- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hm.
Nálam a play azt írta először, hogy a készülék nem támogatott. Újraindítás után már azt írja, hogy telepítés közben hiba lépett fel.
Viberre is és SwiftKey - re is.
Viszont ha a dpi - t vissza lehet állítani, akkor futok még 1 kört vele holnap, mert úgy látom gyorsabb mint a sima AOKP. -
Nyiss bootloadert, felrakod a clockworkmod recovery-t és flasheld vissza a gyári ROM-ot! Én így oldottam meg az i9023-on, amíg nem találok hozzá valót. (Bár már tuti van, csak olvasni kell.)
i9020T-hez ez az update kell: [link]
Biztos hogy ezt raktátok fel? Vagy lehet bezavar, hogy a teló rootolva van?! Nekem gyárira vissza lett moddolva, re-lockoltam és utána raktam fel. -
Toobee
veterán
Van egyszerű root is, nem kell bootloadert nyitni. Valaki linkelte már régebben. Utána megkapod a rootot, majd marketből jöhet a ROM Manager. Mindjárt linkelem, csak meg kell keresnem.
-
havri1
félisten
Hm, nekem az volt fent, amit itt linkeltek, az biztosan jó.
De ha biztosra akarsz menni, tedd fel a 2.3x gyárit az 1 hszből, és OTA-n várd meg.
Egyébként gyanús, hogy nálam a recoveryt a rom manager root nélkül cseszte el..törölte, de rárakni az újat nem tudta. Ezért nem indult el. -
premete
veterán
Ha nem használsz gtalkot, akkor nem is tudhatod, a gtalk jelez hanggal és felugró notifikációval, hogy nem tud csatlakozni, olyankor sem a market, sem a gmail nem megy. Ez vagy meggyógyul pár perc után, majd később megint eljátssza, és csak azóta van, mióta ezeket a xarokat nyomatják 10cent +Áfáért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest