- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
toto0569 #19153 üzenetére
benne van a kernel...
de vmikor jön új kernel, nagyon készülődik-tesztelődik, aztán majd lehet arra cserélni (simán zipként, recoveryből)szmoki - ha válaszolnál a feltett kérdésre (asszem asbee reagált), hogy milyen romod van most, rootolt-e a teló stb, talán tudnánk is érdemben reagálni...
-
Slukkica
őstag
válasz
toto0569 #13258 üzenetére
A Drag MIUI 6-os ahogy használom hogy ne zabaljon az aksi 1863-át adott az új Quadrant-ban. Amikor ráadtam a "pirót" akkor 2482 lett.
Az első esetben a Nexus S fölé és a Galaxy Nexus alá rakott a grafikonon. A második esetben első helyre tett.
E-pénisz ezt mutatja!
Ma cserélem a multiupload -os linkeket!
-
Slukkica
őstag
válasz
toto0569 #13231 üzenetére
Igazából egy Gingerbread alapú ROM-ot és egy ICS alapú ROM-ot elég nehéz összehasonlítani
Meg ugy a két napod sem egyforma.
De ha gondolod ma teszteld le a PureMIUI 2.2.10-et
Ma kiteszem a blogra.(#13229) szabeska: Igen, a miui.hu-n általam lokalizált "eredeti" miui.com-os ROM található. Míg a blogon (http://romolda.blogspot.com/) általam készített ROM-ok vannak.
A másik kérdésedre a válasz:csak a miui.hu-s ROM frissíthető OTA módszerrel. A blog-on lévő ROM-ok nem.
-
havri1
félisten
válasz
toto0569 #12481 üzenetére
Mindet
Viccen kívül :
most ez van fent -
lord.lakli
őstag
válasz
toto0569 #11009 üzenetére
A miuival az a baj, hogy hiába jön ki az ics-es verzió észre sem lehet majd venni a különbséget, mert ugyanúgy fog kinézni és valamiben továbbra is többet, vagy jobban fog tudni
A stock romok ebben az egyben jók, hogy ha kijön egy új verzió, akkor legalább más kinézetű
Ha 2.3.6-on is valami launchert használ az ember és ugyanazt ics-en is, akkor szinte csak a beállítás funkció lesz más
-
Slukkica
őstag
válasz
toto0569 #10022 üzenetére
Stock_OTA_I9023-TSM-4.0.3-IML74K_Signed.zip
CWM-ből telepíthető. Telepítés után is megmarad a cwm recovery!!
(#10038) molnarpeter:Nem megy rá. Mindjárt adok linket amire felmegy
-
FőDudu
veterán
válasz
toto0569 #9086 üzenetére
Nincs x a tereronel, csak az osszes zold (terero jelzo) eltunik.
Pedig van terero es meg 2g/3g is van (laptopom folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot es az iPad is stailan mukodik)..Ezert nem ertem.
Miui romokat probaltam, azzal meg gyaszosabb volt a wifi.
Drewgaren elso betajat is probaltam - az kicsit szakadozott. -
-
Slukkica
őstag
válasz
toto0569 #8230 üzenetére
Próbáld ki az ICS-t, szerintem meglepően gyors és stabil, annak ellenére hogy még nem hivatalos. Én igencsak MIUI fan vagyok de nem is olyan rossz!
Bár a Caller ID fénykép pixelhalmaz kicsit gáznal tartom ahogy a google megoldotta. Ha meg minden facebook képből az HQ-t állítom be, akkor a fél SD-m avval lesz tele. Ha egyáltalán működik és nem kézzel kellen beállítani
-
robert83
csendes tag
válasz
toto0569 #8079 üzenetére
Sajna nem segített, mindegy, van egy érzésem a gépemmel van a bibi nem is a telóval..
Másnak is a hátulja mikrokarcos?
Pedig az enyém tokban is van, persze por akkro is bemehet.
Nem zavaró, csak megjegyeztem, akkor veszem csak észre ha figyelem, no meg ugye azért van, hogy használjuk -
OberMotz
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
toto0569 #7787 üzenetére
Én is fájó szívvel váltam meg tőle.... Volt benne egy pár dolog ami nagyon nagyon tetszett, és amit még a mai napig hiányolok a cmből. De most h megint cmet használok egy ideje így megvok vele
egyébként én úgy érzem h a MIUIt sokkal lassabban fejlesztik mint a cmet. A cmnél rohamos a fejlődés és mostanában nincs is panasz.
-
lord.lakli
őstag
válasz
toto0569 #7727 üzenetére
Ja a válság, meg az általuk kifejlesztett AIR, kettő szoftver technológia felesleges nekik. Na meg böngészőben ott lesz a HTML 5, ami mögé beállt az adobe is. Így nem kell semmi plugin csak egy böngésző és megy a videó, játék, animáció, 3D animáció. A legtöbbet tudó HTML 5 böngésző meg a chrome, amit ugye tudjuk ki gyárt.
-
xnace
őstag
válasz
toto0569 #7306 üzenetére
Es szerinted mi koze van a root-nak a Quadrant meresi eredmenyehez? Meg ugy egyebkent is mire jo a Quadrant? Ad egy szamot, oszt' csa. Attol meg mert mondjuk a Tab 10.1 kap csipobol 3800-4000 pontot, meg laggol az egesz rendszer. Viszont jo optimalizacio mellett 350 pontnal sem kellene laggolni semminek.
-
nexusking
aktív tag
válasz
toto0569 #7240 üzenetére
Abban igazad van, hogy lövésem sincs a mod témához, de xnace nek hála ezt már tudom, nagyjából. A lényeg nekem csak az, hogy megmaradjon a gari.
Szóval szerintetek ha neaggyisten újra szervízbe kéne vinni, (persze addigra visszazárom, ha tudom) akkor hivatkozhatnak arra, hogy elveszett a garancia, mert észrevettem a hibát, szóltam is nekik, de nem vittem azonnal szervízbe emiatt? -
Toobee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest