- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szabeska #14243 üzenetére
Foreca Weather eddig jó,pontosnak tűnik,nem csak a nagyvárosokat tudja és van tíz nap előrejelzés.viszont csak manuál frissítést tud(nekem ez a jó).
knyitogato
hát ez is csak a 4.0.3,ami nálunk is sokaknak bugos.ez viszont mi is megkaptuk.a baj az inkább, hogy tényleg nem dobott még ki a gogli újabb verziót,és mintha csak a levegőbe szájalna mindenki hogy baj van.illet volna javítani a hibákat. -
válasz
szabeska #14243 üzenetére
Halihó!
Tavaly a HVG készített egy tesztet a különböző meteorológiai szolgálatok előjelzési pontosságáról, és náluk a Yahoo lett a győztes. Igazán nagy különbségek egyébként nincsenek, nagyon kicsi a szórás. Ez egyébként logikus is, mert az adatok adottak, matematikai modell meg nagyon kevés van, ergo párhuzamosak az előjelzések.
Én a Köpönyeget használom, nekem bejött a widgetjük és a prognózisuk is.
Üdv: MaCS
-
forintuser
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szabeska #13267 üzenetére
Nekem is kb ugyan annyit ad a progi, csak gyári 2.3.6-tal és számomra is elég gyors, pedig aztán válógatós vagyok.
(#13268) hallerlaller
Az még odébb lesz szerintem, hogy két vagy annál több magos készülékem legyen, mert ez a telefon bőven jó számomra, semmi bajom nincs vele.
Minden nap lefekvés előtt majd lefuttatom a tesztet, hogy nyugodtan tudjak aludni.SE
-
Nundee K.
tag
válasz
szabeska #13118 üzenetére
Szerintem meg akkor kell(ene) majd sírni, ha itt Mo-n lesz egy rakat telefon, amik megkapják az ICS-t, mi meg nem.
A tény az, hogy az összes gyártó csak ígéretekkel van tele, az ICS meg sehol.
A miénkre legalább van (volt), olyan-amilyen, de van.
A jóval drágább készülékek tulajdonosai, pld. SE Xperia sorozat, Samu Galaxy-k java, HTC-k stb. meg csak álmodoznak, várakoznak és még fognak is egy jó ideig, látván a mi készülékünk stock ICS "hibáit".
Amíg a Google/gyártók nem fejlesztik stabilra, megbízhatóra a ROM-ot, addig nem nagyon fogják nyomni az OTA-kat.
Azt nem kellene elfelejteni, hogy az Éclair-Froyo-Ginger hányas verziószámot megélt, mire jó lett. Türelem kell és előbb-utóbb lesz jóféle stock ICS és nem gondolom, hogy nem leszünk az elsők között, akik megkapják.
Leszögezném, hogy a fentiek az én szuverén véleményemet tükrözik. -
kolosanyi
veterán
-
Slukkica
őstag
válasz
szabeska #12773 üzenetére
Valahogy úgy
Nincs honlapja, de lehet kiteszem a szokásos helyre:miui.hu
Ha holnap javítják a két nagyobb forgatási problémát a miui-sok akkor szerintem kikerülhet a miui.hu-ra. A miuiandroidra is csak most keült ki, múlt héten. (Szerencséje volt az angol miatt). Lokalizálni még nem lehetett 2 app-ot. -
tibz03
őstag
válasz
szabeska #12699 üzenetére
Szabeska... van 4.0.4 (kiszivárgott hivatalos verzió) Nexus S 4G-re, és van portolt 4.0.4 a miénkre (i9020/i9023). Mit nem értesz ezen?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szabeska #12708 üzenetére
Szerintem akkor kapcsolódik a Google fiókodra a telefon, mert csakis net elérésnél vált zöld színre a térerő jele, 3g esetén a 3g jele és wifinél pedig a wifi jele.
(#12710) nexusking
Felesleges minden héten ugyan azt a kérdést feltenni...
Senki sem tud semmit a frissítésről, ha esetleg mégis azt úgy is valaki megosztja velünk, na meg persze észleljük a készülékünkkel. -
forintuser
őstag
válasz
szabeska #12525 üzenetére
Először is.Valószínű hogy már szinkronizálva vannak a névjegyeid, ezért szerepelnek négyszer.Menj a Gmail-be.Ott válaszd a címkéket.Ezek a telefonodon található összes szám mentése.(Nem tudom hogy a Sim, vagy a telefon memóriájában tárolt számokról van-e szó.)Nézd át, hasonlísd össze a telefononon lévővel.Ami hiányzik, írd be a címkékhez.Ami duplán, esetleg triplán van, nyugodtan törölheted.Ha kész vagy vele, töröld a telefonon az összes számot.Utánna szinkronizáld le újra, és kész.
-
forintuser
őstag
válasz
szabeska #12520 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy csináltam egy online mentést az összes számról. Aztán Gmail alatt gatyába szedtem a címtárat. SIM-ről nem másolok, mert amikor bejelentkezel, egyből lehúzza a Gmail-s acc-ról a neveket. és ennyi.Ha a címtáradat rendbe szeded, nem lesz gondod.
-
szponzor
senior tag
válasz
szabeska #11981 üzenetére
Ma kipróbáltam az új MIUI-t, de nem tetszik. Igazából erről a ROM Manager-ről is kicsit többet gondoltam, de legalább jól visszaállítottam a régi MIUI-mat.
Az újban nem lehet megcsinálni a Facebook-szinkronizációt és a hangokat nem lehet beállítani, mert FC-vel kilép a Settings-ből. Meg a régi játékaim sem működtek, úgyhogy inkább visszamentem GB-re. -
szponzor
senior tag
válasz
szabeska #11957 üzenetére
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy ha ROM Manager-ből rakok fel egy ROM-ot, akkor ott első indításkor nem lesz ott a ROM Manager, ugye? Azt nem is figyeltem, hogy kell-e hozzá root, de ha gyári ROM-ra akarom később felrakni, akkor előtte root-olni kellene gondolom, ugye?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
szabeska #11893 üzenetére
Látom, mire gondolsz...
De vajon hogyan lehet beélesíteni? (Mondta a Linuxot csak hallomásból ismerő bölcsész.) -
_NCT
addikt
válasz
szabeska #11812 üzenetére
Én mást tartok bőrtokban hehe
Viccet félretéve szerintem nem is megy ennek a telefonnak az ára nagyon 60-55 alá újonnan, használtan meg mindenki úgy adja és annyiért amennyiért akarja. Következő telefonom is Nexus lesz az tuti.
Amúgy meg szerintem is inkább valami 4.1.0 lesz az ICS mire kijön. Elkapkodták, ez van. Na de gondoljunk csak bele a Vista esetébe, azt is elkapkodták, gyorsan ki kellett adni valamit
Azután jött a W7 amit azóta is szeretünk,csodálunk,használunk
-
havri1
félisten
válasz
szabeska #11771 üzenetére
Nexus S-re nincs frissebb.1.12.2 az utolsó GB alapú (sajnos).
A többi készülékre az még mindig GB alapú, mert hivatalosan azokra még nem jelent meg az ICS.
A verzió hiába ugyanaz, készüléktől függ, mire alapszik.
Mivel az 1.12.2 az utolsó alap MIUI, így ennél már nem lesz frissebb. De igen, a magyarról nézi, azonos verziót checkol. -
EZ Roller
csendes tag
válasz
szabeska #11680 üzenetére
THX! Ettől tartottam leginkább, hogy ez a metódus minden, csak nem egyszerű számomra
Nem tartom amúgy indokoltnak, h egy átlag usernek ilyen szinten kelljen a telefonjába belenyúlnia ahhoz, hogy működjenek azok az alap funkciók ,amiért megvette a készüléket :S Ilyenkor mindig visszasírom a butatelefonjaimat...
-
-
nexusking
aktív tag
válasz
szabeska #11672 üzenetére
Én mondjuk nem mentettem le meg ilyenek, de volt nekem is már hogy gyári visszaállítás után mikor felraktam pár appot, nem írta őket a market. Csinálj rebootot, ha ez nem segít, próbáld azt, hogy az alkalmazásoknál a marketről eltávolítod a frissítéseket(ugyis magátol visszafrissíti). Nekem a kettő közül valamelyik megolddotta a problémát.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szabeska #11627 üzenetére
Próbáld ki a telót hátlap nélkül.Nekem a wifi házon belül nem változott,de a gps talált jelet lakáson belül,kívül is erösebb lett (gps teszt progi hátlappal max 30 egység; nélküle 42 egység).A wifi kint vette a jelet hátlap nélkü is a kertben(családiház,router elsö emeleten).
-
jackbacsi87
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
szabeska #11603 üzenetére
Nálam olyan 150-160 a max szabad, de ha fut valami a háttérben, akkor nyilván fogy. De ahogy írtam is, emiatt nem kell problémázni. A gyári böngészőt én se használtam sokáig, de az ICS böngészője nagyon bejön. Szerintem rohadt jó a felület, tetszik az egész, illetve tetszene, ha nem lenne fos a renderelés miatt. Így marad az eddig használt Opera, ami jó, csak sok erőforrást zabál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest