- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
petiked #1587 üzenetére
hmm, így már oké de azért mégiscsak furcsa, blade gyári 2.1-en is volt feladatkezelő meg fájlkezelő
na mind1, kiszedtem a blade 2.3.4.-es romból és a fájlkezelő működik a feladatkezelőt viszont nem hajlandó telepíteni erre öltet? rootolva még nincs.
(#1586) DemonDani
jajó, kösz, megnézem
-
DemonDani
addikt
válasz
petiked #1584 üzenetére
Persze! tökéletesen. És automatikusan csatlakozik, ha egy már "használt" hálózatot észlel.
Amúgy miért csak Wifi? Ki a szolgáltatód?(#1585) hallerlaller
[link]
nekem ez megfelel ebben van mind a kettő, meg még sok hasznos dolog.Persze, van külön fájlkezelő meg feladatkezelő is, de feleslegesen nem akarom beszemetelni a telefont.
-
tonerz
aktív tag
válasz
petiked #1507 üzenetére
a kijelző is szóba került, és elvileg az itthon kapható Nexus-ok többsége slcd-s, de van amoled-es is (ami erősebb üvegű, csak mások a színek, azt mondják rá,. hogy a fekete nem olyan szép, és szőrösek a betűk, de másban meg jobb - ezt mindenki maga döntse el)
Pont hogy az amolednek gyönyörű mély feketéje van illetve a vörös meg a zöld szín egy kicsit túlszaturált (mondjuk ez valakinek bejön valakinek nem). Az hogy milyen "üveg" van benne az meg szerintem nem a kijelzőtől függ.
Mellesleg már fentebb is írták hogy a gorillát is ugyanúgy meglehet karcolni.
Én egyből dobtam rá egy fóliát, mivel filléres tartozék és egy ilyen telónál ezt én nem spórolom ki. -
tjb007
nagyúr
válasz
petiked #1298 üzenetére
A Defy egy strapatelefon, a Nexus S meg egy zongoralakk, csillogós-villogós borítású full műanyag telefon. Ha a Nexus S -t esetleg leejtenéd össze (darabokra) biztosan nem törne de azért nem strapatelefon, nem dobálásra lett kitalálva, az ujjlenyomatot meg a burkolatának köszönhetően elég szépen gyűjti.
A Defy egy víz -por és ütésálló telefon, a Nexus nem viszont cserébe 100% -os (hivatalos) szoftveres támogatást kapsz míg ez a Defy -ról ez nem mondható el. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest