- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
Seat18 #24120 üzenetére
Ha nincs benne rádiós chip, akkor nem lehet hallgatni rádiót és az új mobilokban ritkaságszámban megy az, amelyikben van rádió. Csak hogy bővítsem a választ, bár a lényeget már előbb megfogalmaztam. BT-s fejhallgató esetén meg nem telefonhoz kötött a dolog, hanem fejhallgatóhoz, tehát azt tudod használni a telefon nélkül is.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #24114 üzenetére
Én Nexus 4-en és Nexus 7-en nem találkoztam eget verő bug-gal, de épp ma jött egy frissítés.
Memóriakezelésről nem tudok írni, 2GB-nál már nem nézem, hogy mennyi a szabad RAM.Amúgy épp ma jött ki a hír, hogy a Motorola bejelentette a 4.4-re frissítendő telefonok listáját és még 2012-es modell is volt közte.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #24110 üzenetére
Nem nekem lesz, az én Nexus 4-esemen és 7-esemen már 4.4 fut 5-6 napja.
Januárban fog megjelenni USA-ban, oda már 4.4-gyel szállítják. -
szponzor
senior tag
válasz
margithid #24107 üzenetére
OK, elhiszem, hogy ebben egy Wolfson van, de sok különbséget nem veszek észre, pedig én is Voodoo-val használtam a Nexus S-t. Ha ennyire fontos a zene, akkor miért nem veszel külön egy iPod-ot vagy valami minőségi lejátszót és annak nagyobb az élettartama, mint egy telefonnak.
Amazon-ról rendeltem tegnap 2db Moto G-t, kb. 103500 volt a kettő postával együtt. -
szponzor
senior tag
válasz
margithid #24104 üzenetére
Bővíthető tárhely hiánya tényleg gáz, de aki Nexus S-en elvan, annak más telefonon is elég a 16GB. DAC meg...egyik telefonban sincs csúcs, túl sok különbséget nem lehet szerintem észrevenni telefonok között. Ez viszont 52E Ft-ért megjön és megkapja még a KitKat-et is.
-
szponzor
senior tag
válasz
dobost #24061 üzenetére
Bár pl. Nexus 4-en az mpdecision-nel lehet javítani az érzékelést, de valójában csak annyit csinál, hogy ha hozzáérsz a kijelzőhöz, akkor megemeli az órajelet.
Szerintem simán kezd elhalni az érintő, ha garanciás, akkor mindenképp cseréltesd.
Tárcsázónak próbálhatod a Contacts+-t, abban talán máshol van. -
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #24048 üzenetére
Úgy értettem, hogy vagy átcsoportosítanak elég fejlesztőt, hogy normális ROM-ot adjanak ki GNex-re vagy pedig kiadnak egy szar ROM-ot...nekik egyik sem éri meg, egyrészt mert másik 5 eszközre (és még nem számoltam külön bele a 3G-s tablet-eket) kell kiadni a 4.4-et, amihez nem kevés ember kell, mire stabilan elkészítik, emellett pedig vagy nagy késéssel vagy gyenge minőségű ROM jutna a GNex-nek. Nexus S is elvinné (mint ahogy a 4.2-t is vitte volna, mert nem sok újítás került bele), ez nem kétség, de úgy is lesz CM formájában, szóval kár ezen pörögni.
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #24046 üzenetére
Plusz erőforrásba kerülne nekik, mivel gondolom sz*rt nem akarnak kiadni.
CM formában biztos lesz 4.4, főleg, hogy elvileg könnyebb hozzáférni a TI-s driverekhez, akinek meg egy Galaxy Nexus-a van, az nagy valószínűséggel képes lesz felrakni egy custom ROM-ot.
Szerintem Nexus S-re is lesz 4.4 és ahogy látom a változásokat, már 4.2-ről 4.3-ra ugrásnál is gyorsult kicsit a Nexus S, 4.4-nél még jobb lesz szerintem. -
szponzor
senior tag
válasz
petrson #24040 üzenetére
Nem stabil, hanem M kiadás, vagyis egy snapshot, mindenesetre én is felraktam. Kell hozzá 4.3-hoz való gapps-ot is telepíteni, bár nekem utána is FC-zett még a Youtube és a Hangout, azt a kettőt újratelepítettem és jól működik, gyorsabb, mint előtte a 10.1+ Marmite kombó, bár hozzátartozik, hogy most 1200 MHz + interactive-val megy.
-
szponzor
senior tag
válasz
knyitogato #24008 üzenetére
Itt tudod letölteni, 9.1-esből a CM vagy sima verziót szedd, annak megfelelően, hogy CM alapú ROM-ot használsz-e.
-
szponzor
senior tag
válasz
Gabrielgray #23864 üzenetére
Fastboot és ADB?
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #23739 üzenetére
Biztos jó telefon, de a Nexus S után nem választanám azt...frissítés nem sok lesz rá szerintem. A Nexus tárhelye nekem is problémás, de képek a felhőben 1-2 GB zene a telefonon, nem filmezek...viszont egy NFS Most Wanted megeszik akár 2 GB-ot is a tárhelyből. Viszont iszonyat gyors, nem záródnak be az app-ok, egy hét múlva hivatalosan is megjelenik rá a 4.3 és gyönyörű telefon...
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #23737 üzenetére
Iszonyat nagy...ha teheted, akkor inkább Nexus 4-et vegyél, már nem olyan drága (90k körül van új), mint amikor én vettem.
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23699 üzenetére
Miért drágább a táblagép, mint a telefon? Nexus 7 2/3-a egy Nexus 4-nek megjelenési ár szerint.
Nemrég mutatta egy srác Google+-on, hogy a Nexus One-on futtatja az aktuális Paranoid Android ROM-ot.
60-ból kijön egy ZTE Grand X. 1GB RAM, nagyobb kijelző, Hyper Threading-es processzor. Szoftverben nem fog semmi többet nyújtani, mert a szoftvert megkapod te is (ha máshogy nem, akkor CM-től), csak más kérdés, hogy egy erősebb telefonon el is fut valahogy.
szerk.: Honnan tudjátok, hogy mi lesz a 4.3-ban? Amúgy direkt nincs sok olyan újítás, amit ne kapna meg egy régebbi OS, ezért frissítenek mindent a Google Settings-en, Play-en keresztül.
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23690 üzenetére
Ennyi erőből a Nexus S sem tud többet, mint a Nexus One, sőt még nem is bővíthető a tárhelye, nem? Azért a Nexus 4 igen csak durva felhasználói élményt ad, nem röccen meg sehol, nem zárja be az app-okat, továbbá a 8GB-os már 90 alatt van...én a Nexus S-t 70-ért vettem anno, de szerintem ez most jobban megéri 90-ért, mint anno a Nexus S 70-ért.
-
szponzor
senior tag
Aktuális Firefox OS-t próbálta valaki?
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #23601 üzenetére
Szerintem max RC6-ig mennek el, aztán stabilt adnak ki, de általában úgy szokott lenni, hogy ha kijön az új Android, akkor rögtön stable néven rakják ki azt, amit eddig csináltak és a nightly-k meg már az új Androidra fókuszálnak. Amúgy kb. teljesen mindegy, a nightly-kban is ritka a hiba, az RC-kben meg kb. nem is találni.
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #23596 üzenetére
Ehhez nagyobb hátlap is kell? eBay-ről érkezett?
margithid: Tedd fel az app-ot, hallgass zenét és zene közben lépj be a Voodoo-ba. Amúgy Slukk kernel-lel nem menne?
-
szponzor
senior tag
válasz
tdk.112 #23549 üzenetére
60-ért a Nexus S sem volt újonnan szerintem. Talán 63 volt az utolsó ára az újaknak. 60 alatt biztos van Galaxy Nexus, ami bár hardverben nem akkora előrelépés, mint a Nexus 4, de kijelzőben érezhető a különbség. Nexus 4 100 körül mozog a GSM boltokban, ha a garancia annyira számít akkor a Telenornál lehet venni talán 120-ért (függetlent).
-
szponzor
senior tag
válasz
Szmoki #23454 üzenetére
Titanium-ot és Carbon-t (most már Helium néven fut) használok, utóbbi időben csak Carbon-t. Root nélkül is tud backup-olni, a pro verzió pedig tud felhőbe menteni. Én inkább megcsinálom a mentést a free-vel, utána telefonon betömörítem és úgy megy felhőbe. Igaz, hogy a tömörítés akár 1-2 óráig is eltart a Nexus 4-en, de kb. 2,5GB-ból csinál 0,7-et.
-
szponzor
senior tag
válasz
s3nsitivity #23419 üzenetére
Szerintem nehéz kategóriába sorolni a telefont. Ha hardver alapján nézed, akkor az S3-nak, Note 2-nek biztos szebb képe van, az Xperia Z és a Padfone képét nem láttam, de ha az árát nézed (főleg az amerikai árat, akár VAT-tal együtt is) akkor ennyiért nem találsz jobbat, frissítésekről nem is beszélve. Nekem annyira bejött a Nexus S-en a stock Android, hogy akkor is megvettem volna a Nexus 4-et, ha külsőre nem is tetszene. Mindenesetre a kamerát én amúgy sem használom, de pár családi képet készíteni NEM ROSSZ.
-
szponzor
senior tag
válasz
s3nsitivity #23417 üzenetére
Mi a baj a kamerájával? Nem hinném, hogy rosszabb, mint a Nexus S-é, meg amennyit én fotózok, arra bőven elég. Ha nagyon sz*r a kép, akkor még a Pixlr Express auto fix funkcióját megpróbálom, de erre nem nagyon volt eddig szükség. Biztos nem egy PureView 808, de nem is egy ZTE. A Nexus S hangját viszont hiányolom.
Megnéztem újra a telefont, nem a RAM-mal volt a probléma, 100-120 MB üres RAM volt, viszont a processzor minimum értéke 100MHz volt és ondemand vezérlővel ment, ami gondolom lassan skáláz felfelé. Felraktam a 8.5-ös Marmite-ból a bigmem verziót és közel 200MB az üres RAM. (persze azt nem kell elfelejteni, hogy ezen a telefonon alig van 10-20 alkalmazás telepítve, azok közül is talán a Facebook, ami erőforrásigényesebb)
-
-
szponzor
senior tag
Kicsit több RAM érdekében CM-hez most milyen kernel ajánlott? Új Marmite?
-
szponzor
senior tag
válasz
s3nsitivity #23359 üzenetére
Ja értem...nightly-kkal sincs semmi gond.
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #23092 üzenetére
Akkor még eggyel több ok, hogy miért nincs HOX-om. Csak a szolgáltatófüggő HOX zárt bootloader-ű? CM ROM-ot láttam rá.
-
szponzor
senior tag
válasz
s3nsitivity #23086 üzenetére
Anyagminőségre elég jó a HOX szerintem, de a Sense-t nem tudnám megszokni, rögtön cserélném a ROM-ot CM-re.
-
szponzor
senior tag
válasz
s3nsitivity #23084 üzenetére
Meg olvass bele az Nexus 4 topikba, hogy hányan jöttek S3-ról
-
szponzor
senior tag
válasz
Gabócza #22917 üzenetére
Firefox OS-nek már majdnem egy éve van portja Nexus S-re. Én is kipróbáltam anno, de azóta sok idő telt el, biztos fejlődött. Akkor sem volt rossz, volt pár dolog, ami nem ment, de ezt javították szerintem. Mint ahogy elvileg az Ubuntu-ban sem működik még a wi-fi, hanghívás, bluetooth.
-
-
szponzor
senior tag
A fél GB RAM ami kevés...Én a gyári dialer-t GO Dialer-re cseréltem, a People-t pedig GO Contacts-ra, mert a People nagyon buta. Ezeket megnyitom (márpedig a tárcsázó nem árt, ha memóriában marad) és marad kb. 50 MB szabad RAM-om és ez érezhető is, amikor még valamit meg akarok nyitni utána.
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #22719 üzenetére
Én anno 70-ért vettem, nagyon jó vétel volt, de már elég öregecske...nálam 2011 október óta van és a mostani CM-mel már nagyon lassú, gyakran megakad. Mielőtt odaadnám asszonynak, előtte felrakok rá valami stabil, gyors ROM-ot/kernel-t, meg teljesen lepucolom a háttértárat, mert az a vásárlás óta nem volt formázva. ROM/kernel téren most a Slim ROM + Marmite kernel a meggyőző? Melyikből milyen verziót érdemes feltenni?
-
szponzor
senior tag
válasz
ricsi0307 #22715 üzenetére
Ha a kezedben fogod a telefont, akkor eszedbe nem jutna, hogy ez egy LG. A hátulján van egy pici logó, de abszolút minőségi megépítés, gyönyörű telefon és hát villámgyors, meg a 2GB RAM sem elhanyagolható tényező. Tény, hogy a Samsung-nak nagyon jó a szerviz szolgáltatása, emiatt majdnem inkább Note 2-t vettem. Viszont pl. a Nexus S esetében sincs már szervizfutár.
Tegnap bevittem a helyi szervizpontba a telefont, a hátlapot akartam volna cseréltetni a lepattogott festék miatt. Azt mondta a szervizes, hogy felküldhetjük Pestre, hátha cserélik, de nem ígéri, hogy ki is fogják cserélni, ellenben egy hétig náluk lesz a telefont. Ha nem garanciás, akkor a hátlap 5-6E Ft körül van, az előlap pedig 23-5E
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22706 üzenetére
Nekem is ma jött meg a Nexus 4, kiváló telefon így elsőre. Szintén az asszony örökli az enyémet
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #22692 üzenetére
Kb. mindenki az asszonyra hagyja, ők meg nem aktív fórumozók
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22677 üzenetére
Mielőtt odaadnám valakinek nem ártana rá egy új borítás. Ha a szervízfutárnak mondom, hogy lepattog a hátlapról a festés, akkor kaphatok új hátlapot? Az előlapon meg miattam van egy nagy "horzsolás", de a hátlapon magától pattogott le a festés.
-
szponzor
senior tag
válasz
volvoguy #22526 üzenetére
Igen, de úgy a legjobb, ha szerzel egy Titanium Backup apk-t (és itt most NEM az nCore webshop-ra gondolok) és azt rakod fel egyből a friss ROM-ra, aztán restore. Ha nincs apk-d, akkor kell neki egy Wi-Fi jelszó, Google fiók, Titanium Backup letöltés és csak utána mehet a visszaállítás. Szóval az apk-val majdnem 5 percet spórolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest