- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Időközben segítettek, úgyhogy sztornó.
Hátha mást is érdekel:15 nap 21 óra - > nexus 5
16 nap 14 óra - > nexus 7(2013)
18 nap 23 óra - > nexus 4
19 nap 2 óra - > nexus 7
19 nap 3 óra - > nexus 10Ha tényleg 16-án jelentik be hivatalosan, akkor ezen számok átlagát nézve November 1-én érkezik az új rendszer +/- 1 nap.
Úr isten, de péntek van...
-
törölt tag
Köszi, akkor belinkelem, hogy más is könnyen megtalálja:
Baráti ára van, mondjuk picit furább, meg helyigényesebb mint egy Nexus 7+ OTG kábel + Prendrive triumvirátusa, de sokkal tovább lehet töltő nélkül netezni, ha az ember úton van
-
s3nsitivity
addikt
Csak ezt az emberek 90%-a keveri.
A root az csak rendszergazda jog végülis és csak az akkori rendszerre vonatkozik bár az emberek nagyrésze ezt általánosítja azzal, hogy akkor rott után mehet recovery, kernel, rom stb. Pedig semmi közük egymáshoz.
Ha a rom amit felraksz nem lenne pre rooted akkor nyitott bl-el meg costum recoveryvel lenne egy root nélküli rendszered de semmi probléma nem lenne vele. -
CoolBoy323
nagyúr
A gyári 4.4.4-gyel eddig 2x töltöttem, szóval az én véleményem nem lesz releváns
Feltettem én is a CM-et, nagyon király
Android L témával nagyon menő
A PC-s telepítő nem a legfrissebbet teszi fel, és nem is talál frissítést a tab, pedig van... Majd ha lesz kedvem manuálisan frissítem az M8-ra.
Sebességügyileg gyorsabb szerintem is!
-
lafaty80
addikt
Mindenki szeret hivatkozni valamire, de el is olvassa azt?
"
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
"Kiemelve az a rész, amit kiskapuként használhatnak (és ezek szerint használnak is)
-
tyll30
tag
-
Cyrin
addikt
nekem random újraindulási gondom volt vele, bevittem elmondtam meg se nézték, 3 napon belüli volta miatt azonnal adtak egy másikat az edigitalnál.
régebben a telefonommal is így jártam, na az pont ezt csinált hogy nem töltött fel, azt is 3 napon belül azonnal cserélték a vodánál. -
r00r1
aktív tag
Továbbá:
A 72 órás cseregaranciát nem vehetem igénybe, mindenképp meg kell várni, míg a szerviz átnézi... WTF???
Nem azért van a 3 nap, hogy akkor azonnal cseréli egy újra?"Amennyiben olyan termékről van szó, amely a az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében szerepel, és az igényünket három munkanapon belül érvényesítjük, úgy a forgalmazó nem vizsgálhatja a csere előtt, hogy a hiba oka a vásárlást követően keletkezett-e (azaz például gyártási eredetű) köteles azt nyomban kicserélni.
A Legfelsőbb Bíróság álláspontja is az, hogy a meghibásodott fogyasztási cikket a forgalmazó - három munkanapon belüli érvényesítés esetén - köteles kicserélni (EBH2007.1744)"
Nekem ebből ez tűnik ki.
Szerintetek? Elég fontos lenne...
A probléma, hogy recseg a készülék hátlapja, ill csak 55%-ig tölt az akksi, és elég hangosan zizeg, miközben tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest