- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetséges, hogy adnak, volt már rá példa az ismerősi körben. Hívd fel mindkettőt és kérdezz rá.
Valaki tud olyan MOD-ról, hogy ICS-ben az akkukijelzés mellett legyen % szám is? Nem találok ilyet XDA-n, csak komplett romokat, meg csomó módosítással. Nekem csak erre lenne szükségem.
-
_NCT
addikt
Hát igen, Nexus előtt WP7-en agyaltam, IOS nem az én pénztárcámhoz való, a törlesztés és előfizetés híve pedig nem vagyok (ez sajnos nem az az ország, ahol ésszerű belemenni mostanában, meg amúgy sem akarom magam lekötni, nem vagyok az a "hűséges" típus
). Megnéztem 1-2 videót, szép volt jó volt, viszont olvastam arról, hogy nagyon korlátozva lennék customizálás terén is + alkalmazások terén is. Ezt imádom az android-ba, hogy gyakorlatilag az utolsó szőrszálat is módosítani lehet, nekem ez kell. Eddig is tettszett, ezután is fog, nem félek belenyúlni a "lelkébe".
Többiek!!: NexusBeam-et ajánlani tudom, az egész napom ráment a ROM-ok próbálgatására, ez tűnik a legjobbnak eddig, vagy Slukkica ROM-ja: ICS+_crespo-TSM-v1_Signed.zip
Nálam ez a kettő jött be legjobban.
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
palesz53
senior tag
mintha slukkica írta volna tegnap(bár az ics miatti hozzászólás-özönben a tegnapban nem vagyok biztos),
hogy sima voodoo-hoz ics alá egyenlőre nincs még kernel... szerk - látom közben premete is reflektáltén ezért választottam a plus-t, az elmegy a gyári kernellel is, és szerintem - telefonhoz képest biztosan - nagyon jól szólnak a zenék!
más - widget locker alatt nem tudom kikapcsolni a telót - nem reagál a felugró ablak az érintésre...
csak ha feloldom...
-
premete
veterán
Ha mindent elhinnél, amit itt összehordanak ai ICS-ről, akkor a készüléknek el sem szabadna indulnia frissítés után, ahogy a bizonyos állatorvosi ló esete igazolja.
Nálam gyorsabb, mint a gyári GB volt, valamivel kevesebbet fogyaszt; igaz, én amikor valakit felhívok, akkor nem a fényképét nézegetem, hanem a fülemre teszem a cuccot, és ott nem zavar a pixeles kép a sötét képernyőn. -
mgTerminator
veterán
Én néztem GS és GS2 kijelzőt, egyik sem volt szőrös… Valaki elmagyarázná hogy ez a szőrösség miben nyilvánul meg?
Annyit vettem észre hogy a nexuson a kép élesebb, szebb mint a GSen mert a GS-nek a kijelzője pixelesebb. Érdekes ugyan akkora felbontás, ugyan akkora fizikai méret… -
Dzsuri89
őstag
Milyen ROM-on használod az ADW-t?
Szerintem nem mindegy, hogy milyen ROM-on használja az ember ezeket a launchereket. Amikor egy két hétig CM 7.1.0.1 -et használtam, akkor gyors volt az ADW is. Gyári 2.3.6-on szinte az összes nevesebb/minőségibb lauchert kipróbáltam az elmúlt pár napban, de a Launcher Pro volt a legkiemelkedőbb teljesítményben, az már más tészta, hogy testre szabhatóságban annyira nem emelkedik ki, főleg nem az ADW-hez képest.
Kíváncsi leszek, hogy ICS alatt gyorsabb lesz-e vagy talán egy ADW frissítés után. -
szucsi
őstag
nézd meg a 8000-es hsz-t mit összeszívtam a nightlykkel. Gondolom nem minden nexust fektet meg ennyire, nálunk mind a kettő használhatatlan volt vele (bármelyikkel, akárhogy gyalultam tisztára a gépeket a telepítésük előtt). Most a Slukk féle oxygen figyel rajtuk vagy két hete, azóta összesen a két készüléken lefagyás 0, újraindulás 1, pinkód kérés 3, hívásfogadáskor kuss 1, vonalbontás 0 alkalommal. Ezek a hibák a CM-nightlyvel mind a két készüléken hibánként naponta kb. 4-5x jelentkeztek (mondjuk kurva sok telefonálás és buzergálás mellett).
-
-
Dzsuri89
őstag
Nocsak nocsak.
Eddig tartott az Optimus 2X?
Komoly telefon lehet, ha laza 1,5-1 hónapja vetted és már el is adtad.Még tartom magam ahhoz, hogy gyűjtsél egy Nexus S-re.
Nexus ára alatt 10000%, hogy nem kapsz gyors, normális, szép telefont.Elárulod, hogy miért adtad el a 2X-őt?
-
kolosanyi
veterán
+1 A Nexusra. Jelenleg nem nagyon van stabilabb droidos készülék. A hardver mindenre elég, a durvább játékokat is gond nélkül viszi, másra meg nem kell a kraft. Illetve ha mindenáron 720p-s videókat akarsz felvenni, akkor nem ajánlott ez a telefon. De szerintem sok szempontból jelenleg a legjobb választás droid fronton. Komolyan nem cserélném le egyik telefonra se, még SGS2-re se. Illetve de, eladnám, vennék egy Nexust, a többit meg
elinnámfélretenném.---------------------------------------------------------
Más: Aki hosszabb üzemidőt akar, de nem rontaná el a külalakot egy bumfordi hátlappal, annak érdemes megnézni ezt a külső akksit. Tudom, hogy volt már valamikor, de gondoltam belinkelem, mert érdekesnek találtam.
-
jackbacsi87
senior tag
Nana, az előbb még 70k alatt kerestél, és ez benne van
BESZARÁS!!!!! I9020 AKCIÓSAN 63.360HUF Bp!!! -
Dzsuri89
őstag
Karcmentesen tuti, hogy nem fogsz venni használt Nexus S-t. Akárhogy vigyázz az ember rá, a hátlapon biztos vannak mikrokarcok, ha a kijelző nem fóliázott, akkor azon is fogsz találni.
Én amondó vagyok, hogy várj pár hetet, amíg összeszedsz 10.000Ft-ot és vegyél egyet újonnan.
-
BoB
veterán
De van 70 alatt újonnan. De siess repjegyet foglalni mert nemsokára lejár az akció
-
Hatvan9
senior tag
Gondolom az új Ice Cream miatt.
Remélem kicsit feljebb dobja majd a Nexus árát.Vicc hogy ilyen "olcsón" meglehet venni a Nexust amin menni fog a legfrissebb droid.Srácok:
Gyári szoft van a készülékemen, szeretnék valami jó customot ami kihasználja a wolfson hangchipet.Illetve kellene egy kis segítség hogyan toljam fel.
Előre Köszi! -
xnace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest