- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
szponzor #24108 üzenetére
Megvárom a teszteket, de a wolfsonnál jobbat nem hiszem, hogy kapok.
Külön meg nem akarok zenelejátszót is tartani.
Az igencsak jó ár volt a moto G-ért!
Egyébként én nem csak simán voodoo-t használom, hanem CM hangszínszabályzóját és neutron playert, ezek 3an azért igencsak kihozzák a maxot a telefonból. -
margithid
veterán
válasz
szponzor #24105 üzenetére
Nekem azért nem ártana nexus s-en se plussz 16 GB.
DAC-ok között meg van különbség nem is kicsi. Nem tudom miylen van moto g-ben, de az egy középkategóriás cucc, kizártnak tartom, hogy megközelítse nexus s-t, voodoo sounddal és mondjuk cm hangszínszabályzójával.
Hol veszed amúgy 52e-ért?
Kitkat nagyon remélem nexus s-re is lesz, cm-es srácokban bízokslice14
Engem nem érdekelnek nokia plussz szolgáltatásai. Ellenben samu nagyon jó kis készüléket csinált ativ s személyében, ráadásul most potom pénzért adja expansyson.
Ráadásul abban DAC is jó. -
margithid
veterán
válasz
szponzor #24103 üzenetére
Moto G-n én is gondolkodtam, de a nem bővíthető memória és a rosszabb DAC elvette a kedvemet.
Aztán ha jó árban lesz lehet beválallom, de kártyásan nem hiszem, hogy bekerül a szolgáltatókhoz.
Ami még elgondolkodtatott az a samsung ativ s, 60k körül kapható már, jó DAC, bővithető memória, minőségi termék. -
fokukac
nagyúr
válasz
szponzor #23977 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom!
Amúgy az előző hozzászólásból kimaradt, hogy abszolút kellemes meglepetésként ért, hogy mennyire egyszerű átköltözni az egyik Nexus-ról a másikra, gyakorlatilag semmit sem kellett csinálnom, csak megadni a jelszót, és a telefon pár perc alatt mindent elintézett. Le a kalappal a gugli előtt.
-
-
Sick Boy
őstag
válasz
szponzor #23968 üzenetére
"A megadott mappa nem tartalmaz az eszközzel kompatibilis illesztőprogramot"
A benti gépemen is kipróbáltam, ugyanez a helyzet................
Java x64 fut, eclipse megy, SDK manager fut és telepítve van
Parancssorból egyszerűen nem találja meg a klütyüt, nem tud csatlakozni
Nexus S fastboot módban, USB INIT OK, SET SNADARD CONFIGURATION jelent meg, mikor a drivert feltettem a telefonhoz
A telefon eszközkezelőben látszik, a Google USB driverei közül így lett:
ADB INterface / Android Original ADB Interface eszközként látszik
Tehát parancssorból lekárem az ADB DEVICES paancsot, és nincs listázandó elem, így backupolni sem tudok
Ötlet? -
Sick Boy
őstag
válasz
szponzor #23961 üzenetére
Juhu ez mukodik, marmint a fastboot, siman bejott. Ha megcsinaltam a mentest, akkor gyaluljam le a kutyut factory defaults-al? A belso sd kartya tartalma megmarad? Azt hogyan tudom lementeni? Vagy ez azt is lementi? Full backup oke, de pl. az sms eket, nevjegyzeket, kepeket ezeket menti ez a modszer? A factory reset ugye nem torli abelso sd tartalmat?
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #23717 üzenetére
Használtak voltak , viszont mind olyan vétel volt hogy én vettem le a gyári fóliát a telokról :-) Különben meg sem vettem volna. Egyedül a Nexus S volt zsír új.
A Gnex 10 napos, a HOX 3 hetes, míg az N4 6 napos volt mikor vettem. :-)
Hardveraprós szerzemények.A garancia témakör nem érdekel mert soha nem romlott el semmi cuccom az életemben! És nem is fog, ráérzek ezekre a dolgokra :-)
Gnex - hez képest nagy ugrás volt a HOX még ha sokan ezt nem is hiszik el. Veri minden tekintetben. Ezt komolyan mondom. Jó kis telo az.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
szponzor #23694 üzenetére
Igen, de a One-ra már third-party ROM-ok sincsenek, míg az S még mindig kapja a legfrissebb CM-eket. És nem tudom, mennyi volt az utolsó ára a One-nak, de az S-t 60-ért vettem. Ma (2,5 évvel a Nexus S megjelenése után) 60-ért egyszerűen nem kapok olyan telefont, ami többet nyújtana az S-nél. 90 ezerért meg táblagépet veszek, nem telefont.
-
_NCT
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
szponzor #23625 üzenetére
Hát alkalmazások között úgy lehet ugrálni hogy nekem leesett az állam. Futott egyszerre a navi, a zenelejátszó, facebook, meg a böngésző, és röccenés nélkül azonnal váltott a futó appok között.
Én nagyon megszerettem, féltem tőle hogy nem leszek vele megelégedve, tekintve hogy mennyibe kerül, de számomra teljes mértékben megérte, és a hangzása pedig elmondhatatlanul jó, azóta csak telefonról hallgatok zenétszerk.
Ha duplán nyomsz a házikóra kidobja ablakos nézetben a futó appokat és ott tudsz váltani vagy ha akarod be is zárhatod. -
F_Gergely
őstag
válasz
szponzor #23622 üzenetére
igen a samu után nekem is furcsa volt és marhara nem esett kézre a menü elrendezése. a két menugomb nem zavar sőt tetszik mert samunal sem használtam más gombokoat így a felesleg lekerült, a menugomb pedig szoftveres lett. a gyári sense kissé furcsa de launchert ha felraksz máris nincs sense
de én egyenlőre a gyarit használom
-
pzoley
őstag
válasz
szponzor #23519 üzenetére
Szia, most jelent meg egy 4 DVD-és magyar nyelvű, pdf, videó, források-kal ellátott nagyon jó Androidos app készítés leírás. Az alapoktól kezdve, az összes android rendszerben elérhető funkciókat bemutatja videón, pdf-ben a komplett leírás,magyarázat, valamint a példa programok forrásai is benne vannak.
Ha valakit érdekel elérhetővé teszem. -
tome0001
senior tag
válasz
szponzor #23407 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok ezzel, teljes mértékben. Most gondolkozom egy SGS3-ra cserélésen, de nem tudom hogy elég-e az újabb az androidoknak pár programmal együtt 1GB ram. Mondjuk a vicc kategória lenne, ha nem lenne elég, amikor a gépemben van 3giga, és egy icipicit komolyabb rendszer fut rajta mint egy androidos telón. Tudom nem szabad összehasonlítani de akkor is
-
tome0001
senior tag
válasz
szponzor #23405 üzenetére
A Marmeite Bigmem verzióval kb 60-90 mega közötti szabad memóriám volt. Tehát a stock CM kernelhez képest kb +20-30 mega, ami szerintem elég silány. Sokak beszélnek itt 130-150 mgea szabad ramokról, életemben nem sikerült még 100 felé vinnem. Oké, használok facebookot, vibert, swiftkeyt. Ezek memóriaigényes programok, ezzel tisztában vagyok, de mégis csak egy okostelefonról van szó, az ember azért vesz ilyesmit hogy használja keményen.
-
margithid
veterán
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szponzor #22915 üzenetére
Pedig arra hivatalosan is be van jelentve nem?Igazából még én is csak kostólgatnám az Ubuntut, hogy mennyire futna simán, milyen szinten lehet testreszabni, szokni a az ui-t meg ilyenek.A Firefox Os port is az xda-n van?Tegnap este csak az első oldalig jutottam ott találtam az Ubuntut meg egy 4.2-es romot amiben elvileg benne van ez a többfelhasználós mód is.
-
margithid
veterán
válasz
szponzor #22723 üzenetére
Én mondjuk igy se úgyse teszem rá az android 5öt, mivel rootolni is nagyon nehezen tudtam. (igazából az is csak voodoo és reklámeltüntetés miatt kellett)
No meg félek, hogy az android 5 már nagyon nehezen futna nexus s-en, 4.1 is elégé döcög (2.3-hoz mindenképpen)
Talán nem is a proci a gyenge láncszem hanem a Ram, 1 GB ma már alapnak számít szerintem, android 5 szeritnem csak alapból ennyi memóriával szerelt telefonokra fog kijönni. -
ricsi0307
senior tag
válasz
szponzor #22196 üzenetére
Bfs kernet még soha nem próbáltam vissza riaszt az, hogy az éppen futó app-re koncentrál nagyon és a többire nem.Sokszor van az, hogy megy a power amp, böngésző, és sofascore egyszerre és gyülölöm amikor mondjuk a sofascore-ból átlépek a böngészőbe és elkezdi újra tölteni az oldalt, ami a sulis wifin fél óra
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szponzor #22190 üzenetére
Pedig de.Nagy különmbség van a kettő között
Az 1.2 az ilyen felszínes órajel emelés olyan mint az 1 de mégis kicsit gyorsabb, az 1.3 viszont rendesen megdobja mind a rendszersebességet mind a játékok futtatását.Legalább is ez az én véleményem/tapasztalatom.1.4 meg nem jó semmire még anno egyetlen egy 2.3-as rom volt ahol el ketyeget 10 percig azon kívül minding fagyott fél percen belül bármilyen rom+kernel kombóval.
-
kolosanyi
veterán
válasz
szponzor #22027 üzenetére
Egy gyönyörű cián Lumia 800 lett végül a választott. Épp arról írok, a Café Rotanaban voltam eddig, sikeresen megtettem a kezdeti lépéseket a WP belakása felé.
Könnyű migrálni WP7-re, szinte minden G cuccra van alternatíva a piactéren, vagy tudja a rendszer alapból. A Marketplace azért nem egy Play Store, de nem rossz, egész jó az ellátottság. Ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok rá, amennyiben tudok.
-
cassius.clay
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
szponzor #21934 üzenetére
A tablet alapból többet bír, mert azokba jóval több a kraft, de ez azért tényleg vicc.Jelenleg paranoid+matrix kombó van rajta proci meg 200-1300 mhz és le van húzva 90%-ra.Más lehetőségem nincs max a slim bean de azzal meg az a gond, hogy play store-ban kb. mindenre azt írja ki, hogy nem kompatibilis :S
-
cassius.clay
senior tag
válasz
szponzor #21804 üzenetére
Miért, a cm-s milyen? mert amugy először azt telepitettem, de a teló nem indult el vele. felraktam a cm nélkülit és most azzal megy. Mennyire lehet huzni szerintetek a procit? Mert most felraktam 1200Mhz-re a 24-es matrix kernellel, ami ugye max 1320-at enged, de 1200-on kifagyott a teló. Most akkor annyit sem bir?
-
Slukkica
őstag
válasz
szponzor #21686 üzenetére
Jobb persze. De ez üzletpolitika. Viszont vigasztaljon az a tény hogy a mostani "zászlóshajóra" is csak port-olt custom rom-ok lesznek. Ugyannis a "kedves" LG meghint hozta a formáját és license-re hivatkozva zárt forrású drivereket adott!!
Ez egy igazán nagy F@CK YOU!!!!
Hol is van így a "Nexus" értelem? Hogy lehet így "dev"-elni?(#21692) janston:
Slukkica még asszem próbálkozott egy MIUI Black verzióval
Nem csak próbálkoztam hanem meg is csináltamSokáig azt használtam. Mivel mtz emiatt nagyon sokáig lehet még használni
(#21693) havri1:
Mert sokkal gyorsabb mint az alap MIUI (miuiandroid.com).
Bocsi de a miuiandroid-nak köze nincs az alap miui-hoz!!!
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a legtöbb letöltéssel rendelkező custom miui.Még valami felejtsétek már el az hogy mennyi a szabad RAM
(Ha gyors és nincs lag)
Linux "rendszerről" beszélünk!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest