- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
tome0001 #23411 üzenetére
Amúgy próbáltál már mást mint CM? Mert nekem CM alatt mindig is kevesebb volt a memória mint más alatt. Pl most blackbean8 van fent marmite 8.5bigmem-mel és 293 óra futási idővel is van 120-140 szabad memóriám és szintén van viber messenger SwiftKey fancy widget meg egyebek
Ami mostanában nagyon tuti lehet carbon rom, már hivatalosan is támogatja NS-t, tervezem is a próbát. De egyébként arra szerettem volna kilyukadni hogy nem csak CM létezik, XDA arra van hogy megtalald a legjobbat -
-
-
agabe
addikt
válasz
tome0001 #21534 üzenetére
a plusz 50ezret simán megéri...de nem árt megvárni némi tapasztalatot a használatról, és ha nincs nagy hibája (bármi lehet az első szériáknál ami csak a felhasználóknál derül ki tömegesen esetleg) , csak akkor rendelni...sajna jó ideig tényleg csak külföldről lehet, vagy itthonról szürkén...esetleg majd expansys-nál, de ha EU-n belül veszed, akkor 1 év gari van rá itthon is .. legalábbis telefonban LG központ ezt nyilatkozta kérdésemre.
-
szponzor
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
tome0001 #19890 üzenetére
Ilyenem nincs, de a telefonba valót vettem, 3 db 1500 MAh töltővel olcsóbb volt mint ez.
Ha nem zavar, hogy ki kell cserélni az aksit, akkor azzal jobban jársz.Amúgy meg egyre inkább úgy vagyok, hogy a google elemhet a büdös francba.
Ez a memóriazabálás nem semmi, tényleg a JB-nek 1 GB Ram kell.
De lesz itt hözöngés ha 1 GB-nál kisebb memóriával rendelkező telefonok is megkapják a JB-t, olyan mintha arra játszanának, majd ettől vesz új telefont a felhasználó.
Ezzel szerintem csak wp irányába tolják az embereket.
Leszedtem minden felesleges alkalmazást, skype, tango, facebook, viber, twitter, dropbox, ezek futnak, de talán azért vettem egy okostelefont, hogy használjam is.. -
havri1
félisten
válasz
tome0001 #16948 üzenetére
Ez így teljesen ok!
SD tartalmat nem töröl a factory reset:-)
Mondjuk néha nem árt cwm-ből formázni, mert rengeteg szemét képes megmaradni..
De ilyenkor minden ugrik SD-ről is!!Más:
Ebben az AOKP romban hol lehetne kikapcsolni a gyönyörű teljes képernyős pixeles képeket a contactoknál?
Illetve a hangerő gombra ébredést..?Köszi
-
havri1
félisten
válasz
tome0001 #16944 üzenetére
MIUI-val sokat kell finomhangolni, hogy valóban jó legyen.
Ha factory restetet csinálsz, akkor pedig ugrik minden telepített program stb, az a gyári állapotra, illetve a rom eredetijére állít vissza..
Biztos, hogy azt nyomtad?
Ha a play fent van, onnan tudsz mindent telepíteni. Attól függ, milyen packot tettél fel -
forintuser
őstag
válasz
tome0001 #15981 üzenetére
Ezt tedd fel.És a recovery is megmarad.
-
szponzor
senior tag
válasz
tome0001 #14220 üzenetére
Ha felrakod a MIUI-t, akkor úgyis root-olt lesz. Amit linkeltem az abszolút jó leírás, csak kell hozzá egy Windows 7 meg az a pár fájl, amit ír az elején. MIUI ROM-ból meg azt töltöd le, amelyiket akarod és a CWM-be azt telepíted majd.
Ha valamiben nem vagy biztos, akkor a weboldalon ott a kis kép, az alapján össze tudod hasonlítani a tiéddel. Arra figyelj, hogy jó ROM-ot szedj le, mert amikor én először raktam fel a MIUI-t, akkor kínai volt -
szponzor
senior tag
válasz
tome0001 #14205 üzenetére
Ha MIUI-t akarsz telepíteni, akkor ne ezzel a módszerrel csináld. Az angol MIUI oldalán érthető és nagyon egyszerű leírás van arról, hogy rakd fel a MIUI-t. Ez a leírás végigvezet a bootloader nyitásán, CWM felrakásán és a ROM telepítésén is.
-
balazs.toth
csendes tag
válasz
tome0001 #13441 üzenetére
Ja ezt vágom, nem volt mellette pipa. Most újraraktam a gyári ROM-ot, így működött, aztán felraktam a juice defendert, megint elszállt. Leszedtem a juice defendert, megint működik
Létezik, hogy tényleg ez a progi zavarja össze a dolgokat? nem állítja elvileg magától 2g-re..
-
lord.lakli
őstag
válasz
tome0001 #10806 üzenetére
Igazán nincs mit. Ezeknek az appoknak csak 2.1-ig volt értelmük olyan mobilokon, ahol a gyártó nem fejlesztett saját appot. Szerencsére 2.2-től bekerült az androidba.
(#10805) palesz53: a progik menet közben amikor engedélyt kérnek, akkor felkerülnek a listára, ha erre gondoltál, de csak azok amelyeknek szükséges root.
-
lord.lakli
őstag
válasz
tome0001 #10760 üzenetére
Nem adatbarangolás, az ha külföldön vagy és megy a net, akkor engedélyezze vagy sem. ICS alatt: beállítások / adathasználat: legfelül mobil adatok, ezt kapcsold be, ki ahogy épp használni szeretnéd. 2.3.X-en: Beállítások / wifi és hálózatok / mobil hálózatok: adatátvitel engedélyezve.
Vannak olyan widgetek amelyek ugyanezt csinálják, hogy ne kelljen a menüben bemenni. APN on/off és társai csak az apn beállításokat teszi tönkre.Land: és vigyázz meg ne süketülj
Alapban nagyon felveszi a hangot és alacsony hangerő esetén is hangos.
-
dobost
senior tag
válasz
tome0001 #10707 üzenetére
Szerintem két ünnep között kidobnak valami fixet (vagy még a héten), mert ez elég nagy bibi (az akksi ilyen mértékű merülése - már akinek...), nem hagyhatják, hogy heteken keresztül naponta kétszer töltsék az emberek. (ugye azt a Google oldaláról meg nem feltételezhetik, hogy mindenki visszadobta gyorsan a 2.3.6ot
)
-
_NCT
addikt
válasz
tome0001 #10533 üzenetére
Ha visszaolvasol egy kicsit, választ kapsz a kérdésedre, nem kell sokat, hiszen ezen az oldalon van, én is így jártam, no para, ott a zip-es leírás.
Mellesleg nem hagysz ki sokat, nekem vaalahogy nem tűnik olyan folyamatosnak, mint a 2.3.6 például, de ma már nem mókolok vele, majd holnap feldobok valami custom Rom-ot.
-
nexusking
aktív tag
válasz
tome0001 #7683 üzenetére
Őszintén, én még nem próbáltam, de asszem úgy megy, hogy USB-n csatlakoztatod a telefont a géphez(lehet hogy be kell kapcsolni a hibakeresést a beállytásoknál), gmail-eddel bejelntkezel marketra, és ha telepítésre nomsz, kiírja a készüléked, és ha rákattintasz, telepíti.
De azért csinálom én is teloról, mert sokkal egyszerűbb. Gépen kikeresed a progit, amit telepíteni akarsz, telefonon beírod a market keresőjébe a program nevét, és teleíted. -
DonMedve
addikt
válasz
tome0001 #3452 üzenetére
Azokat nem tudod kilőni!Max. ha uninstallálod,de ezek rendszerfolyamatok.De alapvetően nem zavar semmit.Task killert még az elején Én is nyomtam mint a hülye gyerek.De azt rá kellett jönnöm,hjogy itt már igazán nincs haszna.Rendszer úgy is elrendezi magának ha kell neki a hely.
-
tome0001
senior tag
-
-
robertel
senior tag
válasz
tome0001 #2534 üzenetére
Itt tudod megvenni:
[link]
Elönye sok van
Gyors android frissítések (remélhetőleg még jóideig), 16 Gb tárhely, jól olvasható kijelző napfényben is, úgy összeségében egyben van nagyona teló, talán ami sokaknál előfordul az a hangerőszebályzó gombok alatt lögyög kicsit a keret, de én ezt tokben nem is érzékelem.
Amit negatívumnak szoktak írni az a memória bővíthetőségének a hiánya, rádió nincs (de van rá app ami nagyon jó, igaz adatfroglamat generál), nem tud hd-t a kamera, ettől függletlenül jó videókat rögzít, plussz a fényképező is tökéletes, este is jó képeket lehet vele lőni.
Wifi hatótávval volt még kis gond, de nekem msot megoldódott, mivel a router volt a ludas
Összeségében ennyiért szeritnem nagyon megéri, hiába jönnek hasonló árban az újabb 1 GHz-es telók, ez ugye prioritást élvez mellettük az android frissítések miatt! (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest