- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
ShadowX #22756 üzenetére
Na az jó lett volna, de ahogy látjuk ma már 1 GB se számít soknak.
Az a baj nem hiszem lesz olyan telefon mostanában ami megfelelne android fronton az igényeimnek. Mondjuk 4-4.3", 2 GB Ram, 2 magos proci, jó DAC (legalább olyan jó mint a nexus s-ben).
WP( irányába is mennék ,de a lumia 620 szerintem iszonyat gagyira sikerült, ráadásul a DAC is gyenge benne.
Talán még a kisebbik HTC, ami jobb lenne.
Nexus 4-et mondjuk én is elfogadnám, attól függetlenül, hogy baromi nagy. Főleg akkor lenne jó ha oylan árra levinnék mint annó a nexus s-t.
Ami szerintem nem lehetetlen, mert tavasszal jön az új nexus telefon android 5tel. -
kolosanyi
veterán
válasz
ShadowX #22325 üzenetére
Nekem se hiányzik WP-n a pisztergálás. Nagyon szerettem a Nexust, sok ROM-ot kipróbáltam, tweakeket raktam fel, szóval buzeráltam én is sokat, de a Lumiánál nincs meg a motiváció valahogy. Pedig vannak custom WP ROM-ok is (mondjuk én pont nem tudok egyelőre kipróbálni semmit, mert szolgáltatói telón nem lehet még bootloadert nyitni).
De nem láttam olyan tweaket, ami számomra létfontosságú lenne, vagy nem oldható meg máshogy stock állapotban. Ami tényleg nagyon hiányzik a Nexusról, az a kitűnő hangminőség, a Lumia szarul szól. Inkább a régi Sony lejátszómat használom, az megközelíti a Nexus szintjét Voodooval.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
ShadowX #21689 üzenetére
developer options alatt be kell allitani a background taskok szamat mondjuk kettore.
Utana mindig van ele memoriad es smooth a rendszer.Nem kell minden lofaszt a hatterben futtatni
Miui 11.09 Marmite 6.7 kernellel egy nap alatt merul 25%-ot ugy hogy semmi nincs kikapcsolva....
Csak a locationa services. -
Szmoki
senior tag
válasz
ShadowX #21613 üzenetére
Ezt érdemes kiprobalni 7 app megy simán egyszerre(viber, root exp, browser, music, play,file exp, titanium backup) egyiket se zárta be, szerintem multitaskinggal nem lesz gond. Az előzőek sebességre elég gyengék voltak, ez meg száguld
szabad memória is 170 körül van. egyedül a lockscreent kell cserélni mert az elég laggos , de találsz egy jót(sima csúszka vagy ilyesmit) aztán már csak élvezni kell
-
margithid
veterán
válasz
ShadowX #19842 üzenetére
Vicc azért, pedig van összvisz 76 alakalmazás a play szerint, tango, viber, facebook, neutron player, ilyesmik futnak midnig, na de akkor is.
160 mb szabad Ramom meg akkor se lenne ha csinálnék egy gyári visszaállítást.
Komolyan mondom, jobb lenne ha vissza lehetne rakni a 2.3-at.
Egyedül a voodoo miatt nem szeretném eladni, mert zenelejátszáshoz viszont kiváló. -
lord.lakli
őstag
válasz
ShadowX #19089 üzenetére
Jaja. Én is így jártam. Tipikusan ilyen a Beautiful Widget. Ha nem raktam fel egyedi megjelenést, akkor nem tűnt el, csak az óra állt meg időnként. Mondjuk óra megállás ICS alatt is rendszeresen előfordult. Ezért tértem most át fancy widgetre. Egy hét alatt JS-en nem volt eddig semmi gond sem.
-
lord.lakli
őstag
válasz
ShadowX #18551 üzenetére
Itt a gond, hogy nem a launcherrel van gond. Ha így menne, akkor az MS sem cseszte volna el a win pistát és pikk-pakk kijavították volna. Vedd meg mindig a legújabb készüléket és mit ad isten szinte tökéletes lesz, csak győzd fizetni a váltásokat. Nézd meg a jól működő win phone hardverét, az iPhone hardverét és a galaxy nexus hardverét. Mindegyiken kisebb-nagyobb optikai tuning csak, mert a hardver megoldja. Szerinted miért nincs olcsóbb, gyengébb hardverű iPhone?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ShadowX #18551 üzenetére
A második bekezdésedre írnék. 99%-ban igazat adok neked, viszont a 4.1 már nagyon fasza lett. Olyan, amilyennek lennie kell egy rendszernek, csak sajnos azt az érzést Nexus S-en nem lehet megtapasztalni.
Megint csak a Galaxy Nexust tudom felhozni példaként, biztos unjátok már, de pontosan ezért cseréltem le a Nexus S-t, mert láttam videón, hogy miként muzsikál a JB GN-on. Ha egy fasza androidos telót akarsz használni, akkor újítsál be magadnak egy Galaxy Nexust, ha megengedheted magadnak és nem fogsz a gyorsaságban csalódni. -
lord.lakli
őstag
válasz
ShadowX #18527 üzenetére
Néz utána miért "szar" az android launchere. Az eredeti android még a blackberry konkurenciája lett volna. Ott meg ugye nincs érintőképernyő, hanem billentyűzet így teljesen más az egész rendszer alapja. Ezen már nem is tudnak igazán változtatni, mert akkor nem jönne ki ilyen sűrűn új rendszer. Mondjuk szerintem megérné várni egy évet is új verzió nélkül. Így marad a lagmentesítésre a több mag. Próbálj ki egy bfs-es kernelt. Az áll közelebb az iPhone koncepcióhoz. Teljesen más a kettő rendszer erőforrás kezelése.
(#18531) Dzsuri89: a kijelzőt elismerem. Designban is bejövős, de amíg nincsenek a játékokon kívül olyan ami kihasználja a több magot sajnos csak "optikai" tuning az egész. Ha ez már nem "optika" tuning lesz, akkor éri meg szerintem igazán több magos rendszert venni.
-
szponzor
senior tag
válasz
ShadowX #18432 üzenetére
Én nem...kb. semmi launcher beállítás nincs, ellenben a developer menü bővült szerintem.
Viszont a ROM elég gyengén teljesít AnTuTu-ban, 2300 pontot kaptam rá. A CM9 kap rá háromezer párszázat, tuninggal 3800 is elérhető...de azt elismerem, hogy a launcher nem laggol, ellenben pl. Temple Run-nál voltak kisebb akadásaim. -
margithid
veterán
válasz
ShadowX #18253 üzenetére
Én arra leszek kiváncsi, hogy a böngészési élményen és a szövegbevitelen is tetten érhető lesz-e a gyorsaság.
Engem speciel gépelésnél zavart legjobban a röccenés, lassulás.
Én amúgy biztos nem cserélem le galaxy nexusra, nagyon drága is, meg telefonért, 50-60k-nál többet én nem adok.
Az üzemidő engem is zavar, de tényleg nincs más választás mint a pótaksik.
Napokban komolyan elgondolkodtam, hogy jó volna csak telefonálásra, valami olcsó, 10k-s gombos teló, 4-5 napos üzemidővel. -
Dzsuri89
őstag
válasz
ShadowX #18253 üzenetére
Rászántam magam, hogy felrakom valamelyik JB főzött romot, erre a CM10 és az AOSP is hibát ír ki telepítés közben... Kétszer letöltöttem a rarokat, meg újra felmásoltam az SD-re őket, de eredménytelenül. Jelenleg APEX romot használok, lehet annak van valami köze hozzá, másra nem tudok tippelni.
-
Slukkica
őstag
válasz
ShadowX #18176 üzenetére
Az nem normális!
Milyen rom-ra tetted fel, hogyan és melyik kernelem. Enélkül nehéz lenne bármit is mondanom.(#18179) havri1:Nekem a GT kernel van 1000/200/smartassV2-n. Nekem sincs eddig semmi gondom vele. Ma még navigáltam is vele. Friss telepítés után kb 2 mp után a 3 betűs navi jelet fogott
Köszi mindenkinek az elismeréseket!
(#18185) hippo0315:Stock rom-tól nem kell hasra esni. Nem véletlenűl vannak custom ROM-ok! Valamint teljesen felesleges amiatt szenvedni hogy OTA frissítésre várjon az ember
Sokkal jobb JB verziók lesznek, szerintem még hamarabb is mint a Stock
-
havri1
félisten
válasz
ShadowX #17611 üzenetére
Kipróbáltad Slukk TSM kerneljeit MIUI alatt?
Kb duplát gyorsul tőle az alap rom is. Minden lag megszűnik, az áttűnésék/animációk sebességét meg beállításokon belül lehet állítani.
Meglesem én is a Parandroidot, kíváncsi vagyok
Szerk.: Egy linket dobj pls, 5 perc googlezés után sem találtam meg -
kolosanyi
veterán
válasz
ShadowX #16020 üzenetére
Ez kurva nagy!
--------------------------------------------------------------------------
Amúgy most figyelmeztetett a Gmail, hogy felnyomták a fiókom. 3 napja valami ismeretlen orosz ip fért hozzá a fiókhoz, de nem vettem észre, mert az Opera beépített kliensét használtam, az meg ugye nem figyelmeztet. Asszem visszatérek Chromera meg az online felületre... Szerencsére nem tudott semmi érdemlegeshez hozzáférni az a f@sz, megnézhette a csevegéseim, meg egy bevásárlólistát a Docsban.
-
-
Slukkica
őstag
válasz
ShadowX #15178 üzenetére
Nem!
Az odex file-ok csak ahhoz az apk-hoz jók ahhol éppen vannak. (amiből készültek)Az adott rom apk-it kell odexelni akkor lesz jó. Most éppen ezen dolgozom a rom-MOD-del programomban. HOgy Gombnyomásra lehessen odexelni egy ROM-ot!!
Erdekes ez a progi 60K val húzza. Nincs ennek osx-es alternatívája?
szerk:köszi ezt is elkezdtem... már három példányban töltöm...
-
Slukkica
őstag
válasz
ShadowX #13752 üzenetére
Próbáld ezt ki:MIUIDrag-TSM 8
Evvel nem lesznek ilyen gondjaid(#13753) Echoo:Most teszteltem a játékod tökéletesen fut. Neked is nyugott szívvel ajánlom az előbbit.
-
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest