Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz slice14 #20083 üzenetére
A vicc az egészben - tudom, ez nagyon az unbelievable kategória - az, hogy elejétől kezdve tokban hordtam, és azon a szerencsés estén nagyon rohanásban voltam az A helyen (ahol ott volt a tok, de nem találtam meg hirtelen), így tok nélkül vágtam zsebre és elmentem a B-re, és a B-nél kicsúszott a telente kb. 2x, ünnepeken használt szövetkabát zsebéből...
Szóval meglesz az odafigyelés, eddig is megvolt, csak hát az ördög nem alszik ugyebár...
Na jó, "negatívum" is volt: pénteken 15:58 vagy 15:59-kor küldtem el a futár igénylésemet, és csak hétfőn hívtak, és keddre jött a futár. Pedig "munkanapokon 16.00 óráig beérkezett igényeket leghamarabb a következő munkanapon teljesítjük.", szóval nem volt a "leghamarabb" a reagálás.
[ Szerkesztve ]
-
Hudee
tag
válasz slice14 #20083 üzenetére
Én is elküldtem a hangszóró recsegéssel a telót, szintén futár.... Elvitték kedden csütörtökön hozták. Találtam 2 pixelhibát is a kijelzőn.
Eredmény:
- komplett új kijelző, hangszóró, ráccsal, új kijelző keret,
- 2.3.6-os szoft,
- minden papír a munkáról, mérési jegyzőkönyv,
- vissza nyitott boot loaderrel érkezett a telóSzóval részemről is hatalmas piros a samunak.
(Megjegyzem szept 2-ig volt az első éves gari, és augusztus 28-án vitte el a futár a telót)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest