- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
janston #22520 üzenetére
A miuiandroidos rommal se bootol be...Elképzelhető, hogy a multilanguage pack-el van a gond?Jobb ötletem mostmár nincs.
Szintén miui-s kérdés:Aki huzamosabb ideje használja a miui-t megtudná mondani, hogy van-e lehetőség a hangerő billenytyűvel mozgatni a kurzort gépelés közben?És hogy a launcherben az alsó "dock"ba sehogy nem lehet mappát csinálni?
-
ricsi0307
senior tag
-
havri1
félisten
-
margithid
veterán
-
Szmoki
senior tag
válasz
janston #22241 üzenetére
nos toolbox-ot ne tedd fel,ott van a control panel suite.
permission managert meg úgy lehet megoldani,hogy marketből letöltöd a superSU-t,elinditod FC-zni fog permission manager miatt,bele mész a permission managerbe,mindegyiknek ROOT jogot adsz,superSU frissít valami bináris cuccot,utána már minden jó lesz -
margithid
veterán
válasz
janston #21841 üzenetére
Hm, az érdekes
Amúgy én is úgy vagyok ahogy Te, nem fogom lecserélni amig nem jön egy olyan telefon ami sokkal többet tud és elfogadható az üzemideje is!
Nézegettem ugyen lumia 800at és LG L9-et is, midegyik jó árban van, előbbi 60k útóbbi 72k, de nem látom értelmét a cserének.
Ja és én 4.1.2-t használok, igaz rootolva van, de csak voodoo és a reklámmentesítés miatt, nekem tökéletes!
Nem is fogom buherálni szerintem, nekem ez igy most tökéletesen megfelel! -
FőDudu
veterán
válasz
janston #21768 üzenetére
Jo az a MIUI black - csak par dolgot meg bele kene rakni.
Idojaras a lockscreenen - de mar igy is ott van a music control meg mindenfele notification meg album art meg hasonlok - jol at kene szerkeszteni.Es persze nem black hanem valami acelszurke hatterrel vagy hasonloval...
Mint a Dulce. Nagyon kiraly lenne... -
fokukac
nagyúr
-
ShadowX
őstag
válasz
janston #21687 üzenetére
Én nem tudom mit csináltok...próbáltam ezt a marmite kernelt, meg air kernelt is (bigmem verziót persze), de már miután az alap miuit raktam fel (semmi program), akkor 100 alá megy a memória...lassan már a play store-t is letörlöm, nehogy fel merjek véletlenül telepíteni valamit.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janston #21518 üzenetére
Én is màr több, mint egy éve várom, hogy legalább fél árban legyen a TB, de arra várhatok... :/
Én már csak a DropBox-t használom, mert jobb, viszont azt nem nem tudom, hogy gyorsasásgra vajon milyen a Google Drive-hoz képest. Tény, hogy a DropBox nem viszi túlzásba a töltögetést. -
mgTerminator
veterán
válasz
janston #20812 üzenetére
Hülyeség amit írsz, nálam nem fczik semmi, max a beállításokban valami nagyon új menüpont de ez ritka, és rádásul van changelog minden egyes telóhoz/tablethez külön külön, és minden nightly verzióhoz! ITT van a changelog. Egyébként én a cm kernelt használtam, mindenre tökéletes!
-
szponzor
senior tag
-
havri1
félisten
-
margithid
veterán
válasz
janston #18900 üzenetére
Nem terheled az aksit, mivel egy szint felett (95%) nem tölt már, igy nem is tud tönkremenni.
Nekem amúgy 1 éves múlt a telefon és a hátlapja elég csúnyán megkopott már. Másnál mi a helyzet? Van tokom is, néha fel is teszem, de nekem annyira nem jön be, nagyon meg is vastagítja a telefont.
Jelly-nél már nem úgy van, hogy a gyári böngésző lenne a chrome? Nexus 7 tesztben úgy látom, de nekem még nem igy van, pedig jelly-t használok.
A másik kérdése, az nfc-t melyik appal lehet használni? -
Dzsuri89
őstag
-
mgTerminator
veterán
válasz
janston #16588 üzenetére
Viber, skype... szerinted?
N_A_S: Az 1300 sok és felesleges, a max ajánlott az 1200, akkor még nem észlelhető fogyasztásnövekedés, 1300-nál már viszont... Egyébként nem mindegy hogy melyik program mennyit megy a háttérben. Én a skypera szavazok, hogy nem engedni aludni a gépet, valamint lehet valamilyen minimális, de folyamatos adatforgalom is van
-
kolosanyi
veterán
válasz
janston #15884 üzenetére
Pontosan azt, mint a másik. Kapcsolgatja automatikusan a dolgokat. Adatkapcsolatot, GPS-t, Wi-Fi kapcsolódást (ezt a free nem), szinkront. Van egyébként pár profil is, de a legjobb tényleg a fizetős, abban érhető el minden feature. Ez a GreenPower amúgy nem rossz cucc, az ingyenes változat jobb, mint a JD... Szóval vissza az egész, ingyenesben tényleg jobb a GP, jobban testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest