- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
Szmoki #21222 üzenetére
Balance-on van, volt a több memóriás balance-on is, de 60-80 MB között van a memória. Mit csinál a progi? Kíváncsi lennék a pontos működésére, mert ahogy nézem csak egy task killer, de ne legyen igazam. Tudja valaki mit csinál a progi a különböző beállítások esetében?
(#21225) Szmoki: reméljük nem csak placebo hatás
-
Pter_
tag
válasz
Szmoki #20995 üzenetére
Slimbean weboldalán találtam a leírást, hátha mást is érdekel, nemcsak Szmokit:
To change the DPI on Slim Bean go to Settings/Developer options/LCD density change to your desired density and reboot. After you do this Clear Play Store data.
Device Slim and Stock DPI
Screen Resolution Slim DPI Stock DPI
720 241 320
480 182 240 -
kolosanyi
veterán
válasz
Szmoki #20935 üzenetére
Hát nem tudom. Eddig akármennyire voltam fáradt, sose aludtam ilyen mélyen. Igazából mindegy is, a helyzeten nem változtat.
(#20936) jackbacsi87
Köszi, én is remélem.(#20937) szponzor
Nem olyan rég használtam a GT540-t kb két hétig. Elutaztam és nem akartam magammal vinni a Nexust (féltettem, hogy ellopják, ironikus mi?). Nos ami feltűnt, kb 3-4 napig simán elketyegett egy custom kernellel a telefon, de normál használat mellett is két nap. Jó, ha nagyon nyúzom, akkor gyorsan merül, de ez várható is. Mondjuk ezzel ki is merült az előnyök listája. Tényleg idegbajos lesz tőle az ember, de ha nincs más, ez is használható...(#20943) margithid
Nos a főváros az ilyen. És akkor még szerintem jól jártam, mert ha akkor épp felébredek, amikor a zsebembe nyúltak, akkor még a végén a bökő áll belém. De ha nem is én sérültem volna, nekik tört volna pár csontjuk (195 centi vagyok és 110 kg, elég erőteljes felépítéssel, az ilyen pedig - érthető okokból - kihoz a sodromból). Mindenesetre egyik se lett volna előnyös. -
mgTerminator
veterán
válasz
Szmoki #20889 üzenetére
[Hidd el nekem, az aksi nem fiatalodik
Egyébként a hardver is öregszik és a korral a teljesítmény is csökken és a fogyasztás is megnőhet. Ezeket most nem drasztikusan kell elképzelni.
Egyébként a kort az aksi miatt írtam. Max 1 éves koráig tudja tartani azt a szintet mint új korában, utána megindul az érezhető romlás.
Az utángyártott aksinál meg fél éves az élettartam (de fél év után tényleg kuka). -
margithid
veterán
válasz
Szmoki #20003 üzenetére
Nem tudom, nicns is kedvem tesztelgetni, van egy érzésem nem is biztos a RAM hiány a gond, lehet erre a vasra jb már sok.
Rootolásra meg szerintem már nem lesz zsükségem, mivel több frissítést úgyse kap nexus s.
Még hírek se jöttek következő android verzióról, jővő nyáron fog szerintem megjelenni, mivel az már teljesen új lesz, nem mint jb, ami az ics továbbfejlesztése csupán. -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #19904 üzenetére
Lefagyasztja az adott programot, így nem elérhető a rendszerben (nem tudod használni), de nem is foglal memóriát.
Használat előtt ki kell olvasztani..
Azért jó, mert ezzel azokat az appokat amiket nem használsz, ki tudod lőni, memóriát szabadítasz fel, viszont mégsem törlöd, tehát ha kell.. -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #19900 üzenetére
37 app. De gondolom ebből nem megy minden háttérben.
Amik számítanak, az olyan appok, amik folyamatosan futnak. widgetek, billentyűzetek, zenelejátszók, facebook, msn, skype, viber, stb.
Ebből ha felrakod a gokeyboardot, a hdwidgetet, meg a vibert, és a facebookot, máris a 200mb-ból csak 80 szabad lesz. -
margithid
veterán
válasz
Szmoki #19847 üzenetére
Ez az, hogy semmit:/
4.1, rootolt, csupán voodoo miatt.
De msot levakartam csomó alkalmazást és talán jobb a helyzet.
Rootolás után viszont lett egy olyan alkaalmazás, hogy pdanet 3.50 , ez micsoda?
Most jelenleg 100 mb szabad Ramom van és a belső tárhely közel fele szabad.
Remélem most már jó lesz, játékokat pl egy kivételel (speedx 3d) letöröltem. -
hallerlaller
addikt
válasz
Szmoki #19298 üzenetére
Galaxy Nexus ezeket megeszi reggelire sebességben. Hox szót sem érdemel a gagyi itthoni szerviz meg az idegesítő hibák miatt, custom romot is csak garivesztéssel tudsz rá rakni, tegra3 pedig semmilyen előnyt nem jelent jb alatt. S2 meg nincs olyan szerencsés helyzetben mint a galaxy s, +rom számláló.
-
persil
nagyúr
válasz
Szmoki #19292 üzenetére
"1gb több száz app-ra elegendő,ugyan is az apphoz tartozó dolgokat abba a 13gb-re teszi"
Én ezt nem tudtam, csak azt, hogy "appoknak 1 giga van", amit a cikkben olvastam
Közben privátban már felvilágosítottak, így már más a helyzet"Az újabb játékok is mennek rajta,csak egy picit mókolni kell"
Ez alatt pontosan mit értesz? Találok X appot a play store-on és a fele csak úgy indul el, ha gányolok valamit, vagy teljesen máshogy értelmezlek? -
bandigyerek
senior tag
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Szmoki #12766 üzenetére
Én a teszkóban kezdeném... vagy arab mobilosnál. Márkás cuccok csak bevállalósaknak!
Én legalábbis így jártam az egyik kábelemmel, hogy az áramot felvette a telefon, de a gép nem látta. (Mire rájöttem!) A kocsiban használom töltésre, nem ment a szemétbe!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest