- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Voltam az MM-ben, sajnos be nem lehett már kapcsolni mert le volt merülve a telcsi, így csak a külsejét nézegettem meg.
(Lényegében ezért is mentem)
Szemből bejön, de a hátlapja nagyon nem az én világom, remélem hamarosan lessz valami utángyártott matt hátlap hozzá.Holnap még betesztelem kollégám Black-jét, mint másik lehetőséget kíváncsi vagyok őrá is.
ui: Amugy ZTE Blade 35e az Árkád MM-ben, az elég jó ár ha nem tévedek.
-
xnace
őstag
Szia!
Nem tudom, van-e a környékeden hivatalos Samsung bolt, de azokban szinte mindegyikban van kiállított, bekapcsolt darab
Ja, jut eszembe, a Media Markt-ban is van többnyire.A gyári hátlap inkább 6-7 ezer.
eBayen biztos találsz valami ilyesmi hátlapot, vagy szilikon tokot, vagy valamit, ami megfelel a kritériumoknak. Ez nekem nagyon bejön. A szilokon, vagy gumírozott tokokat nem szeretem, mert a többségük nagyon vastagítja a telefont. De azért van itthon egy szürke ilyenem is tartalékban
-
Pistabaaa
aktív tag
-
maki12
senior tag
Szerintem a droidos okostelot akarsz akkor várj,mert 70k környékén landol az sgs2 kicsit lebutitot változata.(ami nem amoled)
A samsung galaxy R!!!!Én is ilyet fogok venni!Először én is erre hajlottam,de aztán megláttam az R-t és nagyon megörültemÉs az 2 magos,igaz csak 1 Ghz-es...
Bocs hogy elakarlak lökni a nexustól(biztos sokan nem örülnek neki),
csak megosztottam a véleményemet mert tegnap majdnem megvettem mobilx-nél én is,és mondta a srác hogy 2-3 hét múlva jön ez az R-es cucc és anyira megtetszet,hogy én azt választottamA srác azt mondta 2 év garival várhatóan 75k(!) lesz!Ami figyelemre méltó,ahoz képest hogy majdnem olyan jó mint az sgs2,ez aprópénz érte
Bocs a hosszú szövegért csak ezt tudnod kellet: -
Pistabaaa
aktív tag
Én is a Black-el szemeztem még, de amiért nem az lett:
- elég gyér támogatás szoftveres fronton
- az LG UI-ja kissé zakatol, pedig hardveresen bőven hoznia kéne a Nexus S szintjét
- SCLCD (Nexus) is tökéletesen használható még napsütésben isA Nexusban 16 GB memóriából kb. 13 áll rendelkezésre induláskor, ebből 1 GB az alkalmazások számára elkülönítve. 512 MB a RAM mérete egyébként - simán elég.
Fotó, videó: a Nexus 720x480 (480p) videót vesz fel, míg a Black 1280x720 (720p). A HD az HD, de a Nexuséval sincs semmi gond. Fénykép terén szintén nincs gond - ezek nekem is eléggé prioritásos kritériumok voltak, de egetverő különbséget nem fogsz találni. Mobilos mezőnyben egész jól teljesít mindkettő. Black-ben az előre néző kamera 2 Mpx (Nexusnál VGA), bár szerintem ez annyira nem nagy érvágás, Skype és GTalk is szép képet produkál a Nexusnál is - fotózni meg úgyis a hátsóval fogsz.
Fizikailag a Black szerintem kissé kézre állóbb, jobb (értsd: nem annyira ujjlenyomatgyűjtő, "bazári") műanyagokat használtak.
Nexusról hiányzik még a HDMI és DLNA és az FM rádió is, akárcsak a mikroSD foglalat.
Viszont részemről a szoftveres támogatottság és a gyári Android ellensúlyozta a fenti hiányosságokat, bár tény, hogy a Black tényleg jobban bejött "fogásra".
Hú de belejöttem most a kisregényekbe...
szerk.: nagyon típushiba / gyermekbetegség nincs szerintem, néhány embernél a hangerőszabályozó gombok környékén hallható "keret nyöszörgés" jött elő.
"Érdekelne bármilyen vélemény a telcsiről, mert a tesztekben sajnos nem lehet hinni."
Inkább kérdezz konkrétat, mert úgy nagyobb az esély, hogy nem elfogult ömlengést fogsz válaszként kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 1
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest