Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
válasz
eftepe #21800 üzenetére
Cm10+Marmite_V6.2.1 kernel. Itt a tesztem.
-
tibz03
őstag
válasz
eftepe #15464 üzenetére
Eddig nem valami jó... épp csak hogy feltettem, de tárcsázás közben újra is indult a teló.
A fenébe már, hogy nincs egy bugmentes rendszer. Ez a 4.0.4 teljesen jó volna, de az üzemidő-csökkenés, és hogy random újraindul néha a teló, elég nagy problémák. Talán ki kéne próbálni valami másik kernelt is...
(#15465) molnarpeter: Igen, ezért is nevezhető a CFS stabilabbnak, míg a BFS teljesítmény-orientáltnak. Én anno több napig használtam ezt is-azt is, nem vettem észre különbséget.
-
tibz03
őstag
válasz
eftepe #15460 üzenetére
- Recovery-ből, igen.
- Nem kell factory reset, viszont kell dalvik cache wipe! Ha ezt kihagyod, nem fog bootolni a teló. (A biztonság kedvéért előtte érdemes csinálni egy teljes mentést a rendszeredről a Backup opció alatt.)
- CFS vagy BFS... szerintem aki különbséget vesz észre, azt nagyon sasszemű. A CFS alapvetően a stabilitást helyezi előtérbe, a BFS pedig a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest