Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
brendoncsopi #9103 üzenetére
Nekem sosem volt semmi ilyen gondom. Kulfoldi "3" halozat.
-
janston
aktív tag
válasz
Ha rendesen szeretnél telefonálni ne vegyél nexus s-t! Az előző nokiámmal ott is tökéletesen beszéltem, ahol a nexus már jelzi, hogy nincs hálózat (egyéb helyen is összevissza ugrál a térerő)! Egyszerűen kevés az antennája! Egyébként ha ez nem lenne, akkor tökéletes! Talán az ics dob rajta valamit, bár tényleg csak imádkozni lehet, hogy ne hardveres probléma legyen...
-
toto0569
addikt
válasz
térerő problémáim nekem is vannak,de a másik három telefon is ezt csinálja(x8,gt540,samu 5230),gps-nek IGO-t használok,a wifivel pedig se házamban se a meló helyemen nincs gond.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Nincs semmi baj, sem a térerejével, sem a WiFi-vel (bár ez utóbbi egyhangyaf@sznyit gyengébb, mint a többin, de még eddig mindenhol volt WiFi kapcsolat, ahol kellett, nem hagyott szarban.
De biztos jó telefon az a W. Majd integetünk a ICS frissítéskor! -
premete
veterán
válasz
Használd azt, amit eddig, akkor nem ér meglepetés. Tökéletes készülékkel még nem találkoztam, pedig volt pár darab a birtokomban.
-
kolosanyi
veterán
válasz
brendoncsopi #8840 üzenetére
Ha találkozol is hanghibával, akkor az valószínűleg hibás készülék, garanciális probléma. Szerintem jó választás, minden téren hozza az elvárhatót, ár/érték aránya nagyon jó, szoftveres támogatottsága a legjobb.
Lehet, hogy ezért még kapok a fejemre, de szerintem mindig is a Nexusok lesznek a legjobb droidos kütyük. Hiába nem a legerősebb, leg-leg-leg papíron, ha egyszer ezeken működik minden úgy, ahogy a többin is elvárható lenne. Aki szívott már más droidos készülékkel, az tudja miről beszélek. -
premete
veterán
válasz
brendoncsopi #8805 üzenetére
Ez teljesen használatfüggő: 4 órát bír teljes terhelésnél, minimális használatnál 4 napot is.
Ha az átlagot vesszük, akkor 2 napot kíbír. -
válasz
brendoncsopi #8420 üzenetére
Nekem 2-2,5 nap, ha nem fut a Latitude. Abból mindig kijelentkezek, mert sokat zabál a háttérben. Csak email meg ilyesmikre használom, de minden funkció be van kapcsolva.
-
nexusking
aktív tag
válasz
brendoncsopi #6439 üzenetére
Hát nálam mondjuk úgy 94%-ról 60%-ra megy le napközben. Ebben van kb 2óra zenehallgatás, fél óra játék, meg egyéb kisebb dolgok.
Szernitem ha szinte csak fotózol vele, de azt is csak ugy "spontán", akkor simán elmegy 2napig, talán még harmadik nap délutánig is bírja.
Én is tudnám nélkülözni a töltőt 2napig olyan használat mellett, amit leírtam, csak nagyon lemerüne, és az nem tesz jót az aksinak.Bizonyám, nem éri meg az amoled, sőt szerintem az SCLCD több szempontból szebb, mint csúnyább az AMOLED-nél.
Szóval ne végy amoledest -
BoB
veterán
válasz
brendoncsopi #6431 üzenetére
Vedd figyelembe azt is hogy erre nemsokára érkezik a 4.0-ás android frissítés. A többire HA megjön akkor is csak sokkal később.
Szvsz nem éri meg az AMOLED a plusszköltséget.
-
nexusking
aktív tag
válasz
brendoncsopi #6431 üzenetére
Tulajdonképpen neked egy jó fényképezőgép kéne
Najó, de most viccen kívül: Szerintem ellég jó a fényképezője, ICS-el lehet, hogy mégjobb lesz. Tulajdonképpen, ha gyors sallangmentes rendszer kell, akkor garantált, hogy ez a legjobb a piacon ebből a szempontból. -
tybsen
addikt
válasz
brendoncsopi #5201 üzenetére
Nem akarlak rabeszelni de nekem semmi ilyen jellegu bajom nincs a telefonnal. Kb par honapja hasznalom es semmi problemam vele. Pedig en aztan igazan heavy user vagyok.. Szoval max az akksira lehet panasz de az is pont olyan mint az osszes tobbi okostelefon. Volt mar egy par. Eddig teljesen elegedett vagyok vele.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
brendoncsopi #5146 üzenetére
Szerintem elég sok zavaró hibája van. Ha csak ennyi pénzed van telefonra, akkor megteszi, mert még így is elég jó ár/érték arányban van, de ha tudsz többet szánni rá, akkor szerintem ne ezt vedd.
Engem leginkább ezek a hibák zavarnak "fontossági" sorrendben:
1. Akadozó mobilnet:
- Sokszor eldobja a 3G-t, olyan helyeken is ahol más eszközzel semmi gond
- Van amikor hibába van akár 3G is, mégsem tölt semmit. Ilyenkor az segít ha a beállításoknál ki-be kapcsolom a mobilnetet.2. Gyenge térerő - akadozó beszélgetések
- A térerő teljesen hektikusan ingadozik, van amikor fullon van, ugyanott egy másodperccel később már nullát jelez, majd megint felugrik
- Minden héten van 2-3 olyan beszélgetésem, amikor vagy én nem hallok semmit, vagy engem nem hallanak, mert akadozik a hang.3. Gyenge wifi
A routerrel egy helyen sincs maximumon jel, két helyiséggel arrébb pedig már csak egy rublikát jelez. Végülis lakáson belül használható, így annyira ezt nem zavar.4. Gyenge GPS
Nem tudom más eszközöknél hogy van, de pl. vonaton az ablak mellett ez már nem talál műholdat. Kocsiban egyszer próbáltam, ott nem volt gond.5. Ez szubjektív dolog, de nekem nem jön be a fényes hátlap, mindig zsíros az ember kezétől és még letörölni is nehéz.
Ha ezek a problémák nem lennének tökéletes lenne, de így sajnos nem teljesen megbízható a telefon.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
brendoncsopi #5146 üzenetére
1. tökéletes gyárival is.
2. nem gg. fólia szerintem azért nem árt.
3.szerintem telóhoz képest ok a fényképek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest