- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #19302 üzenetére
Nem, angol és 4.0.4, de tényleg jóra sikeredett! Gyors (slukk gt kernellel ),és akksi idő is egyelőre jól alakul.
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #19284 üzenetére
A 2.8.3 ?
MIUI -
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #18587 üzenetére
Apex készítője, fejlesztője már GNEX-en nyomul. Kérdés hogy vissza nyúl-e a Nexus S-re.
Más:
Szívat ez az új wifi modul -
noxon
őstag
válasz
bajnokpityu #18587 üzenetére
Jó kérdés, de el tudnám viselni
az okosok majd megmondják
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #17971 üzenetére
Én is azzal hallgatom, egyértelműen jobb, de ha választanom kéne hogy g nexus vagy nexus s csak a voodoo miatt nem választanám a nexus s-t.
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17816 üzenetére
Melyik rom-ról beszélsz pontosan?
Az eddigi rom-jaim valamelyik xda-s munkán alapult. Azért láthattál valamelyikben mert arra épült. Vagy más rom-ra utaló jeleket.Ez a mostani munkám teljesen source code - bol forgattam! Semilyen rom-ra nem építkezik :-) Még a kernel is saját.
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17812 üzenetére
Miből következtettél erre?
A matr1x kernel forrást dobtam, nem tudom mennyire emlékszel az első kerneleimre. Fagyott, meg voltak neki bajai.
Az apex rom-nak nem tudom mi a forrása mert nincs feltüntetve a fórumon.http://db.tt/wJwi1zGz
Ez a kiindulási pont. Az első build-om. Addig csiszolgatom amíg nem lesz JB.
Szerk:
Elvileg működik i9020-on de nem teszteltem. Tesztelés saját felelősségre. -
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #17735 üzenetére
Nem tudom, de ez az egyetlen ram, amiben ennyi jó a memória kezelés.
Nálam fut a háttérben a viber, bln, tiny flashlight, go launcher ex, email, és még pár ilyen alap google app és bőven 100 mb felett van a memória.
Eddig APEX launchert használtam, de tegnap felraktam a Go Launcher EX-t és elképesztő, hogy mennyit gyorsult pár hónap alatt. Volt, hogy kimaradt az animáció ablak váltás között, de itt már hibátlanul működik és elég gördülékeny is.
Nálam most a GO a nyerő, próbáljátok ki.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #17729 üzenetére
Hogyan csinálja, h 210MB RAM szabad? :-)
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17713 üzenetére
Ha a batterystat.bin-re gondolsz, akkor annak nincs sok értelme törölni. Én úgy tudom, hogy ott azokat a programokat tárolja, amiket az akkumulátorhasználatnál kiír, ezért a teljesen feltöltött telefonnál automatikusan törlődik is ez a fájl.
Nekem USB-n keresztül is gyorsan tölt a fastcharge miatt. Lehet, hogy az akksi nem szereti, de sokszor kevés időm van rátölteni. -
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17707 üzenetére
Melyik Matr1x? Most néztem csak, hogy már a 22.0-s is elérhető kb. 3 napja. Most azt raktam fel a CM RC-vel. Persze changelog sehol nincs a Matr1x-ról...
-
N_A_S
veterán
válasz
bajnokpityu #17707 üzenetére
Én nagyjából mióta megvettem azóta ezt a kombót használom. Ki se próbáltam másikat annyira bevállt
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17696 üzenetére
Nálam ezt akkor csinálja, ha már sok program van megnyitva, és kevés neki a memória.
Már kb tudom , mik azok, amik sokat zabálnak, és ha nagyobb programot indítok, előtte söprök
Vicc amúgy, hogy egy widget, messenger, facebook, keyboard önmagában mennyit eszik... -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17694 üzenetére
A MIUI launcher nagyon sokat eszik szerintem az erőforrásokból, azért lassabb CM/AOKP romoknál.
De csak érzésre, mert tesztekben, tehát teljesítményben ott van.. -
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17680 üzenetére
Ez melyik ROM és milyen gapps-ot tettél fel hozzá?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #17676 üzenetére
A GAPPS-t (Google Apps) ne felejtsd el feltenni!
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17664 üzenetére
Ha a ROM telepítésre gondolsz, akkor előtte egy factory reset/data wipe-ot még javasolnék, kernelcserénél elég cache és dalvik cache.
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17486 üzenetére
Ez a BLX miatt van
96%-ig tölti az akkut csak nekünk 100%-ot ír ki. Ezért esik gyorsan 95%-re -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17486 üzenetére
Én is így vettem észre, hiába 100%, 90%-ra pillanatok alatt leesik.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17478 üzenetére
Igen, igen, ez jó kis kernel lett, eltalálta Slukk nagyon.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17472 üzenetére
Úgy látszik a tied nem bírja az 1200-at, pedig elvileg az még gyári skálázási érték ennél a SoC-nál. Sok különbség nincsen amúgy, szóval nem vesztesz vele sokat. A kernel stabil nálam 1200-on, de 1000-en is gyors, tehát mindegy igazából.
-
slice14
veterán
válasz
bajnokpityu #17472 üzenetére
Na most már én is kiváncsi lettem. Mit is tartalmaz Slukk kernelje? Most az air kernelt használom.
Ja bocs, a lustaság hülye kérdéseket szül, Amúgy ettől néha én is néha felkapom a vizespoharat.
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17456 üzenetére
Nekem benne van...
Bár én Slukk odexéről upgradeltem 2.6.15 -re. Először angolra, most meg hun-ra. -
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17432 üzenetére
Köszi a türelemet tőled is meg mindenkitől.
Szerintem túl sok volt az extra a kernelben. Dobtam őket
Most új elgondolásból indultam.
Kész! most kezdtem a tesztelést az új 15-ös MIUIhu-n -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17432 üzenetére
Ezek alá kell gaps ,cm9 is van, az tartalmazza az alap programokat.
Kint van az új miui, mindjárt felteszem. Javították benne a home screen frame rate -t. Kíváncsi vagyok -
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17429 üzenetére
Én is tapasztalom, köszönöm mindenkinek a visszajelzést!
Még foglalkozom vele
Még nem olyan rég foglalkozom a kérdéssel, tanulok... -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17398 üzenetére
AIR 4.2 kernellel majdnem megszűnik az összes akadás, cfq/ondemand/min200mhz beállítással
Melyik van fent Nálad? -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17398 üzenetére
Érdemesebb 200 MHz-re rakni a minimum feszültséget, kevesebbet fogyaszt úgy. Lemérték és tényleg így van.
MIUI lejátszója amúgy nem rossz, de Neutron jobban bejött.
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17392 üzenetére
Ez a lehető legrosszabb megoldás! Kolosanyi-nak teljesen igaza van.
Kidolgozom hogy lehetne a legkönnyebben kiiktani a tweak-eket
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17392 üzenetére
A háttérfolyamatok korlátozása nem biztos, hogy a legjobb megoldás, mert belassul tőle a telefon. Hiába lesz sok szabad RAM, ha multitaskolni akarsz, ez csak hátráltat.
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17383 üzenetére
Ezen majd a kernel csere segít
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17377 üzenetére
igen az odex miatt gyors is általában. Ha belassul az lehet valamelyik tweak is. Ezt akkor lehetne megtudni ha törölnéd őket.
Feloldásnál az akadás lehet deep sleep miatt is, illetve hogy milyen MHz az indulója a cpu-nak.
A Neutronról nem tudok nyilatkozni én a MIUI saját zenelejátszóját használom. Abban szerintem jól van a multitasting megcsinálva mert amikor zenét hallgatok abszolút nincs a telora hatással. -
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17375 üzenetére
Érdekes hogy mindenkinél máshogy megy, illetve más hibák jönnek elő :-)
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17343 üzenetére
Nstoolst újra konfigoltam, most "stabil" 10 perce
Kicsit elszoktam miui-tól, még tesztelgetem -
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17321 üzenetére
Hasonló óra van a Beautiful Widgets pakkban is. Köszi a segítséget, de nekem konkrétan ez a képernyőfeloldó animáció kellene.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17309 üzenetére
Lehet valami app nem tetszik neki vagy nem tudom. Esetleg egy restart megoldhatja. Deep idlenél leveszi az órajeleket olyan kicsire, amilyen kicsire csak lehet. Tovább bírja készenlétben. A live oc meg extra teljesítményt adhat, illetve ha jól tudom a GPU órajelét is húzza.
------------------------------
Slukkica: feltettem az új DRAG MIUI-t, de nagyon merül. Alap beállításokkal 15-20% egy óra alatt, ez nagyon sok. Nincs ötleted, hogy mitől lehet?
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17315 üzenetére
lehet témázni de elég körülményes a developer-nek
Még a végén lehet felcsapok annakáááá kizárt kicsi vagyok ahhoz!
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #17311 üzenetére
A miui-nál az hogy az odex-es ROM-ot nem lehet témázni nem áll fenn. Márha erre gondoltál.
A blogomon az új képek az új "dark" miui témáról, azt 22.6 fo-n tesztelemAttól hogy Full Odex a ROM attól nem kell full wipe! elég a 2 wipe!!!!
-
kasee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #17311 üzenetére
Hát Én másik miui t sem tudok feltenni( MIUIDrag-TSM 22)
Ugyanúgy kilép.
Nem értem mi a baja.Apexot feltudtam rakni újra. -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #17306 üzenetére
Fura, elvileg nem kéne neki, ez még a gyári skálázási érték. Igazából sokat nem gyorsul, egy jó gvernor beállítás többet segít.
(#17307) johnny82
Nekem a CM annyira nem jött be, nem rossz, de a MIUI jobban tetszik nekem. Persze ez egyéni.: ) -
lord.lakli
őstag
válasz
bajnokpityu #17047 üzenetére
Kikérem a drágaszágom nevében. Stock 4.0.3 és a 4.0.4 is említett körülmények között átlag 1.5 %-ot merül óránként.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bajnokpityu #17047 üzenetére
Ez most cm9 nightly, és eddig nem volt ilyen probléma csak mostanság kezdte el csinálni. Ugyan azok a programok, minden ugyan az, mert csak a romot frissítettem mióta szar
-
eftepe
tag
válasz
bajnokpityu #16372 üzenetére
Melyik MIUI-t tetted fel és milyen kernellel használod? Stabil?
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16374 üzenetére
Persze, megy az. Viszont nem értem, hogy alapból a MIUI, meg a CM kernel alatt miért nem, a fizetősnek pont az lenne az értelme, hogy minden kernelen fut. Na mindegy.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16372 üzenetére
Én mondtam. A Voodoohoz cseréltél egyébként kernelt, vagy most anélkül használod?
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16277 üzenetére
Nem kell masik ROM, elég ha kernelt cserélsz. Az Aroma telepítővel tudsz a legegyszerűbben kernelt cserélni, simán recoveryből indítható. Amúgy a Voodooról megfeledkeztem, én mindig az ICUP kernelt teszem fel a ROM-okhoz, abban engedélyezve van. Elnézést érte.
(#16315) Dzsuri89
Nos ez simán előfordulhat, bár több tényezős az egyenlet. Például lehet vak is az illető...Amúgy ha a Nexuson valami szar ROM van, szénné gányolva, az Aceen, meg egy jó custom, akkor előfordulhat.
-
kasee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #16286 üzenetére
Ezzel cserélsz Romot? [link]
Melyik ROM-okat próbáltad és miért nem volt jó?
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16265 üzenetére
Én csak appokat szoktam menteni beállításokkal, arra jó a Titanium Backup, névjegyzék a felhőben van, onnan szinkronizálja.
-
Slukkica
őstag
válasz
MyBackup Pro
-
forintuser
őstag
válasz
Nem tudom csak kérdezem.Nincs mentés visszaállítás a stock ROM-ban?
4.0.4??Az nem működne?
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16262 üzenetére
Jól van, ez nem az én napon.
Kicsit szét vagyok esve...
De ha már romolsz, szerintem érdemes többet is kipróbálni. Ezzel az a baj, hogy kevés a szabad RAM, majd a következő verzió már nem ilyen lesz, azt mondta Slukkica. -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16258 üzenetére
Á, nem linkeltem be.
miui.hu, értelemszerűen a Nexus ROM.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #16254 üzenetére
Innen van fent a 2.4.7-es MIUI. Egy ICUP kernelt raktam még fel, így most 1,2 GHz-en, lazy governort beállítva nagyon jól bírja. Más nem bírta ilyen jól eddig. Egy Kaposvár-Pest vonatutat végigböngésztem, háttérben ment a Neutron és még mindig 25% maradt, mire odaértem bátyám albérletéhez. (Az még negyed óra.)
Viszont a RAM... Olyan 60-70 van szabadon boot után, az elég kevés. Használható. de multitaskinghoz nem a legjobb, mert töltheti be újra az appot a rendszer. Kicsit lassítja a működést.Egyébként az a 6 órai töltés átlagos, ha 2 órát piszkálod. 4 órát bír teljes használattal, mondjuk ez a stock 4.0.4 alatt egy negyed órával kevesebb. Viszont az a gyári nem rossz, csak készenlétben sokat fogyaszt. Kb fele annyit evett nálam a 4.0.3 készenlétben, eddig az volt a legjobb stock nálam ilyen szempontból. A böngészőt leszámítva nem volt bajom vele.
(#16255) gaben1117
Eddig ez volt fent, kb két hétig, vagy meddig. Stabil, gyors, jó ROM, ajánlott kipróbálni.
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #15900 üzenetére
Gyári kernellel csak addig tölt. Elvileg akksivédelem miatt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15900 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy 94-95%-ig töltsd?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15897 üzenetére
Ha USB-én töltöd, akkor csináld meg úgy, aztán majd a lemerítést követő töltést csináld hálózatról.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15895 üzenetére
Ha hálózati töltőről töltöm az aksit, azt megfigyeltem, hogy jobban is bírja kicsivel, úgyhogy szerintem az előbb említett módot válasszad. 100%-ig nem fogod tudni, úgyhogy elég ha 94-95%-ig töltöd. Ha megcsináltad a kalibrációt, akkor fontos, hogy kikapcsolásig merítsd a telefont, ne dugd közben fel kis időre se tölteni, majd utána töltheted fel és onnantól úgy használod, ahogy akarod.
-
slice14
veterán
válasz
bajnokpityu #15890 üzenetére
CMW recovery-ből.
4.x cmw: Wipe/Battery status wiped
5.0.20 cmw: advanced/Battery status wiped
Kb. itt találod, ha a kérdést jól értelmeztem.
----------------------------------------------------------
Phúú ezt jól félreértettem... -
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15890 üzenetére
Battersystat.bin-t akarod resetelni/törölni?
Battery Calibration nevezetű programmal meg tudod csinálni, de root kell hozzá. -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #15786 üzenetére
Ez ilyen sajna. Ráadásul a Neutron kegyetlenül eszi az akksit, de megéri a hang miatt. Készenlétben elmegy akár két napig is, de ha használod, akkor 8-10 óra max (már a Neutronnal zenét hallgatva). Esetleg tedd fel a Juice Defendert, 2-3 óra plusz üzemidőt jelent, minél kevesebbet használod, annál többet.
De a legjobb megoldás egy marha nagy akksi beszerzése, én azt fogom tenni. Ronda lesz, de bírni fogja. -
bandigyerek
senior tag
válasz
A Neutron élből zabálja az aksit. az alap zenelejátszóval simán elmehetek 3-4 órára blútyúkkal kerekezni, és még bőven marad kraft. Neutronal ezt nem bírja. Jó hangja van,meg minden, de úgy szívja az aksit, hogy horpad a hátlap.
Én most dolgoztam végig 2 napot a Romokkal. Slukk új szerzeménye nem jött be sajna, pedig kétszer is próbáltam újrarakni. Fagyott, újraindult, látszólag minden ok nélkül is. Aztán felraktam egy sima 2.3.6-ot, és hagytam had frissítsen 4.0.4-re egyből. Szépen megy. 1 napot simán bír az alap dolgokkal. 2-3 óra beszéd, 10-15 perc Cut the rope, Wifi-szinkron folyamatos, Zene úgy napi 1-album (~45perc-1óra), Simi clock időjárás. De mivel útközben nincs mobilnet, ezért 2G-n használom. Nincsenek extra igényeim. -
F_Gergely
őstag
válasz
Én gyári 2.3.6-ra húztam fel OTA-val, első egy két napban nagyon rossz volt, akkor kikapcsoltam majd bekapcsoltam újra, (frissítés után 30 perc után magától újraindult a telefon pedig azelött soha). Factory resetet nem csináltam, de gondoltam ha a kikapcsolás, bekapcsolás nem segít az következik. Hát az akksi problémám megoldódott ám a GPS mintha lassabban találna jelet, néah sokat kell rá várni. De igazság az hogy tetü lusta vagyok leformázni a telefont igy inkább várok többet a GPS-re
Egyébként sokan irták hogy a telefon ki és bekapcsolása segített az akksi időn. Én nem tudom nálam ettől vagy vagy mitől de tény hogy javult, azóta ki sem kapcsolom a wifit. Éjszaka töltőn van a telefon nappal nálam, és estére sem merül le 30% alá, csak nagyon ritkán. Mintha új akksit kapott volna a telefon de tényleg, -
oszyboy
csendes tag
válasz
bajnokpityu #15441 üzenetére
Nagyon sokat számít. Ahol dolgozom Li- technologiai ágazat egyik gyakorlati vezető részlege van. Olyan furcsaságokat tapasztaltam, hogy a Li-ion cellák (nagyon drága professzionális töltőkkel töltve) a töltők miatt más kapacitás értékeket hoztak. Azonos feszültség mellett. Érdekes még az AC impedancia is ami ugyanazon gyártású celláknál eltér. És pont a Samsung gyártja őket
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #15164 üzenetére
Nekem is. Ez fura, pedig a 4.0.3 nálam állati jó volt. Még akksitesztet is csináltam, fent is vannak itt valahol a topikban a képek...
-
horimre
csendes tag
válasz
bajnokpityu #15115 üzenetére
bocsi, csak most kezdtem tnap használni az ICS-t eddig stock 2.3.6 volt fent. én annyit látok h akármikor bekapcsolom a kijelzőt, ott van az értesítősávban a wifi ikonja. de lehet h ettől még alvóba kerül, csak nem tudom honnan lehet ezt tudni h mikor van abban. 2.3.6 nál eltűnt a wifi ikon ilyenkor.
Most gépről a play store ból leszedtem egy progit és mire bekapcsoltam a kijelzőt a mobilon már letöltötte úgy, hogy az adatkapcsolat ki van kapcsolva. tehát szerintem nem lép alvóba:S
-
horimre
csendes tag
válasz
bajnokpityu #15113 üzenetére
jó, akkor alvó állapotba került 2.3.6 nál ennél meg nem.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15104 üzenetére
Köszönöm! még sosem volt sdk a gépen, azt reméltem, megúszom...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #15101 üzenetére
Köszi, hogy szóltál
Elgépeltem
Mp
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15101 üzenetére
Egy durva kérdés: gyári recovery, gyári 4.0.4.
Hogyan rootolnád?
(A korábban linkelt recoverys update.zi nem megy, megbukik az ellenőrzésen)
Köszi!
-
válasz
bajnokpityu #15094 üzenetére
Írd le a parancsot pontosan, amit próbáltál.
Elvileg ilyet kéne a recovery felülíráshoz.
fastboot flash recovery recovery.img
Ahol a recovery.img a letöltött CWM recovery image file neve.
"Unknown partitiont" nekem például olyankor írt ki, amikor véletlenül csak ennyit írtam be:
fastboot flash recovery.img
szerk.: Örülök! -
slice14
veterán
válasz
bajnokpityu #15094 üzenetére
Driverek rendesen fent vannak? Nekrm rendesen felmegy 4.0.4re, az egy más kérdés hogy újraindítás után elfelejti.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15087 üzenetére
A 4.0.4. nekem azért nem ment föl, mert cwm volt fönt. Aztán az xdaról húztam le egy cwm reoceryvel telepíthető változatot és az pikk-pakk fölment. Lehet, hogy Neked is ez a problémád?
Ha a gyári 4.0.4. a cél, akkor inkább tedd fel helyette a Nexus Beamet, valószínű én is vissza fogom tenni néhány nap múlva, de még adok neki időt, hátha...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #15087 üzenetére
android system recoverym van,nem custom...
hmmm.
de nem tudom rátenni,mert unknown partition .RAID:nekem gyári 4.0.4em van,rootolva. de már a recoveryt sem tudom rátenni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #15084 üzenetére
minden romra azt irja, verification failed.miért van ez?
próbálom a cwm-et újra rápakolni,ezt sem lehet: unknown partition.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #15068 üzenetére
Stock kernellel csak a fizetős Voodoo kompatibilis, én is úgy használom most.
-
Domy
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15068 üzenetére
Ez áll hozzá talán a legközelebb:
[link] -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #15055 üzenetére
Kernelt kell cserélni. Lépj be cwm recoverybe és onnan indítsd Slukkica AROMA Installerét , baromi egyszerű kernelt cserélni vele.
(#15057) RAID 2
Novában csak egy widget a keresősáv, simán kukázd a homescreenről. -
tonerz
aktív tag
válasz
bajnokpityu #15044 üzenetére
Le kell tiltani és akkor eltűnik, de a helye megmarad.
hopsz kolosanyi megelőzött.
hallerlaller: szép jószág az a Galaxy Nexus, reméljük nyárra ocsó lesz
-
kolosanyi
veterán
válasz
Megkeresed az alkalmazások között és tiltod, viszont akkor nem tudsz ugye keresni (én szoktam használni, sokszor gyorsabb bepötyögni két betűt, mint lapozni 4-5 oldalt).
Szerintem jobban jársz, ha felraksz egy Nova Launchert, esetleg egy Apexet.szerk.: Na látom lassú voltam.
-
hallerlaller
addikt
válasz
apex vagy nova launcher, vagy beállítások>alkalmazások>összes>google kereső>letiltás csak ez utóbbinál magát az alkalmazást is letiltod.
ehehe, sanyí, 1mp-el nyertem
amúgy nekem mindig ilyen a főképernyő, windows-on se szeretem ha tele van az asztal ikonokkal.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
bajnokpityu #14990 üzenetére
Nem vagyok meglepve, mert a 2.3.6 -ról 4.0.3-at OTA-n kaptam, és ugyan ez állt fenn: akadt, és darabos volt + az akkuidő. CWM - vissza a FULL stock 4.0.3. Az égvilágon semmi bajom nem volt vele. Remélem ez meg beáll, mert nem hallottam még full 4.0.4-ről. Viszont nem látok változást az előzőhöz képest. Más a Zenelejátszó ikonja...
Valaki sötétítsen fel, hogy mit is csináltak. -
z83gnj
csendes tag
válasz
bajnokpityu #14976 üzenetére
Üdv!
Az első hsz-ban leírtak működtek, csak a frisebb su telepítőjét kell letöl az [su honlapjáról] és azt telepíteni cwm alól. Legalábbis nekem az régebbivel nem menet 4.0.4 alatt.
Ákos
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #14976 üzenetére
Ami bent van az első hozzászólásban, az elvileg érvényes ICS-re is.
(#14979) bandigyerek
Külön appal, de ezt eddig is lehetett. -
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #14496 üzenetére
Hm. Lehet, hogy a frissítésekben kicsit elrontottak valamit. Sajnos nem tudom, mert nem használom, de akkor ezekszerint nem ajánlott az app.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bajnokpityu #13825 üzenetére
Igen, amint újraindul az OTA frissítés.
-
saviola55
tag
válasz
bajnokpityu #13776 üzenetére
Amúgy a nexus s-t tényleg elcseszték zeneügyileg, ha nem lenne voodoo lóf@szt nem érne.
Haverom optimus GT540-e jobban szól gyári állapotban mint enxus s -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #13774 üzenetére
Uccsó offom: nagyobb a difi a füleserősitők között, mint a wolfson dacok között. Ma délelőtt tök jót zenéltem a nexussal. voodoo nélkül fölösleges zenét hallgatni a telóval.
Még egy hetet eltöltök vele, ha nincs árulás, akkor vagy lecserélem a gyári 2.3.6os romot főzöttre, vagy utalok a voodoo project számlájára.Toobee:nagyon valószinű,h ez is egy chipes.általában a sávszélek nincsenek, meg szokott lenni valami frekikiemelés(itt kicsit hars a magas), és felbontás szokott ilyeneknél alacsony lenni. de ettől még használható. Mégiscsak
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #13774 üzenetére
Nem is kell csodat varni. Eleg, ha megnezed, hogy mekkora egy Lupus. A telefonban levorol nincs sok infom, de ekkora meretben nem lehet kibontakozni. Illetve a celhardverek majdnem mindig jobb megoldast nyujtanak, mint a kompakt dolgok.
-
válasz
bajnokpityu #13735 üzenetére
Használok persze. Csak jeleztem, hogy Voodooval képes meghajtani hangerő tekintetében. A K500 tényleg nem egy élmény, viszont a HD580 meglepően korrekt róla. Egyébként gyakran használom ETA200-zal a K500-hoz, DAC-ként nekem bejön.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #13713 üzenetére
A beállításokban engedélyezni kell a program számára a Root-ot, aztán majd csillag ikonnal ellátottFavourites-re nyomsz és az előugró ablakon pedig a / jelre.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #13671 üzenetére
Szerintem is mindenki, aki rootolta. Viszont azt hozzá kell tennem, hogy önmagában az app nem javít a hangzáson, csak birtokába jutsz pár olyan feature-nek, amit gyárilag nem tud a telefon (pl felvételnél a hangerő állítás, így akár koncert közben is videózhatsz, nem lesz okádék a hang, persze a mélyek elvesznek). Ahhoz, hogy hallható különbség legyen fel kell rakni egy olyan kernelt, amiben van Voodoo modul, viszont akkor én úgy voltam vele, hogy koppant az áll, meg azt kérdeztem magamtól, hogy miért is nem így hallgattam eddig a telefonon a zenéimet. (Hozzá még felraktam egy Neutron Music Playert, az összes közül ennek a legjobb a hangja.) Nagyon szépen rendbeteszi a magasakat, közepeket, sokkal jobban részletez az egész cucc, és szerintem a mélyek is pontosabbak lesznek. Szóval kb mindenen javít ha olyan kernelt teszel fel...
(#13679) FőDudu
Szerintem tegyél egy próbát, mert már a gyári fülessel is hallható a különbség. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #13671 üzenetére
Szerintem mindenki
-
saviola55
tag
válasz
bajnokpityu #13668 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehetett a baj...
Ha gond lett volna valamivel, akkor eleve nem engedi rootlni nem?
ICS-re tetted fel?
A telefonhoz a drivereket honnan raktad fel? -
Echoo
senior tag
válasz
bajnokpityu #13639 üzenetére
Slukkica: Remélem, buszvezető nem alhat el
-
Echoo
senior tag
válasz
bajnokpityu #13618 üzenetére
Van valami oka, hogy a rootolással megkínozzák magukat egyesek? Én ezt használom, 4.0.3 is tökéletesen rootolható egy gombnyomással...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13624 üzenetére
Meddig jutottál el a folyamatban? Az én zipem a driver letöltését+kompatibilissá tételét tartalmazza, azt neked már nem kell megcsinálni, de a legegyszerûbb, ha a leírásom szerint telepíted az sdk-t
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13618 üzenetére
Kapd le azt a csomagot, ami a logoutomban van, akkor nem kell drivert letölteni+javítani már neked.
forintuser: én már rég felkutattam volna a stock romot...
mp
-
forintuser
őstag
válasz
bajnokpityu #13351 üzenetére
Nem azok.Ha a lírás szerint csinálod nem lehet gubanc.
-
forintuser
őstag
válasz
bajnokpityu #13339 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz.
De nekem is Win7 64 bit van.És mindent meg tudtam csinálni.
-
forintuser
őstag
válasz
bajnokpityu #13336 üzenetére
Mondjuk első hozzászólás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest