre beállított sablonjuk ránk! 😃
-
rafis83
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azt nem figyeltem meg sajnos, mert visszatértem 521-re. Ez tisztább és szárazabb érzés

Viccet félretéve tetszett a béta is, de megvárom a stabil kiadást.
Mások biztosan megtudják ezt válaszolni. -
fant0mi
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Nekem sosem volt rootolva, egy éve van meg az L02-m. Stabil builddel vettem meg, de hamar developer ágra váltottam, kiváncsi voltam. Azóta developeren vagyok, egy build volt, ami nekem bugos volt (már nem emlékszem pontosan melyik volt az), de alapvetően bevált. Még mindig van egykét apró hülyesége, de túlléptem rajta lelkileg.
Ilyen jó telefonom még nem is volt, a közeljövőben nem is tervezem a cseréjét. És várom a következő developert, ami remélem már MM lesz. -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
jaja: egykezes kezeléshez Smart-E, ütemezhető ki és bekapcsolás, akksitöltöttség kiírása végre az ikonon belül, eyesight protection kapcsolható estére, stb. ez nekem mind új...Mondjuk a kezdőlapi olvasó annyira nem hiányzott tele kínai tartalommal, de amúgy is Nova ment fölé, így nem látom.
És (éssel nem kezdünk mondatot) a töltőre csatlakozás hangját is állíthatták volna kapcsolhatóra, mert így a systemben (rootoltan) kellett némítanom.
Meg ha már developer, akkor lehetne alapból rootolt... -
-
rafis83
tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
A névjegyzék bugot a marshmallow bétában már javították.
Kicsit légy még türelemmel a stabil verzióig. -
bandigyerek
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Nem volt. sokadszorra sem csinálta, úgyhogy feltettem a frissítővel ami a beállításokban van. Annak elsőre ment. Most azzal idegel, hogy a névjegyzékben nem lehet beállítani, hogy mi legyen elől, a keresz-, vagy a vezetéknév. A lehetőség adott, csak nem csinálja. Ha átírom, akkor meg a Gmailbe van fordítva. Agyamra megy... Tudom,hogy ezek piti dolgok, de miért nem működik, ha egyszer benne van?
Ja, és ugyanúgy nem villog a led töltés közben...
-
fant0mi
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
A telefon ne legyen töltőn romolás közben.
-
plck
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Megtörtént. Mára már sokkal jobbnak látszik a helyzet.

Egyébként tudja valaki hogy mi erre a magyarázat? Emlékszem amikor az 5.1-et feltettem, akkor is kiba hamar merült a telóm, megnéztem és láttam hogy a google play szolgáltatások használják főként az akksit. Viszont akkor nem engedett belépni semmilyen google szolgáltatásba és ismeretlen hibát írt ki mikor megpróbáltam. Most nem volt ilyen gond, csupán a kevéske a üzemidő. -
ADAM1337
nagyúr
Valakit érdekel az alábbi 2 tok/bumper ?

-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
ki lehet nyomni, ahogy be jön a honor felírat és ha onnan nem lép el pár s után akkor valami nem jó, kikapcs és újrapróbál
-
bandigyerek
senior tag
Meguntam.
-
bandigyerek
senior tag
Gondoltam felteszem a b521-es frissítést a 3 gombossal BW leírás alapján. Már 5 perce bámulom a honor feliratot. hagyjam még, vagy?
-
plck
tag
Sziasztok. Valaki rajtam kívül észre vett B805-nél akku idő csökkenést? Nekem kb. kétszer olyan gyorsan merül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mennyibe kerül a javítása?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)