- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
Nem szeretnék én lenni az első.
Szóval akkor, ha felrakom a linkelt romot, akkor nem áll vissza full gyárira a rendszer. Én ezt a Nexus Root tool kit-et nem vágom. Ellenben olvastam itt olyat, hogy felrakok egy romot és mindent visszaállít (vagy csak szerettem volna olvasni).
Az 1 hsz-be, ezt írja, akkor miért vacakolja a Nexus Root tool kit-tel... -
slice14
veterán
Hú, bocsi. Összekevertelek egy másik fórumtárssal, ugyan ez az avatárja. És akkormultkor mikor írtad a pixelhibát, akkor is. Ez már szenilitás kezdete.
Nekem is gyanús volt, hogy 3 hónapig egy K800-ast használtam volna.
Még egyszer bocsi.
De most tisztáztuk, kinek volt pixelhibája? Mostmár remélem nem én adtam el pixelhibás telót. Bár mentségemre legyen szólva, hogy gyengén látó vagyok.
-
Szmoki
senior tag
kasee: sdcard-ra csinált egy Titanium Backup mappát,azt töröld ki,vagy root explorerrel keress rá a "titanium backup"-ra és törölj le mindent amit talál vele kapcsolatban
N_A_S: Slukkica romjai nagyon jók,stabilak hibamentesek. kernelből én air kernelt ajánlom,mivel jóval több ramot ad illetve remek akku idő -
hallerlaller
addikt
-
slice14
veterán
Én is néztem. Korábban azt írta, hogy nincs torch.apk fájlja. Így gyorsan ki is kapcsoltam a power notit, és feltettem a Power Toggles-t. Az tuti kezeli a flashlight-ot, és jobban is illik ICS/JB-ez mert színezhető.
-
jackbacsi87
senior tag
Nálam is ugyan ez a kombó van fenn, de ha töltöm a telót, akkor újraindulgat....nem értem. Pár hete, mikor felraktam, akkor is csinálta, mostanában elég sokan használjátok, eltelt kis idő, hátha másnál i előjön....
Hóóó mit találtam!!!!!!Assistant
Most raktam fel, de tudásában hasonlít az s voice-ra, és nincs FC -
nexusking
aktív tag
Azon gondolkozom most, hogy megérné-e Galaxy Nexus-ra, SGS2-re, vagy majd HTC One S-re váltani. Legfőbb szempont, hogy minél könnyebb legyen rootolni meg romolgatni rajta, de azért lényegesen jobb hardvert is kapjak ennyi pénzért.
HTC-ket nagyon nehéz rootolni, és utána romokat cserélgetni rajtuk? Illetve XDA-n mennyire sűrűn találkozni HTC-ra írt romokkal?
-
havri1
félisten
Ha megy recovery, akkor mounolod az sd-t, rádugod usbre, látja a gép. Rátolsz egy zip-et.
Én így csinálom :
- format system
- format data
- format cache
- format boot
- wipe syste/data factory reset
- wipe cache
- wipe dalvik cacheinstall zip with sd..blabla, majd restart, 2 percig nem piszkál, és restart. Na onnantól éles a rendszer.
Amióta így csinálom, gyönyörűen mennek a romok!Viszont kérdés..: Honnan lehet GB alá friss kerneleket keresni?
havri
-
Dzsuri89
őstag
A Recovery nem mentődik el, ezért ajánlott minden CMW-zés előtt ROM Managerrel letölteni azt, vagy a gépes parancsos megoldást használni.
Ha egy fájlt átnevezel, akkor megmarad a CMW, viszont most így hirtelen nem találtam meg a topikban, biztos lesz szíves beírni neked a fájl nevét. -
feliks
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest