- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Elég régen frissítettem már a tabom, 2012-es N7-em van 4.4.2-es rendszerrel most tolja fel a 4.4.3 elérhető a 4.4.4 még rá? Mivel tudnám rootolni ezen frissítések megléte után? Esetleg valami custom rom, amit érdemes feltenni?(#20637) Dj Tommy: Köszönöm a gyors segítséget. Esetleg tudnál dobni egy linket ehhez a Nexus Root Toolkithez?
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Problémám lenne a Nexussal, 2012-es moddel. Először is, aki annak idején T-Home-on keresztül vette azoktól kérdezném, hogy ezekre a készülékekre mennyi garancia van? (nem találom a papírjait, de úgy tudom lassan 1 éves lesz)
Tehát a problémám a kijelzővel lenne, egyre többször van mostanában, hogy félre érzékel tehát megérintem és vagy nem reagál rá, érzéketlen vagy pedig rányomok, de mást érzékel. Autós játékban pl mintha nyomva lenne egyfolytában a kijelző, mert fékez. Erre az anomáliára a megoldás annyi, hogy lezárom a képernyőt és feloldom, aztán megy újra.
4.4.2 rendszer használok. Szoftveres vagy inkább más probléma ez? Holnapra kimentem a cuccaimat mindenképpen és nyomok egy fr-t, aztán tesztelem, hátha csak valami app okozta volna a gondot. (remélem)
A gariba való küldés, hogy működik? -
Gery15
addikt
Melyikőtök volt?
-
Gery15
addikt
Most már él a google oldalán lévő link!
Antutu: 13932 pont. Csak én érzem úgy, mintha smoothat lenne?
-
Gery15
addikt
Rootolás ugyanaz maradt, mint 4.3 alatt?
-
Gery15
addikt
Na végre megoldottam a köcsög 6.0.4.3-as cwm-et, csak ez alól telepíti a 4.4-et! Már úton van fel a cuccosra!
-
Gery15
addikt
Már többször feltettem a problémámat, de válasz nem érkezett rá. Amióta 4.3 van fent, mintha érzéketlenebb lenne a kijelző. Mitől lehet ez? Sokszor csak úgy érzékeli újra, ha lezárol a képernyőt és újra feloldom.
-
Gery15
addikt
Használ valaki közülettek billentyűzetes tokot a tabhoz? Ha igen milyet, és egy kis rövid véleményt is ha lehet.
-
Gery15
addikt
Erre valaki? Amikor kijött a frissítés egyből feltettem és majd csak később jelentkezett a hiba. Nem hinném, hogy a kijelzővel lenne probléma, mert előtte a régi rendszerre tökéletes volt. Újra kellene kalibrálni?
-
Gery15
addikt
Amióta 4.3 fent van mintha az képernyő nem érzékelne annyira, mint előtte. Van rá megoldás?
-
Gery15
addikt
A 4.3-as romhoz van már tablet ui? Vagy használható a 4.2-es? Gondolom nem.
-
Gery15
addikt
Támogatja már a Toolkit a 4.3-at? Rootolni szeretném, vagy van más megoldás?
-
Gery15
addikt
Most hogy feltettem a 4.3-ast a feljebb leirt modszerrel az elejen kerdezte, hogy nyisson-e bootloadert yes-t nyomtam, kerdes hogyan tudom vissza zarni? Toolkittel?
(#15100) TOZ: Jobb szeretem, ha zarva van.
-
Gery15
addikt
Valaki feltolta már a 4.3-ast?
Ja... ezt nem tudtam csak most értem haza és olvastam, hogy 18:00-kor volt a bemutató és láttam, hogy már fent van a rom és gondoltam megkérdezem miközben leszedem.
-
Gery15
addikt
válasz
forintuser #13690 üzenetére
Így már másabb, ez nekem is működik.
-
Gery15
addikt
válasz
forintuser #13685 üzenetére
Neked működik ez első?
-
Gery15
addikt
Nálam nem működik ez a háttérbe zárható youtube. Másnál igen?
-
Gery15
addikt
Elég érdekes dolog történt ma... reggel csak annyira nyúltam hozzá, hogy otg-n egy pendrive-ról megnéztem egy pdf-et, majd lehúztam és elmentem itthonról. Amikor haza jöttem és félre akartam volna tenni a tab-ot akkor éreztem, hogy nagyon meleg a tokjában volt, kivettem belőle és már nem kapcsolt be... le volt merülve teljesen. Okés. Feltettem töltőre, ezután jönne a bekapcsolás, de csak bootloop fogad.
Kérdésem mitől merülhetett le? És mitől kaptam bootloop-ot. Megoldás csak a wipe / factory reset? Adataimat nem tudom megmenteni sehogy sem?
-
Gery15
addikt
Valaki próbálta már ezeket a kerneleket? [link]
-
Gery15
addikt
Elérhető most már androidra a 3DMark. Lehet tesztelgetni.
-
Gery15
addikt
válasz
Cingáriusz #11953 üzenetére
Az összefoglalóba szépen le van írva minden.
Egyébként root és ezt az app szükséges hozzá. [link] -
Gery15
addikt
-
-
Gery15
addikt
Szeretnék most már ennek a médiaszerveres dolognak a végére járni. Tudna valaki segíteni benne? Mindent szeretnék róla tudni...
-
Gery15
addikt
válasz
Stauffenberg #11727 üzenetére
Nyugi nem kezdő androidos vagyok!
-
Gery15
addikt
Itt nincs egy olyan lista a gyári cuccokról, amiket nyugodtan lehet törölni?
-
Gery15
addikt
Van valami bővebb leírás magyarul erről a dual boot-os dologról?
-
Gery15
addikt
Itt van valamiféle flash counter?
56k: Mi volt a probléma vele? Ingyen csinálták? Leírnád a garanciáz tatást menetét?
-
Gery15
addikt
CM10.1 alá is mehet a m kernel?
-
Gery15
addikt
Na megoldódni látszik a merülési problémám, a rescan nevezetű áll semmire sem való legalábbis nálam nem működött. Feltettem tegnap a legfrissebb CM10.1es nightly-t, és nem merül már annyira, de meg mindig látom futni a mediaszervert pedig a ráta mappába tettem egy .nomedia fájlt, mert pl telefonomon alapból van ott és egyetlen egyszer sem láttam meg, hogy futott volna a mediaszerver... Ha valakinek van ésszerű megoldása, hogyan lehetne végre megállítani az ne tartsa magába!
-
Gery15
addikt
válasz
havri1 #11423 üzenetére
Megfogom próbálni, de nem mostanában, mert vannak rajta fontos dolgaim. Illetve szeretném elkerülni.. unom, hogy mindent vissza kell tennem után. Nem érdekelnek a backuppok...
(#11425) sodre: Ezt ki fogom próbálni!
(#11426) csabám: Feltettem most ezt, de semmi. Ugyan úgy pörög tovább.
-
Gery15
addikt
válasz
havri1 #11414 üzenetére
Igen a gyári van fent 4.2.2 alatta egy m kernel, százalékos aksikijelzés meg egy kikapcsoló menü. Nem tudom, hogy mi akadhatott volna be, mert mondom hogyha nem nézek videókat akkor is pörög... Úgy érthető lenne, hogyha ugyan annyi időre jön ki, de így hogy nem is nézek semmit így gáz.
-
Gery15
addikt
Komolyan nem értem amúgy, hogy mi értelme van ennek a szarnak?
Mindenféle szinkronizálás ki van kapcsolva. Egy képet tartok rajta ami a háttér ebből kifolyólag nem is nézegetek rajta képeket. Zenét szintén nem tartok rajta. Amire és amit használok: netezésre: chrome, youtube videók nézése, otthoni hálózaton keresztül filmet, navigáció és játékok. Már mind-mind végig zongoráztam ezeket, hogyha csak az egyiket csinálom akkor mennyire használja... és egy-két-három órát mindig lenyúl az aksiból.
Olvastam valahol, hogy az OTG miatt lehet ez, de mit akar rajta mindig szinkronizálni??? Nem értem a logikát benne. Fusson az adott app és ennyi, pl: játék alatt mi a rákért megy szinkronban?
Akkora egy elb*szott egy valami ez, hogy nem igaz.
Play Music-ot mondták még, azt lefagyasztottam mondták töröljem... töröltem helyzet változatlan.
-
Gery15
addikt
Most már nagyon örülnék, ha valaki megmondaná, hogy mi is ez a Médiaszerver, mert már a tököm tele van vele, hogy állandóan lenyalja az aksimat...
-
Gery15
addikt
Wipe dalvik/ factory resettel is nézd majd meg.
(#11319) Mankó: Pedig ezzel a módszerrel tedd vissza. Én is jártam már így... rendesen beszartam.
Hiába töltöttem le bárhonnan stock romot nem ment fel mindig bootlop volt. A megoldásom a következő volt: wipe-oltam minden, factory és toolkital kivártam amíg letölti a google stock romot majd örültem!
(#11321) Mankó: CWM van fent?
-
Gery15
addikt
Feltettem a nova launchert és még most sem tudom változtatni a menüben az ikonokat. Ötlet? Stock rom alatt nem lehet megoldani a %-os aksi jelzést?
-
Gery15
addikt
Kiakadtok ettől a médiaszervertől... másnál nincs jelen? Customban is benne van? Vagy mi ez egyáltalán? Nagyon idegesít, hogy 5-6 órát megy. Play Music fagyasztva van.
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Mi a rák ez a médiaszerver? 62%-ot nyúlt le az akksiból?
-
Gery15
addikt
Mivel tudom lementeni a full belakott rendszeremet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest