- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
néhány hónapot még adok neki, biztos van még készleten valamennyi...
manchester85; nem rémlik, hogy iphone telefonokra ekkora akciókat nyomtak volna, mint például a nexus s, galaxy s...stb! olyasmit rebesgetnek, hogy iphone esetében nem csak a szolgáltató hatásköre az ár és az akciók megszabása...
-
manchester85
veterán
Bukó volt az egész a kezdetektől?
Robertel, te miről beszélsz? Pont azért "fogyott el" fél év alatt, mert gondolom, a kutya se vitte, és befejezték a forgalmazást. Nem azért fejezik be egy termék forgalmazását ilyen gyorsan, mert jól fogy. Igen, az a telefon húzza két évig, ami jól fogy.
-
robertel
senior tag
Köszönöm, ez igy jól hangzik!
Akunak meg töltőnak meg bármi baja lesz ebayen elég olcsón vannak, szóval az nem lesz gond, de ne is legyen erre szükség!Azért a ramba elég jól beleharap a készülék, a 345ből 100 szabad csak, igaz jó sok appot letöltöttem, megnyitottam. Lassulásnak viszont nyoma sincs
-
petiked
tag
értem, köszönöm. Már csak az a kérdés tisztázatlan számomra, hogy melyik lehet a jobb készülék? Defy vagy Nexus S - és sokan írják, hogy kell a tok, azért mert ha leesik összetörne, annyira "müanyag és gyenge" vagy mert ha használom, rajta marad a kezem nyoma? ennyire kell neki a tok?
-
Dzsuri89
őstag
Köszi szépen a gyors választ!
Én a Galaxy Ace- tokban hordom és még egy karc sincs a kijelzőn. Másnak már sikerült összehozni a karcokat, ahogy olvastam a fórumon.
2.3-ban nem vagyok otthon (még), így nem vagyok tisztába a hibáival. Le tudnád írni, hogy mik a gyengeségei? Köszi!
-
robertel
senior tag
Tényleg, hirtelen azt hittem, hogy 2.2vel jelent meg.
Az mondjuk érdekes, hogy a 2.1 és a 2.3 között alig telt el 1 év, mig a 2.3 és az icecream között lesz madjnem 1 év.
Mindegy, igazából a legfontosabb, hogy jól használható legyen!
Nagyon rmeélem nem kell tőle emgválnom 1 év után mint gt540től.. -
Toekie
tag
Rólam van szó, komolyan mondom ezt mondta a csaj. Nem is látta az árlistában...
Tegnap este megvehettem volna webshopban, de mondtam majd ma beszaladok azt megveszem. Aha.. Sehol nincs, hazaértem, na akkor gyorsan webshop... Net nem volt délig, aztán meg mire visszajött, már ott is elfogyott.
"Jelenleg a webshopban nem kapható, újabb készlet várható." - Várható, ez bíztató, csak mikor. Remélem nem húzzák vissza az árát, mert akkor morcos leszek!
-
-
DemonDani
addikt
Defy független de van csillag, hogy nem az, de mégis az
Nexus S független és nincs csillag.sőt tán még az xperiák is függetleneka T-Mobile nem tud róla hogy függelten?
nem tudom most ezt hogy érted, a nexus s-t meg a mozartot úgy kell árulniuk hogy nyilvánosan megmondják hogy független, de a motorola nem tesz ilyen megkötést? -
dobost
senior tag
Hát ha tényleg függetlenül adják, akkor jobban megéri, mint a Galaxy S.
Bár 1-2 dologban elmarad tőle a support miatt jobb. (ezen tuti lesz még 2.4es Android is...)Ha az internal SD-re felmásoljuk a megvásárolt offline navigációt, akkor úgy fogja érzékelni, mintha normál microSD-t tettünk volna bele? és fog működni?
Szerintetek lesz hátrány amiatt, hogy elvileg egy SLCD és nem SAMOLED?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest