- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanurecoba
csendes tag
válasz
robertel #3529 üzenetére
Én is vetem ilyen 3 db-os aksikat, teljesen jók és azok az aksik felmennek 100%ig töltéssel!
Meg ott kapsz 3x1500 MAH-et, mig itt egy 2500asat, persze cserélgetni kell ha kifogy az egyik, de a gyárival együtt van 4x1500 ami 6000 MAH, azért ez feszített tempóban is 1 hétig elég kell, hogy legyen -
csabibmx
tag
válasz
robertel #3519 üzenetére
Pont erről nem találtam semmit pár perc alatt de hasonló termékekről vannak negatív tapasztalatok bőven.
Ezek után lehet,hogy mégse a 730 ezer visszajelzésnek kéne hinni.
Azt írják nem lehet ugyanakkora méretben nagyobb mah tenni,illetve hogy papírral van ragasztva vagy mi és emiatt mutat nagyobb mah...ezt nem értem pontosan de...
A lényeg,hogy mindenki óva int az ilyenektől.Illetve ha megnézed a feedback-jeit azon belül a negatívakat akkor egyből láthatod,hogy hasonló aksikra van bőven negatív visszajelzés.Kis túlzással ezekkel rontotta le a 100%-ot.
feedback -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
robertel #3412 üzenetére
Hmmm...érdekes, levett hátlappal csak akkor javul a jel, ha kézben tartom a készüléket, de ha úgy hasonlítom össze hátlappal és anélkül, ha az asztalon fekszik uabban a pozícióban, akkor talán ha csak egy nagyon pici javulás tapasztalható csak...Bár érdekes, mert levett hátlappal elkezdte látni nagyon gyengén a szomszéd router-ét is most...
Hát furcsa minden esetre... -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
robertel #3409 üzenetére
hát igen, ez egy jó nagy blama a Google-nek, végül is ez most a cég zászlóshajója...csak rá kell keresni a neten arra hogy "Nexus S weak wifi", és látni, hogy rengetegen panaszkodnak...Na, én most körülnézek a neten és megpróbálok rendelni egy NFC chip nélküli hátlapot...e helyett inkább raktak volna bele a hátlapba egy komoly wifi antennát...sokkal hasznosabb lenne...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
robertel #3052 üzenetére
hát azért, ha nem volna ekkora árkülönbség, nem lenne kérdés, melyiket választanám. de mivel 70nél többet nemnagyon szeretnék telóra szánni, ezért a nexus s a valószínű. pedig az ios és az icloud messze jobban érdekelne. és nem vagyok elvakult alma fan, sőt, kifejezetten ellene vagyok a viselkedésüknek és az árazásuknak. de az ios nagyon egyben van.
-
Slukkica
őstag
válasz
robertel #2823 üzenetére
Hát azon lehet segíteni, hogy ha vicces a magyar fordítás. Még kell jegyezni hogy hol és milyen vicces fordítással találkozol, illetve mi lenne a helyes szó vagy mondat. És el kell küldeni a javaslatokat annak aki evvel foglalkozik.
És akkor így szép lassan ki lehet küszöbölni a hibákat.
Nem csodálom ha vannak a fordítási hibák. Annyira sok sornyi stringent kell átírni hogy nem csodálom hogy becsúszik egy egy hiba.
Nem számoltam össze egy komplett rom-ban mennyi sor szöveg van több ezerre rúg ez a szám!
És ez biztos mert tapasztalatból írom. -
robertel
senior tag
válasz
robertel #2722 üzenetére
Nak ipróbáltam több hd videót is, youtube appal is me gböngészővel is, majd a netbookomon is, nekem semmi problémám nem volt telefonon velük, néha néha mintha az egyik videónál akadt volna, de lehet beképzelem csak
Ellenben netbookon érezhetően akadt.
Nekem semmi gond nincs ezzel, egyébként meg szerintem sokat nem számít egy telefonnál a hd, még egy netbooknál se, ennek igazából nagyképernyőn van értelme, nekem legalábbis -
knyitogato
őstag
-
palesz53
senior tag
válasz
robertel #2666 üzenetére
nekem meg azt linkeljétek be, amikor videón vki elsőre, bubimentesen felteszi a hátlapra a fóliát...
mert én tettem fel pár telóra zagg-ot, de ahogy az xs-en kinézett kb 6.-ra, még az is okádék volt! most az autós tartó "lezúzta" a sarkokról a fóliát, így le is szedtem, és kapott egy ilyet - [link]
természetesen feketében... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
robertel #2578 üzenetére
"Hát igen, engem igazából most nem is a frissítések megléte zavar, mert ugye google kötelezi gyártókat, hogy megjelenés után 2 évig kötelesek friss szoftverrel ellátni a telefont."
Legjobb tudomásom szerint ez így nem teljesen igaz. A Google kiadott egy ilyen tartalmú bejelentést ez igaz, de ehhez a gyártók saját belátásuk szerint csatlakozhatnak. Nincs mindenki egyértelműen kötelezve. -
tome0001
senior tag
válasz
robertel #2536 üzenetére
Ha jól láttam akkor mobilx-ben mindenképp van egy 2500as szállítási költség pluszba, viszont most néztem a speedshopot, és ott személyesen is át lehet venni (valamint 15e felett ingyenes a szállítás) és a telefon ára ugyanannyi (70e). [link]
Akkor nem érné meg jobban a speedshop-ból rendelni? Aki tud egy pontos pesti címet hogy hol lehetne bekapcsolt állapotában megtapogatni, meglesni a készüléket, azt én is szívesen fogadom. Köszi
-
xnace
őstag
válasz
robertel #2512 üzenetére
Nekem 132 MB a szabad RAM úgy, hogy fut vagy 10-12 dolog. Akksiidő meg nekem jó így. Elmegy Reggeltől másnap reggelig, sok zenehallgatással, néha egy kis internet.
Persze, amikor megjelent, ez is 200k fölött volt. Most meg ha nagyon keresel, 65-ért is kapsz. Meglátjuk milyen ajánlattal hozza majd mondjuk a T.
A következő telefonom vásárlásánál abszolút csak a HW fog dönteni. Azért ne gondoljatok Badára, meg ilyen szörnyűségekre. De például nagyon megfontolandó lesz az új iPhone is. Ha igazak a hírek, akkor nagyon szép lett a dizájnja, de mégis jobban hajlok az Android felé. Persze, ha mondjuk az új Nexust sikerül valami ocsmányra megcsinálni=ne legyen igazam), akkor....
-
Dzsuri89
őstag
válasz
robertel #2482 üzenetére
Automatán volt a fényereje, de ha felhúztam kézileg maxra, akkor se változott.
szilu7
Tudom, hogy a Gorilla Glass se az a teljesen karcálló, mert a Galaxy Ace-nél is mesélték páran, hogy nekik sikerült a feladatot teljesíteni...(Nekem ugyan úgy nézz ki a 4 hónapos készülékem, mint amikor megvettem.)
Szóval akkor mondhatjuk nincs "normális" root a készülékhez, hajaaaaaaaaj. :S Akkor milyen megoldás lenne, hogy ACE-ről minden program/játék mentésemet áttudjam varázsolni?
Köszi nektek a válaszokat!
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
robertel #2418 üzenetére
Az NFC-t azért nem kell annyira temetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest