Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Hello! Látom EMUI 4.0-ban már van fekete status bar, az lenne a kérdésem hogy ez csak bizonyos gyári alkalmazásoknál vált át feketére, vagy pl. ha a főképernyőn megváltoztatod a háttérképet egy világosabbra ahol a fehér status bar nem látszana jól akkor is átállítja magát feketére? Mert én egy ilyen funkciót már régóta hiányolok.

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Push jön időben. Hozzá tartozik hogy mióta megvan a telefon, bármilyen rendszerrel, bármilyen mókkal használtam, nekem a push mindig rendeben jött. Rá sem kellett néznem soha.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, csak én még arról szeretnék visszatalálni 16.01.01-re, szal devre. Ott fosok kicsit. Na mindegy, meglátjuk. Tudom a Beta Clubot. Soha nem sikerült bejelentkeznem. De ezeket a logokat eddig nem vettem észre. Különben a beállítasok könyvtárszerkezete eléggé megváltozott, más logika alapján vannak szétszedve a dolgok. És van egy pár új beállítás is. Nomeg eltűnt egy csomó...
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Mire írod a Hard Resetet?
A helyi frissítéssel telepített Rollback (Lx2 kell majd neked) után felkerül egy átmeneti B800-as csomag, ami után szintén helyi frissítéssel tudsz visszamenni B532-re (erre ügyelj).
Kínai fórumokon egyesek engineer mode (* # * # 2846579159 # * # *) alatt telepítették a Rollback csomagot, de nem hiszem hogy ennek nagy jelentősége van.Ez a Beta Club csak egy HiCare Deluxe Edition...

Volt LP alatt is.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
tgeri
tag
Üdv!
(Egy zárójeles, amatőr kérdés, bocs: újdonsült Honor6 tulajként ide tévedtem. Elolvastam az utolsó ~300 hozzászólást és van egy apróság, amit nem értek. Amikor firmware verziókról van szó, van egyrészt, amikor azt írjátok, hogy "Bxxx", ez világos, enyém pl. B521 végű. Más hozzászólásokban meg 5.12.xx és hasonlókat látok. Az minek a verziója, vagy mit nem értek?)
És egy "normális" kérdés: jól gondolom, hogy olyat nem tud, hogy kettő koppintok kikapcsolt képernyőn és feléled?
Előre is köszönöm,
TG -
Kovaratis
senior tag
Tök jó a 4.0-ban hogy ahogy nyitom a képernyőzárat nagyítja a háttérképet! 😃
Tudom hogy az eleje még, de sokkal "simább" érzete van a rendszernek. Gyorsabbnak hat. Lehet hogy csak az áttűnéssel játszottak, de szmúttabb! 😃 -
Pystyke
tag
Béláim!
Mióta loli-ra váltottam, töltés közben képeket mutogat a telefon...
Tetszik is, szép is, meg minden, De
Van egy fekvő helyzetű támasztékom hozzá, abban szoktam tölteni,
És néha fekvőbe tájolja a megjelenített képeket,
De leginkább álló formájúra...
Ez fekvő helyzetben nem mutat túl jól,
Viszont arra még nem jöttem rá, hogy mitől fekteti el a képeket...
Esetleg egy óra megjelenítésére nem lenne mód?
Az sokkal hasznosabb lenne...Arra van valami mód, lehetőség, hogy a kezdőképernyőt is automatice elforgassa?
Nem, nem akarom root-olni, Edigis, garis... -
bandi0000
nagyúr
amúgy ez a B527-es legújabb rom, mért nincs fent a hivatalos honor oldalon?
-
Yuri_1
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Kérdezz körbe a legújabb firmware-t használók körében (B523, B527), hogy megkapták e ezt a funkciót, mert pl L02 Developer alatt már hónapok óta itt van, illetve a legújabb stabilban (B535) is szerepel.
Igaz, elég korlátozott lehetőségekkel. -
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én a multi window-t piszkosul várom! Ezt az egyet hiányolom a telóból!
Lg L9 II-mön megszoktam a Qslide alkalmazásokat anno és nagyon hiányzott hogy nem tudok egyszerre nézni pl. egy jegyzettömböt meg egy számológépet!

Persze az a teló meg kisebbfajta csiga volt ehhez képest plusz állandóan lemerült!

-
-FreaK-
veterán
Nem tudja valaki véletlen, hogy L04-re is van/lesz MM beta?
Van ez az USB csatlakoztatás probléma, amiről pár hete írtam, láttam, hogy másnak is előjött azóta, kíváncsi vagyok , hogy esetleg MM-el megjavul-e. Most felrakom asszonykám telójára az 527-et, de az kétlem hogy megoldja.
-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
THX. Nekem is feltunt, de mostmar tudjuk miert van.

-
Becksman
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy kérdés:
A b527 és a b524 között mi a különbség? Mind2 ugyebár eus lolli , de a b524 most jött nemrég b521re OTA-n. -
pistuka25
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi az infot

-
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
ezt jó tudni...

én is azt hittem, hogy bug...
-
bandi0000
nagyúr
kicsit fura kérdés, de normális ha bejövő hívásoknál, valamikor úgy kell felvenni hogy csak rányomok a kör alakú zöld telefonra, valamikor meg egy öres kört kell ráhúzni a zöld telefonra?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem nem egyértelmű... jav. De az. Kuwa ikszek! 😃
Boldog Karácsonyt!
-
Black&White
addikt
Kellemes Ünnepeket: Rollback MM beta to LP
-
Shingen
addikt
Boldog Karácsonyt!

-
akitto
tag
Másnak is el-eltűnnek a hozzá adott magazine unlock képek?! Lollipop...
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Költői kérdés volt, régóta nem láttam stable ROM-ot a telefonomon.

TWRP 4.0 recoveryt láttám pár perce. Fel kellett tennem egy TWRP-t, csinálni egy backupot. Tudod hátha ráunok a karira, és MM is kerül a fa alá....
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Stabil? Az milyen? 😃
Pár nap szvsz kell az igazi hibalistához... -
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Még bírom.

Amúgy nagyon szar dolgokat nem olvasok ezzel kapcsolatban.
Kimaradt pár dolog (pl a 720p mode), de állítólag pattogós és egész jól kajál.A képek alapján viszont eléggé ios-esre vették a designt.
Ja, és állítólag nem muszáj 5.12.16-ról indulni, jó az 535-ös stabil is. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Naa, senki sincs aki ne bírná ki? 😃
-
Shingen
addikt
Hali!
Mire hazajöttem a swipe bill, átváltott angolra, eltüntek az ékezetes betűk az z,y felcserélt helyen vannak.
Hol lehet vissza állítani vagy mi lehet a gond? -
Aladdin81
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a névjegyzék összekeveri a 3 tagból álló kontaktok neveit: rossz sorrendben, ráadásul egybeírva jeleníti meg. Pl. Horváth Balázs Vodafone -> BalázsHorváth Vodafone. A gond ezzel az, hogy se a Balázsra, se a Horváth-ra rákeresve nem találja így meg.
Amikor szerkeszteni akarom a névjegyet, akkor megfordul és helyes sorrendbe áll minden.
Vélemény? 5.1 Developer legújabb. Köszi. -
replay007
tag
-
h146207
tag
válasz
Shingen
üzenetére
Köszi srácok! (lányok?), meggyőző a dolog, honor6 a nyertes akkor.
Viszont ha jól látom, extreme digitalon kívül máshol jóformán nem is lehet kapni. Sajnos róluk csak rosszat hallottam ügyfélszolgálat/gari ügyben, nincs valami más lehetőség (árukeresőn semmi megbízható hely nem látszik).
Ti hol vetétek?
Köszi! -
Tibi1967
csendes tag
-
Yuri_1
tag
Az általam is linkelt 5.12.16 nekem sem ment fel, ígyhát leszedtem a hivatalos developer frissítést (1.2 GB). Ha szeretnéd frissíteni vele, akkor felrakom a Drive-ba. Nekem tökéletes lett így, és helyivel raktam természetesen, mert minden ellenkező híresztelés ellenére ÉN nem frissítek 3 gombossal idestova 1,5 éve

B&W :
Én is nyomozok a neten de amit Te ki tudsz kutatni.... 
-
Wholen
csendes tag
Sziasztok! Szeretném UNLOCK/ROOT-olni a Honor 6-omat, de egyedül ebbe nem merek belevágni, korábban csináltam már rootolást unlockot , de ez a kinai oldalakon járkálás nekem nem megy. Valaki tudna segiteni benne Pesten esetleg?
-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Helyivel próbáltam, azzal akadt meg. 3 gombost nem akarok most, majd MMnél

-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
5.12.16 nekem fel sem ment, pedig jó ideje 2 hetente frissítettem. Most pedig a telepítő elszáll 2-3%nál. Gözöm sincs miért....
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Fileok lent, várom a visszatérés lehetőségét. Nemá pont az Ünnepekre ne legyen telefonom! .))
-
Black&White
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Sajna, pár kompromisszumot kell kötni Developer alatt is, pl ugye a push üzenetek miatt.
És sajna mindegyik megoldás üti a következő OTA frissítési lehetőséget, szóval jó, ha van egy kis gyakorlat visszaállítás terén...
Amúgy 5.2.16 developer-ről így kell MM closed beta (B806)-ra váltani, L02/L12 esetén:
-Helyi frissítésként telepíted ezt: LINK
-Szintén helyi frissítésként telepíted az L03-ra (nem elírás, L03) való B532 Lolli-t: LINK
-Erre pedig ismételten helyi frissítésként az MM zárt béta, innen: [LINK]Eredeti topic itt: LINK
Első dummy az Urálról innen: LINKSzerk: még mindig nincs revert pack Lollira...

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
En is azt szerettem legjobban, az 5.9.16-ot. Valamelyik oktoberi vagy novemberiben peldaul a zseblampa volt rossz. En nem buheraltam, noroot, amikor megvettem a telot, atalltam developer agra, es azota azon ulok. Johetne a MM, de majd ugy is irod. :-)
-
Black&White
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Igen, néha én is úgy érzem, hogy vannak gyengébb kiadások.
Pl ez az utolsó (5.12.16) kétszer is eljátszotta, hogy 1x százaléknál, pár másodpercen belül ultra-energiatakarékos módba rakta magát, majd ki is kapcsolt.
Vagy, hogy csak a harmadik, negyedik reboot után volt képes hálózatot találni.
Nekem az első LP Developerek voltak a kedvencek (5.9.1-16).Már-már hihetetlen, de root és a többi varázslat nélkül is minden ment, ahogy kell (többször is írtam erről, mert azért volt állkopp pár hónap folyamatos buhera után).
No de mindegy is, ha lesz MM rollback lehetőség, úgyis felszállok arra a vonatra is...
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem az az erzesem, hogy KitKat alatt a developer ag volt a csucs, de most Lolli alatt nem virit annyira.
-
Black&White
addikt
Ránéztem az új, stabil B535-re.
Kaptunk új kernelt és modemet, egy rakás gyári app is frissült.Megkaptuk fejlesztői ágról már ismert Egészség app-et is.
Egyelőre nem találtam róla plusz infót, de a Telefonról menüpont alatt feltűnt egy új bejegyzés is: Android biztonsági javítás szint.Ez 2015.december 1.-et jelez.Lehet a Huawei is csatlakozik a nagyobb gyártókhoz és havonta ad majd biztonsági patch-eket a telóhoz.Meglátjuk.
Nekem azért feature-ök tekintetében kicsit fapad 5.12.16-hoz képest (ami viszont szerintem nem sikerült a legjobban), de egyelőre marad.
Pedig elvileg van működő MM update...

-
pistuka25
csendes tag
válasz
h146207
üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt még vele
Én játszani is szoktam vele (star wars) picit lassan tölt be az elején utána viszont akadásmentesen fut, kissé melegszik tőle de nem zavaróan
alkalmazásváltás is pillanatok alatt történik, vissza a játékba is. Garantáltan nem fogod megbánni ha ezt a telefont választod 
-
h146207
tag
Sziasztok!
Nexus 4 szétzúzása után egy hete szemezek a honor6-tal, de ilyen-olyan kósza infok alapján még mindig félek tőle. Ti, akik már régóta használjátok, tudjátok jó szívvel ajánlani? Megtartja az erejét hosszab távon is? 'Papíron' pont megfelelne nekem, viszont olvastam melegedésről, recsegésről, térerő eldobálásról... Írjatok jókat légyszi
-
Kbali
nagyúr
-
Emu
őstag
Melyik a jobb hátlap? Egy Nillkin super frosted vagy egy Nillkin armor case

-
replay007
tag
Ezt hogy èrted? Be van kapcsolva termeszetesen, statusnal írja is hogy on, de muhold nulla. Ugy is hogy cdak az eszkoz ugyis hogy nagypontossagra van allitva. felraktam azota b527et is, azzal se jo. Mar csak a rollback hianyzik 370re de nem tudom mi a menete, ha nincs rootolva. Osszefoglaloban lolli betarol 316ra lattam rollbacket, nemtudom az nekem jo lenne e.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
A Dell nem kijött az Alienware márkanévvel, hanem megvette a márkát/márkanevet.
A Huawei azt csinálta, mint a Lenovo most, csak ők a Lexus irányba mentek és ZUK néven adták ki az új brandet. A Honor az inkább albrand és alacsonyabbra pozícionált (főleg árban), mint az anya (bár ez a Honor7-nél mindkét esetben megdőlni látszik) -
sCOORp
csendes tag
Off: Honor 7 okán eladásra ajánlom 1 éves hibátlan, karcmentes Honor 6 készülékemet.

Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minden, ami Unreal Engine
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Villanyszerelés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amikor szerkeszteni akarom a névjegyet, akkor megfordul és helyes sorrendbe áll minden.
Vélemény? 5.1 Developer legújabb. Köszi.
Örülök, hogy segíthettem !
Én is nyomozok a neten de amit Te ki tudsz kutatni....