- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Valóban, egy évvel a megjelenés után vettem a Nexus S-t, és ez így volt jó
Azt hiszem, elleszek vele még egy darabig.Ui. amúgy a 8 Giga nem is lenne elég szinte semmire, nem is értem, hogy ezt hogy gondolták.
Uui. Az meg csak a lelkemnek esik rosszul, hogy hozzánk semmi nem jut el normális áron, sőt, magyar ip-ről még csak nem is működik a google store (és valami azt súgja, nem is fog egy ideig még, mert másodrendű kis, periférikus, unortodox országocska vagyunk, újabban a googlemaps műholdképeire is ilyen tök életlen, téli, árnyékos felvételek kerülnek, hogy nem látszik rajta semmi. Ez is mutatja, hogy mekkora piac vagyunk a guglinak)
-
Pistabaaa
aktív tag
garipapír + (lepecsételt) számla is kell, nemrég volt nekem is ilyen ügyem.
vannak alternatívák is, ha nincs meg ez a kettő, de ott már bonyolódik a dolog.PS: a nexustoolkites dolgot nem ismertem, lehet, hogy ott van valami magic, hogy újra simán LOCKED legyen, bár én a fejlesztők helyében tuti read-onlyként írnám be, ha biztosra mennék.
-
-
margithid
veterán
Igen, olvastam a fórumát, semmiképpen sem váltanék rá.
Na mindegy, nincs más, naponta töltőgetem akkor ezt amig nem jön valami jó hardverrel jó üzemidejű normális árú telefon
amúgy ezekről az ebayes 3000 MAh-s aksikról van valakinek tapasztalata? Olyanoakt kérdeznék elsősorban akiknek van is ilyen, használják is. -
hippo0315
senior tag
Nem használok 3G-t csak ha nagyon szükséges
, telefonálni annyit telefonálok amennyit kell
, netezgetek is, sőt még arra is vetemedem, hogy adatokat jegyzek fel
, de se játék, se zene, se film
(ezeket csak jó minőségben
és nem telefonon). Így is eldöcög 2-4 nap között, de nagyon unom már a sűrű töltögetést.
Sajnos az E52 már nem játszik, mert kezdek vaksi lenni és nem látom szemüveg nélkül a kijelzőjét (E52 száműzve a dobozába
), és sokszor macerás a homályt előkeresni
.
És hát miért lépjen az ember visszafelé, inkább fejlődjön a technika
-
hippo0315
senior tag
Én full dobozosan adtam, amikor a futár elviszi, felírja mi van a dobozban, aksi, telefon, füles (bontatlanul fóliában), töltő, számla, gari hosszabbító papír, stb, majd az orrod előtt egy dobozba rakja amit leplombál.
Ügyfélszolgálatnál kérdeztem Én is, hogy kell-e aksi meg ilyenek, és mondták, hogy igen.
Minden ugyan úgy érkezett is vissza (minden cucc ahogy elküldtem és leplombált dobozban, az orrom előtt nyitotta csak ki), mondjuk nekem aksi hiba volt, tehát ezt gariban cserélték is. -
szponzor
senior tag
-
hippo0315
senior tag
No akkor megnehezítem a döntésed.
Én csak Slukkica féle rom-ot használok (próbáltam mást is), stabilak, és az 5-ös és a 6-os még az aksival is jól garázdálkodik, telepités kor 177 MB a szabad memória, nálam office, vonalkód olvasó, opera, apex, facebook messenger telepítése után is 135-155 között van a szabad memória.
Szóval Én azt javaslom.ui.: Slukkica ROM fan vagyok
-
janston
aktív tag
CM10-et nem ajánlom, eléggé instabil, meg fc-zik minden, naponta frissítik, semmi changelog -> tiszta zsákbamacska, max az M1 stabil verziót érdemes próbálgatni, és havonta frissíteni. A legújabb MIUI viszont stabil Air kernellel (high-bigmem verzió), gyors stabil és jó, teljesen meg vagyok vele elégedve. Jah meg persze Slukk romjai is ajánlatosak, csak hiányzik a MIUI style
-
kolosanyi
veterán
Na, akkor ezt jó tudni.
Egyébként én még 69990-ért vettem a gyorsboltban, nem volt akciós, annyi volt akkor az ára. De érdekes ez a szórás egyébként, na majd úgyis megerősödik megint a forint, akkor megint visszaáll minden...
Btw én nem lennék olyan biztos abban, hogy ami nincs, annak nincs kitéve az ára, dolgoztam Auchanban a nyáron, hát vannak érdekességek...
-
Toobee
veterán
-
BoB
veterán
"semmi köze az nfc-s fizetéshez, közbe meg a link postjainál mindenki azon parázik."
Nem csak azon megy a para, megjelent a 4.0-val a Beam is, ami annyit tesz hogy két telefon között adatot nyomsz át NFC-n keresztül...
-
xnace
őstag
Ah, azzal meg nem foglalkoztam, mert ugysem veszek. Nagyon nagy, de legalabb csunya. Nekem az a bajom a keves RAM-mal, hogyha kilepek a bongeszobol, es atvaltok mondjuk a Maps-re, visszalepnek a bongeszobe, de mar be is zarta. Lehet, hogy a BFS kernel miatt van, nem tudom.
-
sheep
addikt
és ez az én szerencsém
én is most készülök venni, csak nem tudom amoledes legyen-e v slcd-s
58-ért volt kettő is, mire rájuk írtam már jegelték
60-ért pedig bármikor találni full dobozosat, 2 év garival...
durva hogy ennyiért már meg lehet venni
(bár épp most néztem hogy az edigitálban is itt fehérváron 69 a független gyári garis)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest