- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
-
Slukkica
őstag
Köszönöm a vissza jelzéseket. A kernel folyamatos fejlesztés alatt van.
A JB kernelek mind teszt állapotban vannak. Nem véletlenül.Addig is ajánlom a Vplayer-t videó lejátszásra. Sok program nem fut JB-n. Illetve rosszul. Na meg a kernel is lehet a ludas.
A play store nekem nincs jelen. ICS alatt sem futottam bele. Tudsz egy log-ot csinálni esetleg? Abból több minden kiderülhet.
-
mgTerminator
veterán
Én viszont nagyjából minden beállítást értek, és mivel nekem jóval részletesebben be van állítva és már nagyon régóta jól működik, így beteszem nektek az én beállításaimat!
(igaz úgy volt h Dzsuri teszi be, de ő lusta volt, szal muszáj nekem megmenteni a jónépet)
Íme a képek:
Azt elfelejtettem lefényképezni hogy 13 szintet kell beállítani!
-
Dzsuri89
őstag
Ezt már néztem többször is, de nem tudtam rájönni, hogy mire jó konkrétan.
Le tudnád írni részletesen, vagy képernyőmentésekkel megmutatni, hogy nálad hogy van beállítva?(#16573) kolosanyi
Még jobban megnyugodtam.(#16575) N_A_S
Alapértelmezettként ki van kapcsolva minden nálam is. -
Dzsuri89
őstag
Az Opera frissítésében valamit nagyon durván elbas*hattak, ugyanis ha kimentem Titanium Backuppal a programot+adatot, majd egy másik romon (vagy akár ugyan az a rom, csak újra flashelve/gyári visszaállítva) visszatöltöm, akkor elindul, majd bezárul. Csak is akkor működik, ha törlöm belőle az adatokat, ami egyenlő a könyvjelzők elvesztésével... :@
-
Quqesz
nagyúr
sztem nem a wifid tartja ébren,inkább az os.nálam is vannak strigulák,pedig a wifi off+kijelző kikapcs.nézd meg a szinkronizálásokat is mi van beállítva és milyen sűrű időközönként.az is lehet v vmi app beragadt.
Nordorn
ha esetleg van kézközelben egy másik töltő nézd meg ott is zizeg-e.nekem pl fúrótöltö csinált ilyet.a töltő tranyója csinálja a hangot.elvileg mindegyiknek van hangja,csak a "hangereje"változó.menj közel pár elektromos készülék tápjához és meghallod.de lehet a dokkoló is az oka,sztem próbálj ki egy másik töltőt mindenféleképp.(földelési gond esetleg).hátlapot vedd le és rakd fel újra,hátha......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest