- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
j.bravo
addikt
válasz
j.bravo #20473 üzenetére
(most vetettem egy pillantást az airdroidra, ha ez is felső, akkor az előző hsz-emet ennek fényében kéretik módosítottnak tekinteni. Ha nem megy fel minden a felhőbe, hanem "csak" egy wifis PC kell hozzá, akkor jobban hangzik, csak kell szereznem valami usb-s wifi adaptert hogy ott is menjen ahol nincs vájfáj.)
Tényleg köszi a tipekket srácok!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
j.bravo #20467 üzenetére
sztem ha rákötötted a gépre a telót,amikor lecsatlakoztatod nézd meg,hogy a beállított csengőhangok élnek-e még.pl barátnő x hang,anyu y hang
nekem is volt olyan hogy pl a gmailhoz beállított csengőhang a lecsatlakozás után már nem volt kijelölve a listán mint társított hang
ha a belső sd tárat lecsatlakoztatod a gépről úgy értelmezi,mintha "újat raknál be"(mintha kicserélted volna egy másik sd kártyára) és a társítások mennek a levesbe. -
j.bravo
addikt
válasz
j.bravo #20467 üzenetére
Franc, letelt a mod idő. Szóval a lecsatolás nem volt nekem egyértelmű hogy a telefon, vagy a PC szemszögéből érted
Mármint, amikor rádugom a gépre és leokézom hogy pendrive üzemmód legyen, akkor az "sd kártyát" a telefon szempontjából le, a pc szempontjából viszont felcsatolom; amikor lehúzom akkor pedig fordítva. (eddig jó?
)
Ha jól sakkozom akkor te a teló szempontjából értetted - azaz azt mondod hogy addig találja meg megfelelően a teló a saját csengőhangokat amíg egyszer rá nem dugtam pc-re pendrive-ként? (tökmindegy hogy csörög-e ilyen állapotban? Mert az azért nagy szívás lenne, ha olyankor is elvesztené, ha közben nem hív senki. Meg egyébként is, ha a fájlokat nem mozgatom, nem nevezem át, akkor illene hogy megtalálja amikor visszacsatoltam a telóra az sd kártyát, ugye.)
Abbahagytam, végülis ez nem olyan jajdefontos. -
mgTerminator
veterán
válasz
j.bravo #20465 üzenetére
Pedig elég egyértelmű... Mivel a csengőhangokat az usb tárról tallózod be ezért ha csatolod, vagyis leokézod amikor rádugod, akkor olyan mintha kivetted volna a memóriakártyát a telóból, ergó nem fogja megtalálni a megadott elérési úton a csengőhangokat, mert gépre csatoltad az usb tárat.Ne haragudj, de ha most sem érthető, akkor feladom
-
Petyaa1337
csendes tag
válasz
j.bravo #20066 üzenetére
Semmi nem jelenik meg, ha rádugom a gépre, csak az akksi töltődik. Nem lehet, hogy engedélyeni kell még valamit valahol? (vagy véletlenül valamit átállítottam, ami miatt nem engedi külső tárhelyként elindulni?)
Az alsó gombok viszont sosem világítanak... erre tudsz valamit? -
DonMedve
addikt
válasz
j.bravo #19687 üzenetére
Nem kellett volna semmi extra.Beállítások->Biztonsági mentés és visszaállítás->Gyári adatok visszaállítása.Ez full alapra teszi a telefont.Legalábbis én ezzel szoktam,bár szerencsére eddig még nem sokszor kellett.
Más:Valaki használja a kártyákat?
A sportjátékokat hol lehet aktíválni vagy valami?Hétvégén elkezdődtek a bajnokságok,hasznát venném. -
Quqesz
nagyúr
válasz
j.bravo #14310 üzenetére
ne aggódj kolosanyi leírása alapján ha megcsinálod tényleg egyszerű.én pl nem töröltem semmit(gyári visszállítást sem) csak simán feldobtam és teljesen rendben van azóta is.azt azért ajánlom feltétel után párszor indíts újra a telot.ártani nem fog....
eeaa
14303 hozzászólásban van a link. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
j.bravo #14300 üzenetére
Azért nézd meg VLC-vel is, az nem függ a gépedre telepített kodekek milyenségétől, mivel belső algoritmusokat használ.
Illetve lehet, hogy ICS alatt mást tapasztalsz majd.
ICS-témában érdemes megjegyezni, hogy a nem hivatalos 4.04 portokban megoldódott az Android System nagy akkuhasználata, és így az üzemidő sokkal jobb, kb. ugyanannyi, mint GB alatt volt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
j.bravo #14300 üzenetére
Hivatalos oldalról letölthető: http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/VQ8PQk_V.zip
Ha megvan, átnevezed update.zip-re (ez nem feltétlenül szükséges), majd a telefon belső tárhelyére másolod, kikapcsolod, ezután úgy indítod a telefont , hogy hangerő fel + power gomb egyszerre, addig kell nyomva tartani, amíg meg nem jelenik a bootloader (ha korábban elengeded, akkor simán csak bekapcsolod), kiválasztod a hangerőgombokkal a recoveryt, power gombbal indítod, ott miután látod a háromszöget a nyíllal, akkor hangerő fel + power gomb, és előjön a recovery menü. Ott van egy olyan, hogy "apply update from /sdcard", kiválasztod az update.zip-et vagy amit letöltöttél(ha nem nevezted át). Ha végzett akkor "reboot system now" és kész a frissítés. Ehhez nem kell root, bootloader nyitás, egyedi recovery, ez így teljesen hivatalos frissítés lesz. Előtte azért nem árt egy "gyári beállítások visszaállítása", hogy tiszta rendszerre telepíts. -
Quqesz
nagyúr
válasz
j.bravo #14300 üzenetére
nincsen ota most,de gyári ics a 4.0.3 a legutolsó verzió,amit manuálisan feltehetsz.nem nehéz én is úgy voltam vele mint te. xda oldalon fent van vagy olvass vissza kicsit(a mobilarena oldalán keresőbe írd be ott is meglesz).próbáld ki a splash playert,az is sokmindent lejátszik,de még nem teszteltem......
-
Jannn
aktív tag
válasz
j.bravo #7244 üzenetére
Én egy sennheiser HD580al hallgatom, ami tulajdonképpen ugyanaz mint a Hd600as. Volt szerencsém egy HD650-nel összehasonlìtani és mondhatom h itt màr tényleg minimàlis az eltérés. Aki teheti pròbàlja ki valami minöségi fülessel a voodoo controlt és garantàltan òràkig fog ZENÉT hallgatni mert lehetetlen megunni
Sajnos egy JÓ füles dràgàbb mint maga a telefon de ha sikerül egyet hasznàltan elcsipni akkor egy életre meg van oldva az esti zenehallgatás -
kolosanyi
veterán
válasz
j.bravo #6983 üzenetére
Én is így voltam a múltkor, utána is jártam picit. A gyári headset tényleg hurka, nekem is fárasztó a hangzása, bár jelenleg kénytelen vagyok vele beérni. Majd nemsokára veszek egy normál fülest. Az első, hogy felteszel a Voodoo soundot, az kötelező zenére.
Ajánlom Slukkica valamelik romját (van MIUI is), azokban benne van. Még gyári fülessel is javít a hangzáson, letszitul a hangkép, részletgazdagabb lesz az egész. A mélyeket is rendbeteszi, az az említett műanyagos hangzás sokat javul.
Elég sokan gyártanak mikrofonos fülest (IEM kialakítás), viszont a legtöbb az ájcuccokhoz van. Annyi az egész, hogy másképp van a csatlakozón a kiosztás bekötve, át kell forrasztani, vagy egy fordító adapter kell hozzá. Ez természetesen csak akkor van, ha nem csak egy felvevőgomb van rajta, hanem hangvezérlő stb. Egy gomb esetén működik, próbáltam az enyémet iPhoneon, tudtam hívásokat kezelni, szóval nem gáz. Amilyen füleseket én néztem:
Sennheiser MM50 Nokia, Sennheiser MM60 Nokia, Xears Communicate C100iP, Xears N3i (Xearsekre van kupon, amivel 30 + 8 (kiszállítási díj) eurós áron rendelhető minden darab. Érdekes még a Klipsch S4A, csak az 100$.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Autós topik
- XPEnology
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest