- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
johnny82 #19850 üzenetére
Nem nekem jött a kérdés, de azért belepofázok.:-):-)Proci sebesség+governor állítás a setcpu-val lehetséges. Bln control-lal meg a alsó ledsor világít ha nem fogadott hívásod van. Mindkettő letölthető a playről.
Sőt, bln control ha jól látom már nem is kell. beállítások/tsm settings/display/villogó értesíő fény -
Domy
aktív tag
válasz
johnny82 #18261 üzenetére
Az ilyen jellegű fagyások legtöbbször a Deep Idle használata miatt jelentkeznek, ha más romoknál is tapasztalod, érdemes ennek a kikapcsolásával tenni egy próbát.
Szerk:
Ha egy rom nem tudja az init.d srcipteket kezelni, hozzá lehet-e adni valahogy utólag? A kernel képes rá, az biztos. -
havri1
félisten
válasz
johnny82 #18263 üzenetére
Ez "nagyon" régi már, és alap, akadós
MIUIDrag-TSM 25.7 fo
kernel-TSM innen én a GT -t használom.
Telepítés :- 3 wipe
- install rom
- install kernel
- restart (2-3x)Ebben még benne van ha jól emlékszem a SetCPU, ha igen, akkor ezen belül érdemes 1000/200 ra állítani a frekiket, illetve a grovenort smartassv2 -re, na ezzel szűnik meg az akadozás, wakeup-ból is!
Akksi idő, normál használat mellett 1-3 nap... -
kolosanyi
veterán
válasz
johnny82 #17298 üzenetére
Tegyél fel MIUI-t, ott működik, meg a lock screenena homeot hosszan nyomva is. Úgyis kész van már Slukkica full odexes ROM-ja, én is azt nyúzom épp.
Amúgy nálam a smartassv2 jött be, próbálja megtalálni az optimális órajeleket teljesítmény és fogyasztás szempontjából. A proci 1200-ig mehet, gyárilag addig engedik skálázni ezt, elvileg baj nem lehet vele, ha a stabilitás változik, akkor vedd vissza, vagy emelj feszültséget. A minimum órajelet pedig 200-ra érdemes venni, úgy vicces, de kevesebbet fogyaszt. Hamarabb elvégzi a feladatot és visszaáll deep sleepbe. -
Asbee
veterán
válasz
johnny82 #17121 üzenetére
Bizonyos romoknál előfordul, hogy visszaírja gyárira a recoveryt de apex-nál nem hinném. A lényeg hogy most jó.
Más:
AOKP-ban nálatok auto fényerőállítás milyen? Nálam valahogy nem az igazi. Nagy fényben van hogy nem teszi fel, vagy állítgatja fel le , játékokban is sokszor felteszi fényesre majd leveszi 2 perc után, majd vissza. -
szponzor
senior tag
válasz
johnny82 #17110 üzenetére
Én gyári feszültségen használom 1200 MHz maximális és 200 MHz minimális frekvencia mellett, smartassV2 governor-ral. 1460 MHz-hez már kell emelni kicsit a gyári feszültségen, de valami miatt nekem ott sokkal lassabb volt a telefon, mint 1300-on.
I/O Scheduler-rel tud valaki írni valami rövid leírást, melyiknek mi az előnye és melyik "megy" legjobban a smartassV2-höz?
szerk.: Jó ideje használtam a 19.5-ös Matr1x-ot, de most kipróbálgattam pár kernelt havri1 Google Docs-ából. Az Air 4.2 tetszett még, de ma töltés közben játszottam és kb. 3-szor újraindult. Az SG és SparKernel-t használva le sem futott az Antutu, vagy ha végzett alap órajelen, akkor 1200 MHz-en már mindkettő befagyott. Ment vissza a 19.5-ös Matr1x. 20.0-ssal van valakinek tapasztalata már?
-
válasz
johnny82 #17029 üzenetére
Hali!
Srácok megcsináltam a bootloader nyitást és a rootolást, minden ok, de mikor fel szeretném tenni az apex romot recoveryból, akkor nem az a recovery jön be, mint korábban, hanem csak azok az opciók vannak, hogy -reboot system nov, -apply update from/sdcard, -wipe data/FR, -wipe cache partition.
Most akkor visszaállt a gyári recovery? Vagy apply update from sd card-al felrakhatom az apex romot?
Köszi!
Mod: felül írja is, hogy android system recovery (3e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest