- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
frisco #11699 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Kipróbáltam, de ez sem jobb nálam a gyárinál. Ugyanazt csinálja a MA fórumával, mint a gyári, vagyis mikor betölti a topikot akkor elmosódottságot lehet csak látni elég sokáig. Opera mobile viszont nem csinál ilyet, maradok az Operánál amíg nem javítják meg.
-
verser233
senior tag
Aki szeret custom rom verziókat használni, annak tudom ajánlani EZT
notifaction-ben a fontosabb kapcsolókat be lehet rakni, google search sáv eltűntethető, gyors, nincs force close.stb........
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Érdekes, hogy amíg egy béta ICS volt fent a telefonomon addig olyan hosszú akkuidőt produkált a telefon, mint még soha, a hivatalossal meg a mostani custom romokkal meg naponta kell töltenem.
Viszont, most pár napja azt csináltam, hogy Titanium backup programmal jegeltem pár dolgot amit nem használok, és így gyakorlatilag visszakaptam azt az időt amit még GB verzióknál volt, ami nálam 2 nap.
-
verser233
senior tag
Ha a Getjar-ról töltök le egy programot akkor a Market a későbbiekben nem fogja tudni frissíteni, igaz?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Valaki, aki esetleg az utóbbi napokban naprakész a MIUI-féle Rommal kapcsolatosan:
MIUI ROM 1.12.23 - ez fog kijönni ha jól tudom; Ez akkor még mindig béta vajon? Vagy már stabil?
Gondolkodom rajta, hogy esetleg felteszem, ha már nem béta állapotú, mert 1-2 dolog nekem hiányzik a gyári ICS-ről, amit itt meg megkapnék, de ugyanakkor meg a mostani gyári rom a telefonomon villámgyors, szóval hezitálok nagyon.
Ha esetleg van valakinek plusz infója a fenti rom-ról az kérem válaszoljon!
-
verser233
senior tag
válasz
lord.lakli #10815 üzenetére
Igen, igazából az lenne a szuper, ha be lehetne jelölni bennük, 1-1 appot, hogy szóljon, ha lement az ára.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Berakom ide is hátha valaki rajtam kívül még hasznát veszi:
Mindkettő olyan alkalmazás amely megmutatja, hogy mely programok akciósak vagy ingyenesek éppen.
Más: Ma reggel volt egy véletlenszerű restartom, és csak az akksi kivétel után indult újra el a telefon
Igazából nem tudom mi történhetett.
-
verser233
senior tag
válasz
DonMedve #10732 üzenetére
Szerintem úgy történt ahogyan kellett............Megjelent a Nexus, utána jött a mienkre, szerintem így van rendjén. ICS nálam tökéletes, nem FC-zik gyors, és annyira nem merül mint ahogy itt páran írják. Az más kérdés, hogy 1-2 dolgot hiányolok belőle. Én személy szerint örülök, hogy már használhatom, nagyon tetszik.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Én alapvetően meg vagyok elégedve az ICS-vel, bár tény, hogy 1-2 dolgot hiányolok belőle:
- összehúzáskor nem hozza ki az ablakokat, valamint a notifaction ablakban jó lenne pár gomb mint pl adat ki-be, wifi.....
Viszont, sokan panaszkodtok látom, hogy nektek lassú. Nem tudom, de ilyen téren én nagyon elégedett vagyok mert nekem gyorsabb, mint eddig bármi más, egyedül a böngészőben van jelen néha ez a homályosítás sajnos, ezt nem tudom hogyan hozták össze.
Szóval nekem szélvész gyors. Lehet megérne nektek is pár újraindítás, mert amikor először rátelepült akkor nekem is lassabb volt, aztán amikor visszapakoltam az összes cuccomat (80+ program) párszor újraindítottam a telefont és azóta gyors mint villám.
-
verser233
senior tag
válasz
Nova96 #10255 üzenetére
Megéri, ha neked az a jobb, hogy harsányak a színek.........
Én birtokoltam SGS-t és SGSII-t is, és mindkettő az én szememnek rosszabbak voltak mert nagyon rikítóak benne a színek, illetve szerintem az sem igaz, hogy a samoled jobban bánik az akksival.........sőt nálam még jobban merültek.
Részemről egy megváltás volt lecserélni őket.
-
verser233
senior tag
válasz
molnarpeter #10204 üzenetére
Ja, hogy hosszan kell
, sikerült
-
verser233
senior tag
Nekem nem sikerül ez a screenshot móka
Más: Próbálta már valaki EZT?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is szenvedtem ezzel az egész dologgal, de sajnos a rootolást nem tudtam megcsinálni úgy, hogy a titanium backup programom menjen rajta, úgyhogy most úgy döntöttem, hogy visszaállok 2.3.6-ra és várok az OTA-ra és talán akkor már lesz mellé root is
Vagy le vagyok maradva? Igazából nem volt időm még visszaolvasni se, és ma nem is lesz mert ma is dolgozom.
Ha valaki megírná, mi a helyzet root ügyben ICS alatt, mit hogyan kell megcsinálni azt nagyon megköszönném!
Nekem csak az kellene, hogy a megvásárolt Titanium backup elinduljon rajta, hogy a mentéseimet visszaállíthassam.
jackbacsi87, most látom készítettél egy leírást, tehát ha ezt végig viszem akkor lesz egy rootolt ICS-m?
-
verser233
senior tag
ICS alatt nem megy a titanium backup?
Van superuser ikonom is, de mégis failed ír ki mikor a titaniumot elindítom
-
verser233
senior tag
Szóval most akkor már van hivatalos ics? Miui rom-ot használok most. Fel kell tenni egy gyari 2.3.6-ost es akkor ota -n keresztül egyből frissül? Dobna valaki egy gyari rom linket nekem mert most épp a telefonról írok....
Köszönöm előre is!
-
verser233
senior tag
Igen, de később begyorsul..........
-
verser233
senior tag
válasz
DonMedve #9496 üzenetére
Szia!
Én végül kipróbáltam szombaton még a 2.1.1-et fel is ment gyors volt meg minden, csak épp nem tudtam rá minden programomat vissza rakni titaniummal, kb minden harmadik programnál megállt
, aztán vissza tettem egy másik Rom-ot és ott mindent visszaállított hiba nélkül.
Taláálkoztál már ilyen hibával ennél a BEAM Rom-nál?
-
verser233
senior tag
válasz
DonMedve #9391 üzenetére
Én egy másik fajta ICS rom-ot használtam pár napig. Nekem nagyon gyors volt, viszont nálam sem akart elindulni egy csomó program. Force Close-olt állandóan. Viszont hatalmas plusz pont a nagyon-nagyon jó akksiidőért, leginkább emiatt is akarom kipróbálni ezt az általad is használt ICS verziót. Hihetetlen időket produkált nálam a telefon ICS alatt.
-
verser233
senior tag
válasz
premete #9389 üzenetére
Hát, mennyit?
Én amúgy ezeken az akciósokon kívül a Titanium Backup-ot és a Launcher Pro-t- csak ezeket nem marketen keresztül, hanem a fejlesztő oldalán keresztül Paypal-lal.
De most megint nagyon rákattantam a játékokra
úgyhogy hmm azt hiszem nem lesz megállás. Mikor iphone-om volt is vásároltam "ezt-azt".
Én úgy vagyok vele, hogy ami jó és kell és tényleg nem aranyárban van akkor azt megveszem.
-
verser233
senior tag
Érdekes ez a market dolog egyébként, mert a telefonos marketen keresztül én sem tudok vásárolni, hibát ír. (Mérges is vagyok emiatt). De webes felületről, meg simán megy mindig, még úgy is ha telefonon nyitom meg a market.android.com oldalt. Annyit von le amennyit ír, nem többet s nem kevesebbet.
-
verser233
senior tag
válasz
Dzsuri89 #9383 üzenetére
Én most kipróbáltam az ADW-t (ha már megvettem) Pure-MIUI alatt, és azt kell, hogy mondjam, nekem bevált eddig, gyors és itt legalább csak azokat az ikonokat rakom ki képernyőre amelyiket akarom. Így több a szabad memória is most. Widgeteket is gyorsabban lehet elérni vele, a MIUI-féle widget kiválasztás nekem eddig túl lassú volt.
-
verser233
senior tag
-
verser233
senior tag
válasz
DonMedve #9369 üzenetére
Arra vissza és home virtuális gombokra gondolsz?
mert ha igen, akkor ott van a ROM topikjában a rom letöltésénél egy másik letöltési link valami buttons disable vagy hasonló, azt is töltsd le.
Inkább azt mondd, meg hogyan sikerült felraknod ezt a Rom-ot, mert tegnap szerettem volna kipróbálni és csak a boot animation-ig jutott onnan tovább nem, pedig többször is próbálkoztam full wiőpe meg minden meg volt és mégsem
Így még nem jártam.
-
verser233
senior tag
Slukkica, felraktam a te általad készített Pure MIUI változatot, eszméletlen jó lett, köszönöm szépen én is!
Más: Szeretnék vásárolni egy programot, nevezetesen a PowerAmp-ot. Paypalon keresztül szeretném fizetni a program hivatalos oldalán keresztül, de egy valamit nem értek teljesen:
"On successful purchase, Full Version Unlocker will be sent to you by email with the instructions how to install and activate the application. You will be granted 10 automated activations for the Google Account you purchase this license for. You may get more activations (in case of phone changes/OS updates, etc.) via support email."
Tehát, ha meg is kapom a licence-t akkor is csak tízszer használhatom fel?
vagy nem értem. Mi van akkor ha Rom-ot cserélek és titanium backup programmal állítom vissza a mentésem, akkor az már +1 felhasználásnak számít?
Legyen szíves valaki ezt elmagyarázni nekem, köszönöm szépen!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ha netán keresne valaki egy jól működő gyors ICS custom romot, annak ezt tudom ajánlani:
Most ezt használom, eddig nagyon jó.
-
verser233
senior tag
Jó reggelt!
Valaki próbálta már közületek [link]?
-
verser233
senior tag
válasz
hallerlaller #8375 üzenetére
Nálam az ugyan nem megy, de most megy 2 napja úgy hogy valami 80% töltöttséggel indult ez a rom a telefonon, és még zenéltem is rajta nem is keveset.
-
verser233
senior tag
Én is gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom azt a verziót is, de az az igazság, hogy Slukkica-féle ICS ROM-ja nekem nagyon bejön, nagyon -nagyon spórol az akksival és viszonylag gyors is
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off, de talán tudjátok a választ.
Milyen Titanium Backup verziót kellene hogy használjak, hogy amikor visszaállítást végzek és kijelölöm azokat a programokat amiket vissza szeretnék rakni a telefonra, és amikor elkezdi visszaállítani NE kérdezze meg minden egyes programnál, hogy valóban vissza akarom-e állítani és telepíteni, hanem amiket kijelöltem kérdés nélkül egymás után vissza tegye?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ha már szóba került a nightly..............
elmondom én hogyan jártam, mert nem tudom a mai napi, hogy én voltam a béna vagy sem.
Szóval letöltöttem innen a legfrissebbet.
Feltelepítettem, beállítottam, majd amikor a market-ről le akartam tölteni valamit, szembesültem azzal a ténnyel, hogy gyárilag nincs is benne sem a market sem pedig a gmail
A market dolgot még megoldottam, még a gmailt is de! Amikor a Marketba be akartam jelentkezni, akkor ugye gmailes bejelentkezést kérne........igen ám, de nálam amikor be akartam jelentkezni, nem a megszokott sign in képernyő jött elő ahol megadom a gmailes felhsználónevemet és jelszavamat, hanem azt akarta hogy állítsak be rajta egy exchange fiókot
A lényeg az, hogy szenvedtem vele még egy darabig de aztán feladtam. Még sosem találkoztam ilyen jellegű rommal.......
Aztán felraktam XDA-ról egy másik CM7 alapú romot, amiben benne volt természetesen mind a market mind pedig a gmail. Azóta ezt használom.
-
verser233
senior tag
válasz
lord.lakli #7798 üzenetére
ja értem. Köszi a választ, sajnálom, mert különben tetszett.
-
verser233
senior tag
válasz
lord.lakli #7789 üzenetére
De.
Köszi, hogy szóltál, az életben nem jöttem volna rá,hogy ez volt a hiba. Bár fura, mert azóta másik Rom-ot tettem fel, ott is ezt átállítottam és semmi baja.
-
verser233
senior tag
Azért szutyoknak nem nevezném mert kb 1 héttel ezelőttig nekem nem volt vele semmi gondom
és most pont CM-et raktam fel, de már gondolkozom, hogy tubósítsam fel valahogy kinézetileg
viszont k.va gyors.
-
verser233
senior tag
Én meg nem tudom mi a fene van a telefonommal (ha egyáltalán azzal) az elmúlt napokban, mert ugye panaszkodtam, hogy mostanában nagyon lassú rajta a MIUI. Na tegnp jött rá frissítés, meg is csináltam és a lassúság eltűnt, de mondom kiváncsiságból kipróbálom ezt a go Carbon romot. Ok felteszem (előtte mindent legyalultam a telóról), egy-két restartot is csináltam. Beállítottam rajta mindent, aztán lementem kicsit dolgozni. Jövök fel nézem a telefont andrpid.phone vagy mi force close és még a hálózatot sem találja. Mondom nagyon jó. REstart ismét, onnantól 2mp-ként force close. Na ekkor sajns nem tudtam tovább foglalkozni a telefonnal mert még dél előtt elmentem, de direkt megnéztem 35%-on volt az akksi, úgy hogy a hálózatra nem tudott felkúszni, Wifi kikapcsolva. Most jöttem haza, és totál lemerült a telefon
és ugynanúgy force close.......Remélem holnap estig sikerül valami olyat találnom amivel a jövő hetemet minden gond nélkül le tudom vele dolgozni.
-
verser233
senior tag
válasz
Slukkica #7743 üzenetére
A témával kapcsolatos dolgot már én is észrevettem, de speciel most az alap téma van rajta és szaggat és amikor bezárok minden programot akkor csak 75 mb lesz a szabad hely!
Azon kívül, mindig mikor ráteszek egy új verziót mindig mindent törlök a telóról, és backup mentésből vissza a programokat (rendszeradatokat nem! ), majd utána jönnek vissza a zenéim.
Ha jól emlékszem kb 3 hete még minden röpült rajta mint a villám és 75 helyett kb 100-120-at mutatott. De akkor az még egy másik verzió volt. -
verser233
senior tag
válasz
forintuser #7739 üzenetére
Az utóbbi verzióktól kezdve brutálisan merül a telefon + szerda óta úgy be van lassulva sokszor, hogy alig bírok még lapozni is és tegnap kétszer magától újraindult, csak úgy. Nekem most a sima MIUI van fent, de Slukkica romja ugyan hetekig jó volt a legutolsó verziók már azok is furán viselkedtek nálam. Ezért akarnék most inkább mást használni. SAjnálom mert amíg jó volt, addig imádtam, mert nagyon szép meg gyors (volt).
Túl vagyok már pár wipe-on meg újrarakáson de az se segít.Szóval, mit tudnátok ajánlani?
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Melyik custom romot ajánlanátok jelenleg? MIUI-t most hagyom egyelőre, mert az elmúlt egy hétben nagyon sok problémám akadt vele, most mást szeretnék kipróbálni.
Akár kombó is jöhet (ROM+Kernel)
Mindenképp olyat szeretnék ami gyors, nem lassul be és viszonylag nem akksizabáló +Voodoo.
Köszönöm szépen!
-
verser233
senior tag
Félreértettél. Nekem alapvetően nem volt bajom az akksi idejével, mivel nekem egészen a miui 1.10.28-ig elment magasabb használat mellett is 2 napig, ami számomra több mint megfelelő, az előző telefonjaim nem tudták ezt hozni. Én azt írtam, hogy az elmúlt pár napban viszont rendkívül gyorsan lemerült a telefon még úgyis, hogy csak telefonálásra használtam. És ez onnantól van, hogy a 1.10.28-as verzió felkerült, de most már az 1.11.4-el is mintha ezt tapasztalnám.
És nem tudom mitől lehet ez a drasztikus csökkenés.
-
verser233
senior tag
Nekem a telefon az utóbbi 3 napban nagyon elkezdett merülni és nem tudom, hogy miért
Tegnap is bementem dolgozni 18%-on volt az akksi. Rá egy óra múlva írta hogy 15 alatt pedig nem is hívott senki és a mobilnet is ki volt kapcsolva. Mire végeztem melóhelyen teljesen lemerült észre sem vettem, mivel nem nyúltam hozzá, nem hívtak
Érdekes, mert eddig 2 napig simán bírta úgy hogy zenéltem,neteztem. Ha meg még jobban spóroltam akkor a 3 nap biztosított volt. Most meg éppen kibírt egy napot, úgy hogy még csak nem is zenéltem.
Tegnapig Slukkica MIUI romját használtam nagy megelégedéssel, szerintem ez a 28-as verziótól kezdve kezdte ezt a merülést. Tegnap feltettem az eredeti MIUI legújabb verzióját, de úgy látom ezzel is merül
-
verser233
senior tag
válasz
Cruzolka #7411 üzenetére
Mármint az i9000-hez képest?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3910
-
verser233
senior tag
válasz
Cruzolka #7406 üzenetére
Hello, én már leírtam nem olyan rég: volt i9000-em, nos ahhoz képest az i9023 kijelzője fényévekkel szebb, ennél szebb már csak az iphone 4 kijelzője. Én csakis ezért vettem i9023-at. A kiejlzője miatt. Nagy bajban leszek majd következő teló vásárláskor mert mindenhol ezeket a super amoledes kijelzőket nyomják amik nekem nem tetszenek, szinte kiesik a szemem tőlük annyira rikitóak a színek benne. nos, az SLCD-vel nincs ilyen probléma!
-
verser233
senior tag
Kedves Slukkica!
Van egy olyan "gondom", hogy az elemlámpa funkció nem mindig működik jól. A tegnap kirakott legújabb miui romodat használom, de az alábbi jelenség már az előző verzióknál is jelen volt:
Bekapcsolom az elemlámpát, de mikor a telefon kijelzője lekapcsol akkor az elemlámpa funkció is lekapcsol
De ez nem mindig van így hanem random időközönként, aztán van mikor meg teljesen jól működik, azaz kijelző lekapcsolása után is van továbbra fény.
Ugye amikor bekapcsolom az elemlámpát akkor bevisz abba az elemlámpát mutató részbe ahol írva van, hogy ha a ház gombot megnyomom akkor továbbra is működni fog a világítás. nos, hiába nyomom azt, sokszor akkor is lekapcsol.
Akkor is így van ez amikor a kapcsolók oldalon keresztül indítom el az elemlámpát.
Ez nálad is így működik?
Viszont a hétvégén feltettem kíváncsiságból az eredeti MIUI romot angol nyelven, pár órát próbálgattam ugyanezt a funkciót és ott mindig jól működött. Lehet, hogy csak épp egy jó időszakát fogtam meg éppen........bár nem hiszem mert legalább 20x próbáltam és mindig ment rendesen.
-
verser233
senior tag
Slukkica, ugye előbb-utóbb a ICS-re is elkezdik a MIUI-t, ugye? Nem fog megállni Gingerbreaden remélem
-
verser233
senior tag
opps, nem szóltam, már megtaláltam
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a kernel amit MIUI-ra fel lehet tenni és 100%-os töltöttséget mutat valamint voodoot is tudja?
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Az létezhet, hogy a nexus S már "kevés" egy mkv video lejátszásához? Mert hang van, kép van, csak épp csúszik a hang a képtől
Vagy lejátszó program kérdése az egész?
-
verser233
senior tag
Szia! Másik kernellel majd fog mutatni 100%-ot is. Nekem nincs gondom se wi-fi -vel se térerővel és nekem másfél napot biztosan elketyeg úgy, hogy 2G aztán munkába mobilnet off majd hazafelé 2G, 30 perc zene, este wifi. Hozzáteszem, hogy nem gyári romot használok. Nekem is volt SGS-em, na az kevesebbet bírt.
-
verser233
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Azt tudja valaki, hogy a netről leszedett MIUI témákat hogyan lehet feltelepíteni? Hova kell berkani a fájlt stb? Tehát nem a belső téma letöltőjéről beszélek, hanem amiket még a neten lehet találni MIUI témákat..........
Köszi előre is!
-
verser233
senior tag
válasz
Slukkica #6629 üzenetére
ok, például ez: https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.audiowidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmF1ZGlvd2lkZ2V0Il0.
Ez, i9000-en nálam annó tökéletesen működött.
Valamint ezek közül próbáltam ki majdnem mind:
https://market.android.com/search?q=volume+control&so=1&c=apps
-
verser233
senior tag
Slukkica,
nem akartalak privátban zavarni,remélem azért meglátod majd az üzenetemet
Az a kérdésem hozzád, hogy én használom a te általad készített Rom-ot:
http://miui.hu/miui_romok, a legfrissebbet és azt szeretném megtudni, hogy létezhet-e az, illetve betudható-e a MIUI romnak az, hogy AKÁRMILYEN volume controlt vagy profil programot kipróbáltam, nem működikTegnap ezzel szórakoztam jó néhány órát, vagy 10 félét kipróbáltam. Beállítom mondjuk, hogy este 8-kor normálból váltson át némába. Némelyik elviekben átvált (értsd kiírja hogy silent), de maguk a hangerő beállítások továbbra is maradnak normál szinten tehát nem állítja némára. Némely program még csak át sem vált, semmi nem történik. Igazából, gyári romot most nem tennék vissza, csak ezért, ezért gondoltam megkérdezlek, kis mázlival te is használsz ehhez hasonló programot a telefonodon és akkor tudsz nekem segíteni
Hozzáteszem, hogy maunálisan (értsd: rábökök mondjuk a silentre az adott profilban) működik rendesen, csak az ilyen időzítettek nem mennek. Nekem meg pont az kéne.
-
verser233
senior tag
válasz
knyitogato #6391 üzenetére
Igen, én is így gondolom, már nagyon várom, hogy megkapjuk az ICS-t, ha meg a kamera-videó páros is javul tőle akkor meg pláne!
-
verser233
senior tag
Jó fej vagy. Nexus S (i9023) most direkt kipróbáltam megint: mind sima fülhallgatóval, mind pedig a gyári headsettel megjelenik az ikon (mindkettőnél más-más ikon) Nem gyári rom van rajta hanem ez:
http://miui.hu/miui_romok
Meg egyébként is, miért mondanék mást, miért lenne jó ha hazudnék ebben?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén próbálgattam ezt-azt, különböző ROM-kat, programokat stb.............
Szeretném teljesen nulláról felépíteni a telefont az általam legjobbnak talált Rom-mal.
Mit kell tennem, hogy tényleg minden törlődjön a telóról mielőtt felrakok rá valamit? Próbálkoztam a wipe-pal, de rajta maradt egy csomó minden.
-
verser233
senior tag
Kedves Slukkica!
Még pénteken feltettem azt a ROM verziót amit itt ajánlottál (MIUI). Nagyon jól működik, Force Close-al még nem találkoztam. Gyors, megbízható, egyszóval remek, köszönöm szépen!
Ha jön rá frissítés akkor a teló majd szépen szólni fog róla?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszek egy Kernelt ami tartalmazza többek között a Voodoot azt én hol tudom beállítani? Vagy egyáltalán hol találom meg?
Mert feltettem egy Kernelt ami elvileg tartalmazza de sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest