- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #9449 üzenetére
Tudtommal a kapacitív kijelzős telefonok esetében nem is nagyon lehet külön szedni a védő üveget, érintő panelt és kijelzőt, azok egyben vannak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bandigyerek #9109 üzenetére
CM9 menyire hasznalhato?
Kiprobalnam, bar flek, meg nagyon kezdetleges. -
z0d1AK
nagyúr
Jöhetne már az OTA update, mert nagyon használnám már az ICS-t, de alpha ROM-okban nem nagyon bízok...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #7441 üzenetére
Az a 6 nap elég vicces, az Expansysnak nem szabad ilyenben hinni. 163-ért még jó is volna. Mondjuk jó tudni azt is, hogy Franciaországból kapod, francia számlával, és meghibásodás esetén is oda kell vissza küldeni.
Bár hozzá teszem, hogy Motorolától nem is szabad itthon sokat várni, hiszen nincs január óta hazai márka képviselet, support és garanciális szerviz...Egyébként a Droid RAZR nekem is nagyon bejön, még szemezgettem is vele. A gari miatt viszont számomra elég kérdéses. Ha szóba is jön majd később, csak akkor, ha már kiadja rá a Motorola az ICS-t.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cruzolka #7416 üzenetére
Hát, eddig külföldön 800 dollárról lehetett hallani, nettóban..
Ez közel 180 ezer forint, arról nem beszélve, hogy sajnos gyakori, hogy az USD-t az EUR-ral 1:1 arányban váltják, akkor meg még drágább lett volna.A Galaxy Note 175 ezer forint lesz bruttó, tehát akárhogy nézzük, nem lesz 200 alatt az induló ára. Az egy másik kérdés, hogy 3, 6, 12 hónap alatt milyen árra mehet le.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #7321 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nincs értelme a főzött romnak. Jelenleg számomra nem szükséges, mert a nexus s hasít, mindent tud amit kell. Persze elég sok telefon van, amire inkább ajánlott a főzött, mint a gyári.
Pl. a felsoroltak közül számomra egyik sem kell, vagy nem olyan funkció, amit használnék.
De igények mérik a lehetőségeket.
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam semmi baja a wifinek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hallerlaller #3089 üzenetére
Ismerősömnek a hátlap 4.900 forint volt (Gyári, nem kókány kínai).
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #3080 üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
A minimál bérrel arra utaltam, hogy 1,5-2x drágább telefon vásárlásáról beszélünk, mint amennyit nagyon sokan összesen keresnek egy hónap alatt.
Gyűjtenél még 25%-ot (ÁFA), és nem kellene esetleg 13 hónap múlva a fejedet vakarni, mert megadta magát a telefon. Ha mindenkinek nehéz, neked is, akkor nem kell ennyiért telefont venni, tudod, csak ameddig a takaró ér.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #2265 üzenetére
Láthatóságban nem látok különbséget, ha csak azt nem, hogy szebb a Milestone-nál és az Optimus 2X-nél.
70-ért tuti vétel. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
molnarpeter #2249 üzenetére
És mivel jobb a 2.3.5?
-
z0d1AK
nagyúr
Beköltöztem a Nexus S-be, miután megjött ma a két tok is hozzá.
Eddig csak pozitívak az élményeim vele kapcsolatban. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
RexpecT #2214 üzenetére
Első bekapcsoláskor a Google fiók hozzáadása előtt felajánlja a lehetőséget, hogy csatlakozz a WiFihez.
(#2215) xnace: túl sok időm nekem sem volt még. Igazából bekapcsoltam, rögtön meg is lepődtem, jött a hír, hogy van update, 2.3.4.
SIM kártyát még nem tettem bele és nem is kezdem még el használni, majd azután, hogy maholnap megjön a PH!-s kollégától a két gél tok amit hozzá rendeltem. Ha már új telefon, akkor igyekszem vigyázni rá. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #2195 üzenetére
Helyben vagyok. Amúgy, ahogy felettem írtál.
-
z0d1AK
nagyúr
Megjött, itt van, 69.900ft volt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #2188 üzenetére
Én meg tudom, hogy van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #2185 üzenetére
Nem. Van még.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
knyitogato #2180 üzenetére
Igen.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
wape1980 #2174 üzenetére
Igen, most mondjuk találtam más olcsót is, ami nem olyan vészes.
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Holnap jön meg az új Nexus S-sem, amit 69.900-ért sikerült az egyik nagy webshopban beszereznem. Kérdésem volna, hogy mennyire karcolódik ennek a hátlapja, illetve esetleg az előlap?
Gyári Samsung kiegészítőben csak valami bele bújtatós tokot találtam, bumpert, vagy valami gumi tokot nem kifejezetten. Létezik ilyen egyáltalán? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tschyllagh #21 üzenetére
A Google mindig a piac legerősebb gyártójával készítteti a telefonját. Tavaly a HTC volt az, azóta azért változott a piaci körkép.
-
z0d1AK
nagyúr
Legfontosabb tudnivalók a Google Nexus S készülékről
Rövid jellemzés:
Hivatalos referenciamodellként minden frissítést OTA módon, legelőször kap meg, ráadásul mentes mindenféle gyártói módosítástól, ami jótékony hatással van a sebességre. A készülék hardveresen teljesen megegyezik a Galaxy S-sel, tehát ugyanaz az 1 GHz-es Hummingbird processzor található benne, a PowerVR SGX540 grafikus gyorsító és az 512 MB RAM is egyezik. Az alkalmazások telepítésére ~1 GB, míg az egyéb adatainknak ~13 GB tárhely áll rendelkezésre (beépített memória, nem bővíthető). A kijelző mérete 4 hüvelyk, felbontása 480x800 pixeles és típustól függően Super AMOLED (i9020), illetve SC-LCD (i9023) megjelenítési technológiát alkalmaz.
A két típus mérete különböző! Az i9020-é 123.9 x 63 x 10.9 mm, míg az i9023 pár mm-rel eltér. Ez a tokok és fóliák vásárlásánál okozhat problémát, figyelni kell a típusszámra! Tokokkal és fóliákkal kapcsolatban érdemes jackbacsi87 bazárát megnézni.Néhány szó az akkumlátorról:
Gyári állapotban csak 95%-ig töltődik fel, ez az akksi védelme miatt van. Erre megoldás például a módosított szoftverek (főzött ROM-ok) alkalmazása, illetve a kernelcsere.
Root és recovery telepítése:
A témával kapcsolatban molnarpeter készített egy blogbejegyzést.
Ezen kívül elérhető még egy hasonló, Dzsuri89 által készített
segédlet is.
Fontos megjegyezni, hogy ha gyári ROM-ot használsz, akkor az minden reset után visszaállítja a gyári recovery-t. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy recovery indításakor egy háromszöget kapsz, benne egy felkiáltójellel. Egy módosítással ez kiküszöbölhető, a /system/etc/install-recovery.sh fájlt nevezd át. Majd utána ismét mehet recovery és nem lesz többet gond. (Főzött ROM-oknál ez a jelenség nem áll fenn.)Hasznos linkek, ROM-ok:
Slukkica ROM-jai (stock i9023 TSM, MIUI-TSM, ICS-TSM stb.): Kattints ide!
CyanogenMod oldala (angol nyelvű oldal): Kattints ide!
Nexus S Hacks! (angol nyelvű oldal): Kattints ide!
XDA fórum (angol nyelvű oldal): Kattints ide!
Gyári ROM, recoveryből telepíthető, visszaállít mindent az eredeti állapotra (i9023): Kattints ide! Vagy ide!--------------------------------------------------------------------------------
Készült: a fórumozók közös ötletei alapján
Írta: kolosanyi[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest