- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
janston
aktív tag
Nekem 34-ért is elment, igaz volt még rá több mint fél év gari. 30 alatt ne add.
-
janston
aktív tag
Sziasztok! Eladóvá vált a Nexus S-em! Soha ennél jobb működésű telefont nem kívánhatok, de néha muszáj újítani.
Ha valakit érdekel: [link]
-
janston
aktív tag
Köszi a válaszokat!
-
janston
aktív tag
Az új play store-nak van ez az adat szinkronizációs képessége, én úgy értettem, hogy úgy viselkedik, mint a titanium backup, hogy elmenti a programok beállításait is. Rosszul értelmeztem, vagy egyszerüen nem müködik?
-
janston
aktív tag
A legújabb beta MIUI meglepően jól teljesít nálam. Stabil, gyors, marmite 8.5-el 120-180mega szabad ram belakott rendszerrel, kipucolva a fölös dolgokat, és ami a legjobb, hogy régen nem tapasztalt kevesebb mint 1%/óra fogyasztást produkál minimális játékkal és hanghívással (1 nap alatt 20%). Hó végén ha kijön a nem beta verzió érdemes kipróbálni.
-
janston
aktív tag
válasz
margithid #23317 üzenetére
Én MIUI fun vagyok tehát lehet kicsit elfogult, de nekem személy szerint stabilabb mint a gyári, szebb mint minden más, picit döcögősebb, de a rengeteg fasza szolgáltatás ellensúlyozza a dolgokat. Ajánlom a legutolso v4-est a 3.2.22-est, a miuiandroid.com-ról, linkelik hozzá a gapps-ot is. A 3.4.12 még nem official, és látszik rajta..
-
janston
aktív tag
Én pont ma felraktam az M3 cyanogen-t marmite 8.5-el, de elképesztő, hogy akárhányszor felrakom azonnal ki tud ábrándítani, pl egy lockscreen feloldás újraindítást eredményezett jelen esetben. MIUIv4-et érdekes módon még sosem tudtam kiakasztani semmivel, pedig azt használom 1 éve folyamatosan. Ha minden igaz lesz hónap végére v5, én a saját tapasztalatból azt ajánlom majd, persze csak ha tetszik az a stílus. Igaz nem olyan smooooth, mert erőforrásigényesebb, de jó beállításokkal az is lehet gyors.
-
janston
aktív tag
Úgy tűnik megoldódott nagyjából a dolog, már nem fogyaszt annyit, kikapcsoltam hogy a google appok használják a helymeghatározást, azon a Google settings progin belül.
Garanciálisan cserélnek kijelzőt? Megjelent egy pár erőteljes karc.. Ha igen hova érdemes vinni Pesten? Nyitott bootloader gondolom nem számít, de ha mondjuk virít rajta a MIUI azért morcosak? Nem mintha be kéne kapcsolni egy kijelzőcseréhez..
-
janston
aktív tag
Üdv!
Valamit frissítettek mostanában a google-nél? Csak mert a Google services megeszi az aksimat, hiába van kikapcsolva a net, gps, stb, nagyon sokat fogyaszt ez a bizonyos programcsomag. Bug? Vagy tény? Nálatok is előfordult?
Köszi
(Megjelent ilyen Google settings ikon automatikusan - kb attól kezdve történik ez a merülés) -
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #22459 üzenetére
Azon sincs, tök úgy csináltam mindent, ahogy szoktam, de valamiért nem működik a mount usb storage. Próbáltam már linuxal is, az meg sem reccen, a windows meg állandoan drivert keres, szóval nem értem. Felraktam ezt a pdaNet-et vagymit, de nem érek vele semmit.
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #22457 üzenetére
Nos igen, tennék én föl romot, de nem tudok rárakni semmilyen fájlt, mert nem működik az usb storage. És teljesen üres a telefon.
-
janston
aktív tag
Üdv!
A szokásos heti romolgatásom közben előjött egy eddig ismeretlen hiba, miszerint recovery-ben nem tudom rábírni a telefont, hogy tárhelyként csatlakozzon a géphez. A gép meg nem ismeri fel, és mindig keresi hozzá a drivert..Most nem tudom, hogy a gépnél vagy a telefonnál van a hiba, de a telefon nem indul el csak recovery módban, formatáltam mindent, amit lehet szóval semmi nincsen rajta, de hogy a rendszer miért törlődött azt nem tudom. Tudok valamit még csinálni vele? -
janston
aktív tag
El lehet érni valami hivatalos helyröl a Google play apk-t. Xda-ban annyira nem bizom..
-
janston
aktív tag
válasz
Szmoki #22242 üzenetére
Innen raktam föl a control panel suitot, azt hittem ekvivalens a toolboxal, mert a fájl addon néven fut, szóval ezt nem bírtam ugy felrakni, hogy ne álljon meg a betöltésnél. Kiprobáltam amit mondtál a superSU-val, de ahogy nézem csak a permission manager helyett dolgozik. Csak érdekes, mert eddig működött rendesen MIUIandroidos verzióval :/
-
janston
aktív tag
válasz
Szmoki #22240 üzenetére
Persze megvolt minden wipe. Közben végigcsináltam egy pár telepítési sorrendet, és a hiba az US féle Toolbox-ban van...Attól nem bootol, bár nem tudom, hogy miértnem, elvileg friss verzió!
Most viszont olyan gond van, hogy a permission manager állandoan FC-zik, ha valaki root jogot kér. Persze manuálisan be lehet állitani, de eddig működött rendesen :/ -
janston
aktív tag
Hali!
Ki akartam probálni a Miui.US féle romot, de megakadok a bootanimációnál. Valakinek van ötlete mi a problem? -
janston
aktív tag
Olyat vett már észre valaki, hogy enyhe rázkódásnál belaggol a telefon? Pl vonaton nekem állandoan ezt produkálja..
-
janston
aktív tag
A minap érdekes jelenség történt: app frissítésnél kiírta, hogy baj van a tárhellyel..az 1giga telepítésre szánt hely erősen el volt fogyatkozva, ami azért érdekes, mert semmi újat nem raktam föl már jó ideje, csak a frissítéseket töltöttem. Elképzelhető, hogy valamilyen szemét gyűlik azon a részen? Hogy lehet ezt elkerülni? Frissítésnél mindig unistall-reinstall?
-
janston
aktív tag
A legújabb MIUI mindent visz! Végre begyorsult a lockscreen is! Abszolút ajánlatos!
-
janston
aktív tag
válasz
cassius.clay #21857 üzenetére
Ne onnan töltsd le, hanem innen. Ez alapból angol, az európai ember innen tölti a MIUI-t, bár az official oldalról még sosem töltöttem, de szerintem abban csak kínai nyelv van. Telepítésnél, ha nem MIUI-ra rakod, akkor ajánlott factory reset is, de az SD-t nem bántja. Ja és kell gapps is, de azt írják az oldalon.
-
janston
aktív tag
Hát gyerekek én amondó vagyok, hogy addig nem cserélem le a Nexus S-t amíg jön rá MIUI frissítés, ami már eddig is sokkal több szolgáltatással rendelkezett, mint a Stock és még a 4.2 is elmarad tőle, ráadásul a legutóbbitól kezdve már nagyon gyors! Plusz most jön nemsokára a MIUI v5, ami 4.1-re épül, és sokkal szebb meg jobb lesz mint valaha!
margithid: én 40%-on teszem le este, és néha 45%-on van reggel
-
janston
aktív tag
válasz
fokukac #21754 üzenetére
Igen nem vitás, hogy hosszú támogatást kapott, de csak azt mondom, hogy nem került volna sokba Nexus S-re is frissíteni a JB-t! Főleg mert a hardverbe bele fér még mindig simán. Kíváncsi leszek meddig frissül a Nexus 4, mert a hardver sokkal gyorsabban fejlődik mint a szoftver...
-
janston
aktív tag
Egyébként ahogy nézem XDA-n már tesztelik a Nexus S-re a 4.2-től, szóval igazán kiadhatta volna a Google, mert plusz munkát nem jelent, csak sajnos azt akarják, hogy cseréljük le a telonkat!
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #21746 üzenetére
Slukkica valamelyik hozzászólásában benne van, hogy az LG levédette a drivereit és hogy ezért csak gagyi portolt Rom-okat lehet majd hozzá csinálni. Ez pontosan nem tudom mit jelent, de ha elindulsz ezen a vonalon, akkor utánajárhatsz. Meg lehet itt hallani burkolat-töredezésről is. Meg kell várni, hogy gyakorlatban hogy válik be, biztos lesz egy rakás teszt róla, ha azok jó eredménnyel zárnak csak akkor gondolkodnék a vételen. Biztos indul majd topic is hozzá, azt kell majd bujni.
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #21691 üzenetére
Miért pont MIUI US? Én MIUIandroid-ról szoktam szedni, mert az US nem frissít minden héten, próbáltam utána járni, hogy mi a kettő között a különbség, de semmi érdekeset nem találtam.
Amúgy a témákkal most van egy kis balhé kínában..Réges régen Slukkica még asszem próbálkozott egy MIUI Black verzióval, kérdezd meg tőle hogy kell, jobbat jelenleg nem tudok. -
janston
aktív tag
Ez a marmite kernel egészen jó, semmi felesleges dolog nincs benne, MIUI-val állandó >150 mega szabad memoria, és ha nem nyulok a telefonhoz egyszerüen nem akar merülni, 5 órája konstans 43%, kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
-
janston
aktív tag
Titanium backup-ban lehet olyat, hogy egy gombnyomással felrakja az elmentett programokat? Ne kelljen minden proginál nyomni az installra? köszi
Egyébként nagyon jó lett a leírás az APPREMOVER-ről, úgy döntöttem én is kipróbálom! Köszi -
janston
aktív tag
válasz
havri1 #21406 üzenetére
Nekem mondjuk az kéne, hogy vegyen vissza 0.4"-0.7"-t a képátlóból..Ha ekkora tepsire vágynék vennék tabletet, de nekem a mobil max 4,3". Sajnos ezzel a tendenciával nemtudom mire cserélhetném a Nexus S-t. :/ Samsung felismerte ezt, kiadott egy S3 minit, csak azt nem értem, miért sokkal rosszabb hardverrel..Eszem megáll a gyártóktól. Még a végén veszek iPhone-t, érdekes az miértnem 5"-os? Mégis viszik mint a cukrot.
-
janston
aktív tag
Van új air kernel stable verzió! Most fogom kipróbálni. Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit
-
janston
aktív tag
Üdv! Van arra lehetőség, hogy factory reset után ugy tegyem vissza a programokat, mintha mi sem történt volna? pl a fruit ninja rekord megmaradjon, vagy az angry birds pályák, stb..RomToolbox-al probálkoztam eddig, de nem jött be. Gondolom a Titanium backup jó erre, de még nem használtam. Vélemény?
Köszi! -
janston
aktív tag
válasz
ciceroo #20892 üzenetére
Már elég régen volt gyári rendszerem, de ha jól emlékszem, akkor az eredeti bootladerrel csak az általad említett műveletet lehet elvégezni. Max még egy SD-kártya formatot tudsz csinálni, valamilyen szinten az is dob rajta egy keveset. Inkább próbálj ki egy root-ot, először én sem akartam, de már nem bírnám nélküle, és nem is nehéz.
-
janston
aktív tag
Kíváncsi vagyok ez a 4.1.2 mennyit dob a Nexus S-en..Esetleg van már valami unofficial valahol?
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #20816 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam hülyeséget írni, akkor kicsit pontosítok: tehát nightly verzió szerintem azért zsákbamacska, mert changelog-tól függetlenül, az újabb verzióknál olyan hibák is felléphetnek, ami esetleg az előző verzióban rendesen működött. Én egy hétig teszteltem, de kiábrándultam belőle hamar, mert nem vagyok hozzászokva, hogy bármi is fc-zzen vagy összeomoljon vagy újrainduljon, pedig előfordult (gratulálok, ha nálad nem). Nyílván az, hogy minden fc-zik költői túlzás. Annak meg nincs értelme, hogy az ember naponta cserélje a rom-ot (megjegyzendő, hogy már van OTA CM10-hez, ami egy jó pont), ezért mondtam inkább a havi kiadást érdemesebb használni, ha már van olyan, amire azt mondják stabilabb, mint a nightly. Csak ne hülyézzük egymást légyszíves..
-
janston
aktív tag
CM10-et nem ajánlom, eléggé instabil, meg fc-zik minden, naponta frissítik, semmi changelog -> tiszta zsákbamacska, max az M1 stabil verziót érdemes próbálgatni, és havonta frissíteni. A legújabb MIUI viszont stabil Air kernellel (high-bigmem verzió), gyors stabil és jó, teljesen meg vagyok vele elégedve. Jah meg persze Slukk romjai is ajánlatosak, csak hiányzik a MIUI style
-
janston
aktív tag
válasz
doddencs #20792 üzenetére
Ha törlöd/fagyasztod a gyári billentyüzetet, akkor csak szimplán nem lesz billentyüzeted..(értsd: nem fogja automatikusan kiválasztani a kedvenc billentyüzetprogid akkorsem, ha nincs gyári). A hiba konkrét forrása számomra is ismeretlen, de annyira nem foglalkozom vele, hogy utána is nézzek..Amugy minden nem gyári widget eltünik, nem csak az említett.
-
janston
aktív tag
Bárcsak az új Nexus ne lenne akkora tepsi, mint a mostani! Ámen!
-
janston
aktív tag
Egyébként ezek a "binárisok" pl a legújabb a JRO0R vagymi, stock-ra jön OTA-n keresztül frissítésként? Vagy egyáltalán mi ez? Changelog-ot probáltam nézni, de semmi.
-
janston
aktív tag
Felraktam a CM10 nightly-t kíváncsiságból, de ha berakom alá az Air kernelt pl, akkor nem indul el. Ez mitől lehet?
-
janston
aktív tag
A legújabb AIR kernelt honnan lehet leszedni? Nézem az XDA-t, de káosz az egész.
Most van ez az új Cyanogen Mod M1, ezt hol lehet elérni? -
janston
aktív tag
Mitől lehet az, hogy újraindítás után, elvesznek a widget-ek, meg a gyári billentyüzet is visszaállítódik Swiftkey-ről? MIUI + JBTSM 36.6 kernel.
-
janston
aktív tag
Az új MIUI valami egészen új lendületet kapott, szinte nincs egy reccenés sem! Jópár FC is orvosolva lett, tényleg nagyon pöpec! Várom az esetleges TSM verziót, hogy még gyorsabb legyen
-
janston
aktív tag
válasz
mgTerminator #20326 üzenetére
Én momentán örülnék egy olyan opciónak, hogy ha alvoba megy a telo, akkor kikapcsol a wifi/bl/data/stb (állíthatóan). És ha felébred akkor visszaáll. Meg lehetne vajon csinálni?
-
janston
aktív tag
A legujabb Slukk féle MIUI gyors, stabil és rég nem volt ilyen jó az akksi üzemidő!
-
janston
aktív tag
JellyB-TSM- ben nem tudok governor-t állítani JB-TSM kernellel. NS-tools-al szeretném elkövetni, próbáljam mással vagy mi lehet a gond? köszi
-
janston
aktív tag
Windows mobil sosem lesz olcsóbb, mint egy androidos. A microsoft nem ingyen adja a WP8at... De javítsatok ki ha tévedek.
-
janston
aktív tag
Nahjo, mostmár a Slukk féle JellyB-TSM kezdi tulnőni a MIUI-t, ugyhogy amint kint van rakom fel a 3rd release-t
!! Elég a cache meg a dalvik cache wipe, ugye?
-
janston
aktív tag
Most kifejezem itt sajnálatomat, hogy mióta a MIUI JB alapra váltott NS-nél, eléggé használhatatlan, lassú, alig van szabad memoria, minden FC-zik, de legalább nem fagy. ICS alapon tökéletes volt, lehet megy vissza a régi verzió.
-
janston
aktív tag
Vennék pesten foliát, de nincs ötletem hol. Mit ajánlotok max 500-1000 forintért?
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #19677 üzenetére
Ha meghívsz a rendszerbe embereket, akkor asszem kapsz 500mega/fő plusz tárhelyet 8gigabájtig(szép magyarosan). Fontos, hogy fel kell telepítenie és be kell lépnie egy gépről. Meg volt egy olyan, hogy plusz sok gigabájt valami SII-es trükkel, de azt törölték. (nem biztos, hogy SII volt, de valami teló akció volt)
-
janston
aktív tag
Valaki legyen szíves felrakni valahova Slukk KERNEL-JB-TSM V0.31.2-jét, nem mennek a Romoldás linkek. Elég nehéz az élet nélküle..Köszi!
-
janston
aktív tag
Valaki feltenné valahova a legujabb Slukk féle JB kernelt? romoldárol nemmegy a letöltés. köszi
-
janston
aktív tag
Ehhez a MIUI JB-hez vajon passzol Slukk JB-TSM kernelje? Mert ha igen repül is felfelé!
-
janston
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom kikapcsolni, hogy ne töltse USB-n a telefont? Elkezdtem rá fejleszteni, de nem szeretném az aksit terhelni a folyamatos töltéssel. Köszönöm!
-
janston
aktív tag
A részemről megy vissza a legújabb MIUI..Az a baj, hogy a Stock funkcionalitásban messze elmarad tőle! Sebességben meg eddig is teljesen meg voltam elégedve, majd ha jön JB alapú MIUI azt fogom felrakni addig nem érdekel, mert visszalépésnek érzem sajna!
-
janston
aktív tag
Valaki felrakta már a CM10-et? Mert már fél órája a töltöképernyő van, és nem akar elindulni. Mitől lehet?
-
janston
aktív tag
Próbáltam azt a gyári recoveryből telepíthető Slukk-féle csomagot, de telepítés közben hibát dobott! A bootloader nyitva van. Mi lehet a gond? "E:Error in /tmp/sideload/package.zip"
-
janston
aktív tag
Ha MIUI-ról akarok visszaállni teljesen gyári állapotra, akkor hogy csináljam?
-
janston
aktív tag
Egyébként a legujabb MIUI + Slukk kernel annyira bejön meg smooth meg gyors meg minden, hogy lehet fel sem rakom a JB-t! Amugysem tetszik a gyári launcher
-
janston
aktív tag
Nekem csak az a bajom az 5ös verziós androiddal, hogy az uj telefonok 5 col körüli kijelzővel jönnek, aminek nemhogy értelme nincsen, de már zavaró!
-
janston
aktív tag
Jelly szerintem csak egy ICS optimalizáció néhány új funkcióval, mivel anno nem fejezték be rendesen. 4.1 verziószám is erre enged következtetni..VAGYIS maximálisan elvárható, hogy jobban és stabilabban fusson!! Mindenesetre én már a MIUI-s verziót várom belőle
-
janston
aktív tag
Frissitettem a YoutTube-ot, de nem akar elindulni. Az új slukk féle rom/kernel van fent, rányomok villan egyet az értesítősáv, és semmi. Mi lehet?
-
janston
aktív tag
A TouchWake amugy mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest