- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #25469 üzenetére
Nem a linuxos fastboot, hanem a tabon levo. Azaz a bootloaderre gondoltam, csak koran volt
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #25467 üzenetére
Regebbi fastboot verzio kell neki esetleg?
-
bencsikgab
tag
válasz
beloadjoker #25443 üzenetére
Úgy látom,hogy valamit variálhattak a szállítási díjakkal, mert most 2 dock + 2 adapterfej esetén 1863Ft-ra jön ki a szállítás - ez fejenként 931,5Ft, míg ha külön-külön rendelnénk, akkor 920Ft-ért hozzák házhoz a cuccokat.
-
[Ixub]
tag
válasz
beloadjoker #25425 üzenetére
Köszi szépen.
-
flegga92
senior tag
válasz
beloadjoker #25420 üzenetére
Ez nagyon jó töltő, már jó ideje nyúzom elég rendesen.
-
snooze
veterán
válasz
beloadjoker #25420 üzenetére
Szerinted azok a megbízható boltok honnan veszik?ugyanazt itthon 1250ft-ért láttam +posta a notebook.hu-n
-
snooze
veterán
válasz
beloadjoker #25418 üzenetére
én 5v 2A-eset vettem az ebay-en 423ft-ért,ingyenes szállitással..
-
Oldman2
nagyúr
válasz
beloadjoker #25392 üzenetére
Ma megkaptam a kicsikét, 3 év után nosztalgikus érzés volt újból kézbe vennem (amikor itthon megjelent, volt egy 16GB-os).
:-)Ahogy olvasom az archívumban, lehetséges hozzá "felébresztős" Smart Covert is használni.
Tudna valaki ilyet ajánlani ?
-
válasz
beloadjoker #25390 üzenetére
Sziasztok!
Hasonlót szeretnék kérdezni, a felségemnek van egy 2012-es N7-ese 5.1-gyel.
Panaszkodott, hogy mostanában nagyon lassú; megnéztem és tényleg katasztrófa, egy laggtenger, sok-sok másodperc (10 sec fölött) mire megnyit egy ES fileexplorert. Csináltam rajta factory resetet kb. 10 napja, tegnap nézem, ismét belassult teljesen.
Full alap appok vannak rajta + a popcorntime. De utóbbi rajta van az én telómon is, és annak semmi baja.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mit érdemes?
Nincs tapasztalatom főzőtt ROM telepítésben. Tegyem fel rá a 4.4.4-et esetleg?Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
beloadjoker #25390 üzenetére
Köszi, de elírtam.
Egy 2012-est veszek, amire kell arra ez is bőven elegendő lesz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
beloadjoker #25388 üzenetére
Ezek a Slukica főzött ROM-ok pontosan merrefelé érhetőek el?
1-2 nap én én is egy 2013-as N7 tulajdonosa leszek...
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #25374 üzenetére
Igazábol majd eladni akarom csak gondoltam megkérdezem h mennyi lenne az az ár ami reális érte...igen 32 gb os a tab, az kimaradt
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #25297 üzenetére
grouper-Kernel-r8_601_slukk.zip
Kernel source:https://github.com/slukk/android-tegra3-grouper
Itt megnézheted hogy miket tud a kernelÉn elkérném tesztelni légyszi leírnád hogy milyen romhoz ajánlod esetleg te hogy használod stb+how to install milyen wipe stb?
6.0.1-es rom-on tesztelve de elképzelhető hogy lollipop-on is működik. Ezt nem néztem.A kernel autómatikusan felismeri és kezeli ez ext4-en és f2fs-en működő rom-okat. Egy dologra kell csak figyelni a /system csak ext4 lehet!!
Telepíteni ugyan úgy kell minden minden kernelt. Semmi különbség nincsen. Én wipe-ot sem csináltam.És még lenne kérdésem stickmount+Paragon exFAT, NTFS & HFS-t használ mindenki vagy van ennél jobb módszer?
Jó módszer mert így akkor is múködnek a dolgok ha a rom nem támogatja az automountotÉs külső hddre nekem elég fura a torrentezés, ezzel kapcsolatban van valakinek valami javaslata?
Erre szerintem kevés ez a tab -
stigma
addikt
válasz
beloadjoker #25292 üzenetére
oks, megpróbálok majd.
Logout cikk lehet felesleges lesz mert elég sok youtub-os video van ahol elég jól látható hit és hogy csinál az ember. De ha rá vetemedem akkor írok természetesen. -
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #25274 üzenetére
*bocs targytalan most olvaeom hogy mar twrp tamogatja az egeret
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
beloadjoker #25232 üzenetére
Az lenne a problémám, hogy sehogy sem tudom az USB drivert feltenni. Eszközkezelőben sem látni a tabletet. Windows 10 ről van szó. Azt használnám én is, ha sikerülne a drivert feltenni
-
pászka
tag
válasz
beloadjoker #25148 üzenetére
Köszönöm, igen utánaolvasva én is erre akadtam. Maradván a lollinál az optipop variációt szedtem le. Most épp itt állok mert még nem világos mit mi után és hogyan kell csinálni. Eddig csak egyszer cseréltem romot egy régebbi telómon. De még ez is érdekes lehet.
-
válasz
beloadjoker #25134 üzenetére
Anyumnak lesz karácsonyra
Vettem neki egy ilyen csodát, mert ami most van egy hulladék prestigio foshalmaz, na azt mindennek nevezném, csak tabletnek nem...
Őszintén szólva lehet maradok ext4-en... anyu nem power user, abszolút nem érezné a pluszt, nekem meg nincs kedvem szenvedni vele
Ha az a Lolli ROM tényleg van olyan jó mint egy KK, akkor kipróbálom holnap
-
Dolphine
addikt
válasz
beloadjoker #25134 üzenetére
Sziasztok!
Ha már OnePlus tábor...
Én a gyári 5.1.1-et használom a Nexus 7-en. Minimális szinkronizáció, csak főképernyőn van kevés widget. Úgy hasít így, mint a szél!
-
mobilizmo
addikt
válasz
beloadjoker #25094 üzenetére
Sikerült NRT-vel visszaállítani a TWRP-t működőre. Köszi a tanácsot.
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #25053 üzenetére
Jelenleg annyival tudom ezt kiegészíteni hogy:
Egy hete vissza álltam ext4-re, ennek az az oka hogy csinálok és tesztelek egy 6.0 alapú saját romot amit f2fs lesz de jelenleg még nem az, emiatt kellett egy használható ext-es ROM.
Nos tapasztalat:
simpletsm-102014-nexus-7
AZ itt lévő romot használom. GAPPS is fenn van!!!! NEm hittem volna hogy anno ennyire jó rom-ot csináltam de veri az edddig használt 4.4.4-es alapú f2fs rom-ot/ de tényleg /
- ja és nem art-on van! úgy még gyorsabb lenneA használt file rendszer, ext4-en van (/system, /data, és minden cache is) ezt tudom ajánljam!! Be kell ismerjem még annak is tudom ajánlani aki full vagy half f2fs-en van!
Elgondolkoztam ezen rom\kernel\gapps trió mit tudhat f2fs file rendszeren.
Nos ha lesz egy kis időm, majd kiderülIme amiról eddig beszéltem, nyugottan toljátok fel
Szerk:
A kernel lemaradt ami nagyon fontos:
https://app.box.com/s/btymzi1dv961porre4h6 -
bringasisti
őstag
válasz
beloadjoker #25055 üzenetére
Már van másik ezért minden pénz több mintha a polcon porosodik. Köszi a választ
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #25049 üzenetére
+ (#25050) dajkapeter: Tanultam a Nexus 7-en begyűjtött tapasztalatokból, és az Operát, illetve a Firefoxot feltettem a Leon telefonomra is, szerencsére áthelyezhető SD kártyára.
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #25047 üzenetére
Van egy kis érdekesség azért, vagy ha úgy jobban tetszik párhuzam : itt a topicban is rengeteg panasz volt a Lollipop rendszer és a Nexus 7 2012 duójára különös tekintettel ha a Chrome is szóba került. Magam is elkönyveltem, hogy régi már a táblagép és a 5.0-s Android fejlesztésénél mostoha gyerekként bánt vele a Google...
A fenti kép a 2015-ös LG Leon telefonomon készült, magáért beszél azt hiszem.
Szó szerint beállt a rendszer.
Ami azért öröm mert az a konklúzió jött le belőle, hogy nem a régi Nexus a probléma oka.
-
Játékos
addikt
válasz
beloadjoker #25021 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a hozzászólást. Most próbálkozom vele, de rögtön az első megoldás azt írja, hogy töltsem le, pakoljam a memóriakártyára, majd bootoljak recovery-módban. Ezt hogy tudom elérni ezen a gépen, ha nem tudok semmit rá telepíteni?
Előre is köszönöm! -
88k.adam
csendes tag
válasz
beloadjoker #25011 üzenetére
És tényleg. Általában tartok a Terminaltól, mert nem vagyunk nagy barátok, de ez simán ment, köszi a tippet!
Szokásos következő kérdés: most felraktam a legújabb cm 12-t (20151007) próbaképp, de egy stabil-gyors ROM-ot keresek, nem baj, ha nem a legfrissebb. Mit érdemes mostanság? Az összefoglalóban csak régebbieket találtam.
Köszi!
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #24988 üzenetére
FR előtt filóztam rajta, hogy mi is legyen vele, szóba került, hogy családi ajándék lesz, alkatrészenként eladom stb... de aztán jött az FR, és megint olyan mint régen volt, amikor megvettem. A Dokkolót jó áron lehetne eladni, de szerintem nekem nem érné meg, főleg ha a cucc bír még pár évet. Már így is megszolgálta az idejét egyébként. Magát a tabletet, nem adnám el 20K-ért, akkor sem ha 48-ért vettem újonnan, ha meg annyi lett volna mint nem T-seknek 80K, akkor meg pláne. Eladni a 2013 megjelenése előtt lett volna ideális talán, de már biztosan nem az. Ennyi pénzért - most nem számolom a dokkolót -, egy belépőkategóriás 4-4,5"-os telefont kap az ember, kevesebb RAM-mal, vagy jó esetben ugyanennyivel, meg régebbi Androiddal. Táblagépet meg nem, ez pedig mégiscsak egy Nexus 7!
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #24986 üzenetére
Igen, ez már vállalható, bár a gyárinak párja nincs
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #24984 üzenetére
LOL
-
Pow
tag
válasz
beloadjoker #24871 üzenetére
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #24861 üzenetére
Szia
nem az én az Optipop-ot használom jelenleg.Vissza tudod nézni a hozzá szólásomat vagy rá tudsz kersni a rom-ra
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #24857 üzenetére
Mondjuk alapból se jó az a teló...
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #24855 üzenetére
Hát igen, de attól még jó termék ráadásul az az almás termékek nagyrésze is megkapja a maga frssítését pedig némelyik lassab mint ez a masina és mégis támogatott még, ha nagyon akarnák akkor adnának ki rá új rendszert de ez is arról szól mint minden h vegyél újat, ha frisebbet szeretnél, de hátha majd a + frissités segít a dolgon vagy majd valaki eszkábál rá valamit
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #24851 üzenetére
Köszi a ciket, szerény nyelvtudássommal azt bogoztam ki h nem kapja meg az N7 se de mondjk külön nem írták ki a 3G degondolom az is bele tartozik, bár jó lett volna mert egy ilyen frissítés nem ártott volna neki, csak elönyére válhattot volna föleg a ram kezelés meg ilyenek... De a javításokat amiket kap, olyat már kapott, mert nekem olyan hibám volt h a 3G nél h kb egy nap alatt lemetült most újra 4.4.4 en vagyok ott nincs ilyen gond de addig nem akarok tovább frisíteni míg ezt nem javítjàk ki, erről nem tudsz valamit? És n5 re nálunk kb mikolr adják ki a frisítést oktober 5 után várható? És gondolom n7 re nem êrdemes külön feltenni a 6,0 ált mert gondolom instabil lenne és fagyogatna.... Nah meg akkor nem lehetne vissza tenni a régi rendszert nem? Elöre is köszi a választ...
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #24846 üzenetére
Helló, igen a 2012 N7 re gondoltam h kiadják föleg, h a 3G verziónála a legutolsó verzióban volt egy elég nagy hiba gondolom nem ártana javítani és ha 3 évig megkaptan akkor ez már nem oszt szoroz mert hardveresen is alkalmas lenne rá azért kérdeztem de majd ugy is kiderül viszont a N5 az biztos megkapja 😊
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #24846 üzenetére
Marmint ugy erted >>itthon<< meregdraga lesz? Mert a 600$ egyaltalan nem draga ott, ahol dollarban fizetnek...
-
lafaty80
addikt
válasz
beloadjoker #24828 üzenetére
Ez van, benéztem... így viszont tárgytalan a kérdésem
-
lafaty80
addikt
válasz
beloadjoker #24821 üzenetére
gapps nélkül?? Azért pár dolog kellene azokból nekem
-
lafaty80
addikt
válasz
beloadjoker #24807 üzenetére
Szemezgetek ezzel a megoldással, már nagyon idegesít a készülék laggolása.
Próbáltam tiszta telepítéssel: 4.3, 4.4, 4.4, 5.0 5.1 -> de most már szinte mindegyiknél akadozik, lassú a rendszer. Pedig emlékeim szerint a 4.3-al veszett gyors volt.
Stabil és gyors ez a rom + f2fs páros? használja valaki napi szinten is?
-
boda.adam967
csendes tag
válasz
beloadjoker #24811 üzenetére
szia szerinted csak 25 ft ér meg ez így kompletten? Már csak azért is mert maga a dokkoló is több 10-ezerért árulják a netten, ebay meg hasonlók, és ahoz képest még egy nagyon erős gép a mai napig, már semminek sincs értéke sajnos...
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
beloadjoker #24624 üzenetére
Szia sajna az enyém is betört. Tudnál linkelni egy jó ebay eladót akitőlbátran rendeletek? Kerettel együtt kellene,gondolom az LCD és a digitizer egyben van itt. Előre is köszi.
-
zolomon17
senior tag
válasz
beloadjoker #24643 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Ha hazaballagtam megpróbálom, az egyik tuti jó lesz
-
zolomon17
senior tag
válasz
beloadjoker #24641 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet. OTG kábel van, próbáltam is, de mikor a Mount-ba belépek, nem hajlandó csatlakoztatni.
WugFresh-ben láttam egy screenshot-on hogy van egy ilyen:Erre a funkcióra gondoltál a NRT esetén?
-
ztibor
senior tag
válasz
beloadjoker #24624 üzenetére
Köszi a választ. Nehezítés hogy ha jól láttam akkor 3g-s (a bnőm nem tudta megmondani :-D), mert kiírta hogy nincs kártya behelyezve.
Mivel kimondottan 3g-shez feltüntetett cuccot nem találtam, így ha jól láttam, az lcd, akkor is ugyanaz, csak a keretet kell majd lebűvölni a régiről?
Gondolom az aliexpress ugyanugy játszik mint az ebay, ahogy láttam, ott is főleg kínából küldik.
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #24543 üzenetére
Bocs mindig kicsúszok a szerkesztési időből
Most látom hogy twrpben van forgatási lehetőség
-
Slukkica
őstag
válasz
beloadjoker #24542 üzenetére
Cwm is jó abban az esetben ha tud f2fs - re formázni. Szerintem nem de ezt csak tippelem, nem tudom hogy így van - e.
A CyanogenMod kernel van lecserélve Metalice kernelre. Valamint a telepítő script van felkészítve a full f2fs - re való telepítéshez. Egyéb teljesen eredeti CM. -
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #24542 üzenetére
Már nem annyira fontos, volt egy donorom is annak csak a felső negyede nem érzékel majd azzal megpróbálom hátha twrp-t tudom irányítani /remélem jó helyen vannak a vezérők/
Itt egy kép hogy hol nem érzékel most ez: -
Nite
őstag
válasz
beloadjoker #22512 üzenetére
baratnom hasznalja, neki egy gyengecske galaxy trend plus melett is kegyetlen lassunak tunik mar, hat meg nekem a nexus 5 mellett
es igen, valoban a 2012-es 3g-s verzio, 3 nappal a nexus 5-m utan mar megkapta OTA-n, de bar ne kapta volna
foleg, hogy ugy nez ki, hogy a wifi-s verzio van rajta
(#22515) Bozek: ennel jobban sajnos nem tudok bizonyitani, bar oszinten szolva nem az en bajom, ha nem hiszitek el
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #22316 üzenetére
Uhh benéztem
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #22314 üzenetére
Engem majd e két konstrukció érdekel, ezek közül kell majd választanom:
Platina szintű ügyfelek vagyunk, és Net & Roll S is van
-
Horpe
csendes tag
válasz
beloadjoker #22155 üzenetére
Köszönöm.
Holnap lesz időm meg kedvem majd megnézem! -
Integra
titán
válasz
beloadjoker #21847 üzenetére
ok, megvan, kitömörítettem az image filet és ott a flash-all is, most egy folderbren van eddig az összes, leszámítva a képen látható
hm
can't start, because adbwinapi.dll is missing from your coumputer. -
Integra
titán
válasz
beloadjoker #21845 üzenetére
ezt nézem
nekem ilyen flash-all.bat file nincsen, pedig amit kért, letöltöttem -
flegga92
senior tag
válasz
beloadjoker #21758 üzenetére
Nekem az MX a FULLHD sorozatrészt is simán elvitte ugyan ezekkel a feltételekkel. Viszont csak szoftveres beállítással tökéletes. HW-dekóddal hol kép nem volt, hol hang nem. Kodeket feltetted?
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
beloadjoker #21754 üzenetére
Nem.
Mármint nem működik. XDA-n is kérdezgetik, de az más tészta... és most látom te voltál az egyik ilyen kérdező
.
-
bAtt001
addikt
válasz
beloadjoker #21597 üzenetére
itt az igazság
olvasgatni rajta, netezgetni türelmesen tökéletes, játszani sosem volt jó tableten, telefonon arra vegyen az ember nintendót meg psp izét. 2 éves készülék a mai világban őskövületnek számit örüljünk h frissitést kap még
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
beloadjoker #21480 üzenetére
Na, ez jó hír!
-
markussandor
senior tag
válasz
beloadjoker #21050 üzenetére
én is linux alól használom a toolkitet, és tökéletesen megy
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Ha linuxok vagy tudnod kéne, hogy a rootnak semmi köze ehhez.
Amúgy párral fentebb írtam le a fastboot parancsokat.
-
beloadjoker
őstag
válasz
oké megvan
-
Kreash
aktív tag
válasz
beloadjoker #20828 üzenetére
Vaterán van egy eladó 6 ért, bár nem elég egyértelmű, hogy melyik modellhez van 2012/2013.
Én is gondolkoztam rajta, de mivel van egy Logitech k400r -em, és tökéletesen működik vele, igy lemondtam róla.
/Nexus 7 Minisuite Bloutooth billentyűzet / -
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20735 üzenetére
A linkemen lepj kapcsolatba a sraccal, velem segitokesz volt, szerintem segit neked is.
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20732 üzenetére
Nala lehet hogy van, a nem 3G-shez innen volt, de valahol abbahagyta.
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #20682 üzenetére
Hát nekem évekkel ezelőtt amikor terjedni kezdtek a táblagépek akkor voltak ilyen gondolataim, hogy kidobott pénz, meg nekem nem lesz sem ilyenre szükségem, sem okostelefonra (manapság meg nem lennék meg nélkülük). Úgy voltam vele, hogy akkor már egy laptop. Aztán gyökeresen megvátltozott a véleményem... ehhez az is kellett, hogy a szolgáltatóm egy vadonatúj készüléket kínáljon verhetetlen áron, így az N7 érkezett elsőként, és minden addigi aggályomat eloszlatta. Pedig előtte olyan tőlem idegennek tűnt, hogy egy kapacitív kijelzőn gépeljek, és dolgozzak. Sohasem játszom rajta, de azt laptopon sem tenném. Ha úton vagyok azért, mert csak feleslegesen merítené az akkumulátort, drasztikusan lecsökkentve a rendelkezésre állási időt, dokkolón megint nem játszok, úti töltőről még elképzelhető lenne, de arról sem szoktam. Van egy NFS Most Wanted vásárolva rá Google Play-ről de csak a helyet fogja
Manapság egyáltalán nem gondolok arra, hogy laptopot vegyek. Inkább ahelyett egy PS4-et. 48 k-ért amúgysem lehetne még egy olcsó laptopot sem venni újonnan, de ha lehetne sem igen érdekelne. Ez sokkal kisebb helyet foglal el, HD-ben lehet rajta filmet nézni, böngészni, közösségi funkciókat elérni stb. Sosem vásároltam még használt portékát pedig már majdnem 33 vagyok
Minden évben cserélni én is feleslegesnek tartom. Két vagy három évente újat venni viszont jó dolog úgy, hogy a régebbit odaadom valamelyik családtagomnak.
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #20679 üzenetére
Hát én úgy vagyok vele, hogy 2013-asra már csak nyomott áron pályáznék. Igaz nekem nyomott áron jött T-től a 2012-es verzió is. A következő nekem az N8 lesz, amennyiben a T-nél kapható lesz.
-
Adam8199
tag
válasz
beloadjoker #20655 üzenetére
Gondolom ha közbe töltöm a tabot nem lehet ilyen bajom.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
beloadjoker #20648 üzenetére
én is hasonlót csináltam és lényegesen jobb a wifi mint a gyári antennával, hátlapot meg nem lehet tönkretenni ezzel a művelettel.
-
válasz
beloadjoker #20639 üzenetére
Felraktam a "normál" tehát F2FS nélküli legfrisebb stabil kiadású SlimKat-et azt cső. Hugomnak jó lesz az...
-
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20570 üzenetére
én anno 4.000 vettem a Luxepadot. Aquaban most 9000
a régebbi verzió is ezen az áron fut. WTF???
4-5000 a legolcsóbb szerintem. Én ezt venném. Jó sok funkció billentyű, ipon, és 2 év gari.
egérből meg ez van nekem a görgőm valamiért szar. szerintem nem típus hiba. ki kell próbálni előtte ott az üzletben!!! szóval vigyél elemet is hozzá, mert van amihez nem adnak.
-
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20567 üzenetére
genius Luxepad 9000 BT bill, és az egerem egy modecom noname fos, de a célnak megfelelt a 12esen és most a 13ason.
Ja és BT billt, olcsón csak angol kiosztással kapsz, de android felismeri és magyarra rakja, edetleg átmatricázhatod, ha meg valami funkciót nem oszt ki magyarra ( sokszor előfordul) akkor PLAYből external keyboard prot töltsd le és teljesen át lehet bindelni a billt.
-
mexel
veterán
válasz
beloadjoker #20535 üzenetére
Megtiltották a beavatkozást mert nem értenek hozzá, és nagy pénzért telepíttetik a progikat rá
Ha enélkül nem megy a hotspot akkor kitalálok valami mást, bár nagyon kellene, igen fontos lenne. -
mexel
veterán
válasz
beloadjoker #20533 üzenetére
Köszönöm, de ez kellene de ha jól tudom ezek csak rootolt készüléken jók, és ezt a cégest nem rootolhatom.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20495 üzenetére
Sajnos többet nem tudok segíteni nem foglalkoztam még ezzel a témával.Sok sikert a megoldás kereséséhez.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20493 üzenetére
ez cwm vagy twrp ből felrakható de mivel ez grouper hez van ezért neked nem tudom hogy jó lessz e.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20489 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20489 üzenetére
Szerintem egy fastboot boot image_fajl (nem flash!) paranccsal nezd meg egyaltalan bebootol-e vele.
Ha bootol, akkor irj abba a forumba, hogy hogy kell felrakni. TWRP nem latja?ÁKK? Az mi?
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20484 üzenetére
A .tar file-t én eddig még csak samsung telónál láttam odinnal lehet telepíteni, odin viszont biztos hogy nem megy nexussal. Ahonnét töltötted a kernelt ott nincs telepítési infó?
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20484 üzenetére
Szerintem nem tar-t kell feraknod, hanem pl. fastbottal az img-t, de egy forrassal tobbre mennenk.
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20482 üzenetére
Az egy HTC nevu fajl, biztos jot toltottel le? Honnan van egyaltalan?
-
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20476 üzenetére
Most 4.4.2 kell vagy 4.2.2?
Szerk. ok, de megkerdezted mar parszor, majd aki tud ajanlani romot, az ajanl, ne ird be felnaponta.
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #20473 üzenetére
Senki ? :S na akkor majd holnap romolok ma mar nem
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20457 üzenetére
Neten keresve biztosan lehet sok kapcsolást találni tudod google a barátod.
Például ez a leirás is jó. -
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20457 üzenetére
Ahhoz olyan kernel is kell, simán rádugod nem fog tölteni.
gabesszg: szerintem simán lehet, ha nincsenek rajta fontos adatok, akkor egy reset is mehet.
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20451 üzenetére
Estleg ha elég ügyes vagy házilag olis lehet csinálni, nem olyan bonyolult dolog. Én pl ps2-usb átalakítóbol csináltam és remekül működik.
Például így. -
sto1911
veterán
válasz
beloadjoker #20451 üzenetére
Neha hasznalok, ebayes 1 dollaros megoldas.
-
Muki94
aktív tag
válasz
beloadjoker #20357 üzenetére
Működik? Gondolom jártál már sikerrel...
-
Muki94
aktív tag
válasz
beloadjoker #20355 üzenetére
Nem találkoztam még ilyen kernel beállítással sajnos...külső szoftverrel nem hiszem, hogy ebbe bele lehet nyúlni, mert elég mélyen történik a töltésszabályzás, de lehet, hogy tévedek.
Miért kell wifi stick? Messze van a router? -
Muki94
aktív tag
válasz
beloadjoker #20350 üzenetére
Ez így működőképes. Ami a laptopba megy, az 4 vezetékes usb csati, ergo teljes értékű.
Ami szabadon van, az pedig csak táplálásra szolgál, minden gond nélkül menne.
Viszont figyelj arra, hogy a winyót csak úgy dugd az N7-re, hogy a töltő már csatlakoztatva van. Nem hiszem, hogy a tab szereti, ha az USB aljzat 500mA-rel le van terhelve.
Ellenben a töltő valószínűleg töltené a tabot is, bár nem tudom, hogy OTG használatakor mennyire életképes. Ki kell próbálni. -
Tim82
félisten
válasz
beloadjoker #20350 üzenetére
Egy ilyen nem volna jó a célra?
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20286 üzenetére
Köszi a választ! Igazábol engem csak azért érdekel ez a rendszer mert egyedi, viszont használhatóságot tekintve nekem nem nagyon jön be. Igazából én netezésre és játékra használom szabad perceimben a tabot és mivel ezen apk-t gondolom nem lehet telepíteni ezért nem igen tudnám használni. Érdekesség kép viszont nagyon is érdekel a dolog, sőt lehet ki is fogom próbálni de hosszú távon szerintem nekem felejtős. Egy részletesebb leírást a telepítésről szívesen olvasnák ha van rá időd, és kedved. Az eddigi infókat pedig köszönöm.
Egeret ha az otg nem gond akkor bármelyik wifi egér megteszi, esetleg egy y-kábellel még tölteni is tudod. -
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20295 üzenetére
ne is mond. nekem már pénteken elkezdődött a szopóroller. már kedden két vizsga.
Majd akkor június vége fele vagy nem tudom mikor végzel várjuk az írást!
-
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20293 üzenetére
+1!!! jöhetne egy részletesebb cikk róla!
-
Polllen
nagyúr
válasz
beloadjoker #20282 üzenetére
Erről ugye lesz logout-s írás?
-
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20287 üzenetére
Egy Bluetooth-os halál egyszerű és olcsó. Nekem egy noname modecomos van. 1-2 ezer forint volt.Tökéletes.
-
aizen92
addikt
válasz
beloadjoker #20280 üzenetére
N4 és N7 is lejátssza! Köszi a videót!
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20277 üzenetére
Csak nálam nem megy a videó? csak sötét kép még a lejátszó sem jön be.
-
válasz
beloadjoker #20252 üzenetére
"Jolo fut rajta"
Yolo!
-
csaby9
tag
válasz
beloadjoker #20252 üzenetére
Azért sokat fejlődött mióta utoljára néztem. Nem rossz nekem viszont fontos a kézzel való kezelés ezt viszont csak egérrel lehet.
Na meg elég sokat kell vele szórakozni mire tényleg használhatóvá tudja tenni az ember.
A tárhelyhez nem kell formázni az egész meghajtót valamilyen file rendszerre? -
Bozek
nagyúr
válasz
beloadjoker #20245 üzenetére
Arról nem kell csinálni, hogy milyen gyors, mert lassú, mint a tetű... Egy ideig próbaként fent volt, azonban szinte semmit se lehet alá telepíteni, így felejtős az egész. Kipróbáltam az Ubuntu Touch-ot is, az meg még ennél is rosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest