- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Pistabaaa #23184 üzenetére
Igen a képek alapján tényleg nem tűnik rossznak.A tokokat meg egy életre megutáltam, mert egy ilyen műanyag lyukacsos tok pár leejtés és le-fel tevés után nagyon csúnyán összekarcolta a kijelző keretét, meg a hátlapon eltüntethetettlenül ott maradt a lyukak mintája.De tanultam az esetből, jelenleg carbon fólia van a hátlapon amitől ugye nem lett vastagabb de jóval jobb a fogása/baromi nehezen karcolódik meg ugye elég jól néz ki
-
dobost
senior tag
válasz
Pistabaaa #23013 üzenetére
Én múlt hét kedden adtam be a T-hez a szeretett Nexusomat kijelzősárgulás miatt, de még nem jött meg... azért reménykedtem, hogy 1 hét alatt visszajön.
Március 20ig szól a határidő, amit a szerviz adott, gondolom ha addig nincs meg, akkor levásárolhatom az árát. (Bár kicsi az esélye... arról nem beszélve, hogy nincs olyan teló jelenleg a Tnél, amit elfogadnék... esetleg egy SIII de csak nagy duzzogva, inkább egy Nexus 4, de az még nincs a kínálatban, csak a Telenornál)
-
Szmoki
senior tag
válasz
Pistabaaa #23011 üzenetére
En csak mondtam hogy szerencsés vagy
Nekem nem kapcsolt be mert folyadék érte belül, meg valamit szoftveresen elbenaztam, bevittem, felkuldtek Pestre, 1 hét múlva szóltak hogy mehetek, de 60ezer a javítás. Hazahoztam természetesen nem kértem, feldugtam gépre felismerte, custom rom rá azóta jó
És ezért kértek volna 60ezret érdekes.. -
j.bravo
addikt
válasz
Pistabaaa #22992 üzenetére
Lehet nekem is élnem kellett volna ezzel a futáros lehetőséggel, de én hülye szerény gyerek
, mondván hogy úgyis útba esik az Oktogon és ezáltal a Samsung szervizpont, bevittem saját kezűleg, és cserekészüléket nem ajánlottak fel (mondjuk lehet hogy ha kérek, kapok nem tudom), és "majd küldünk sms-t", kérdeztem kb mikor, mondják remélhetőleg egy héten belül
(Hibajelenség: az érintőkijelző hülyült meg.)
-
mgTerminator
veterán
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Pistabaaa #22992 üzenetére
Ezt, hogy a francba hoztad össze????Ha jól értem, akkor betört a kijelződ amit TE cseréltél ki egy UTÁNGYÁRTOTTRA, majd szétszedve a telót a vibramotort is cserélted, és innentől kezdve GARANCIÁBA kaptál egy kijelző+alaplap!!!! cserét az "apróságokkal"???? Hát ezt én nem tudom felfogni
-
agabe
addikt
válasz
Pistabaaa #21636 üzenetére
szervizben számlát nem kérik... futárnak én is adtam számlamásolatot a biztonság kedvéért, mert azt mondta kell, de szervizeseknek garipapíron kívül semmi nem kellett amikor személyesen vittem be más samu telómat hozzájuk (vittem a számlát is, de mondták azt fölösleges volt).
Ráadásul egy 2003-as kormányrendelet szerint (kitöltött, bélyegzett) jótállási jegyen kívül mást nem is kérhetnek, így samsung tévedésben van amikor központja azt mondja kell a számla -
agabe
addikt
válasz
Pistabaaa #21633 üzenetére
akkor én rosszul emlékeztem, mert úgy rémlett nexus toolkittel visszazárva sima locked lett a státusz.
(#21624) cassius.clay:
A gariról meg kell kérdezni a samut ... vagy szervizt esetleg (központ szokott hólyeségeket mondani)
asszem kell nekik a garipapir mindenképpen , de az a tuti, ha megkérdezed. -
-
feka007
veterán
-
nexusking
aktív tag
válasz
Pistabaaa #9456 üzenetére
huhh... sajnâllak.
pàr napja ên is leejtettem, esö után, macskakõre kb 1méter20centiröl. de csak az alsó kereten esett karcolàs. mondjuk nekem volt rajta tok, olyan jackbacsi féle kemêny, félig körülölelõs. de amikor fõlvettem, a tok félig levolt jõve ròla
ugyhogy lehet hogy inkább cserélek valami szilikonra
de most szerencsésnek érzem nagam -
Land
veterán
válasz
Pistabaaa #9479 üzenetére
Nekem erről az a véleményem, hogy soha többé SAMOLED. Volt 2 ilyen kijelzős telefonom. Valóban jobbak a színek, jobb a betekintési szög, de a Nexus S kijelzője is nagyon szép és ami nekem nagyon fontos, hogy ÉLES a képe, a betűk stb..míg a SAMOLED-nél szőrösek, ami miatt nekem többé nem kellene. Még 1:1-ben se cserélnék rá. SAMOLED Plus persze más tészta
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
Pistabaaa #9474 üzenetére
Közben ez is megvan - néha hamarabb kérdezek, mint keresgélek...
Szóval más IC van a 9020-ban mint a 9023-ban, mármint az alaplapon, és ugye az hajtja meg a kijelzőt.Szóval marad az S-LCD, de legalább nem 130$-ért.
Véleményt viszont még mindig elfogadok arról, hogy mennyire megbízhatók azok a kijelző repair szetek. -
premete
veterán
-
BoB
veterán
válasz
Pistabaaa #6203 üzenetére
Ne ilyen GSM-es szar oldalakon nézzétek a specifikációkat. Ezen is vannak elírva dolgok, meg hiányoznak is.
Más: emlékszem pár napja kérdezgették itt hogy melyik alkalmazás méri jól a net használatot. Jó hír számukra hogy a 4.0-ás androidban ez beépített funkció, vagyis tuti jól fogja mutatni, akár appra lebontva, és további beállítási lehetőségekkel.
-
Nundee K.
tag
válasz
Pistabaaa #5711 üzenetére
Üdv!
Hasonló cipőben járok, mint te.
Jelenleg gyári ROM, 2.3.6 (korábban custom ROM-ok) és mindig "elfelejti" a recovery-t. Próbáltam már a 3.0.2.4-es és az 5.0.0.2-es verziót is, fastboot-tal és ROM Managerrel is. Elsőre felmegy, tudok is benne mókolni, majd hello és sehol semmi.
Valaki tudja esetleg a tutit?(Ha nem muszáj nem váltanék vissza custom-ra, pedig azoknál nem volt ez a gond.)
-
lord.lakli
őstag
válasz
Pistabaaa #5460 üzenetére
Röviden: jó. Hosszabban: nagyon jó.
Érdemes kipróbálni. Jelenleg a kapott 10$ egy az egyben elkölthető. Egész emberi árfolyamon számolja át a forintot dollárra. Ahol MC PayPas-t elfogadnak ott tudod használni. A tesztelés sajna USA-ban megy, így egyelőre plusz feltöltést nem lehet csinálni.
Market enablerrel USA T-mobile-ra állítottam át az elérhetőséget. NFC be legyen kapcsolva. Wallet elindít, pin kód megad és közel helyez a telefont az olvasó készülékhez. Csippant egyet a készülék és kész is. -
mgTerminator
veterán
válasz
Pistabaaa #4733 üzenetére
Igen, elengedhetetlen a roothoz a bootloader nyitása, de akkor sem a root töröl... A loadert meg elég csak egyetlen 1x kinyitni és kész.
A kérdésedre a válasz igen, a gmail accod tárol minden beállítást és stb, kivéve ami az usb táradon van, tehát annak a tartalmát másold fel a gépre!
Amikor átálltam Ace-ről, és beírtam a gmail accom, csak néztem hogy hogy lehetséges hogy ott figyel a hátterem, a beállításaim, stb...
Az smsekre nem vennék mérget, de ha visszajön a teló akkor kipróbálom
-
BoB
veterán
válasz
Pistabaaa #4724 üzenetére
A market és a többiek (google books, music) speciális eset. Sajnos itt arról van szó hogy Magyarországon élünk és itt még nem minden elérhető hivatalosan, meg késve ér el ide stb. Persze vannak módszerek a kikerülésre.
Hivatalosan pl. music, books, earth nem elérhető itthonról....
Ilyen volt a navigate is, ami már szerencsére él itt is.
-
csabibmx
tag
válasz
Pistabaaa #2752 üzenetére
Úgy mint az összes többi screent.
Gondolom a Launcher pro mert a többi cucc gyári root nélkül...néha még zavar is mert,ha elfordul és leteszem az asztalra akkor is úgy marad.
Próbáltam a kép készítésnél is normál állásba de ahogy letettem vissza fordult ezért maradt így.
De ha nagyon akarod újra töltöm és csinálok álló képet is. -
robertel
senior tag
-
Czimby
addikt
válasz
Pistabaaa #2433 üzenetére
Hello!
Köszi a részletes mindenre kiterjedő írást!
Az előlapi kamera különösebben nem izgat, szóval tényleg nem gond, hogy csak vga.
Az Fm-rádió sem izgat, a jelenlegi magyar rádiókínálat enyhén szólva siralmas.Jó lenne élőben megtapizni mindkét telcsit, mert azért a megjelenés és kézreállóság sem egy utólsó dolog.
Nincs itt valaki Hatvan, Gyöngyös környékéről aki ráérne egy pár perces tapizásra?
(A telefonra gondoltam, De ha lány vagy és csinos akkor
)
-
Nundee K.
tag
válasz
Pistabaaa #2391 üzenetére
+1
Én is azt használom, teljes megelégedéssel. Nagyon jól testre szabható és nagyon pofás a megjelenése.Más!
A fényképező nem zoom-ol, gondolom másnak is feltűnt. Nem tudjátok, hogy erre lesz valami mókolás a közeljövőben? Valamit olvastam a gugli segítségével egy márciusi cikkben, hogy lesz rá valami megoldás, bár a cikk szerint hardveres a hiányosság.
Amúgy nem egy eget verő a probléma számomra, csak érdeklődök. -
palesz53
senior tag
válasz
Pistabaaa #955 üzenetére
frissült már egyszer 2.3.4-re (kb 1 hónapja - de lehet rosszul emlékszem az időpontra...)
szerintem ezzel a frissítéssel azonos szoftver fut mindegyiken...le tudom meríteni én is 1 nap alatt (9023), de abban rengeteg net, meg navigáció van - nálam átlagos használattal 1,5 napot simán elvan
nem hiszem, hogy az amoledes változat jelentősen tovább bírná, pláne, hogy mennyivel többet kérnek érne (a 85e-hez képest meg aztán pláne!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest