Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forintuser #21573 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy te váltanál? Bár valamiért úgy érzem, hogy nem. :-)
-
válasz
forintuser #21571 üzenetére
Hali!
Ez az, hogy nem tudok dönteni. Jó forrásból venném, vodásan, garival. Olvasgattam a topicját, lehetnek hibái, de, ha garis, akkor nincs nagy gond szerintem.
Üdv!
-
Hali!
Szerintetek megérné lecserélnem a Nexus S-t egy HTC Sensation-re kevés ráfizetéssel?
Köszi, üdv!
-
válasz
Steelheart2 #21481 üzenetére
Hali!
Szerintem nem, mert sokkal erősebb az evo 3d hardverben.
Üdv!
(#21479) kerdig:
Nekem működik rendesen.
-
-
Hali!
Türelmetlen voltam, felraktam korábban a gyári 4.1.2-őt parancssorból. Most a telóm rootolatlan lett, pedig kipróbálnék más romot is. Kérdésem, hogy rootolni ezt is ugyanúgy kell? Superuser-3.0.7-efghi-signed jó hozzá? Melyik cwm-et rakjam fel? Vagy tegyek fel tar fájlból egy gyári gingert és induljak onnan?
Köszi, üdv!
-
válasz
forintuser #20986 üzenetére
Köszi!
-
Hali!
Akit érdekel a Play-en hatalmas akciók vannak 55 Ft-ért.
Üdv!
-
Hali!
Tegnap 2 újraindulásom is volt Slukk 5th release-el, úgyhogy visszaraktam a 3rd release-t, mert úgy tapasztaltam, hogy nálam a 4th release többet evett. Amikor újraindult, egyszer telefonkönyvben voltam, egyszer meg tv24 programot néztem.
Üdv!
-
válasz
FőDudu #20350 üzenetére
Hali!
Én is ma frissítettem slukk 3rd lelease-ről 4th release-re, de nálam nincs gond se a galériával, se a play-el. Nálad lehet a hiba. Én úgy frissítettem, hogy: csak frissítés wipe cache/dalvik, slukk kernel, gapps telepítése. Annyi volt nálam, hogy az értesítési felületen nem jelenten meg a kapcsolók, de ezt egy ki/be kapcsolással orvosoltam, azóta jó. Eddig más hibát nem tapasztaltam!
Üdv!
-
Hali!
Ha a JellyB-TSM 2nd release romot akarom felrakni a JellyB-TSM 1st release rom alól, akkor kell data wipe is, vagy elég csak cache/dalvik wipe?
Köszi, üdv!
-
válasz
jackbacsi87 #19851 üzenetére
Hali!
Villogó értesítési fény nálam nem működik (mod: azaz be van kapcsolva, de mégsem világít). Setcput letöltöm.
Köszi!
-
válasz
Slukkica #19837 üzenetére
Hali!
Fel van rakva a JellyB-TSM 1st release rom a saját kernelével. Be lehet valahol állítani, hogy világítson az alsó rész, ha üzenetet kapok, vagy ha nem fogadott hívásom van? Kiterjeszthető hangerő nem lesz esetleg?
Köszi, üdv!
mod: és hol lehet a proci sebességét és governort állítani? Tegyem fel ezt a kernelt: kernel-JB-TSM V0.34.7?
mod2: nagyon köszi a munkádat, nagyon jó ez a rom, eddig ez a legjobb JB az általam próbáltak közül.
Ötlet arra, hogy a live holdem poker és az opera mobile miért laggol?
-
Hali!
Leszedtem a JB-t, most miui 4.0.4-et próbálom. Gondom az volt, hogy lefagyott zenehallgatáskor, valamint netes rádió hallgatásakor is. Nem újraindult, hanem "beragadt a hang",, csak akksi kivétel segített. A live holdem poker és az opera böngészök is eléggé szaggattak.
Üdv!
-
Hali!
Felraktam a Jelly Bean-t és nagyon király eddig, tényleg sokkal simább érzetre, bár még nem raktam fel minden alkalmazást. De nagyon tetszik eddig, szerintem érdemes kipróbálni.
Üdv!
-
Hali!
Srácok melyik az a rom, amiben a legstabilabb, legerősebb a gps. Erkélyen eldobja a jelet. Vagy ez a teló hibája? Defy-nél ilyen nem volt.
Üdv!
-
Hali!
Ma reggel felraktam próbaképp a CM9-et, de az a bajom vele, hogy az értesítési sávra nem engedi beállítani a világítás kapcsolót. Nálatok működik?
Köszi, üdv!
mod: és milyen proc beállítást használtok CM9-hez?
-
Hali!
Ezt a Sense romot próbálta már valaki?
Üdv!
Mod: látom sok a bug.
Mod2: romcsere törli az usb tár tartalmát?
-
válasz
havri1 #17116 üzenetére
Hali!
Köszi!
(#17117) Asbee : érdekes, mert előtte a 5.0.2.3-as cwm-et raktam fel, aztán az apex romot, de nem tudtam belépni a cwm recoverybe. Aztán rom manager felrakta a 5.0.2.0-ás recoveryt, amibe be is tudtam lépni, így tettem fel a matrix 19.5-ős kernelt.
(#17118) Asbee: majd ki fogom próbálni azt is.
-
Hali!
Ha új romot, vagy új kernelt raktok fel, akkor hogyan léptek be a mod: custom recoveryba? Mert nekem most apex rom van saját kernelével, de újraindításkor, ha be akarok lépni a cwm-be, csak a gyári recoveryt adja fel.
Köszi!
-
válasz
molnarpeter #17036 üzenetére
Ok, köszi!
Egyelőre hagyom az alap kernelt, megnézem így milyen. Az biztos, hogy az Apex rom sokkal gyorsabb a stock romnál, megérte felrakni!
Üdv!
-
válasz
havri1 #17033 üzenetére
Hali!
Tettem fel custom recoveryt, ahogy a leírásodban volt, sikerült is felrakni superusert is. Annyi volt a gondom, hogy mikor fel akartam tenni az apex romot, akkor nem tudtam újra belépni a custom recoverybe, de aztán google segített és parancssorból be tudtam lépni, így fel is tudtam tenni az apex romot, sikeresen be is bootolt.
Kérdés: matrix 19,5-ös kernelt akarom felrakni, csak simán recoveryből mehet? Wipe kell előtte?
Köszi a sok segítséget!
-
válasz
johnny82 #17029 üzenetére
Hali!
Srácok megcsináltam a bootloader nyitást és a rootolást, minden ok, de mikor fel szeretném tenni az apex romot recoveryból, akkor nem az a recovery jön be, mint korábban, hanem csak azok az opciók vannak, hogy -reboot system nov, -apply update from/sdcard, -wipe data/FR, -wipe cache partition.
Most akkor visszaállt a gyári recovery? Vagy apply update from sd card-al felrakhatom az apex romot?
Köszi!
Mod: felül írja is, hogy android system recovery (3e)
-
Hali!
Srácok most fogok hozzá a bootloader feloldásához, rootoláshoz, usb hibakeresésnek be kell legyen kapcsolva, vagy nincs jelentősége?
-
válasz
molnarpeter #16978 üzenetére
Ok, köszi!
-
válasz
molnarpeter #16971 üzenetére
Hali!
Nagyon köszi! Holnap-holnapután meg is fogom próbálni, mert most sajnos nincs rá idöm.
Üdv!
-
válasz
forintuser #16962 üzenetére
Hali!
Nincs nyitva, minden gyári még, de nagyon szeretnék már mást felrakni. Lehet először az 1. hsz-ben leírtak szerint próbálkozok, aztán ezzel. De ma már nem.
Köszi, üdv!
-
-
válasz
molnarpeter #16727 üzenetére
Hali!
Tokról jöhet PÜ. IS-nek sokallom az árát, de ha van jó linked, jöhet PÜ-ben!
Köszi!
-
Hali!
Most vettem a Nexus S-t, szeretnék rá fóliát és hátlapot tenni. Az első hsz-ben linkelt fóliáról mik a tapasztalatok? Hátlapot olyat szeretnék, ami nem csúszik és ami nem is karcolja meg az eredeti hátlapot. Milyet ajánlotok?
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest