- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
jackbacsi87 #22201 üzenetére
Naponta 1x újraindul USB-re dugva magától
Elég kell, hogy legyen neki.
-
Land
veterán
10 és fél órája húztam le a telefont a töltőről. Most 8%-on van. 50 perc kijelzőhasználat volt. Mind netezés. Az Akkumulátor fülnél ez a sorrend: 58% Android OS, 11 % Képernyő.
Valami itt nem stimmel, mert ez nagyon gyér. Slimbean 3.1 van fent.
-
Land
veterán
Üdv!
1 éve volt NS-em. Pont akkor jött ki hivatalosan a 4.0.4 rá. Azóta a 4.1-gyel mi változott? Gyorsabb lett? Több a szabad RAM?
-
Land
veterán
Srácok egy jobb frissen telepített főzött ROM-nál mennyi kb. a szabad memória? Köszi!
-
Land
veterán
BUEK!
-
Land
veterán
válasz
hallerlaller #11324 üzenetére
CM7, 2.3.6 alatt is ilyen volt. Srác is bevallotta, hogy sötétebb volt a kijelzője, mint a haverja SGS-ének. Csak ezt élőben elfelejtette elmesélni, mivel ez hardveres hiba. Napon semmit nem látni a kijelzőjéből.
-
Land
veterán
válasz
Dzsuri89 #11316 üzenetére
Voltam ott is. Utólag már bánom, hogy nem hozzájuk adtam be. Náluk alapból nem járt cseretelefon, de egy 2k-s Vodás Alcatellel sem járok jobban.
Mondjuk az vicces volt, hogy a srác azt se tudta a Samsung Szervizben, hogy milyen ROM van fent nálam. Egyből mondta, hogy nem hivatalos a szoftverem.ICS 4.0.3 mondanom sem kell...
Aztán a kollégájával azt okoskodta ki, hogy béta ICS-em van. Inkább ráhagytam. -
Land
veterán
válasz
knyitogato #11309 üzenetére
Fényérzékelő hibás a telefon. Minimum fényerőn van fixen a kijelző. Most vettem rá magamat, hogy beadjam szervizbe.
-
Land
veterán
Nah 3 hétig nélkülöznöm kell a telefonomat. Cserébe kaptam egy Vodafos telefont. De jó, hogy T-Mobilos vagyok. Most kaparhatom a falat.
-
Land
veterán
válasz
lord.lakli #11290 üzenetére
Szerintem ez a legjobb
-
Land
veterán
Srácok Voda garanciás a Nexus S-em. El kellene vinni szervizbe. Hova vigyem, hogy gyors isl egyen a javítása és kapjak is cseretelefont? Samsung márkaszervizbe vagy a Vodafoneba? Eleve én T-Mobilos vagyok... Ilyen szempontból a márkaszerviz tűnik gyorsabbnak csak kérdés, hogy adnak-e ott másik telefont?
-
Land
veterán
válasz
mgTerminator #11111 üzenetére
Mennie kell.
-
Land
veterán
Srácok nem tudja valamelyikőtök, hogy a gyakorlatban a mi Hummingbird procink és a PowerVR SGX540 GPU pároshoz képest az 1 GHz-es Snapdragon MSM8255/Andreno 205 erősebb vagy gyengébb? És miben lehetnek különbségek, mely területeken?
-
Land
veterán
Kellemes Ünnepeket Srácok!
-
Land
veterán
Nektek megy ICS alatt a Winamp Pro?
-
Land
veterán
Fú nagyon brutális a hangzás Voodoo Control Plus-szal
-
Land
veterán
válasz
lord.lakli #10756 üzenetére
Megvettem. De ez azt jelenti, hogy ezzel nem kell Voodoos Kernelt feltennem?
-
Land
veterán
Titanium Backup Pro-val lementettem a 2.3-on használt alkalmazásaimat, de ICS alatt nem tudom visszatenni. Minden alkalmazás előtt ott a pipa, de mind át is van húzva egy egyenessel egyúttal. A folyamat végén kiírja, hogy sikerült, de az alkalmazások az applistában nincsenek.
-
Land
veterán
Van olyan gyári ICS-es, aki Kernelt cserélt? Voodoo Sound miatt cserélnék.
-
Land
veterán
Épp nem vagyok Wifi közelben pár napig és pont most jött meg az ICS. USB kábelen keresztül fel tudom telepíteni az ingyenes illetve a megvett appjaimat, ha ROM-ot frissítenék vagy bírjam ki a 2.3-as Oxygen ROM-ommal és majd otthon álljak neki Wifi mellett?
-
Land
veterán
No kijött az ICS
Én KANG féle dec.03-i ICS-t próbáltam eddig. Ehhez képest milyen a hivatalos? Gyors és süvít, ahogy eddig kellett volna az Androidnak? Ezen se működik a facebook integráció? Prime-nál nem működött pl. Tovább hangot nem lehetett állítani az alkalmazások alatt, csak a csengőhang hangerejét tudtam változtatni. Ez zavaró volt.. Még Power Ampnál is rossz volt.
-
Land
veterán
válasz
forintuser #9581 üzenetére
Pedig agyaltam rajta, hogy megveszem.. No meg árban se olcsó...
-
Land
veterán
válasz
mgTerminator #9532 üzenetére
Adw meg 1-2 játék, ami érdekelt, de ma se jó játék, se jó program nincs a számomra.
Power Ampot a népnek! -
Land
veterán
válasz
Pistabaaa #9479 üzenetére
Nekem erről az a véleményem, hogy soha többé SAMOLED. Volt 2 ilyen kijelzős telefonom. Valóban jobbak a színek, jobb a betekintési szög, de a Nexus S kijelzője is nagyon szép és ami nekem nagyon fontos, hogy ÉLES a képe, a betűk stb..míg a SAMOLED-nél szőrösek, ami miatt nekem többé nem kellene. Még 1:1-ben se cserélnék rá. SAMOLED Plus persze más tészta
-
Land
veterán
Srácok a hivatalos 2.3.6-ban jó a kamera minősége fényképezés és videózás ügyében? Szombaton kellene a telefon ilyen célra és az ICS-ben pl laggol a videofelvétel.
-
Land
veterán
ICS észrevételek (KANG verzió):
- laggol a kamerafelvétel
- alkalmazások alatt nem lehet hangosítani vagy halkítani, mert csak a telefon csengéshangerejét állítja a telefon.
- pár program nem indul el -
Land
veterán
ICS-es kollégák nektek melyik Launcher vált be a Custom ICS ROM-ok alatt? Adw Ex jó lenne, csak nem lehet rajta állítani. Valószínűleg nem kompatibilis az ICS-sel még. Köszi!
-
Land
veterán
Valaki találkozott már CM7 alatt azzal a hibával, hogy telepítés után a kereső és a Home gomb nem működik?
-
Land
veterán
Azt mi okozza, hogy hiába állítom a fényerőt, mindig fixen marad? Se nem vakít meg, se nem sötét a kijelző.
-
Land
veterán
válasz
molnarpeter #8861 üzenetére
Köszi!
No nézzük csak az ICS-t
-
Land
veterán
Na megvan eme Remek készülék.
-
Land
veterán
Lehet, hogy végül Nexus S mellett döntök. Tegnap élőben láttam és egész szép volt elölről. Kijelzője simán jó és könnyű is a telefon. Kicsit elkapkodtam a dolgokat és vettem tegnap egy Tabletet. Akit érdekel Tablet-Nexus S csere értékegyeztetéssel, az írjon rám
-
Land
veterán
Üdv!
2 kategóriában kérném a segítségeteket.
65k-ért milyen okos telefont ajánljátok, mely gyors és mindent tud, amit kell? LG Optimus 2x-emet ma adtam el és helyette kellene valami gyorsabb, stabilabb telefon. 1 mag is elég bőven.
Másik: ha nem veszek ennyiért telefont, akkor Tablet-Telefon kombó marad, így kb 12k marad telefonra. Ennyiért van okostelefon? Érintős, nyomkodós is lehet. Android vagy Symbian is.
Vagy butafonok közül a viszonylag jól fényképezős, zenehallgatásra alkalmas telefon érdekelne. Akár 3.5 jackes. Tudom az SE-nek saját csatija van. Ajánlhattok SE-t is ha a gyári fülesen elég jó hozzá.Köszi!
-
Land
veterán
válasz
hallerlaller #8489 üzenetére
Majd a kolléga remélem válaszol erre.
-
Land
veterán
Üdv!
Aki LG Optimus 2x-ről váltott Nexus S-re mostanában kérem jelezzen.
Lenne felé néhány kérdésem..
-
Land
veterán
válasz
jackbacsi87 #6930 üzenetére
1 év garival, tartozékok nélkül.
-
Land
veterán
válasz
jackbacsi87 #6927 üzenetére
Naja, de 60-max 65k-m van rá... Ennyiért használt sima ügy lenne, ha bárki árulná...
-
Land
veterán
Van valakinek fehér Nexus S-e? Anyagminőségben ugyanaz?
-
Land
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest