- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
válasz
r3dsnake #3064 üzenetére
Én is igy voltam, 62ért azért vettem ezt, mert frissítések egy jódarabig jönni fognak (remélhetőleg), másik telómat 20ért eladtam, igy 42be fájt végülis.
Ios persze, hogy jobb, nem kérdés, de az ára az elviselhetetlen kategóriában van.
És nekem tényleg ez volt a max amit telóra szántam..
Ennél többet nekem egyszerűen nem ér egy telefon, akkor már inkább egy belépőszintű notebook vagy egy netbook. -
Pistabaaa
aktív tag
-
szkorhetz
őstag
válasz
r3dsnake #2689 üzenetére
Sajnos nem vagyok tisztában a dolgokkal, azért kérdeztem itt én is
Én meg épp egybôl nyaralni mentem, így ezt most nem tudom intézni..
Csak teljes sötétben, a töltõ képnél igazán látható. Nem biztos, hogy érdemes ezért ezzel foglalkozni...
A normális hosszú ö és ü hiánya már jobban zavar. -
Pistabaaa
aktív tag
válasz
r3dsnake #983 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Bár két napja nagyon boldog tulajdonosa vagyok egynek, amit 84 990 Ft-ért sikerült hivatalos Samsung üzletben megkaparintani, és a kisebb-nagyobb GSM üzletekben is 90 környékén mozgott az ára, így álmomban sem gondoltam volna, hogy szolgáltatónál lehet ilyen nyomott áron. A Nexus S honlapon (Google) pedig az, hogy gyárilag függetlenül érkezik, gondoltam annyit tesz, hogy majd a szolgáltatók szépen lockolják.
Egyetlen különbség, ami a papírformán látszik jelenleg: T-nél 1 év T-s gari + 1 év készülékgari, ezzel szemben Samsungéktól én 2 év teljes körűt kaptam. Van egyéb is, vagy 61 ezerért tényleg a T-nél a bestbuy most?
-
DonMedve
addikt
válasz
r3dsnake #983 üzenetére
Semennyire.Szerintem a Google nem engedte,hogy belekontárkodjanak.Abszolút nem nyúltak hozzá.Minden sima alap.És igen az angol benne van alapból
Nem tudom most melyik firmel jön szolgáltatótól,amikor Én vettem még a 2.3.3 volt rajt,abba még nem volt magyar,amikor frissítettem,természetesen az nem törölt semmit csak hozzáadott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest