- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Találtam egy root-unroot leírást itt ami nagyon jól leírja, fel is teszem android sdk-t de amikor elindul Failed to fetch URL http://dl-ssl.google.com/android/repository/addons_list.xml, reason: File not found ilyet ír ki.
Illetve a leírásban van hogy : ". Bal oldalon klikk az Avaible Packages-re, bontsd ki a Third party Add-ons, majd a Google Inc. (dl-ssl.google.com) részt..." nálam nem lehet lenyitni a third party Add-ons-t tehát ott nincs semmi.
-
hallerlaller
addikt
vazzeg, i9020t verzió jobb lett volna usából, az legalább ugyanazokat használja mint az európai.
mert itt a 3G 1700/2100 frekin megy, tied meg 1900/2100, akkor vált alacsonyabbra ha a nagyobbon már nem tud kiszolgálni (ha jól tudom) XDA forrás
-
bosa
tag
szerintem az osztrák samu gond nélkül javítja garba (nem néztem utánna de ők normálisan állnak a dolgokhoz). Magyarország nem a www része, nem tartozunk a világhoz :-D. Én anno a nokia N73-al jártam így nokia szinte mindenhol világgaranciás, bevittem nokia szervízhez a töltő csatlakozó részét kellett volna cserélni. Megnézte imei számot mondja a srác ez nem magyar nem javíthatják, mondtam neki akkor kifizetem a javítást erre ő nem is szedhetik szét.... szép ország ez.........
-
bosa
tag
Elvileg nem kell új rom, csak nem tudom hogy a 2.3.4-hez van-e már root...
Az előző hsz-hez pedig hiába van www a samsung hungary csak a magyarra vállal garit... Én uk-ben vettem a carphone warehouseban, ők pl az eu-s telókat szervizelik, ha van blokkod. a magyar samu szarik minden eu-s dologra. Magyarország én így szeretlek...... -
dobost
senior tag
Nekem ez jobban bejönne, de itthon még nem láttam... lehet ebay lesz belőle...
2.3.4:
XDA
"GRI54, KB3: Not Released"
Egy kicsit késni fog a mi OTA frissítésünk, de én biztos vagyok benne, hogy hétfő-kedd körül megjelenik...Pénteken jelentették be a többit és hétvégén ugye nincs meló a Gugliéknál sem, így a jövő hét folyamán várható szerintem...
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy olyan jól belőttem már a telót az alkalmazásokkal, viszont a frissítés nyom egy soft resetet...
Root nélkül meg tudjuk oldani valahogy, hogy az appok adatait is lementsük? -
bosa
tag
Na kezdem sorba:
A 2.3.3 nekem se jött le nekem UK-ből van. Manuálisan raktam fel.(googlebe írd be hogy nexus s manual update 2.3.3 fontos, hogy csak a telefonodhoz valót tudod feltenni a többi elszáll hibával, restart és megy a 2.3.2).
Az alsó érintőgombokat hogy tudod megnyomni ezt nem értem....
A megadott linkről is tudsz rendelni, de szintén google-be írd be "Nexus S GT-I9020T Desktop Dock"
Mint azt írtam a 2.3.2 esetében is ha nem jó hozzá az update hibával elszáll restart és megy minden tovább.Sikeres updte esetén pedig mindened megmarad, de azért nem árt a biztonsági mentés.
-
zozo2001hu
tag
Nekem gyárilag már a 2.3.3-al érkezett a készülék.
Baseband: I9023XXKB3
Kernel: 2.6.35.7
Build number: GRI54
Én úgy tudom, hogy az új kijelző színhőmérséklet csak a samoled kijelzővel szerelt készülékekre vonatkozik, nekünk magyaroknak nincs mitől tartani, hiszen itt sc-lcd-s verziók kerülnek forgalomba.
Mellesleg nekem az összehasonlítások alapján pont, hogy jobban bejön az új szürkésebb melegebb színhőmérséklet, mintsem a ridegebb kékes korábbi színhőmérséklet, de ez az én szubjektív véleményem. Szerintem természetesebbek a színek a samoled 2.3.3-as rendszereken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest