- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
havri1 #23907 üzenetére
S3 elfeledtet mindent veled
A gyári ROM-ok vissza teszik a gyári recovery-t is, mert bootnál ellenőrzik, hogy a bootloader sértetlen-e (egyben gyári is). Így elegendő egy gyári rom, amibe nem nyúltak bele. Pont az volt a poén, hogy egy fájlt kellett átnevezni, hogy ne tegye vissza a gyári recovery-t. -
V.Stryker
nagyúr
-
rerros
tag
válasz
havri1 #23003 üzenetére
köszi, ezt tudom, épp erről van szó, hogy bejelölöm, hogy állítsa vissza az appjaimat, de nem mindjárt, szóval elkezdni visszaállítani, de én megszakítom, mert nem wifin vagyok, viszont a frissíteni való appok eltűnnek, és nem tudom őket frissíteni később.. nem tudom érthető e a probléma
-
feribacsi87
csendes tag
válasz
havri1 #22816 üzenetére
fastboot elindul.ha rádugom gépre akkor ír ki alul vmit.
cms ben is reagál a parancsokra,de mikor elvileg kinyilt a bootloader és reboot lenne már nem indul el.ettől függetlenül lehet igazad van a driverek ügyében.
a fastbootban ha rányomok a rcoveryre akkor bejön egy fekvő robot a hasánál felkiáltójellel.itt ha megnyomom a power plusz Hangerő fel gombot bejön a recovery.
factory resetet nem engedi wipe cache megy. -
ShadowX
őstag
válasz
havri1 #22647 üzenetére
Hát eléggé kevés, gyakorlatilag azonnal zárul a launcher akármit indítasz el, főleg egy RAM igényesebb ROM esetén. Elgondolkodtam azon, hogy nem -e lehetne mondjuk egy másik (mondjuk hibás) telefonból a ramot átforrasztani (mondjuk Galaxy S Advance-ben is 768 van)...nem tudom felismerné -e a telefon...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
havri1 #22645 üzenetére
Én elixir-t használok, az is jóval kevesebbet mutat, mint az alkalmazások/futó alkalmazásokban. Szerintem vagy a gyári mutat szar értékeket, vagy más alapján mér.
Az elixirben ott van, hogy 37,5MB-nál zárja be az alkalmazásokat. Figyelgetni szoktam az éppen aktuális memót, lassulást, és nagyjából reális, amit írogat. A android saját memó mérőjét nem szoktam figyelgetni. -
RAID 2
aktív tag
válasz
havri1 #22178 üzenetére
A nyitott lakat még megvan, olvastam az előzményeket, de nem akar összejönni.
A nexus root tolkit 32 bites win7 alatt el sem akar indulni, 64 bites win 7 alatt elindul, de nem csinál semmit.
Mondjuk a 64 bites win7-re nem tudtam föltenni a rootoláshoz, bootloader niytáshoz szükséges drivereket, programokat, mert csak 32 biteshez valóm van.
Szóval most akkor a bootloader zárás és az unrootra lenne szükségem. -
Sifre
senior tag
-
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #22007 üzenetére
Szerintem ennyire nem egyszeru, mivel a MIUI-nak sajat processzei is vannak (framework meg hasonlok.
A Titanium backup tud olyat, hogy a mentes utan torli is az alkalmazast - elvileg azzal a masikon vissza is lehet tolteni.
Nekem azonban mondjuk egy MIUI-s hivas lista visszatoltes teljesen kipusztitja a normal tarcsazot - leven sokkal tobb info van a miui-ban tarolva. Gondolom mas az adatbazis, stb.
Szerintem a miui is hasznalhato, foleg ha jol belovod a background process limitet.
1-re allitva mindig van eleg memoria.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1306578
http://www.umnet.com/free-software/19930-exDialer_v20__A_miui_styled_smart_dialer
http://www.droid-guru.com/2012/02/16/how-toinstall-miui-styled-dialer-on-your-android-phone/
http://www.androidstatic.com/miui-launcher-apk-now-ported-for-all-devices
http://www.fullandroidapps.com/2011/11/ex-dialer-v32-miui-dialercontacts.html -
Sifre
senior tag
válasz
havri1 #22004 üzenetére
A Slimbean készítője lehet hogy csuklott egy kicsit tegnap. Kb. 1 hete volt fent a 3.0, és full wipe után is kissé darabosnak tűnt, de végülis működött. Aztán tegnap újra akartam indítani, mert nem indult el egy alkalmazás erre a Google logó után fekete kép fogad és többet nem bootolt be.
Most felraktam a stable CM10-et, és a sok negatív visszhang ellenére meg vagyok elégedve vele, nálam érzésre jobban fut mint a Slimbean.
-
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #21998 üzenetére
A legujabb miui tegnapelott jelent meg.
Valoban javult a teljesitmeny.A control panel meg mindig felejtos, de Marmite legujabb es Nstools egyutt szepen allitgatja a governor/freq/voltage/bln/bld beallitasokat. (ha governot not found uzenetet kapsz addig kell nyomni a repair permissions-t amig jo nem lesz. nekem is vagy harmadikra mukodik az NStools a kivant modon).
Raadasul az Nstools tud init.d-be beallitasokat letarolni - mar csak azt kene kitalalnom van-e init.d a MIUI-n (szerintem nincs es akkor telepiteni kell egy Busybox-ot ami init.d tamogatast csinal.
https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox
Innentol le lehet szedni az osszes Voodo/Bln/BLD szart - mert mindent az init.d-bol inditott Nstools beallitas csinal majd a telefon indulasakor. -
-
Szmoki
senior tag
válasz
havri1 #21775 üzenetére
szép tény és való. ezeket amiket felsoroltál pont nem használom ki,alig telefonálok,arra kevésre meg jó az alap
nekem azért hiányoznak belőle dolgok,pl power menünél a rebootnál lehessen recoverybe is bootolni,vagy ha hangerőt állítok ne csak egy dolgot lehessen állítani,hanem legyen ott a telefon,multimédia,ébresztő hangereje is.meg most az új verzió ami kijött elég szaggatós
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #21746 üzenetére
Slukkica valamelyik hozzászólásában benne van, hogy az LG levédette a drivereit és hogy ezért csak gagyi portolt Rom-okat lehet majd hozzá csinálni. Ez pontosan nem tudom mit jelent, de ha elindulsz ezen a vonalon, akkor utánajárhatsz. Meg lehet itt hallani burkolat-töredezésről is. Meg kell várni, hogy gyakorlatban hogy válik be, biztos lesz egy rakás teszt róla, ha azok jó eredménnyel zárnak csak akkor gondolkodnék a vételen. Biztos indul majd topic is hozzá, azt kell majd bujni.
-
szponzor
senior tag
válasz
havri1 #21746 üzenetére
Én is szívesen olvasnám Slukk részletesebb véleményét. Lehet, hogy a dizájn nem mindenkinek jön be, lehet, hogy másnak jobban tetszik az AMOLED és a legnagyobb hátrány, hogy nem AOSP-s, de ez a vas a most létező (egyik) legjobb és az A-15-ös Cortex-ek szélesebb körben történő megjelenéséig az is marad.
-
janston
aktív tag
válasz
havri1 #21691 üzenetére
Miért pont MIUI US? Én MIUIandroid-ról szoktam szedni, mert az US nem frissít minden héten, próbáltam utána járni, hogy mi a kettő között a különbség, de semmi érdekeset nem találtam.
Amúgy a témákkal most van egy kis balhé kínában..Réges régen Slukkica még asszem próbálkozott egy MIUI Black verzióval, kérdezd meg tőle hogy kell, jobbat jelenleg nem tudok. -
Szmoki
senior tag
válasz
havri1 #21595 üzenetére
akkor hogy ne erőlködj: én már kipucoltam appremoverrel,titanium backuppal,a lehető legtöbb mindent,a szabad memória meg is van 170,de a lockscreen laggol,a multitasking sz*r(zene+böngészőnél kimerült,játékot tálcára vagy mire le se tudod tenni,mert kilép) akkor olyan játékok amik simán futottak slimbean alatt,is szaggatnak és még van pár bakija. sajnos nem lehet megcsinálni normálisra,de addig is ott a slimbean ami perfect erre a telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest