- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
hippo0315 #22320 üzenetére
Méret se midnegy, a mini ugyanakkora mint a nexus s, a másik kettő 0.3"-lal nagyobb.
Szerintem árban is a galaxy nexus a legjobb, a másik kettő drágább. Én amúgy egyértelnűen a galaxy nexust venném, nem is kérdés, frissítéseket még egy évig szerintem tuti kapja, ha hardver engedi még tovább talán.
Más kérdés, hogy lehet megéri várni nexus 4re, ki tudja mennyibe fog itthon kerülni. Ha ilyen árakon akartok vásárolni midnenképpen megéri szerintem és az egy új készülék, csúcshardverral. -
cassius.clay
senior tag
válasz
hippo0315 #22320 üzenetére
Egyértelmű Nexus...
Az S3 mini semmivel sem jobb hardveres téren a Nexusnál, de a nexus ugye tuti hamarabb kap frissitéseket.
Az S2 kamerában jobb a Nexusnál, viszont inkább választanám a nexust 5 megapixeles kamerával, mert annak a kijelzője is jobb (hd) és szintén hamarabb kap frissitéseket, mint az S2 -
kolosanyi
veterán
válasz
hippo0315 #21979 üzenetére
Annyiért akármi megérné, mert a mostani GT540 felhasználói élménye finoman szólva nem az igazi...
----------------------------------------------
Egyébként továbbra sincs semmi új info az ellopott Nexusomról, arra már sajnos keresztet vethetek.
Valószínű, hogy most így a karácsonyi kínálatban nézek egy új telót, a hűségidő lejárt úgyis, valami ingyen elhozható kütyüt nézek egy max 6 ezerből megálló csomaggal. Alsó ház, igen, de ennyi pénzért ez van. Ebben a kategóriában amúgy a Lumia 610 lesz a befutó, sajnos a belépő droidoknál mind el van cseszerintve valami. Vagy a kamera szar, vagy LED villanó nincs (ebből nem engedek, nehogy már ezen spóroljon egy gyártó bakker), vagy 256 MB RAM-ot adnak, ami droidhoz baromira kevés, vagy kevés és nem bővíthető a tárhely, vagy a kijelző egy rakás szar... A 610 egy ésszerű kompromisszum ezen az árszinten, a WP miatt sebességben sem lépek vissza, úgyhogy jónak látszik. Ami nagyon fog hiányozni, az a jó hangzás (Voodoo, Neutron hm...), meg a sok mod, tweakek stb. Viszont kapok egy jól használható, olcsó telefont, ésszerű kompromisszumokkal, már amennyiben tényleg arra esik a választás.
-
lord.lakli
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz
hippo0315 #21965 üzenetére
Nos, te tudod. Tény, hogy ár/érték arányban nagyon jó volt a Nexus S, szoftveres support pedig szintén átlag feletti volt rá. A többi gyártó se jobb, sőt, más rendszer se jobb. WP-nél látjuk mennyire igaz a beígért fasza támogatás, iOS-nél meg kb a verziószámot kapod meg. Talán még anno Symbiannál volt jó támogatás, N8 és társai azért ellépegettek a Belle frissítésig.
-
kolosanyi
veterán
-
lord.lakli
őstag
válasz
hippo0315 #21959 üzenetére
Tavaly ősszel br. 70000 Ft volt függetlenül hivatalos garanciával. Mit tudtál volna akkor ennyiért venni, ami sokkal jobb? Erre kíváncsi vagyok, mert tavaly évvégén egy galaxy s plus, ami épp, hogy erősebb csak prociban 60-70 között volt T-nél 2 év rabsággal havi 5x00 Ft-os havidíjért. Amin mellesleg sehol sincs JB, pedig majd 1 évvel fiatalabb, mint a Nexus S.
(#21962) hippo0315 : szerinted a többi márka supportja és főleg a produktuma jobb? Mondj egy gyártós ahol mindegyik teljesül és legalább annyi támogatást ad, mint a Nexus S-re kaptunk és egyből megyek át oda.
A céges telefon Sony Xperia Sola, amire októberben jött meg az ICS. A fórumlakók várták mint a messiást. Én a két mag ellenére nem érzem jobbnak, gyorsabbnak a sony-is ICS-t, mint a Nexus S ICS, JB-t. Mellesleg a 2012-es Solara JB már nem is lesz, nem hogy újabb. Egyedüli tényleg az akku bírása, de csak nyugalmi állapotban ha minden ki van kapcsolva. Az tényleg nagyon jó, de amint elkezdem használni (telefon, net, szinkronizálás), akkor már ott sem sokkal jobb a helyzet. -
cassius.clay
senior tag
válasz
hippo0315 #21849 üzenetére
Igen, ilyen képet látok, tudom mi az a CWM
Nem velem volt abaj, hanem a rendszer vlt hülye. Csináltam egy backupot a jelenlegi rom-ról majd beléptem cwm-be, restore and backup gomb; de ezen belül nem adott választási lehetőséget, hogy most restore vagy backupot szeretnék, hanem autmatikusan backupot csinált (még egyet). Később aztán megpróbáltam mégegyszer, ekkor már sikerült és már engedi a restore-t is választani. -
agabe
addikt
válasz
hippo0315 #21396 üzenetére
Ha kikapcsolsz minden szinkront, helyadatokat, nem engeded 3g-re...de meg 2g-re sem adatokat szerdni (mondjuk ugy kihereled), es napi 10 percnel tobnet nem nyokoraszod/telefonalsz, akkor ez is eleg sokaig (mint a tobbi okostelo is) elemegy...bar a max igy is csak 4-5nap, de nincs lekorlatozva, hogy e52-est vegyel, es megint hetekig ne kelljen toltened
-
agabe
addikt
válasz
hippo0315 #21290 üzenetére
Nalad az akksi evidens volt...de ufsz-nek nem tudok mar hinni, ezert erdekel olyan tapasztalat amkor csak a telefont javitottak, es nem kiegeszito reszt csereltek.
Nalam a bekapcs gomb rakoncatlan, es a kijelzon van 2 hot pixel (le is fenykepeztem nekik, hogy lassak hol van a biztonsag kedveert), de az akksi jo, kiegeszitoket sem adok (minek)...a doboz meg megfontolando, mert legalabb pluszban vedi !
-
-
Slukkica
őstag
válasz
hippo0315 #20523 üzenetére
És tudjátok mi a szuper az AOSP támogatásos készülékekben? Hát ez! Ha elkészült egy ROM akkor az "lefordítható" egységesen.
Ezért mondtam hogy a ROM-ok általam nem szüntek meg Nexus S-re csak átalakult!
Mert kell valaki aki ténylegesen ki is próbálja az elkészült "művet"
-
palesz53
senior tag
válasz
hippo0315 #20331 üzenetére
hmm... kis belevau wallpaperbe, ha szabad... :-)
ne csak 480x800-as legyen, hanem olyan is jó lenne, ami görgethető (ha vki több oldalt használ)...
háttérként lehetne pl vmi beton, vagy téglafal, esetleg fa/deszkák, és erre rá graffitiszerűen, színesbe a slukk-logo... ez persze egy tök szubjektív elképzelés... :-) -
Slukkica
őstag
válasz
hippo0315 #19931 üzenetére
Sajnos nem lehet külön telepíteni. Annyira a rendszer "lelkébe" van belenyúlva hogy nem lehetséges.
(#19932) doddencs: A 2. verzióban nincs még benn, majd a harmadikban.
(#19933) palesz53: Mindent nem lehet felhőben tartani. Erre hamar rájöttem amikor belekezdtem a forrásból készült rom-okba!
Mondok egy példát. Minimum kell egy android forrás kb 8-10 GB. Az én esetembe kb 2-3 nap mire lejön. Feltöltés saját felhőbe 900000 file esetén nem igazán megy fel hamar.
És ez még csak az alap android forrásKülső wincsire meg nincs pénzem.
-
margithid
veterán
válasz
hippo0315 #19922 üzenetére
Nem vagyok akkora telefonörült, hogy fél, egy évenként cseréljem a készülékemet. Meg sokat is buknék rajta, ja és egyenlőre alternatíva sincs, nincsenek még wp8 telók.
Amúgy ne essen ez rosszul senkinek, szvsz ne szerelmesek legyünk az aktuális készülékeinkbe, inkább kritizáljuk őket.
Nem azt mondom, hogy wp hibátlan, de sokalta jobban optimalizált, ez szerintem nem kérdés.
Az operációs rendszer meg eféle fogalmakról nincs kedvem vitázni, tényleg nem indulatokat akarok gerjeszteni, csak mérges is vagyok, hogy igy elcseszik a dolgokat googleék. -
palesz53
senior tag
válasz
hippo0315 #19794 üzenetére
haha! csak én küzdjek? szép...
újra kellett telepíteni a nálam futó naptár progit, meg még 1x beállítani a naptárban, hogy mit akarok, most jó! már úgy kompletten az egész...
lehet azzal a júliusi gapps-szal jobban jártok...pár napja nova prime-ra váltottam, most az új rommal pörög, mint aki beszívott! a go valahogy belassult, akadozott...
tts részt direkt hagytad ki? svox classic amúgy is fent volt, de most nincs saját google tts...
ezt már akartam is kérdezni - fenn van igo primo, de semmilyen hangja nincs (tts se...); utánanéztem, azt írják ez a google sara a jb-ben... van vmi ötleted, tipped, mi változott e téren ics-hez képest? mert ott meg jó...a profilok menüpontról írnál pár szót? mi volt a cél, mire jó?
a google hangalapú keresés most kissé fura... seperc kiírja, hogy nem értette - időm se volt megmukkanni!
sms-t nem mentette el eddig a tb? vagy csak én hagytam ki vmit? az előző full wipe után a handcentben ott volt az összes, most egy sincs...
-
havri1
félisten
-
Gzolo
senior tag
válasz
hippo0315 #19577 üzenetére
Én ilyet vettem ebayről, 500 huf-ért. Jól néz ki, kényelmes is, nem csúszik, de túl sokszor vettem le, és a műanyag éle leszedte alul a festék legfelső rétegét egy-egy ponton, kb. 3 hónap után.
Mostmár nélküle használom, és feltűnt újra, milyen jól kézreáll a telefon
Ha érdekel meg tudom mutatni örs környékén budapesten.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest