- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
Szmoki #24328 üzenetére
Szia!
A fastboot-hoz mintha kellene a megfelelő driver is, próbáld meg újra feltenni, netán egy másik USB kábellel. Nekem már volt olyan, hogy a saját Nexus S kábelével csak tölteni lehet és nagyon néha megy az adatkapcsolat is. Másik kábellel minden tökéletes rajta.
Régebben ugyanezzel a rendszerrel ment a fastboot? -
petrson
senior tag
válasz
Szmoki #24050 üzenetére
Óóó sajnáljuk. Lassan kikopik innen mindenki, aki picit is aktív volt a témában.
Én bajban lennék, ha most váltani kéne. Nexus 5 várós volt, de az akksi miatt mégsem. Egy G2-n gondolkozom, de még sokallom az árát, majd olyan 100 körül talán... Sonyt a kijelzője miatt nem vennék, kollegának egy Z van most, katasztrófa az enyémhez képest is... -
margithid
veterán
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Szmoki #23840 üzenetére
Semmi gond nincs azzal, ha valaki elír egy betűt. Néha én is el szoktam. De te nem elírtad. Keress rá ebben a topikban az "egyenlőre" szóra, és számold össze, hányszor "írtad el". Most vagy képes vagy több tucatszor elírni, vagy nem is tudod, hogyan kéne írni. Én az utóbbira tippelek.
Egy betű elírása természetesen nem utal egy személy iskolázottságára, azonban ha állandóan "elír" dolgokat, és egyébként is tele van helyesírási hibával a hozzászólása, és még az írásjeleket sem tudja megfelelően alkalmazni, na az már igen.
-
bibi55
tag
válasz
Szmoki #23848 üzenetére
Hmm... Szilikont nem akarok, keményebb fajta kellene.
[Ezen gondolkozom.]
Csak kicsit sokallom az árát. -
harry3
őstag
válasz
Szmoki #23845 üzenetére
Friss rendszer volt, alkalmazások nélkül, lehet egy idő után "beáll". Most adok egy esélyt a CM10.1-nek, eddig jónak tűnik.
A romot egyébként a Google oldaláról töltöttem le és telepítettem, bár azt írta hogy minden törlődni fog a memóriából nem törölt semmit, de rendesen felment. -
petrson
senior tag
válasz
Szmoki #23778 üzenetére
nekem is remekül hasít a mostani ROM (CM még mindig). most 140 óránál tartok, ugyan nem sok, de eddig mindegyik főzet lassulgatott 3-4 nap után. sőt, a gyári utolsó verzió pl pár nap már után nem írta ki a nevet, csak a telefonszámot, mikor hívtak. ezzel sincs most gondom...
az, hogy mi már nem kaptuk meg a 4.2.2-t, az meg csupán a marketing célja, "vegyél új telefont, ha up to date akarsz lenni". -
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Szmoki #23675 üzenetére
Én nem tudom te mit csináltál vele, de pont tegnap cseréltem le, mert lassú.Leszedtem egy csomó miui-s appet beraktam alá egy marmite 8.7 bigmemes kernelt és a saját alkalmazások számát is korlátoztam 10-re ebben volt 2 komolyabb (facebook, swifkey).A launherre összesen 2 mappa és 4 ikon volt kirakva , hogy ez se fogja vissza, de a ramot így is leszívta maga a rendszer.Ja és a legfrissebbet raktam fel ami 4.1-re épül.Szóval nem tudom mi volt a gond nálam, pedig annyira jól megvan csinálva az egész, hogy már az is élvezet ha csak natúrba nyomkodod
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Szmoki #23609 üzenetére
A fogyasztás nemnagyon izgat mindig van nálam 3 aksi
Ezt az AOKP-t még nem próbáltam viszont a Rasbeanjellyvel nagyon nem szimpatizálok elég puritán az egész.
forintuser:Szerinted megér egy próbát a szervíz?Ha teljesen le nullázom gyárira bootloader zárással mindennel vajon nyoma lesz a tuningnak?
-
petrson
senior tag
válasz
Szmoki #23582 üzenetére
nekem lassan egy napot sem bír ki. van, hogy többet böngészek vele, max 10 perc telefon naponta, gtalk, viber néha. most már átálltam 2G-re, hogy kevesebbet egyen nap közben. azért nem mondanám magam hardcore usernek, így keveslem. ma reggel húztam le a töltőről, most 46%-on áll... keveset netezgettem rajta, volt pár perc telefon, semmi egyéb. amúgy kicsit több, mint másfél éves a nexusom.
leszedtem külön a legfrissebb marmite kernelt, pár napja ezt használom. -
tdk.112
aktív tag
válasz
Szmoki #23566 üzenetére
Pont azt mondom, hogy nincs benne semmi, csak a Play Store app. Viszont azt akár telepíthetném is APK-ból, vagy azért lehet csak ZIP-ből, mert kellenek neki egyéb háttérappok?
Meg miért törölném ki a ZIP-ból ami nem kell Titanium rossebbel, ha 7-Zip-pel is ki lehet PC-n?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Szmoki #23542 üzenetére
egy ideje nézegetem a telókat, de én sem érzem azt, hogy váltani kéne. qva drágák, és sztem nem tudnak annyival többet. főleg ebook olvasásra, emailre, doksik szerkesztésére, böngészésre használom, arra bőven elég ez is.
kínai telókkal szemezek, olcsón, jó hardver, csak garancia macerás, plusz frissítés 0.... -
kovsol
titán
válasz
Szmoki #23542 üzenetére
Köszi
Nekem ma lett meg a telefon, szóval nem gondolkozom még váltáson
Erről a készülékről váltottam kb két év után. Nexus 7 mellett én nem vágyom hiper szuper drága telefonra. Csak egy olyat szerettem volna amivel tudok kommunikálni rendesen és a kijelző mérete 4". Így esett a Nexus S re a választás. -
szponzor
senior tag
válasz
Szmoki #23454 üzenetére
Titanium-ot és Carbon-t (most már Helium néven fut) használok, utóbbi időben csak Carbon-t. Root nélkül is tud backup-olni, a pro verzió pedig tud felhőbe menteni. Én inkább megcsinálom a mentést a free-vel, utána telefonon betömörítem és úgy megy felhőbe. Igaz, hogy a tömörítés akár 1-2 óráig is eltart a Nexus 4-en, de kb. 2,5GB-ból csinál 0,7-et.
-
frivo
csendes tag
válasz
Szmoki #23090 üzenetére
Üdv!
Neki álltam a romolásnak! Sztem menni fog, de egyvalamiben nem vagyok biztos... ezt az ACE-nél sem csináltam soha!
Mi az hogy külön kernel ??? HOgy kell azt telepíteni? Én eddig csak úgy romoltam, hogy clockworkmod recoveryben egy zipet feltelepítettem... Ilyen külön kernel téma nekem totál új.. Ebben felvilágosítana valaki ?
Köszi -
kali8n
aktív tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Szmoki #23026 üzenetére
elvileg nem kéne semmire "alergisának" lennie
CWM-en meg TWRP-n is próbálva volt
Az xperia launcher néha megzabálja a memóriát, de nálam jobban bírta mint az összes többiMondjuk most úgy döntöttem visszatérek az official android kinézethez
Na meg egy Sense témát is elkezdtem csinálni
abból nem tudom mi lesz, a sense nem egyszerű dolog
-
lord.lakli
őstag
válasz
Szmoki #22926 üzenetére
Ő Xperia U-t kérdezte csere alapnak. Xperia U is csak 512 MB RAM, ICS kijött, de ha olyan mint a Solan, akkor sok ember szív, mint mi anno. JB nem lesz rá, ha jól tudom. Olcsóbb telefon, nem GN árban van, de igazad van, ha nem csak ez a lehetősége van, akkor tényleg GN, ha nincs akkor nem igazán fog szerintem rosszul járni. Mellesleg Sony-nál nagyon gáz a zárt bootloader függő telefonoknál és nagyon kevés normális ROM van.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Szmoki #22896 üzenetére
Nem vagyok pesszimista, ez csupán tapasztalat, én és 2 ismerősöm is tapasztalta. Én laptopaksival jártam így, ismerösmnek az S2esében szinte egyik napról a másikra megpurcant, és egy másik ismerősöm is így járt, a samsung laptopjával. Nagy büszkén mesélte hogy neki már lassan 2 éves lesz a lapos és kitűnő állapotban van az aksi stb, aztán kb 2 hét múlva kérdezte hogy kb mennyi egy új aksi, mert 15 percet bír....
Én nem hülyeségből mondtam neked amit mondtam -
-
mgTerminator
veterán
válasz
Szmoki #22891 üzenetére
Ha több mint 1 éves az aksid akkor az lesz.... a mostani aksik érdekes módon nagyon sokáig faszán működnek, aztán pikk pakk hirtelen megfőnek, mintha beléjük lenne kódolva hogy lejárt az idő és kész..... kb 1, esetleg 1.5évig hibátlanok, utána pár hét és használhatatlan.... egyébként a médiát axzenehallgatásra szokta írni, én pl a powerampon hallgatok zenét és médiát ír...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szmoki #22755 üzenetére
Bakker, ez marha jó. Na egy ilyen felülettel már teljesen jól használható lenne egy 5ˇ-es tepsi is.
(#22759) margithid
WP vonalon csak az Ativ S, amiben jó a DAC + AMP rész. Elvileg egyezik a Galaxy S3-éval. Ráadásul WP8-ra már elérhető mindenkinek a Nokia Drive+, szóval a navi kérdés is megoldott (de egyébként is van egy rakás alternatíva). Mindenesetre a WP sem tökéletes, itt is van egy rakás idegesítő probléma, bár más jellegűek, mint droidon.(#22761) szponzor
Én például november óta azt használok. Nem rossz, de nem tudnám kijelenteni, hogy jobban szeretem, mint a droidot. Sőt, Nexuson a stabilitás kb egyenértékű volt a WP7.5-el, mondjuk a rendszer gördülékenysége az nagyon más dimenziókban mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest