- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
lafaty80 #22985 üzenetére
Írd is ki, hogy az NRT a Nexus Root Toolkit, mert mozaikszavakkal dobálózva fogalma se lesz az ide betérőknek, hogy miről beszélsz.
-
r00r1
aktív tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lafaty80 #20416 üzenetére
Nem szedtem le rosszat sajnos... Ugyan abból a részből a 4.1.2 simán felment.
De nyugodtan linkeld be, ami szerinted a helyes és letöltöm.
Múltkor nem foglalkoztam azzal a másik toolkittel, nem volt kedvem vele szenvedni az elején. Az általam használt toolkitnél egyszerűbbet úgy se láttam még. :-D -
sto1911
veterán
válasz
lafaty80 #19406 üzenetére
tartozék alatt usb kábelt és a töltő fejet értjük? - igen
Ami zavar hogy 150 karakterben kell összeírnom hogy mi a pontos hiba. Persze hogy nem sikerült így. - en egy papirra angolul felirtam es bedobtam a dobozba, plusz emailben is megirtam a helpdesknek. Aztan hogy azokbol mi jutott el a szerelokhoz, az jo kerdes.
Valahol, valahogy érdemes/kellene jeleznem, hogy ha olyan hibát találnak, ami szerintük nem garanciális, akkor értesítsenek, hogy kérem-e a javítást? - szolnak ok, hidd el
-
Crogan
tag
válasz
lafaty80 #19006 üzenetére
Gondolom az Asus oldalán regisztráltad a tabot.Beleraktam az erdeti dobozába mellé a töltő meg a kábel.Gar papírt nehogy bele rakd.A széria szám alapján javítják mindegy hogy van hozzá papírod vagy nincs.Meg persze előbb beszélsz az ügyfélszolgálatossal utána papír kitöltése a honlap hibabejelentési pontjánál(eee series).
Ezután jön vissza az email az rma számoddal,meg mégegy email a futárcégtől.Nagyjából ennyi. -
beloadjoker
őstag
válasz
lafaty80 #19006 üzenetére
ő hát igen
megmondom őszintén egy nexus terméktől azt vártam hogy nem kell majd főzött romot használni meg másik kernelt hogy normálisan használható legyen.. dehát ez van.
a kérdésre viszont tudnál válaszolni ? szóval a toolkit jó 4.4.2höz is ? ja és még egy kérdés a toolkitnek a bootloader nyitáshoz és rootoláshoz kell netkapcsolat ? -
totasen
csendes tag
válasz
lafaty80 #16756 üzenetére
Nagyon köszönöm a tanácsodat, de éjszaka üresjáratban használtam az eszemet, és reggelre magam is arra jutottam, hogy ez lesz a következő próbálkozásom.
Most hajnalban meg is tettem. Siker ezzel és a korábbi tanácsoddal kapcsolatosan is.
Még egyszer nagyon köszönöm a tanácsaidat. -
bAtt001
addikt
válasz
lafaty80 #15922 üzenetére
hát amíg nem gyárt a google magának minden alkatrészt mindig lehetnek fennakadások, és most elég nagyot kavart a neten ez, mindenhol erről olvasni. elvileg már n4-nél is ez volt a helyzet de utána csak megoldották. mert az milyen már h pont egy nexuson nem tudod visszaállítani a gyári állapotot mert nincs miről...
-
Sterilzona
senior tag
válasz
lafaty80 #15459 üzenetére
Igen.
De ha jól emlékszek, akkor ( lehet rossz számokat írok ) 4.1.2 nél rootoltam talán, s a kövi, 4.2.2 meg felment simán, tehát akkor már rootoltan frissített. Sőt, van fent rootkeeper progi is, gondolom azért tettem fel, hogy frissítés után is megmaradjon roootÚgy látszik, 4.3 nál, gond lehet a régi root.
s most, megrpóbálom újra ?
Szerencsére rendszer felállt a hiba után, na az kellett volna még, ha utána el sem indul a rendszer -
wex|RH
csendes tag
válasz
lafaty80 #15351 üzenetére
Minden bill kombót kipróbáltam. Ugyan olyan sötét marad a képernyő.
A lecsatlakozás hangot hallom pc-ről (unplug usb cable).
Mikor vissza dugom akkor ismeretlen usb eszközt ír ki az eszközkezelő.
Majd ismét.
Akkor pedig APX interface-el teszi be az eszközkezelő.Szerviz lesz ebből.
Hol javítják ezeket? Külföldön?Most hogy a T-mobile is betette a kínálatába. Esetleg a T-pontok szervizelhetik a nexus 7-t magyarországon?
-
assemble
addikt
válasz
lafaty80 #12878 üzenetére
Hat igen, jobb az ilyenekkel figyelni, hasonlo esetrol olvastam mar (bar az mas platformon volt), ahol a gyerek valami tobb ezer dollart koltott in-app vetelekre, ott asszem mondjuk nagy botrany lett belole es visszakaptam talan a penzt valahogy.
A Play Store app beallitasaiban ha raksz egy PIN-t, es beallitod h PIN-t kerjen vasarlaskor, akkor sztem kevesbe tortenhetne ilyesmi.
Vagy talan biztosabb megoldas lenne ha nyitnal neki egy kulon profilt a tablan ahova be se allitanad a gmail-es cuccaidat, es a sajatodat pedig lejelszoznad, ugy valszeg plane nem tudna ilyesmiket csinalni. -
Drachoo
senior tag
válasz
lafaty80 #12601 üzenetére
"Mondjuk a tuning cpu 1300Mz + gpu 520MHz nálam csak. Így eddig minden akadásmentes "
Na ezt tegyük tisztába. Az 500 Mhz-es proci az nem a gpu. Az egy teljes értékű proci, lehúzott órajellel aminek 500 Mhz a maximuma. Amikor nem használod a tabod és csak szinkronizál ez dolgozik. Tehát 4+1 magos az nvidia tegra 3.
-
sto1911
veterán
válasz
lafaty80 #12345 üzenetére
Meg en is hozzatennek az elozoekhez:
- kepernyvibralas NEM szoftveres hiba, ket okbol mondom ezt: 1) ha az lenne, akkor megoldottak volna regen, akar gyari akar custom romokkal 2) az en gepem akksicseren volt, es azota +2 ora a screen time es megszunt a villodas
- a futaros gari NEM = a kulfoldi javitassal
- tokmindegy, hogy ki javitja, verni lehet az asztalt az Asus helpdesken, azert vannak
- a futarcegek meg rohadtul nem egy nap alatt viszik barhova a cuccot, a tablet hamarabb kiert a csehekhez, mint a laptop pestre
- ocsemnek valamelyik elozo Nexus teloja van, hazhoz jottek kijelzot cserelni, 10 perc alatt megvolt
-
törölt tag
válasz
lafaty80 #11833 üzenetére
Lenne pár kérdésem
Közben van olyan amire rájöttem magamtól is
1. a virtuális billentyűzetnél rájöttem, hogy afelett a betű felett kell tartanom a ujjamat amelyiknek van ékezetes változata is. Haverom mondta, hogy elvileg van olyan billentyűzet is, amelyik eleve "teljes" magyar. MOndjuk én elvagyok ezzel is, de a váltást javasoljátok annak sem vagyok ellene.2. Asztali parancsikonok törlése. Ennek egy módja van? Magyarán nyomva tartom a parancsikont majd a balsarokban lévő x felé húzom?
3. Alkalmazások bezárása: PL Google Chrome. Alul van három ikon.
A jobb oldalira koppintva megjelenik az alkalmazás választó és ott kihúzva a jobb szélre bezáródik. Ez az egyetlen, és legrövidebb módja?
Bocs, csak az első androidos Tabletem, sőt az első tabletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest