- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pter_
tag
Megválok sokszor csak read only módban látogatott szeretett topikomtól és szeretett telefonomtól, Galaxy Nexusra váltok. Ha valakit érdekel egy eladó Nexus S, akkor [itt van]. Fagyás és lagmentes napokat mindenkinek!
-
Pter_
tag
válasz
havri1 #21021 üzenetére
Én titanium backupból telepítettem, nem playből, így megy gond nélkül.
Nálam nagyon hasít ez a rom, ráadásul az akkuidő is kellemesen alakul. Slukk JellyB- TSM 4-es romját használtam eddig, az ezt követőekkel mindig volt valami problémám, annál a SlimBean 2,7 talán gyorsabb is és kevesebbet is fogyaszt, eddig legalábbis... -
Pter_
tag
válasz
Szmoki #20995 üzenetére
Slimbean weboldalán találtam a leírást, hátha mást is érdekel, nemcsak Szmokit:
To change the DPI on Slim Bean go to Settings/Developer options/LCD density change to your desired density and reboot. After you do this Clear Play Store data.
Device Slim and Stock DPI
Screen Resolution Slim DPI Stock DPI
720 241 320
480 182 240 -
Pter_
tag
Az utóbbi hetekben több ICS Romot is kipróbáltam, legutóbb [ezt az AOSP+ Romot], illetve [a Nexusbeam 4.2.3-at]. Mindkettővel többször előfordult, hogy a gmail program hol rövidebb, hol hosszabb idő után kilép magából, előfordult ez winampal is zenelejátszás közben, illetve előfordult már a telefon random újraindulása is. A processzor nincs húzva, a kernel gyári. Találkozott már más is ilyen hibával? A romok telepítése előtt természetesen mindent wipeoltam. A gyári szoftvernél ilyen nem volt, egyedül a gyorsan merülő akksi miatt cseréltem, ez a probléma egyébként megoldódott.
-
Pter_
tag
válasz
premete #10666 üzenetére
Megcsináltam ez alapján a root-ot, rendben, hibaüzenet nélkül lement (4.03 ICS). Root azonban mégsincs, annak ellenére, hogy a superuser app ott van a menüben, de sem a titanium backup, sem a voodoo app nem megy, mert hiányolja root-ot. Lefutattam mégegyszer a scriptet, de ugyanez van. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
-
Pter_
tag
válasz
zozo2001hu #10185 üzenetére
Ezt a gyorsabb akkumulátor merülést én is érzem. Az akkumulátor menüben a teljes fogyasztás 32%-át az Android OS teszi ki (nem tudom ez mit takar egyébként) és ezen kívül az Android rendszer is fogyasztott 8%-ot.
-
Pter_
tag
A gyári ICS, amit a gyári recovery-ből telepítettem, csak nincs mobilhálózat, ez a gond vele.Van megoldás a bootloader nyitása nélkül? A one click root nem megy. Fastbootból nem lehet cwm recoveryt sem telepíteni, a gyári recovery pedig - ugyanúgy, mint nálad - kilép, így onnan sem tudom újra lefuttatni az update.zipet.
-
Pter_
tag
Segítsetek pls! zipből frissítettem én is a telefont, a frissítés rendben lezajlott, minden működik, egyedül a pin kódot nem kéri a rendszer, így telefonálni sem tudok. Beállítások menüben a biztonságnál sem lehet a pin kérést se ki se be kapcsolni, ott valami hibát ír ki.
Recovery menü nem működik a GB-nál megszokott módon, így nem tudom onnan újra felrakni a zip-et. Van valakinek ötlete? -
Pter_
tag
Jól. Gondolom nem jártál erre a napokban. 10 napig, naponta 10 app 10 centért megvásárolható a Marketen. Ez már a negyedik nap: Android portál
-
Pter_
tag
Mai akciós játék [Need for speed SHIFT]
-
Pter_
tag
Az utóbbi időben a notification bar-ra időnként felkerül egy egy hirdetés, ilyen idióta ikonnal
. Nem igazán tudom, hogy melyik program miatt lehet, nem találkozott még más ilyennel?
-
Pter_
tag
válasz
robertel #1625 üzenetére
Kicsit utánanéztem, sajnos ismert hiba
Itt lehet róla olvasni -
Pter_
tag
Sziasztok! Egészen új vagyok a Nexus S-esek táborában, az ominózus t-mobile akció alkalmával jöttem át ide Desire-ről. Nem bántam meg a cserét, de van egy problémám, ami ma már másodszorra jött elő. Ha hívnak előfordul, hogy semmilyen mozdulatra nem reagál a képernyő. Ma benyomtam a kikapcsológombot hívás közben, így képernyő kikapcs,majd gyorsan vissza és utána már reagált. Ez így nem normális, de nem is hardveres inkább szoftveres hiba. Legújabb friss 2.3.4 van fent. Járt már így valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest