Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szponzor
senior tag
válasz
orrlyuk #19109 üzenetére
És leginkább a kernel lehet a felelős az egészért, mert én csak azt cseréltem és brutális mértékben nőtt az akksiidő. Ezt úgy értsd, hogy repülő módban egy éjszaka alatt (8-10 óra) 1%-ot merül, továbbá nap közben is jobban húzza. Raknék ide be képet az akksiidőmről, de az a baj, hogy mindig rátöltöttem egy picit.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
orrlyuk #18251 üzenetére
Lehet majd felrakom az éjszaka folyamán valamelyik verziót tesztelés gyanánt, hogy megnézzem mennyire kielégítő a szememnek az az állítólagos fix 60 fps.
Miután kijött az OTA, onnantól kezdve lesz az igazi az élet, ahogy írtad, bár én remélem, hogy mihamarabb a nagy testvért szorongathatom a kezemben JB-nel. -
hallerlaller
addikt
válasz
orrlyuk #18119 üzenetére
nana! állítsd csak át angolra, és már lehet is kérdezni, hogy "how tall is yao ming?"
-
tibz03
őstag
válasz
orrlyuk #14918 üzenetére
Nekem valamiért nem települ. 500-as hiba.
A Play keresője ki sem dobja, a te linkedről nyomtam a telepítésre, el is kezdi letölteni a teló, és pár mp múlva jön a hibaüzenet.
MÁS: Valaki tudna mondani az értesítési sávba beépülő kapcsolót? Az Elixir 2-t ismerem, próbáltam, jó is, de a bal felső sarokban ott van az ikonja, amit kikapcsolni nem lehet, csak áttetszővé tenni (tehát alapból ugyan nem látszik, de ha van pl. egy nem fogadott hívásom, akkor az azt jelző ikon nem a bal felső sarokba kerül, hanem kicsit beljebb... talán fura, de ez engem zavar). Tehát olyan kellene, aminek nem ül ott az ikonja állandó jelleggel az értesítési sávban.
-
j.bravo
addikt
válasz
orrlyuk #14309 üzenetére
Kösz srácok! Az update.zip-es leírást kidobta a kugli, csak nem tudom/tudtam hogy ez a legújabb-e, .mégiscsak decemberi a cikk
A videókkal kapcs. sajnos szinte biztos hogy a felvétellel (is) lesz gond, több gépen több lejátszóval ilyen.
Mármint, a hang-kép szinkron kérdést lehet hogy megoldja egy (n+1)-dik lejátszó, de a rontott, megakadt felvételek sajnos mindenhol ilyenek. Ezért is kérdezem, próbáltatok-e más kamera appot (ezt hamar feltenném, az ics-re még erőt gyűjtök, ld. backup stb.) -
Dzsuri89
őstag
válasz
orrlyuk #14094 üzenetére
Engem is fusztrál, hogy a lapozós ujjmozdulatoknál a kijelölés aktiválódik. Én speciel nem találtam meg ennek a kijelölési dolognak a kikapcsolását, mert konkrétan alig lehet valamit beállítani, amit meg igen, az kb az ember szeme előtt van, pontosabban a képernyő bal felén.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
orrlyuk #13451 üzenetére
& MMA87: nincs mit
Nekem úgy tűnik, hogy talán ez a pár hz a képernyőnél hiányzott az igazi smooth érzéshez...
Nameg a quadrant planets része is jobban szereti, mint az 56 Hz-et, de ez nem hat meg kifejezetten, inkább talán AnTuTu, de annyira nem vagyok a benchmarkok híve
Mp
-
csabibmx
tag
válasz
orrlyuk #11858 üzenetére
Eddig azt hittem csak a Nexus S-en vannak bajok az ICS-el.
Egyértelmű,hogy előbb a Galaxy Nexus-ra adják ki de feltételezem akkor hamarosan lesz a miénkhez is valami javítás.
Bár az is tény,hogy az én tapasztalataim szerint sincs olyan óriási baj a mostanival sem.
Igaz egy csomó mindent kikapcsoltam benne (amit GB alatt sem használtam) így bőven elmegy 1 napot sőt este még extrába merítem,hogy ne 40%-on tegyem fel töltőre.
Így az esti merülés max 1%/óra de inkább kevesebb.
Az Android OS sokat elvisz (próbáltam a képernyő forgatás kikapcsolását de vettem észre jelentős javulást) de mivel így is kihúzza az 1 napot (GB is ennyi volt) nem zavar.
Azért kíváncsi leszek,hogy alakul az aksi idő,ha lesz javítás és az Android OS se eszik sokat.
Az egyetlen gondom a gyári böngészővel van de azt meg megoldja az Opera.
Valahol többet vártam az ICS-től (nem tudom mit) de valójában meg jó így.
A 4.03-at manuálisan tettem fel de ha lesz javítás tuti kivárom az OTA-t mert annyira nem rossz.Ezért sem tettem vissza a 2.3.6-ot.Asbee:+1...Én is olvastam de le se esett.
-
KillBorn
senior tag
válasz
orrlyuk #9936 üzenetére
Futó alkalmazások között sincs?
A megoldás az lehet hogy letiltod (összes alkalmazás--->könyvek--->letilás--->OK).
Egyébként a google keresőt is így lehet eltűntetni a kezdőképernyőről. Nyilvánvalóan ez azzal jár hogy hiába indítod el nem fog elindulni.szerk: persze ott a rootolás
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
orrlyuk #8935 üzenetére
Nem volt egyszerű cucc, ahhoz, hogy a névjegyeimet át tudjam vinni excelbe, külön scriptet kellett rá írni. Ráadásul többe került, mint az első laptopom, pedig az is 320 ezerbe fájt 1991-ben, 386sx, már kis floppyval és nagy vinyóval (azaz 40 MB-ossal) és volt benne 2 MB ram, de a dos csak egyet látott.
-
kolosanyi
veterán
válasz
orrlyuk #8706 üzenetére
Na most direkt megnéztem, tényleg van különbség a hangminőségben a Neutron és a PowerAMP között. A közepeket és a magasakat szebben, életszerűbben adja vissza. Lehet, hogy én is megtartom majd azt?
Pedig először semmi különbséget nem vettem észre, de meghallgatva több zenével igenis hallható.(#8721) Mogcaa
Dehogy lesz lassú az ICS, miért lenne? A vas simán bírja, még gyorsabb is a lapozás, meg a menüben bóklászás, mint eddig. De magad is megpróbálhatod majd, van egy csomó ICS már a neten.
-
FőDudu
veterán
válasz
orrlyuk #7856 üzenetére
Az apple persze meg ettol is szemetebb. Ugye kiadtak a 4s-t es a tobbin nem megy a Siri. Szerintuk. Persze a jokepessegu hackerek raraktak a regebbiekre is es kiderult, hogy megy meg a kettovel elobbi modellen is. Szoval igy generalnak igenyt az ujabb keszulekre. Na ez az igazi szemetseg...
-
premete
veterán
válasz
orrlyuk #7853 üzenetére
Nekem is ez volt az utolsó információm, azért kérdeztem, honnan veszik a holnapi megjelenést és a 2 hetet. a "hetekkel" november 17.-e után az én olvasatomban a Mikulás puttonyában még nem nagyon lesz, de talán a Jézuska sem tudja a fa alá tenni, szerintem valahol a 2012 Q1 a reális elvárás. Mármint a hivatalosat...
-
premete
veterán
válasz
orrlyuk #7137 üzenetére
Mert el sem olvasod, amit belinkelsz, onnan másolom, bootloader visszazárása:
cd c:\androidsdk\tools
adb reboot bootloader
fastboot oem lockMost komolyan, szerinted be lehet lépni az \androidsdk\tools mappába, anélkül, hogy feltelepítenéd?
A linkemen oda van írva, hogy ne zavarjon a készülék képe, I9023-on ugyanúgy megy.
Ezeken a google sem tud segíteni. -
premete
veterán
válasz
orrlyuk #7132 üzenetére
Én is ezzel rootoltam, ment simán.
JDK telepítése
Android sdk telepítése
Persze, a google is kiadja első találatként őket. -
premete
veterán
válasz
orrlyuk #7127 üzenetére
Ebben benne van minden, videókkal
Persze, előtte nem árt a PC-t felkészíteni:
-Java SDK
-Android SDK
Valamint mindkettőnek a környezeti változóit beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest