-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Olvasgattam kicsit a dolog után, de konkrét megoldást nem találtam a problémámra, viszont jobban körül tudom írni:
Ha deep sleepben van a készülék, nem sikerül feléleszteni belőle, ha nyomkodom vagy 2 percig a bekapcs gombot, akkor kapcsol csak be, factory reset nem segít a probléma továbbra is fenn áll, mivel tudnám megoldani? Segítsetek légyszi!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a tab ismét furcsa dolgokat csinál, reggel 10 kor 100%ra töltöttem, 40 percet használtam, billentyűzet lezárva volt vagy 2-3 órát, ezt követően kézhez vettem h ismét használjam, de kő volt kapcsolva, bekapcsolni se nagyon akart, kb 15ödszörre sikerült bekapcsolni és nézem h 88%on van, gyári visszaállítást pár napja csináltam rajta, mit tudnék kezdeni vele h be szivasson ezzel a random kikapcsolódással?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, tegnap felraktam az új launchert én is, nyomkodtam a tabot vagy 2 órán át, aztán kb mikor 65%on volt kikapcsoltam, elmentem moziba és aznap már nem nyúltam hozzá, ma reggel meg nem akar bekapcsolni, töltőt beledugom azt sem érzékeli.... Mi baja lehet?
-
Caaabi
senior tag
Képernyő tükrözést nem tud a Nexus 7? Sehol sem találom a beállításokban, Sony smart tv re szeretnék tükrözni vele...
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Sikerült, végigfutott minden cmd-ben írta is hogy mit csinál. A rendszer is felállt mostmár a nyelv kiválasztásánál vagyok !
Köszönöm a segítséget és a türelmet mindenkinek, örülök hogy nem kellett szervízbe vinni
! A bootloadert vissza kellene zárnom ? Ha igen mi a folyamata ?
-
Caaabi
senior tag
Ez a shift jobb klikk jó ötlet volt, így már menni fog szerintem, akkor cmd-ben amit a mappából indítok egyszerűen azt írom be az elérési út mögé hogy " flash-all flash-all.bat " ? Ez után feljött a tableten hogy nyitom e a bootloadert vagy sem
-
Caaabi
senior tag
Az azonosítója megvan ha minden igaz, mehet a második parancs?
-
Caaabi
senior tag
Belehúztam a fastbootot a cmd-be és entereztem, így kiirt egy csomó midnent, gondolom ebből fogjátok tudni megmondani hogy mi lehet a baja.. ( Bemásoltam a rom mappába a dll fájlokat meg a fastbootot is, kicsomagoltam az azon belül található image fájlt is ) ezt pedig simán a C meghajtóba bemásoltam a könnyebb elérési út miatt,Jelenleg így állok :
-
Caaabi
senior tag
Szóval, mostmár az eszközkezelőből felismeri a tabot a gép , az asztalra külön mappát készítettem az életmentő hadjárathoz ebbe a mappába pedig letöltöttem a következőket KÉP ezt követően hogy már a gép is felismerte ha elindítom a fastboot exe parancsot akkor felvillan de nem indul el, ha a cmd -t inditom el akkor ott feljön h C:\Users\Kryys> és várja hogy írjak neki valamit, amikor ide beírom hogy "fastboot devices" azt írja hogy A megadott nevet <fastboot> nem ismeri fel a rendszer belső vagy külső parancsként , futtatható programként vagy kötegfájlként.
-
Caaabi
senior tag
válasz
sto1911 #17833 üzenetére
Letöltöttem mindent az asztalra egy külön mappába, ez után elinditottam fastboot módban a tabot, csatlakoztattam usb kábellel a géphez, nem történt semmi, el akartam inditani a fastboot exe-t felvillant egy pillanatra, majd eltűnt, ezt mionden alkalommal imsétli, töröltem,. leszedtem újra, szintén csak felvillan, a két dll-es fájlt is leszedtem, minden egy helyen ott van a mappában. Driver is amit linkelétél ( bár telepíteni nem tudom honnan lehetne, vagy kell e egyáltalán ) Finoman szólva tehát sikerült elakadnom :S
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Ráengedtem szinten a 4.3 ra az otat, frissült, de utolsó lépésnél a rendszerfrissítés menüpontnal megfagyott, restart után bootloop, most recoverybe belepve fekvő robot felkialto jellel a hasán és nem tudok wipeolni sem, mit kell ilyenkor? Ahogy nézem nem csak én jártam így :S Ha valaki meg tudja oldaniiírja meg legyen olyan kedves! :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
dombila #17761 üzenetére
Köszönöm a segítséged ! Leszedtem az image fájl-t, a toolkitet nem tudtam mert törölve lett a letöltési link, most pedig közbejött valami, úgyhogy mennem kell, lehet holnap lesz csak belőle, de holnapi nap is sűrű aztán hétvégén meg programok, addigra meg már lehet kint lesz az ota mire legközelebb lenne rá időm, akkor meg gondolom érdemes wipe data után telepíteni az ota frissítést?!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, nem kívánok tovább várni az ota frissítésre (2012 es modell) szeretném telepíteni manuálisan , honnan és mit kell letölteni illetve a folyamat pontos menete mi lenne? Összefoglalóban nem találtam, és nexust még sosem romoltam, előre is köszönöm ha valaki türelmesen, érthetően, összefüggően leírja nekem!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, nekem valami miatt nem jön a 4.4 otan keresztül, kézi keresésnél azt írja h a legfrissebb rendszer van fent (2012 es nexus 7)
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, online filmet szeretnék nézni a tabon, a player.to oldalon és társain amit a sorozatbarat.tv oldalon felajánj, de sajnos nem sikerül lejatszani egyik oldalon sem
Mit kellene telepítenem vagy beállítanom?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, next launchert nem fogom tudni hasznalni a tabon semmikepp? Az also navigacios sav nincs benne ha jol latom, telon ezt hasznalom, ha a tabon is megoldhato a hasznalata annak örülnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest