Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz
ricsi0307 #24101 üzenetére
Én is S4-re készültem váltani múlt héten. Jó telefon, de végül nem vállaltam be, inkább új notebook lett belőle
amúgy MM-ban nyomogattam, kicsit laggolt főleg mikor kiléptem egy-egy appból...
Azért ha van időd, tesztelgethetnéd slukk 4.4 -ét, hátha lesz belőle valami -
petrson
senior tag
válasz
ricsi0307 #23707 üzenetére
Na igen, akik hard userek, már rég váltottak. Nem egy friss telefon, de talán a nexus névnek köszönhetően még foglalkoznak vele a főző mesterek. Egyébként én is több mindenre használom, nem csak telefonálásra, és most szerencsére elég gördülékeny a rendszer CM alatt, mintha új telefont kaptam volna
-
Szmoki
senior tag
válasz
ricsi0307 #23677 üzenetére
Keress rá a devil kernelre xda-n (telorol nincs erőm szenvedni vele), valahol a topic vége felé van a legfrissebb, de ha nem lesz meg holnap adok linket majd pakold fel alá
Igaz, hogy 4.2.x et ír hozzá, de több hete ezzel is tökéletesegyébként NS-re ez a legjobb kernel szvsz
-
doddencs
senior tag
válasz
ricsi0307 #23659 üzenetére
azért remélem megnyugodott a pici lelked, amiért nem olvastam vissza, csak megnéztem, jött-e válasz a hsz-emre.
(#23655) rionpulya
mindegy, melyik verziót, mire teszem fel? most slimbeam van a mobilon.driverek közül kell vmi extra? illetve gondolom az i9020-as fájlnév ne zavarjon, ugye?
-
daniele
aktív tag
válasz
ricsi0307 #23651 üzenetére
Újra szeretném húzni hogy full gyári legyen a rendszer. Most is talán a legújabb van 4.1.2. Más topikba az 1HSz-be le van írva a frissítés menete. Nem rendszeren belül akarom újra tenni, hanem letöltött file-ból. Azért kérdeztem mert ez a telefon fóruma és gondoltam segítetek, de hát látom, hogy ebbe a topikba segítséget kérni felesleges.
-
Szmoki
senior tag
válasz
ricsi0307 #23607 üzenetére
én ma adtam miui v5-nek egy próbát,és eddig elég tetszetős,de akksi időről még nem tudok nyilatkozni.
marmite zcache CM verzió -t rakj alá,és az animációkat kapcsold ki a developer optionsba ill. a show rounded corners-t. a backround process limitet tedd "at most 3"-ra. ezeket XDA-s srác mondta,ő már régóta MIUI-t használ NS-en,majd kiderül...
viszont ha nem jönne be,van egy backupom AOKP romról és alá marmite 8.7 CM bigmem ,erről tudom neked mondani,hogy stabil( a legelején indult újra egyetlen egyszer),akksival is jobban bánik és a kisebb játékok nem akadnakezt fogom visszatenni ha MIUI besz*rik
ha meg ez nem jönne be,marad a marmite kernel RasbeanJelly ROMMAL ezt is sokat használtam,ugyanolyan jó,mint az AOKP csak kicsivel talán jobban merül illetve kevesebb a beállítási lehetőség. -
Slukkica
őstag
válasz
ricsi0307 #23604 üzenetére
Van egy kis zűr az életemben úgyhogy most sok minden szünetel
De valamikor lesz rom, hogy pontosan milyen készülékekre azt sosem lehet tudni
Mióta megvan az N4 (vasárnap óta) most jutottam el oda hogy egy "nyamvadt" kernelt csináljak magamnak rá. Mert jó szokásomhoz lévén egyik sem felelt meg
De ne agodj az xda tele van jobbnál jobb rom-okkal és kernelekkel.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23505 üzenetére
na király van mindenhol source
Kernelre mit mondtok mi legyen benne? vagy csak legyen egy alap úgyis cserélgetni fogjátok?
Melyik kernel vállt be mostanában a legjobban?Holnap elég zsúfolt napom van, szombaton se igazán van időm ezzel foglalkozni vasárnapra meg egy kiadós másnaposságot tervezek de vasárnap éjszaka nekiesek
-
tdk.112
aktív tag
válasz
ricsi0307 #23479 üzenetére
Köszi a választ! Közben éjjel még nyomogattam a telót, arra gondoltam, éjjel hagyom hadd próbáljon bebootolni, hátha egyszer csak sikerül neki, és reggelre már arra kelek, hogy bekapcsolt. Aztán eszembe jutott, hogy a gyári recovery-ből nyomok egy wipe cache-t. Kipróbáltam, de ugyanúgy végtelen bootba kezdett. Aztán kipróbáltam a recovery-ből a factory settingst, és ez volt a megoldás! Kétlem, hogy ha elküldöm a Samsungnak, ők mást tettek volna vele. Sajnos így minden beállításom elveszett, de oda se neki. Örülnék, ha még 2 évet kibírna nálam.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23462 üzenetére
Az s3/s4-es lock screen egy másik dimenzió
Frameworkbe kell moddolni ami nem egy egyszerű dolog, holnap végzek az érettésgikkel és utána lehet belekezdek mert nekem is nagyon tetszik az s4 styleLauncher, widgets, apss ,wallpapers portom már szitne tökéletes van.
De a lock screen a legnehezebb dolog belőle
És megvallva őszintén azt még sose portoltam
De ha sikerül és lesz egy teljes modom akkor postolom ide isEgyébként úgy emlékszek NS-re van szinte full s3 mod, csak a lockscreen hiányzik abból is
Szerk: CM/AOKP alá tervezett mod lesz
-
-
tome0001
senior tag
válasz
ricsi0307 #23410 üzenetére
Amég lemegy az S4 ára az nem 1-2 hónap lesz szerintem. Arról nem beszélve, hogy azt írják jó pár tesztben hogy nem biztos hogy megéri az S4 a többletpénzt (Bocs az offért). Az új Nexus meg kiesik nálam a gyenge kamera miatt.
Imádtam a Nexus S-t nagyon sokáig, de azt vettem észre, minél újabb android jött rá, annál jobban elfogyott az erő a vas alól. Emlékszem 2.3.7-el olyan volt mint az álom, persze ez manapság már nem túl járható út hogy ilyet használjon az ember. Be kell látni hogy a mai androidoknak kevés az 512 MB RAM.
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23364 üzenetére
Én erre csak annyit mondanék, hogy több az opció több az esély az összeomlásra.
Nem tudom, hogy állnak most a romok/kernelek NS-re. De szerintem egy alap felhasználónak a minimalistic a legjobb ott kevesebb a dolog kevesebb esély van összeomlásra, kevesebbet kell belenyúlni a kernelbe ergo a kernel pánikra is kevesebb esély van. -
margithid
veterán
válasz
ricsi0307 #23301 üzenetére
Akkor az a gapps amit utoljára küldött s3nsitivity jó lesz a novemberi stabil verzióhoz is?
mert akkro felrakom azt, ez igencsak akad...
Csak nem tudom akkro minek ajánlja fel a frissítéseknél ezt a verziót ha egyszer nem stabil...
Pedig dirket ezt választottam ki, véletlenül se nightly legyen. -
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23301 üzenetére
Na hát ez nem igaz!
Ha jobban átolvasnád meglátod, hogy nem mindegy.
például az előbbi eset is alátámasztja.
Meg nem véletlenül rakjá rá a gapps logba ,hogy pl " !!Not compatible with 4.1.x.!! "
Midnen verzióhoz külön gapps van és azt kell használni különben összeakadhatnak. -
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23229 üzenetére
XDA-n keresel ROM-ot + Kernelt jól össze válogatva, de ha itt visszaolvasol vagy kérdezel kapsz jó ötleteket
Ez két zip file lesz. Keresel a ROM-hoz tartozó GAPPS-t. (ez is egy zp lesz)
+ Ezt is leszeded mellé.
Rárakod mind a 4 ZIP filet a telefon háttértárára.
Rom Managerbe van egy olyan gomb, hogy " Boot into Recovery" vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan
Itt hangerő gombokkal mozogsz és a power gomb az "OK" gomb.
Csinálsz egy backupot az éretelem szerű menüpontból
Ez eltart egy ideig.
Aztán "Apply upedate from SD card " vagy valami ilyesmi
Megkeresed a ROM-Wiper-t és felrakod, aztán a rom-ot a hozzá tartozó GAPPS-t és a kernelt
Aztán rebbot system now.
És woala máris az új rendszerrel kapcsol be a telefon -
Szmoki
senior tag
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
ricsi0307 #23183 üzenetére
Nekem ma érkezett meg egy ilyen szett. Nem ismertem a Nillkint, de képek alapján elég jónak tűnt a tok, és valóban az is - akinek problémája van azzal, hogy bazári műanyag a hátlap, ez kicsit segít rajta, sokkal jobb a fogása. Továbbá vékony, elegáns, nem érzem vaskosabbnak a telót miatta.
Kaptam hozzá egy fóliát is előre, még nem raktam fel, nem tudok nyilatkozni, viszont láttam itt hardverapón is hirdetve, és ott elég minőséginek mondják.
-
mgTerminator
veterán
válasz
ricsi0307 #23122 üzenetére
Van a real racinghez grafika állító, de hidd el nekem, ne akard feljebbvenni... Tegra3-on (ami ugye 4 magos) mediumon fut alapból és így sem fut tökéletesen. Galaxy Nexuson mégrosszabb a helyzet a fórum szerint. (személy szerint én nem tudtam kipróbálni mert az enyém 5 hete szervizben van....)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ricsi0307 #23046 üzenetére
én anno vagy 1 éve próbálhattam utoljára, akkor ment is mindenhol, hogy JB-n már nem fog futni
(igaz akkor az volt a legfrissebb)
Ugye az Adobe berekesztette a player fejlesztését Androidra(azóta is a 11.10es verzió az utolsó) és az nem ment 4.1-en. Azóta mivel frissítés nem volt nem is néztem soha, csak scriptel telepítettem
Lehet volt azóta ráncfervarrás és már elviszi a JB is -
Inarus
addikt
válasz
ricsi0307 #22916 üzenetére
Ubuntu kipróbálva: helyenként bugos és szétcsúszik pár helyen a ui, nagyrészt nem funkcionál a rendszer. Ez még közelebb áll egy techdemóhoz, mint egy nagyjából használható rendszerhez.
FirefoxOS: Nexus S-re csak egy régi változatot találtam az XDA-n, újabb verziót már csináltak ugyan, de csak a 4G-s változatra. Utóbbi nagyságrendekkel jobban működött, mint a simára írt változat, de (azon felül, h nincs hálózat) nem igazán győzött meg jelen állapotában. Kicsit laggol és a felbontással is vannak gondok. Mondjuk tervezem még próbálgatni, de akkor már inkább a Mozilla oldalán leírt lépésenként csinálom meg a buildet. -
válasz
ricsi0307 #22916 üzenetére
Egyelőre ez még csak valami alfa verzió. Ha jól emlékszem majd év végére, vagy jövő év elejére ígérik a végleges verziót.
A Firefox OS-ről meg azt olvastam valahol, hogy egyelőre még csak a 320x480-as felbontást támogatja. Mondjuk nem is titkoltan az olcsóbb telefonokat célozták meg vele...
Ubuntu engem is nagyon érdekel, én is ki akarom próbálni, ha már használhatóbb stádiumba lép. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ricsi0307 #22742 üzenetére
Mi bajod az LG-vel?Sokat javultak és sokkal kevesebb műszaki baj van velük mint kategóriatársaikkal!(SIII,HOX,Sony S,ION).Nálunk eddig pár pixelhibán kívül nem jelentkezett semmi,míg máshol sárgul a kijelző(sony),xar az alaplap,rossz a burkolat,stb(SIII).Sorolhatnám.......Az LG egyetlen gyengesége,hogy lassabban jönnek az új android verziók rá...de ez N4-en nem lesz gond.
-
szponzor
senior tag
válasz
ricsi0307 #22715 üzenetére
Ha a kezedben fogod a telefont, akkor eszedbe nem jutna, hogy ez egy LG. A hátulján van egy pici logó, de abszolút minőségi megépítés, gyönyörű telefon és hát villámgyors, meg a 2GB RAM sem elhanyagolható tényező. Tény, hogy a Samsung-nak nagyon jó a szerviz szolgáltatása, emiatt majdnem inkább Note 2-t vettem. Viszont pl. a Nexus S esetében sincs már szervizfutár.
Tegnap bevittem a helyi szervizpontba a telefont, a hátlapot akartam volna cseréltetni a lepattogott festék miatt. Azt mondta a szervizes, hogy felküldhetjük Pestre, hátha cserélik, de nem ígéri, hogy ki is fogják cserélni, ellenben egy hétig náluk lesz a telefont. Ha nem garanciás, akkor a hátlap 5-6E Ft körül van, az előlap pedig 23-5E
-
doddencs
senior tag
válasz
ricsi0307 #22702 üzenetére
tegnap felraktam, most tapasztalatokat gyűjtök.
helly mocskosul merült nálam, az email exchangetől elvileg. bár most slim alatt a saját packjukból vadásztam ki az email alkalmazást, egyelőre nem tapasztalok akkora merülést.
ti milyen dpivel használjátok? a default-tal?
-
margithid
veterán
válasz
ricsi0307 #22381 üzenetére
Na igen, nexus 4-re fájna nekem is a fogam
Viszont félek idehaza arany áron fog menni, főleg szolgáltatóknál.
Különben ki vanne pl SGS3-at?
Mondjuk ha jön android 5, ami elvileg nyárig megjön, akkor új referenciakészülékek is jönnek, lehet új nexus is, ami leviszi majd a 4 árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest