- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
bibi55 #23849 üzenetére
Nekem pontosan ilyenem van, és azon túl, hogy kb. 4-5 hónap zsebben hordás után elkezdett kopni a hátulja a nadrággal érintkező két csíkban (bordó van nekem, lehet a feketén nem látszódna), valamint sikerült a standby gombnál valahogy elrepednie (de legalább nem a telefon ugyebár), nagyon jó kis tok.
A telefon fogása számottevően jobb - már ha te sem szereted a gyári, "bazári" lakkos műanyag tapintását, és nem növel a telón túl nagyot.Lehet, hogy nem 200 Ft, mint némelyik szilikon csoda, de nem is egy kategória szerintem.
-
Szmoki
senior tag
válasz
bibi55 #23847 üzenetére
hali
nekem pont ilyenem van
hiába i9020-as nekem jó lett az i9023asomra
elsőre lehet nem fog passzolni rá,de ha hagyod rajta majd nyúlik egy kicsit -
Szmoki
senior tag
válasz
bibi55 #22924 üzenetére
ma már szerintem nem éri meg ez a telefon.igaz,hogy lassan 2 éve szolgál és eddig mindig számíthattam rá,volt már rajta 1000 féle ROM, a sebességgel sincs baj,de már annyira nem fejlesztgetnek rá ROM-okat mint régen,az 1mag és az 512MB ram már elég kevés.vagy hát attól függ milyen távra szeretnél telefont. akkor már egy Galaxy Nexus-t vegyél szerintem 1GB ram,2 mag, mivel google telefon még frissítést kapni fog, illetve jóval több a főzött ROM mint Nexus S-re
de mondom semmi negatív tapasztalatom nincs vele,csak már nem éri meg -
lord.lakli
őstag
válasz
bibi55 #22924 üzenetére
Nexus S mellett Xperia Sola-t használok párhuzamosan. A proci azonos a Sola és az U-ban. Kettő magos, meg minden, de Sony. Nem rossz hardver, de az egy magos Nexus S is még jó a Solához képest.
Ami még mindig tetszik benne Sony-hoz képest:
- bootloader könnyen nyitható szemben a Sony-s függő készülékeknél
- hivatalos JB
- rengeteg egyedi rom, amivel sony annyira nem böszkélkedhet
- nagyobb kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Elektromos autók - motorok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest