- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
goranje
tag
válasz
Drachoo #16140 üzenetére
Köszi Mindenkinek a segítséget.
Olvasnám hogy mi van rá írva, csak nem látom. Be kell újítanom egy nagyítót.
nagypasztor: Én is erre gondoltam, még kisilabizálom a Samu adatait, az hátha többet ad le.
Egyébként néztem azokat az adaptereket amit is Phoenixy ajánlott, de inkább rákérdeztem mielőtt
pirítóst csinálok belőle.A roothoz mit szóltok: lehet akkor így neki esni, vagy inkább várjak vele.
Üdv: L.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Drachoo #13047 üzenetére
Az egyéb készülékeknél az jellemző, hogy csatlakoztatott töltőnél hülyül meg a kijelző, mert nincs rendesen leföldelve. A RAZR is pl. pont ilyen, ha be van dugva és az asztalon hagyva nyomkodnám, totál mást csinál, máshol érzékel és önálló életet él. Persze csak ha hozzányúlok és be van dugva tölteni.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Drachoo #12826 üzenetére
Azért gondoltam hogy kíméli a töltőn való élet mivel miután feltöltött az akkumulátor, valami elektronika okosan hálózatra kapcsol, nem? Vagy ilyen a mesékben van és folyamatosan igénybevéve az akksit fél percenként rátölti azt a 1 %-ot ami használat közben merül?
úgy idegesít hogy rendszergizdának mentem elektroműszerész helyett
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Drachoo #12606 üzenetére
Tegyük.
Ki beszélt 500MHz-es cpu-ról???
Én tuning-ról beszéltem. Feltettem egy M kernel és egy app-ot amivel kicsit lehet húzni a rendszert...
Ebben az app-ban van lehetőség cpu és gpu húzásra, frekikkel és egyéb dolgokkal.Tisztában vagyok a 4+1 maggal, hidd el
De köszönöm az észrevételt...
-
sto1911
veterán
válasz
Drachoo #12017 üzenetére
NTFS-en volt, most atformaztam fat32-re, de ugyanaz a hiba. Mindegy, tudok vele elni
3dmark: 3526 pont, stock 422
@(#12029) Aggregátor: ennyire nem szar a nexus, bar a 3x-os pontszamok eleg durvak, mi van azokban a telokban?
Egyebkent azt neztetek, hogy a pontszamoknal irja is, hogy vannak jobb pontszamok, ideje cserelni? Hat benyalhatnak
-
-
-
randras
veterán
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Drachoo #7533 üzenetére
Így van, igazából nem olyan vészes mint ahogy a képen látszik. Szabad szemmel csak sötétben és max fényerőnél látszik hogy nem egyenletes a a sarkoknál.
Egy fokkal jobb minőségi kép: https://www.dropbox.com/s/dcfyl4epalmuyxc/WP_000101.jpg -
-
maki12
senior tag
válasz
Drachoo #6935 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Nem tudom..Igazából minden videón csak álló módba láttam,és egy ilyet szeretnék,szóval rákérdeztem
De egyébként bolond vagyok,nem csak a gyári launcher van....Tehát kérdés megoldva,hamarosan visszatérek remélhetőleg tulajkéntJa még valami...
Extreme Digitalnal 80 ropi,de lehet ti tudtok jobb/olcsóbb helyet.
Hol érdemes megvennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Gombászkönyvek egyben
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged