- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
köszi. megpróbáltam alapból benne is volt a romba a twrp alkalmazás csak rá kellett frissíteni a playből és letöltöttem az twrp img fájlt ezzel az alkalmazással. most újra indítás után recovery módba belementem a twrp-be-de még mindig a jelenlegi verzót jelzi. az install image-nél megtaláltam a letöltött img fájlt rá böktem, de itt mit kell választani boot vagy recovery partició? Le lehet így frissíteni vagy csak parancssorból pc-hez kötve?
-
Dolphine
addikt
-
GoZoL
senior tag
Csak az utóbbi hsz-ket megnézve több hónaposak voltak és ezért gondoltam azt, hogy halott a téma. De kellemes meglepetés volt. Köszönöm a segítséget, már azon gondolkodtam ajtótámasznak jó lesz!
Még egy kérdés. A Magisk root-ot, hogy tudom felrakni? Magisk manager már nincs play áruházban.
-
Halo
senior tag
és kiröhögtek a családban, hogy miért kardoskodok legalább 2 GB ram mellett az Androidnál... gyerkőcöknek Redmi 4A-t vettem (2 Gb) , meg anyámnak is - igaz nem 15e huf kategória, de annyival jobb is... Asszony még tavaly kapott egy 3S-t, (3 GB ram).
Prociban nem egetverőek - látszik telepítésnél de használatban bőven kárpótolják az embert.
Ezekhez képest szegény N7... -
törölt tag
Kerestem az utódát de nem igazán találtam meg. A 2013-as fekete péntek alkalmából bekerült az edigitalnal a kosaramba 35 K-ért, de refurb volt, és hosszas vívódás után inkább kivettem... mert ezek ilyen vagy olyan okból visszavitt termékek, és nem lehet tudni korábban mi is volt a baja.
-
Stauffenberg
nagyúr
Írtam korábban is, hogy előtte is nyomnék egy full wipe-ot, meg a frissítés után is.
Kérdeztem is, hogy ez így megfelel-e egy tiszta telepítésnek (a gyakorlatban), de nem kaptam rá választ.
Én abból indulok ki, hogy anno így telepítettem minden CyanogenMod frissítést a telefonomra és a nagyobb verzióváltások esetén nyomtam előtte-utána a wipe-ot.
Egyébként amióta megvan a gép, lassan 2 éve, 4.1.2 óta minden frissítést OTA telepítéssel nyomtam fel és még soha nem volt rajta factory reset (wipe data), de egészen mostanáig szükségem sem volt rá, csak az utóbbi 2-3 hétben érzem lassúnak a gépet, de már megvártam inkább a Lollipop érkezését.
-
nczoli
csendes tag
Egyetértenék én ezzel. De itt valami nem kerek. Nyisd meg Chrome-mal az index oldalát pl. Találj egy nem. Youtube-os beágyazott videót. 4mp után megáll a lejátszás. Ha ez flash video lenne, akkor be sem jönne egyáltalán. Nem tudom ehez miért kell egyáltalán a flash. Feltehetően a szerver igy látja, hogy androidról jössz és ezért flash videót ágyaz be. De a Chromenak biztos nem, mert akkor el sem kezdené lejátszani. Hol lehet a bibi? Indavideóéknál pl.?
-
kolosanyi
veterán
Na akkor ez megint egy olyan talány, mint WP-n a Google kereső alapértelmezetté tétele a böngészőben. Van akinek van ilyen opció, van akinek nem. Eddig nem sikerült rájönni, hogy mitől, mert két ugyanolyan szoftveren, ugyanolyan területi beállításokkal rendelkező fiókkal is lehet eltérő. Bírom az ilyet.
-
Ronin-
senior tag
szerintem ez mindegyiknél így van. ez egy biztonsági dolog. nexus 4 is ha lemerül teljesen, akkor nem lehet bekapcsolni addig,ameddig ~10% -ra fel nem tölt. Mivel ezeknek az akkuknak már nem tesz jót,ha hagyja az ember teljesen lemeríteni, ezért ez ilyen védelem féleség. Nem engedi,hogy ~10% alatt bekapcsolt, mert akkor megvan a veszélye, hogy ha lehúzod és valami olyat indítasz,ami zabálja az akkut, azonnal lemeríti és ezzel "sérül" az akku. Szóval ez teljesen normális. Ne hagyjátok totál lemerülni!
-
sto1911
veterán
Sejtettem :-) csinaltam is egy gyors tesztet par videomegosztoval, szepen mentek, ill. Pl ment az acidcow is, pedig azon nem YT van, hanem valami sajat megoldasfele.
Ami meg furcsa, hogy nalam a flash ondemandre van allitva, es valoban csak akkor jelenik meg, ha kattintok ra. Akkor az most flash vagy nem?
Egyre kevesbe tunik fel a hianya, bar volt olyan kajarendelos oldalunk, ahol flashben volt minden, mobileszkozrol nem lattal semmit belole.
-
fatty
aktív tag
Köszi, sikerült a frissítés..
Annyit hozzátennék, hiába telepítettem (kb. hatszor) a supersu-t recovery-ből, nem jelent meg a programok közt. Recovery/Supersu zip telepítés, újraindítás után letöltöttem Gplayről is, és van supesrsu, van root jog, van JWR66Y, van örö é bódottá. -
Mankó
veterán
Amikor 4.2.1-ről frissítettem 4.2.2-re, akkor én is wipe-al és factoy resettel kezdtem, s talán lehet a battery statics-ot is frissítettem a cwm-ben. Lehet hogy ez az aksi zabálás csak egyszeri dolog volt és annak része, hogy éppen állítja be az aksit az optimális működéshez, még tesztelem. A mostani töltéssel rendesen fogyaszt. Majd még meglátom, hogy viselkedik a héten, s annak függvényében gondolkodok a 4.1.2 visszahúzásában.
fatty: Mindenki agyonra dicsérte a Chrome-ot, gondoltam adok neki még egy esélyt. Sokat mond ha 5 perc használat után megint letiltottam? Nincs teljes verzió, a képernyő lekapcsol egy idő után stb.
Dolphine browsert használok ott minden ilyen lehetőség állítható és gyorsabb is. -
mrrm
csendes tag
közben úgy látom, másoknak is gondja van ezzel...
http://support.swiftkey.net/forums/116697-4-swiftkey-tablet-bugs-/suggestions/3670831-i-can-t-install-smartphone-or-tablet-version-of-th
remélem hamarosan megoldódik, mert hiányzik a billentyűzet.
mentés sajna nincs, mármint csak az alap gmail account mentés, de azzal nem akarok mindent megint újra rakni és elveszteni a játékmentéseimet, stb.
-
-
-
-
sto1911
veterán
Idezek magamtol: "letiltod ezt a szervizt asszem siman disable-el"
"ez a google szolgáltatások keretrendszer ezen kívül még mire jó?" - eimatt nem tiltottam en sem elso korben, de ugy tudom a fotakill is ezt csinalja, szoval ugy tunik nem problema, ha le van tiltva az update resze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest