- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #23952 üzenetére
Bootloop? Factory reset? Lehet a hosszú akksi kivétel miatt összeakadt a rom
Bár nem valószínű...
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23943 üzenetére
Az önmagában még nem elég. Vajon tudja is, hogy mit és mivel, milyen eljárással kell megtisztítani?
Mert én nem ;-) -
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #23937 üzenetére
Szerintem keresd meg fagyalllo - t.
Ne rizsezz, ez csak placebo.. Semmit se ér, mint kiderült. Ha működik is, később bekrepálhat. Ki kell rendesen tisztítani. -
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23908 üzenetére
Na, sejtettem én hogy valami OTA/gyári körül ment
-
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23906 üzenetére
[GUIDE]Factory Images (JB-ICS-GB) [i9020T][i9023][i9020a][m200]
Itt nézelődöm. Az utolsó 4.1.2 factory imageban benne van a recovery.img. Ez full gyári, de nem értem, hogy lehet egy rom i9020 és i9023-ra is kompatibilis...
Kipróbálni nem tudom, már nincs nálam a készülék.
De amúgy nekem visszaállt a gyári recoveryre OTA frissítés után, ez 100%. Csak azt nem tudom mitől. Vagy akkor másik img-t használtam, és már eleve gyári volt, vagy az OTA alatt az is frissült. Ezt már passzolom, de itteni kollégák biztosan naprakészebbekViszont...:
- Nem tudom, hogy a recoveryk változnak e GB, ICS, JB alatt! Tehát lehet nem mindegyik jó mindenhova. Megfelelőt megfelelő alá..
- i9020 és i9023 kompatibilisek, nekem ez necces.
Csak saját felelősségre! Várjatok megerősítést! -
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23904 üzenetére
Akkor az nem gyári. Mindjárt megnézem.
-
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23902 üzenetére
Nem nem.
Az CWM, az a kibővített. A gyári az sima recovery.img. Marha rég tettem, de ebből dolgoztam, és emlékeim szerint ez a gyári. ( a linkelt root_havri-zip -ben ami van.) <--- root nincs benne, nem tudom miért ezt a nevet adtam neki
Ha nem, akkor sorry, kell keresni XDA-n gyárit. (Biztos van).(#23901) V.Stryker fastboot oem lock parancssal zárod, ha minden igaz.
Garanciánál gond igen, vissza kell zárni, és teljesen gyári állapotba kell tenni!
A nyitott Bootloaderrel fel tudsz tenni custom (főzöttŰ) romokat is. Zárt mellett csak stock, gyárit tudsz. -
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23898 üzenetére
23890 hsz-ben a gyári recovery, a bootloadert meg lock paranccsal zárod.
-
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23894 üzenetére
Ha elindul ami rajta van, akkor úgy adod vissza, ahogy volt, csak tiszta szűzen
Én 4.1.2 -t nem tudok linkelni neked, mert sose használtam.
Slimrom volt a best. Csak eladásnál tettem gyári állapotra, viszont akkor így csináltam. Felment rá azt hiszem egyből a 4.1.2, 4.0.4-et mintha ki is hagyta volna, de erre nem esküszöm meg.Recovery hogy állt helyre?
Azt hiszem úgy van a gyáriban, hogy Wipe Cache/Factory default -
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23884 üzenetére
Nah, meglestem.
Ezek i9023-hoz valók!ROOT_havri.rar <--- fastboot program, driverek, cwm és gyári recovery.
2.3.6OTA.zip <--- biztos van frissebb, nekem ez működött. Gyári Stock i9023 2.3.6 rom.
4.0.4.zip <-- frissebb, de nem teszteltem
SAMSUNG_USB_Driver_for_M...300_0.exe <--- XP-n és Win7 64-en működik.
Fastboot parancsok :
fastboot oem unlock <--- Bootloader nyitás
fastboot flash recovery recovery.img <--- recovery telepítéseHa fent van a gyári 2.3.6, akkor OTA-n lejön a legfrissebb rom rá. Ha megjött, feltelepült, érdemes a végén recoveryből egy factory resetet tolni, biztos ami biztos.
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23878 üzenetére
Ha van hozzá Stock rom, tar-ban. Én még nem láttam ;-)
-
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23869 üzenetére
Driver telepítéshez én a KIES-t ajánlanám. Bár sose használtam, eddig a driver telepítéseknél mindig segített. (S szériánál legalábbis, Nexusnál sincs másképp szvsz)
Ha nem, akkor esetleg ez: SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1_3_2300_0.exe . Nekem win7 64 alatt ment..8 alatt passz.
Aztán Fastboot, bootloadert (hogyha custom romot akarsz) nyitás, majd rombolgatás -
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23867 üzenetére
Hali!
A bootloader nyitva van? Indulaskor kis lakat Google felirat alatt?
Én fastboot-al nyitottam és rootoltam anno, de már nem tudok leírást adni, azóta sok víz lefolyt a Dunán.. ;-)
Kéne rá egy cwm, és full wipe, az valószínűleg megoldaná a problémát.
Bootloop-od van. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #23129 üzenetére
De nagyon szép, ezt el kell ismerni ;-)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22974 üzenetére
4.2.2 megkapta a Nexus S hivatalosan?
-
havri1
félisten
válasz
RAID 2 #22882 üzenetére
Mondjuk egy marmite kernelt fel lehetne tenni, és esetleg ha van root, egy min 200mhz-et beállítani, mert sokat javít a fogyasztáson.
Meg egy másik grovenort, pl smartassv2 vagy ondemand -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #22857 üzenetére
:-)
Ezt a kérdést nem értem. Találkoztam már olyannal, ami 180mb, na abban minden hulladékot is beleraktak.
Olyan a jó sztem, amiben Google szinkronizáció, play store, meg esetleg maps van azt csokoládé :-) -
havri1
félisten
válasz
forintuser #22855 üzenetére
Valószínűleg az alap appok vannak csak benne.
-
havri1
félisten
válasz
feribacsi87 #22826 üzenetére
A telefonon rá kell hogy kérdezzen? Rég csináltam, de nem rémlik ilyesm
-
havri1
félisten
válasz
feribacsi87 #22822 üzenetére
Valahogy ki kell nyitni azt a bootloadert. Milyen paranccsal próbáltad? Cmd ben mit írt?
Gb=2.3.6 droid -
havri1
félisten
válasz
feribacsi87 #22819 üzenetére
Az a robot + felkiáltójel akkor jött nekem elő, amikor gyári ics-t raktam fel. ott szállt el valami.
Délután lesz időm, felrakom dropboxra azokat a dolgokat, amikkel én csináltam.
Most annyit kell tenned, hogy fastboottal egy cwm recoveryt rátolsz, és máris lesz normál recoveryd, amiben tudsz mindent csinálni
Nincs az elrontva, ez így van "jól" -
havri1
félisten
válasz
feribacsi87 #22815 üzenetére
Helló!
Nem teljesen értem..bootloaderben (fastboot mód) elindul?
Tehát hangerő fel és power. Nem recovery!
Mert ha igen, akkor fastboottal fel kell menjen rá a cwm, és nyitni is lehetne elvileg a bootloadert.
Pontosan hogyan csinálod?Egyszerűbb teszt (mert szerintem driver hibád van, és a gép meg a nexus között nincs meg a kapcsolat). Ha fastbootba teszed (download mód vagy ki hogy hívja), és rádugod pcre usbvel, akkor az alsó sorban a telefonon megjelenik egy plusz sor ? Poontosan már nem melékszem, nincs már meg a telefon, így nem tudom megnézni.
Ameddig az a sor nem jelenik meg az usb rádugásakor, addig szar a driver, és nem fogja látni, így semmilyen fastboot parancsot nem eszik meg. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Kellene nekem egy megbízható forrásból stock 4.1.2. Tud valaki egy linket?
Köszönöm! -
havri1
félisten
válasz
krapnek #22739 üzenetére
Szia!
1hszben minden le van írva.
Fog kelleni egy driverre win alá, egy bootloader nyitás, root (?!), custom recovery, majd a custom rom.
Sok van, amik ajánlottak a cm, slim, miui. Kernel nagyon befolyásolja a használhatóságot, nekem a bedalus (marmite) jött be nagyon JB alá, bár a verziók között hatalmas különbség van. -
havri1
félisten
Mégis eladom 40k-ért, szerintetek itt aprón érdemes vele próbálkozni?
-
havri1
félisten
Eredetileg egy Nexus 4-et rendeltem, de "elkopott" mire az országba ért. Így most egy S2-be ülök bele, aztán majd meglátjuk.
40-ért nem szeretném odaadni, akkor inkább megtartom -
havri1
félisten
Eladó lett a nexusosm. Mennyiért mennek most, nézegette valaki?
Garis, hibátlan. -
havri1
félisten
1 napig használtam 2.3.6 ot, és hát rájöttem...Slimrom 4.2.1 RC 1 + marmite 7.3.1
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22659 üzenetére
A fenét, egy otásat találtam, teljesen stock. Azért szívatott meg a recoveryvel meg roottal :-)
Ha valaki tudja, hogy melyik CM verzió a 2.3.x akkor ossza meg pls, kipróbálnám, kis retro nem árt -
havri1
félisten
Azért mókás, hogy felraktam a gyári 2.3.6 -ot tesztelésre. Buta a rendszer 4.2.1 -hez képest, ez nem vitás, de alap gyári kernellel is ~2x gyorsabb..
Pillanatok alatt ébred, tárcsázó nem laggol, sehol egy "reccenés".
Nagyon gondolkodom, hog yvisszarakomCsak sajnos sok app már 2.3.6 alatt nem működik..pl a launcherek, stb
-
havri1
félisten
Ajj, elbasztam.
Felment egy ota-s JB (4.2.1), és eltűnt a recovery ugye..meg a rootom is eltűnt.
A régi módszerekkel (fastboot) próbáltam, de nem megy..
A nemrég belinklet 1klikkels dologgal sem..
Drivert felraktam xpre, felismeri az xp. Bootloaderbe rakom, usbvel összekötve, és indítom ezt a toolkit-et. A telefonon nem történik semmi, de azt írja kész..hát semmi se változik.
Mit rontok el? -
havri1
félisten
Pár napja a slimbean rc1-et használom (4.2.1).
Találtam olyan opciót benne, hogy a ramot kiírja a futó alkalmazásoknál (home gomb hosszan nyomva).
Furcsa dolgot tapasztaltam.
Ez a ram mérő (olyan mint MIUI-ban kb) 22mbot lát freenek. Viszont ha belemegyek az alkalmazásokhoz, futó, itt 182mbot ír szabadra..
Most akkor ez hogy is van? -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22629 üzenetére
Pedig nagyon jól sikerült a N4, megerősíthetem.
Sajnos elvitték az orrom elöl
Haver, akit megkértem rendeljen kintről, rendelt 2-t. 1iket sógora vette meg azonnal, másikat meg megtartotta, mert beleszeretett... -
havri1
félisten
válasz
blackmajesty #22616 üzenetére
Stock ICS újrarakja a gyári reckoveryt is sajnos. Sokan szívtunk ezzel régebben.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22568 üzenetére
Mint ahogy a kilóról is..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #22564 üzenetére
1024et akartál írni gondolom..
szlengben a kiló az 100.
Bubik nagyjából kijöttek, de annyit "csiholtam", hogy bubi kijött, de attól lett karcos -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #22562 üzenetére
Én 1 rugóért ( egyezer
) forint értékben rendeltem annó jackbácsitól fóliát, volt vagy 9-10 db az tuti. Amikor gyerek letépte, na mondom semmi gnd, majd apa felrakja ügyesen, van bőven.
Aha. Az utolsót sikerült csak felrakni. Az összeset elba@tam. Vagy por ment alá, vagy fordítva ragasztottam rá, vagy levegős, vagy megtört, vagy mittudomén
Na akkor megfogadtam, soha többet. Ha ez lejön, annyi.
Amúgy fürdőszobában érdemes, kis párásítás után, mert az valamennyire lefogja a port. -
havri1
félisten
válasz
doddencs #22555 üzenetére
Én pár darabot innen rendeltem jackbacsitól. Nagyon jók voltak, de az utolsó darab amit felraktam, hihetetlenül karcolódott. ( nem azért cseréltem sűrűn, mert karcolódott, hanem gyerek letépte, por aláment stb) Na akkor vettem a speedshopban utángyártott ( brando talán?!) , 900 ft volt azt hiszem alapáron. Nagyon jó.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
kolosanyi #22303 üzenetére
Helló!
SlimBean 4.2.1 beta1 fent van valakinek?
Egész egyszerűen ha cserélek kernelt, bármelyik marmite-re, behal az egész.
Ha nem cserélek, működik, de elég sok bug van benne
Pl lock screen elég bugosan záródik, 3.1 -ben nagyon szép lagmentes.
Illetve lockscreenben van 2 vonal a szélén. Arra rájöttem, ha a lockscrreen balra húzom, akkor üres lap van, de ha jobbra akkor a kamera jön elő. Mi ez a hülyeség már?
A digitális óra perc része vékony betű, az óra része meg vastag. Baromi ronda, nem lehet változtatni.
Performance beállítások nincsenek benne, külön kell felrakni a setcput.
Mintha jobban kezelné a ramot, de összességében lassabbnak tűnt, mint a 3.1, így tegnap visszaraktam. -
havri1
félisten
Nah, kernel baj volt. Most nem tettem hozzá semmi kernelt, ami benne van, azzal elindult, viszont nincs tuningolás menü.
Eddig jó, nem sok változást találtam. Van digitális óra widget, meg 1-2 apróság, de ugyanaz sztem. -
havri1
félisten
miui us nem elérhető, csak a fórum jön be, másnál?!
-
havri1
félisten
Köszönöm, akkor marad tiltva.
-
havri1
félisten
Srácok, Slimbean alatt nem tudjátok mi az a"dumpstate" app? Ma hívásfogadáskor root jogot kért..Nem adtam neki. 2 hete, az előző slimbeannál is előjött, akkor egyből reflexből adtam neki root jogot, kismillió dolgot írt infó barba, hogy ez+ez kapott root jogot etc..
Most tiltásban van, kicsit gyanús.. -
havri1
félisten
válasz
cassius.clay #22188 üzenetére
Egyedül ami zavar, az a hangerő szabályozás.
Ha egyszer elállítom, az életben nem tudom többet visszaállítani. Tegnap pl videót néztem, és közben annak hangját csökkentettem.
Erre a hívások meg marha hangosak lettek..persze hiába állítottam halkabbra a hívások hangját, üvöltött...sztem ez a része bugos.
Meg pl: elnémítom a telefont, erre az értesítéseknek meg a programoknak továbbra is van hangja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest