Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
gabor72 #19606 üzenetére
JB-TSM-v32.4.1-Stable_crespo_signed.zip
Érdemes a Twitter-emet figyelni -
hippo0315
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gabor72 #19541 üzenetére
700mA(0.7A),de a lényeg az,hogy bármekkorát vehetsz,csak a kimenő feszültség 5V legyen.természetesen a kisebb amperos lassabban tölt.
fi:z'k
sajnos stock gyorsabban eszi(nekem is ez van).folyamatos a 3g nálam és kb1nap 8-10h az üzem idő.a többi lehetőséget meg felvázolták.....
viszont ez a fogyasztásmérő sztem sz@r.sokszor olyan van nagy %-on aminel a használati idő elenyésző.pl nekem is az android rendszer az első és az ébrentartás 3perc! -
havri1
félisten
-
szponzor
senior tag
válasz
gabor72 #19314 üzenetére
Mindenképp próbáld ki, első fél évben nekem is az futott a Nexus-on. Nagyon szép felület, hasznos extra funkciók (pl. notibar-ban a 12 kapcsoló, task-ok bezárása egy gombbal, saját jegyzetelő-, zenelejátszó-, hangfelvevő- stb. alkalmazás, nagyon jó és könnyen módosítható lockscreen-ek és iszonyat sok téma). Röviden MUST HAVE!
-
havri1
félisten
válasz
gabor72 #19048 üzenetére
Nagy valószínűséggel szoftveres hiba lesz nálad.
Volt olyan rom fent nálam, ami fél napot se bírt, és most van olyan, ami 2 azaz kettő napig elmegy.
Nálam ez nagy szó, mert kb egész nap a kezemben van a telefon.
Első a jjó rom, második a jó kernel alá, harmadik a jó beállítás.
Pl Facebook app. Leszedtem, nyertem kb 25% akksi időt, pedig nem is használtam!
Viber, widgetek, email beállítások, fényerő (!!!) beállítások. stbstb -
lord.lakli
őstag
válasz
gabor72 #18949 üzenetére
Slukk korábbi ICS romját nagyon dicsérték és egész jó kerneleket is gyártott hozzá. Itt keresgess ha jó Slukk romja.
-
szponzor
senior tag
válasz
gabor72 #18947 üzenetére
Az enyém is eléggé merül, stock ROM és kernellel. Egy éjszaka alatt repülő módban, még ébresztő sem volt bekapcsolva és 10%-ot merült. Régebben ICS-csel volt, hogy egész este alatt 1%-ot merült. Meg a JB az általam megszokott használat mellett nem bírja egy napig se, ICS azért elment 2 napot. Biztos, hogy nagyon jó, nem akad a launcher, gyorsan nyílik a program, de pl. Temple Run most akad, anno CM9+Matr1x kombónál pedig meg se röccent. Várom már a custom kerneleket és a stabilabb CM-eket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest