- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
ugy tunik elkoltozom live walkman forumra, penzhiany miatt megvaltam a nexustol..
Szerencsere jo aron tudtam eladni. Udv!
-
szabeska
addikt
Hali! Melyik a legpontosabb időjárás widget, mit ajánlotok?
-
szabeska
addikt
A home gombos cucc csak előzményeket raktároz/töröl, programot nem állít le.
-
szabeska
addikt
Mit jelent, hogy prémium?
-
szabeska
addikt
válasz
molnarpeter #13449 üzenetére
Megtörtént, egyelöre pàpà miui felület
-
szabeska
addikt
Ismertek olyan progit, amivel rögzíteni lehet hátteret egy darab képernyőre?
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #13328 üzenetére
Van itt hír:
[link] -
szabeska
addikt
Jé, PureMIUI-TSM 2.2.10.
-
szabeska
addikt
Az lehet, hogy 2.2.10 alatt csak 1140-et kapok?
-
szabeska
addikt
Miui alatt hogyan állítom be hogy ne duplikálódjanak a névjegyek? Mutatja a sim névjegyeket is, ezért van kettő.
-
szabeska
addikt
válasz
Slukkica #13236 üzenetére
Fura, újraindítottam, és megjavult. Töltök le témákat is, de mostmár rendesen szedi őket. A fájlnevek voltak furák, iwiw.jpg, kép01.jpg, ilyenek... ezért is lett gyanús, nem tudom mi okozhatta. Mellesleg végül az általad csak lokalizált rendszert telepítettem, nincs szükségem tweakekre, nagyon köszi a munkád, minden működik
Csak így tovább
-
szabeska
addikt
Miui alatt beléptem a letöltésekbe, és azt veszem észre, mindenféle nevű jpg-ket tölt le a telefon. de ahogy letöltődik, el is tűnik mind. EZ MI??? Ezt csinálja már egy órája!
-
szabeska
addikt
Megvan minden, feltettem, király
Köszi a munkát
-
szabeska
addikt
A miui.hu-s verzió csak az általad magyarított, a drag pedig az általad módosított, jól értem? Elnézést a láma kérdésért
-
szabeska
addikt
válasz
Slukkica #13227 üzenetére
De miui.hu-n mindig a legfrissebb van fent, nem? Tehát ota-n kapok frissítést az ottani romokról. Vagy érdemes lenne a pure verziót feltenni, ez az amire azt mondtad, nem frissül ota-n? Hol találom ezt a blogot? Bocsánat, így hirtelen nem egészen igazodom ki azon, mi és hol van :S
-
szabeska
addikt
válasz
Slukkica #13221 üzenetére
Üdv! Hivatalos oldalról töltött 2.2.10 alatt vettem azt észre, ugyanúgy mint az előző ics verzióknál is, hogy ha ugye kezdőképernyőn csengetési hangerőt állítok, az első szint a néma, a második a rezgő, a harmadiktól pedig a hangerő növekedik. Na most ha én leveszem némára, utána felfelé nyomom, akkor kimarad a rezgő állás. Innentől sehogyan sem tudom rezgőre állítani. Ez valami bug, vagy én állítok be valamit rosszul?
-
szabeska
addikt
Nekem chrome ha pl ncore-t nézek, vagy akár más honlapot, valamiért nem minden betű ugyanakkora. Némely szövegrészek nagyon nagy betűvel vannak szedve, emiatt nem is tudok pl a fent említett ncore-on fendesen nagyítani. Egy bökésre csak kicsit nagyít, újabb bökésre megint kicsit, és így tovább... csomó idő belezoomolni valamibe rendesen... pl lol hungary oldalt hülyén hozza be, mintha mobilos oldal lenne, pedig nem is az.... emiatt nem is működik... Amúgy minden fain benne, éppen csak böngészésre nem jó
A többlapos böngészés, sebesség rendben van amúgy, a felület jó, új fület igaz csak a menüből lehet nyitni...
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #13113 üzenetére
Hát, félek nemsokára nem is fognak foglalkozni a nexus s-ek frissítésével... kinézem belőlük...
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Van aki ics-t használ és feltette a chrome-ot? hogy teljesít?
-
szabeska
addikt
chrome beta for android... csak ics alatt fut, és magyarországon egyelőre nem elérhető... szép...
-
szabeska
addikt
Remélem nem márc 31-re tervezik...
-
szabeska
addikt
válasz
szabozsolt87 #12755 üzenetére
De még nem érdemes feltenni, én várnék az OTA-ra inkább, amiben minden hiba ki lesz küszöbölve
-
szabeska
addikt
Egy kérdés régóta érdekel, mit jelent, ha a térerő és a 3g ikon szürke, és mit, ha zöld? Néha ilyen, néha olyan...
-
szabeska
addikt
válasz
tibz03 #12688 üzenetére
Attól hogy nem hivatalos, még lehet a végleges, nemde? Nem egészen értem, a port mit takar?
Note: This ROM is only compatible with Nexus S 4G version- model # SPH-D720 and will not be compatible with any other model. To check your device’s model number, go to Settings » About phone.
mondom én, hogy nem jó rá....
-
szabeska
addikt
Ez a 4.0.4 csak az amerikai verzióra jó, az európai i9023-ra hiába teszitek fel...
-
szabeska
addikt
Tehát akkor ez a frissítés nem jó i9023-ra? a 4.0.4?
-
szabeska
addikt
válasz
forintuser #12527 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
szabeska
addikt
válasz
forintuser #12524 üzenetére
Köszönöm!
-
szabeska
addikt
válasz
forintuser #12522 üzenetére
És ezt hogyan tudom megtenni lépésről lépésre?
-
szabeska
addikt
Valamiért a telefonkönyvemben minden névjegy 4x szerepel
Hogyan tudom ezt megszüntetni gyári GB alatt?
-
szabeska
addikt
Köszi
-
szabeska
addikt
Üdv! Ha háttérképet szeretnék szerkeszteni, és adott ugye az 5 alap képernyő, mekkora méretűre szerkesszem a képet?
-
szabeska
addikt
Hol találom a legutóbbi GB matr1x kernelt?
-
szabeska
addikt
miui 2.3.7-re milyen kernelt ajánlotok? trinity pl? amivel proccot tudok húzni.
-
szabeska
addikt
Szóval cm7 gyorsabb mint a miui?
-
szabeska
addikt
Aki nagyon szenved hogy milyen rom-ot tesz a telefonjára, de a stock-ot nem szereti, ajánlom neki a www.miui.com-ról a legfrissebb stabil 2.3.7b-t, semmi probléma vele, minden tökéletes rajta
Gyors, nem szív akkut, stb stb...
Cserébe angol nyelvű, de a többségnek feltételezem ez nem gond.
-
szabeska
addikt
válasz
szponzor #11948 üzenetére
flashelj rom managerbol cwmet es akkor felfogja hogy van fent, es igen, mindent visszaállíta, az utolso zugot is
pont ma teszteltem. eloszor miui backupbol állítottam vissza programok miatt, majd a rom managerbol a romot.
igy csináld Te is. bar a rom manager is eltarolja. a progikat is.
-
szabeska
addikt
Hogyan lehet a legegyszerűbb módon cpu órajelet emelni, lehetőleg kernlcsere nélkül? miui rom-al.
-
szabeska
addikt
Nyilván a friss készüléket erőltetik, nem a régit.
-
szabeska
addikt
Jó reggelt! Mi van akkor, ha be szeretném kalibrálni az aksit, de nem hajlandó 100% -ra felmenni a töltöttség?
-
szabeska
addikt
Hahó! Valaki, akinek fent van az 1.12.2-es magyar miui, leírná nekem lefordítva, hogy mi található a kijelző beállítások -> haladó beállítások opció alatt? köszönöm!
a light sensor filter mit állít? és az allow lights to decrease?
-
-
szabeska
addikt
válasz
knyitogato #11811 üzenetére
Ahogy néztem, más telefonokkal is ez a helyzet
Mindenesetre bőrtokban tartom, ha meg kell válnom tőle, szép állapotban legyen
-
szabeska
addikt
miui isteni
-
szabeska
addikt
válasz
Kaneven #11786 üzenetére
A gyári ICS javított verziójára még érdemes várni.
2.3.6 itt van [link]
FLASHABLE ROMS - I9023
Android 2.3.6/GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader
Official, signed, can flash with ClockworkMod or stock recovery. Contains recovery, radio and bootloader.
ezt szedd le, ez eredeti gyári FULL rom.
Nevezd át update.zip-re.
Csatlakoztasd az eszközt a számítógéphez, majd másold át a fenti fájlt a készülék főkönyvtárába.
Kapcsold ki a telefont, majd nyomd meg egyszerre a hangerőszabályzó fel és a bekapcsológombot.
Ezután válaszd a menüből a “recovery-t”, majd nyomd meg a bekapcsológombot a megerősítéshez.
Hamarosan egy figyelmeztető háromszög jelenik meg, ekkor tartsd lenyomva a bekapcsológombot, majd nyomj a hangerőszabályzó fel gombra.
A menüben jelöld ki az “apply update from /sdcard” opciót és a listából válaszd ki az “update.zip” fájlt.
Ha lefutott a folyamat, válaszd a “reboot system now” parancsot, melynek hatására a készülék újraindul.
Remélem ez kielégítő leírás
Ez a rom töröl minden adatot a telódról, kivéve az SD tárhelyet!!! Ments el minden adatot előtte!!!
-
szabeska
addikt
válasz
havri1 #11772 üzenetére
Értem. Mindenesetre kicsit zavaros, hogy nincs összeszedve adott telefon összes miui verziója egy táblázatba, vagy ilyesmi... pl angol honlapon eleve nem találom az archivált romokat
az ics alapú 2.1.6 múgy nem jó, ne tegyétek fel, eleve a beállítások is leállnak folyamatosan...
Az jó, ha a frissítést onnan nézi
És ha frissítek, akkor az adatok megmaradnak, ugyanúgy mint az ota-nál?
-
szabeska
addikt
válasz
havri1 #11770 üzenetére
Értem
Azt nem tudom, hol lehet letölteni a hivatalos angol honlapról gb alapú, angol nyelvű, de frissebb miui-t...mert ott csak a 7-én kiadott ics alapú van, a főoldalon... de a telefonok listájában eleve nincsen nexus s ... most akkor hogy is van ez? az 1.12.2 óta már vannak frissebbek, elvileg...
És pl a most feltett magyar nyelvű 1.12.2 honnan nézi a frissítéseket? a magyar oldalról?
-
szabeska
addikt
És miben jobb a pure, mint a sima, ami a honlapon van?
-
szabeska
addikt
miui 2.1.6 ics -t, pénteken jött ki.... a radio eleve hiányzik a pakkból....
-
szabeska
addikt
Feltettem szép és jó, de nincsen 3g kapcsolat, bármit is állítok rajta
-
szabeska
addikt
válasz
mgTerminator #11731 üzenetére
Az érdekel, ki próbálta, nem az, aki nem...
-
szabeska
addikt
Üdv! Valaki próbálta a MIUI 2.1.6-ot, ami jan.6 -án jött ki ICS alapokkal nexus s -re?
-
szabeska
addikt
Prohardver for Android
-
-
szabeska
addikt
válasz
EZ Roller #11677 üzenetére
Már dolgoznak az ics kompatibilis viber verzión a készítők. gps nálam megy.
próbálj meg stock rom-ot feltenni, ne az ota-t. ezzel csak annyi a gond, hogy ics alatt nem megy a recovery, ahonnnan a stock zip-et telepíthetnéd. tehát ha vissza akarsz térni 2.3.6-hoz, akkor odin-al fel kell flashelned a 2.3.6-ot, hogy a 2.3.6 alatt működő recovery-ből felhúzd a stock ics-t...
-
szabeska
addikt
válasz
match123 #11675 üzenetére
Az sem mindegy, mivel nézed a szabad memóriát. Én system info-val néztem de az is foglal valamennyit, tehát nem valós az adat. ha a telefon menüben nézed a futó alkalmazások alatt, akkor már reális adatot kapsz. Nekem ott 100 mega simán szabad
Sőt, most hogy megnéztem, 162 szabad
Alapállapotban. Bár hozzáteszem, sok appom és szolgáltatásom eleve le van tiltva, szám szerint 20 dolgot tiltottam le, ami gyárilag a telón van...
-
szabeska
addikt
Van egy kérdésem, egy fájlkezelő progival lementettem az appok apk fájljait tárhelyre, de rendszer újrahúzás után, ha feltettem őket, a market nem észlelte, hogy bármi is telepítve lenne, ennél fogva frissítési értesítést sem kapok hozzájuk. Tudtok olyan cuccot, amivel root meg minden ilyesmi nélkül tudok lementeni appokat úgy, hogy utána a market"lássa"őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest